11. forduló (2019.10.19-20.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Fehérgyarmat SC
2019.10.20. vasárnap, 14:00

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Jó formában lévő csapatot fogadunk hétvégén, de nekünk hazai pályán csakis a győzelem az elfogadható eredmény! Ehhez viszont mindenkinek a maximumot kell nyújtania.

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – A hétvégi győzelmünket Papp Attila alelnök úrnak ajánljuk! Szerdán edzett a teljes keret, így miért ne lehetnénk bizakodóak az újabb ellenfél ellen. Tudjuk, hogy az Ibrány jó erőkből áll, de nálunk is vannak spílerek! Köszönjük a Botos testvérek támogatását, akik bebicikliznek a meccsünkre, üvöltve szurkolva hajszolnak minket, majd még sörrel is megajándékoznak, na és Gyula bának, aki kifosztja a Szerencsejáték Zrt.-t!


További mérkőzések:

Szombat

Nyírmeggyes (15.)–Baktalórántháza (8.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Hazai pályán mindenképpen győzni szeretnénk a nagyon jó erőt képviselő Bakta ellen.

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Először is szeretném megköszönni a hazai csapatnak, hogy partner volt az időpont módosításában. Nagyon fontos lenne a három pont megszerzése, hogy megmaradjunk a középmezőnyben, de nagyon nehéz dolgunk lesz a feljövőben lévő Nyírmeggyes ­otthonában.

Tiszakanyár (16.)–Kemecse (12.)

Ember Roland, a Tiszakanyár edzője: – Támadásban pontosabbnak, védekezésben figyelmesebbnek kell lennünk. Ha ezt meg tudjuk valósítani, győzelmi eséllyel léphetünk pályára.

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Az elmúlt hetek hozzáállása és játékképe teljesen kielégítő és eredményes volt, a legutóbbi meccsen viszont valami félrecsúszott. Rendezni kell a sorokat, és már a hétvégén javítani. Nem lesz könnyű Tiszakanyár ellen, hiszen mind a két gárdának égető szüksége van a pontokra. Ha visszatalálunk az akarati tényezővel és taktikai fegyelemmel kikövezett ösvényre, jó meccs elé nézünk.

Nyírgyulaj (4.)–Mándok (3.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Nyerni kell, és kész!

Mirgai László, a Mándok edzője: – A hazai csapat a gyarmati vereség után megpróbál javítani ellenünk. Tudjuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen a hazaiak továbbra is szeretnének versenyben maradni a bajnoki címért. Ha azonban olyan sebességgel tudunk játszani, mint a Tarpa ellen, valamint a helyzeteinket jobban ki tudjuk használni, lehet esélyünk a pontszerzésre.

Tarpa (7.)–Vásárosnamény (2.)

Márton István, a Tarpa edzője: – A héten próbáltunk Szécsi Zoli útmutatása szerint edzeni:
“Csináld csak… Bólyát meg kell kerülni, vonaltól, vonalig… Középről indít, szélen átvesz, tol, centerez, belül érkezik. Tessék akarni.” Papíron a Namény az esélyes, de hétvégén füvön játszunk…

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Amelyik csapat Ibránynak tud hat gólt rúgni, az rossz csapat nem lehet. Ráadásul hazai pályán ők a találkozó esélyesei, mi is jó passzban vagyunk, jó mérkőzésre van kilátás. Szeretnék pontosan hazajönni.

Vasárnap

Újfehértó (10.)–Kisvárda II. (11.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Nem szeretnék minden héten arról beszélni, mennyi sérültünk van. Azok a játékosok, akik rendelkezésre állnak, tudják jól, mi kellene a sikerhez. Hátul az egyéni hibákon, elöl a rossz helyzetkihasználáson kellene javítani, na és persze nem szabad, hogy emberelőnybe kerüljünk, mert az rendre összezavarja a csapatot.

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Fontos mérkőzés előtt állunk, mert győzelmünk esetén feljebb tudnánk zárkózni.

Balkány (13.)–Mátészalka (9.)

Belényesi Miklós, a Balkány játékos-edzője: – A Mátészalka is ugyanolyan kétarcú csapat, mint mi, bárkit képesek legyőzni, és bárkitől ki is kaphatnak, ebből adódóan érdekes meccs lesz a vasárnapi! A mi helyzetünkben csak a győzelem elfogadható eredmény, és ezért mindent meg is fogunk tenni!

Papik Zoltán, a Mátészalka edzője: – Egy olyan csapat otthonába látogatunk, amelynek a táblázaton elfoglalt helye csalóka. Elszántan készültünk a héten, megpróbáljuk kihozni a maximumot a mérkőzésből.

Nagyhalász (1.)–Nagyecsed (14.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Ismét egy nehéz mérkőzés vár ránk, bármit mutat is a tabella, ez a párosítás mindig háromesélyes. Hazai pályán viszont szeretnénk begyűjteni a három pontot, reméljük, nem most szakad meg a győzelmi sorozatunk.
Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – A listavezetőhöz látogatunk, sajnos ismét nem a legjobb előjelekkel. Mit is mondhatnék, megpróbáljuk…


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Fehérgyarmat SC 1–2 (0–0)

Ibrány, 200 néző, v.: Homonai P.

Ibrány: Tóth N. – Bernáth M. (Pápa S.), Majoros Á., Nagy D., Csáki J., Boros I. (Viszokai K.), Gergely B. (Farkas M.), Kovács G., Jeddi B., Somogyi M., Pócsi B. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Fehérgyarmat: Jakocska Cs. – Farkas S. (Kóczé Sz.), Lakatos F. (Geletey Z.), Orosz F., Ács Sz., Popovics N., Barta F. ((Imre M.), Mócsán E., Antal R., Imre Zs., Kovács R. Edző: Harbula Balázs.

Az alacsony színvonalú, ki-ki mérkőzésből a vendégek jöttek ki jobban.

Gól: Majoros Á. (11-esből), illetve Kovács R. 2 (egyet 11-esből).

Ifi: 1–7.

Kiss Tamás: – Tudom, hogy a csapat nem ennyire képes, ettől sokkal jobban tud futballozni, ezért a felelősség engem terhel, hogy most ilyen játékot mutatunk!

Harbula Balázs: – A kihagyott tizenegyesünk után nem gondoltam volna, hogy győzelemmel zárjuk a meccset. Jól felkészített, rutinos csapatot sikerült legyűrni, egyben szívet melengető látvány volt, hogy a bennünket elkísérő a szép számú szurkolónak örömet tudtunk szerezni. Kovács Robi élete egyik legjobb mérkőzését játszotta, amihez külön gratulálok!


Szombat:

NyírmeggyesBaktalórántháza 3–0 (1–0)

Nyírmeggyes, 100 néző, v.: Papp.

Nyírmeggyes: Hajzer – Hornyák (Éles), Szántó, Török (Rézműves), Paragh (Szép), Éles, Batizi Pócsi (Szondi), Sitku, Gózner, Nemes, Drabik. Edző: Körmös Miklós.

Baktalórántháza: Kőrösi – Balogh, Csordás, Kántor (Borkó), Varga, Molnár, Illés (Zámbori), Fábri, Hajdu, Lakatos, Istenes. Edző: Borza László.

A jobban játszó hazai csapat megérdemelten nyert.

Gól: Drabik, Gózner, Szép. Ifi: 3–5.

Körmös Miklós: – Korrekt játékvezetés mellett, ilyen különbséggel is megérdemelt győzelmet arattunk. További sok sikert a Baktának!

Kozma Attila: – Gratulálok a sportszerű hazaiaknak a teljesen megérdemelt győzelemhez. Sajnos, a legjobb játékosunk Kőrösi Norbi, a kapusunk volt. Viszont az első hazai találat előtt óriásit hibázott a kettes számú asszisztens, közel egy méterre hagyta el a játékszer a labdát, amikor a vendég védő lábát érintette. A jogtalan szögletből szerzett góllal jobban járt a hazai csapat.

Tiszakanyár–Kemecse 3–4 (0–3)

Tiszakanyár, 200 néző, v.: Bíró.

Tiszakanyár: Kanyári – Molnár, Bodnár, Varga D., Vicickó, Illés, Kovics, Ujj, Soós, Rézinger, Bacsó. Edző: Ember Roland.

Kemecse: Péter – Kovács, Bárány (Bárdos), Varga B. (Tóth), Nagy, Bakó, Deme, Szaffián, Madzin, Hokk A. (Listván), Hokk B. (Szathmári). Edző: Márton Péter.

A hazaiak későn kacsoltak, már nem tudtak egyenlíteni a jól kezdő Kemecse ellen.

Gól: Soós, Varga, Vicickó, illetve Madzin 4. Ifi: 8–0.

Ember Roland: – Ezt nem értem…

Márton Péter: – Az első félidőben nyugodt voltam, mint szőnyeg a padlón, a másodikban viszont három infarktust hordtam ki lábon, nem játszottunk jól, talán én is hibáztam, de nyertünk és ez a lényeg. Levonom a második félidei következtetéseket. Gratulálok mindenkinek!

Nyírgyulaj–Mándok 1–0 (0–0)

Nyírgyulaj, 200 néző, v.: Tóth.

Nyírgyulaj: Oláh – Sárga, Tóth, Fekete (Oxi), Kovács, Haburcsák (Domokos), Bagi, Gömze, Buka, Kállai (Szabó), Kiss. Edző: Lukács Tibor.

Mándok: Vasas – Ari, Balogh, Dallos, Phrakonkham, Baglyos, Sipos, Buda (Dancs), Fodor, Pallai, Győri (Hegedüs). Edző: Mirgai László.

Küzdelmes mérkőzésen a hazaik rászolgáltak a győzelemre.

Gól: Gömze. Ifi: 14–0.

Lukács Tibor: – A helyzetek alapján megérdemelt győzelmet arattunk.

Mirgai László: – Kiváló játékvezetés mellett egy ki-ki meccset játszottunk, biztos volt, hogy aki rúg egy gólt, az meg is nyeri a mérkőzést. Sajnos, ez a hetvennyolcadik percben a hazaiaknak egy lövésből sikerült, de a négy meghatározó játékosunk hiányában, úgy, hogy még a szakosztályvezetőt is pályára küldtük, a csapat nem vallott szégyent, sőt, a döntetlenre rászolgált volna.

Tarpa–Vásárosnamény 2–1 (1–0)

Tarpa, 400 néző, v.: Veres.

Tarpa: Sas – Lakatos, Balogh, Fejes, Törtei, Losonczi (Rozman), Illés, Kacsó, Djácsenkó (Kiss), Dudics (Rácz), Gál. Edző: Márton István.

Vásárosnamény: Kardos – Géci, Dascal, Illés, Lyáh, Zán, Deskó, Fehér, Srjuba (Berec), Schmidt, Szabó (Filep). Edző: Madalina György.

Igazi, szomszédvári rangadón volt minden: kiállítás, tizenegyes, pikáns hangulat.

Gól: Törtei, Rozman, illetve Deskó. Kiállítva: Lakatos (59.), Kacsó (87.), illetve Schmidt (62.).

Márton István: – Igaz, hogy egy kis csúszással, de szerintem ennek is örül: boldog születésnapot, Szabi bácsi!

Madalina György: – Amatőr módon játszottunk, mert a játék képe alapján ezt a mérkőzést nem lett volna szabad elveszíteni. Sportszerű találkozón túlzottnak tartom a három kiállítást és a sok sárga lapot.

Vasárnap:

Újfehértó–Kisvárda II. 2–4 (2–1)

Újfehértó, 312 néző, v.: Takács A. Újfehértó: Gégény B. – Tóth E., Mogyorósi Á. (Boros M.), Csizmarik Á., Seres K. (Daróczi P.), Petics Gy., Veres D. (Zámbó R.), Zámbó D., Tóth Sz., Pallai B., Szigeti V. Edző: Piskóti Zsolt. Kisvárda II.: Odinszov – Avetsan, Gyüre T. (Illés G.), Szőr L., Rubus T., Tsukalas, Ivanco (Atamas), Anderson, Riznyicsenko (Lusánszki L.), Khimik, Severnyov. Edző: Nagy Sándor. Első „nemzetközi” mérkőzésén nem sikerült nyerni a hazai csapatnak. Gól: Mogyorósi Á., Veres D., illetve Gyüre T. 2, Khimik, Tsukalas.

Piskóti Zsolt: – Gratulálok Kisvárdának!

Nagy Sándor: – Régen, az előző idény nyitányán nyertünk utoljára idegenben, és az utóbbi időszak teljesítménye alapján ez már nagy érett. Rendszerint sok helyzetet dolgoztunk ki, melyeket azonban kihagytunk, ezúttal másként történt. A mai mérkőzésen sokat jelentett a tapasztalt játékosok rutinja. Úgy gondolom, összességében le a kalappal a fiúk előtt.

Balkány–Mátészalkai MTK 2–0 (0–0)

Balkány, 150 néző, v.: Ésik I. Balkány: Hegyes B. – Csehil, Müller Zs., Szabó M. (Onisziko), Angyal N. (Petruska A.), Misák S. (Patelenszki J.), Lakatos J. (Huszár), Belényesi M., Varga K., Vidoven M. (Bátyi L.), Szabó B. Játékos-edző: Belényesi Miklós. Mátészalka: Szilágyi P. – Szabó D. (Petrohai M.), Szántó Z., Tempfli I., Catuna, Nagy Z., Farkas Z., Botos D., Magyari M., Bodó L. (Tempfli P.), Papp N. Edző: Papik Zoltán. Gól: Szabó M., Angyal N.

Belényesi Miklós: – Megvan a három pont, gratulálok a csapatnak.

Papik Zoltán: – Alacsony színvonalú mérkőzésen a döntetlent megérdemeltünk volna.

Nagyhalász–Nagyecsed  (1–1)

Nagyhalász, 300 néző, v.: Pethő P. Nagyhalász: Dukát P. – Barzó G., Pap M., Ladányi D., Bartha Z., Hajzer L., Nagy N. (Gégény), Simon D., Varga D., Mátrai N. Játékos-edző: Ludánszki István. Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G., Zámbó K., Marinas (Ádámszki R.), Homann R., Bulyáki K., Kóka R., Dobos Z., Papp Cs. (Nyíregyházi G.), Török S. (Bulyáki A.), Somlyai G. Játékos-edző: Ádámszki Róbert. Gól: Ladányi D., illetve Papp Cs. Ifi: 5–2.

Nagy Lajos szakmai vezető: – Kasu haverom mondta anno, midőn két perc után kijött a kuplerájból: ebben ma ennyi volt.

Ádámszki Róbert: – A helyzetek alapján lehet, hogy többet érdemeltünk volna egy pontnál, de a hazaiaknak is voltak lehetőségei, így az iksz reális. Sajnos, a mi esetünkben ez az egyébként értékes döntetlen kevés… Megköszönjük, Lukinak, Kendinek és a nagy elnöknek a kis segítséget!

 


 

Tabella:

1. NAGYHALÁSZI SE 11 8 2 1 36 13 23 26
2. NYÍRGYULAJ KSE 11 8 0 3 26 17 9 24
3. VÁSÁROSNAMÉNY 11 7 0 4 36 21 15 21
4. MÁNDOK VSE 10 7 0 3 27 12 15 21
5. FEHÉRGYARMAT SC 11 7 0 4 30 22 8 21
6. TARPA SC 11 6 2 3 36 19 17 20
7. IBRÁNY SE 11 6 1 4 29 19 10 19
8. KISVÁRDA II. 11 4 1 6 22 22 0 13
9. BAKTALÓRÁNTHÁZA 11 4 1 6 15 25 -10 13
10. KEMECSE SE 11 4 1 6 17 28 -11 13
11. MÁTÉSZALKAI MTK 11 3 3 5 12 18 -6 12
12. BALKÁNYI SE 10 4 0 6 20 27 -7 12
13. ÚJFEHÉRTÓ SE 10 3 2 5 18 23 -5 11
14. NAGYECSED RSE 10 1 6 3 12 17 -5 9
15. NYÍRMEGGYES SK 11 2 2 7 18 42 -24 8
16. TISZAKANYÁR SE 11 1 1 9 15 44 -29 4

 

 

Fel Következő