Tisztújító közgyűlés (2024.08.29.)

Tisztújító közgyűlést tartott az Ibrány SE vezetősége augusztus 29-én.

Trencsényi Imre alelnök köszöntötte a megjelenteket és számolt be elsőként az elmúlt esztendő gazdasági vonatkozásairól.

Ezt követően a sportszakmai helyzet értékelése következett. Alelnök úr kiemelte, hogy a legtöbb érdeklődésre számot tevő futballban az elmúlt szezonok nem úgy sikerültek, ahogy azt szerettük volna, de hála Ibrány Város Önkormányzatának, valamint Kulcsár Béla kitartó elnöki munkájának és elhivatottságának, az ibrányi labdarúgás él és virul.

Végül tisztújításra került sor, hiszen Dr. Ferenczi Tamás sportigazgató az elmúlt időszak folyamán lemondott tisztségéről, így az alapszabály értelmében szükségessé vált az elnökség kiegészítése. Dr. Ferenczi Tamásnak ezúton is köszönetet mondunk az Ibrány SE érdekében végzett tevékenységéért.

A sportigazgató Gavalla-dr. Kulcsár Judit Trencsényi Imre (balra) és Kulcsár Béla társaságában

Nagy örömünkre a tisztséget a közgyűlés döntése értelmében ettől a naptól az a Gavalla-dr. Kulcsár Judit töltheti be 2027-ig, aki településünk szülötte, 2004 óta a játékvezetői nemzetközi FIFA-keret tagja és reményeink szerint sportdiplomáciai szinten is sokat tehet szeretett egyesületünkért. Munkájához sok sikert kívánunk!