Vármegyei Kupa (2024.08.06.)

Elkészült a MOL Magyar Kupa selejtezőjének számító 2024-25-ös Vármegyei Kupa nyitófordulójának párosítása.

Csapatunk idegenben kezdi meg a menetelést, méghozzá egy nem is oly távoli párosítás felelevenítésével, hiszen ismét Újdombrádra látogatunk.

Az idei kupasorozatra az Ibrány SE csapatával együtt 28 egyesület nevezett be. Az augusztus 21-re kiírt első fordulóban 24 csapat fog mérkőzni, míg 4 egyesületet – az előző vármegyei kupán az elődöntőben szereplő Tarpa, Újfehértó, Nyírbátor, Baktalórántháza csapatait – kiemelt lesz.

A Vármegyei Kupa 1. fordulójának párosításai: (játéknap: 2024. augusztus 21. 17.30 óra)

Újdombrád SE – Ibrány SE, Tiszaszalka SE – Biri SE, Gyulaháza KSE – Rakamazi Spartacus SE, Záhony VSE – Csenger FC, Filo SE – Ópályi KSE, Érpataki SE – Nagydobosi LSE, Kisar SE – Nyírmeggyes SK, Fényeslitkei SE – Nagyecsed RSE, Nyírlugosi SE – Balkányi SE, Nyírvasvári’16 FC – Kemecse SE, Fehérgyarmati DFSZSE – Austria-Juice Vásárosnamény SE, Vámosoroszi KSE – Sonkád SE.

A továbbjutás valamennyi helyszínen egy mérkőzésen dől el: ha a kilencven perc után döntetlen az állás, akkor az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább. Ha azonos osztályúak az együttesek, akkor tizenegyespárbaj dönt a továbbjutásról.

A szeptember 4-re tervezett második körben pedig az első fordulóban továbbjutók mellé már bekapcsolódik a kiemelt négy sportegyesület is.