Bohács Sándor emléktorna (2024.07.22.)

A hétvégén négy csapat részvételével kerül sor a kétnapos – hagyományos – Bohács Sándor emléktornára, ezúttal Ibrányban.

A csapatok ily módon ápolják a korábbi nagyszerű labdarúgó emlékét, aki szolgálat teljesítése közben, tragikus körülmények között, 39 évesen vesztette életét 2004-ben. A hétvégi eseményen azon együttesek lépnek pályára, amelyekben Bohács Sándor szerepelt: a Rakamaz SE, a Tiszalök VSE, a Tiszavasvári SE, valamint a címvédő Ibrány SE. A szombati nyitónap két párharcának győztese vívja a vasárnapi finálét, a vesztesek vívják a bronzmeccset.

A program tehát július 27-én, szombaton 16 órakor a Rakamazi Spartacus SE–Tiszalök VSE mérkőzéssel kezdődik, majd 18 órától az Ibrány SE–Tiszavasvári SE derbivel folytatódik a torna.

Vasárnap 15 órakor az előző napi vesztes együttesek a harmadik helyért, míg 17 órától a győztesek csapnak össze a a végső sikerért.

Egy beadás ballal, Bohi módra

Legutóbb Ibrány csapata bizonyult a legjobbnak. A kétnapos emléktorna jól illeszkedik a pályára lépő csapatok felkészülési programjába.

A mérkőzések megtekintése ugyan díjtalan, de jótékonysági célt szolgál, hiszen az Ibrány SE játékosának Novák Zsolt kisfiának gyógykezelésére indított gyűjtőakciót támogathatja minden kilátogató szurkolónk. Gyertek, segítsetek!


Frissítve!

Eredmények:

1. nap (2024.07.27.)

Rakamazi Spartacus SE–Tiszalök VSE 3–0.

Ibrány SE–Tiszavasvári SE 3–2.

2. nap (2024.07.28.)

A 3. helyért:
Tiszavasvári SE–Tiszalök VSE 4–2.

Döntő:
Ibrány SE–Rakamazi Spartacus SE 4–1.