További négy új igazolás (2023.07.17.)

Bökönyi Levente után további négy játékos igazolását jelentette be az Ibrány vármegyei első osztályú csapata.
További négy új játékost üdvözölhetett Kulcsár Béla egyesületi elnök (Fotó: Ibrány SE)

A tizenkilenc éves védő, Dobos Alpár a Tokajtól érkezett, míg korábban a Sényő-Carnifex, a Nyíregyháza Spartacus színeiben szerepelt, pályafutása pedig Csengerben kezdődött.

Az ugyancsak tizenkilenc esztendős Mudri Soma a legutóbbi idényben a borsodi Szerencs kapuját védte, előtte a Tokaj, a Várda Labdarúgó Akadémia, valamint a Mezőkövesd kötelékéhez tartozott – utánpótlás vonalon.

A huszonhat éves, bal oldali védőként, illetve középpályásként egyaránt bevethető Hornyák Marcell az előző szezont kihagyta: a nyíregyházi nevelésű futballista a Kemecse, a Szakoly, a Dombrád, utoljára pedig az Austria Juice-Vásárosnaményt segítette.

Az újoncok sorát Ács Ádám zárja, aki az elmúlt idényben az „élvonalbeli” Újfehértót erősítette: a huszonhat esztendős – szintén nyíregyházi nevelésű – támadó megfordult a Sényő-Carnifex NB III-as csapatában, továbbá a Nyírgyulaj, az Austria Juice-Vásárosnamény és a Mándok szerelését is viselte.

Az Ibrány megyei első osztályú csapatának nyári változásai:

Távozott: Krizsanovszki Ádám (Sényő-Carnifex), Zubora Tamás (?), Buka Bence (?), Pápa Szabolcs (?)

Érkezett: Bökönyi Levente (Baktalórántháza), Dobos Alpár (Tokaj), Mudri Soma (Szerencs), Ács Ádám (Újfehértó), Hornyák Marcell (újrakezdte)