14. forduló (2019.11.09-10.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Mátészalkai MTK

Ibrány SE
2019.11.09. szombat, 13:00

Papik Zoltán, a Mátészalka edzője: – Az őszi szezon utolsó hazai mérkőzésén mindent megpróbálunk, hogy győztesen hagyjuk el a pályát egy kiváló ellenfél ellen.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Nem vagyunk jó szériában, nem is játszunk életünk formájában, és hétvégén egy olyan csapathoz látogattunk, amelynek otthonában az elmúlt években nem sok babér termett nekünk. A hátralévő két mérkőzésünket szeretnék megnyerni, és ezért mindent meg is fogunk tenni.


További mérkőzések:

Szombat

Tiszakanyár (16.)–Nyírmeggyes (15.)

Ember Roland, a Tiszakanyár edzője: – nem először fordul elő, három-négy rúgott góllal sem tudunk meccset nyerni, így nem marad más hátra, még több kell rúgnunk. Bár én az 1–0-s győzelemnek örülnék a legjobban.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Nehéz mérkőzés vár ránk, mert mindkét gárdának égetően szüksége van a pontokra. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy pontosan távozzunk Tiszakanyárról.

Kemecse (9.)–Balkány (10.)

Márton Péter, a Kemecse edzője: – A „bulicsapat” szeretné folytatni jó sorozatát. Ehhez Balkány ellen sokkal koncentráltabb, fegyelmezettebb játék és hozzáállás kell! Nem téveszt meg a vendégek helyezése, jobb csapat annál. A múlt héten elég volt negyedgőzzel döcögni, most viszont sokkal feljebb kell venni a fordulatot.

Belényesi Miklós, a Balkány játékos-edzője: – Egy szervezett és stabil csapathoz látogatunk, akikkel már a nyáron edzőmeccsen találkoztunk, és nagyon szimpatikus, szemre tetszetős támadófocit játszottak! Mi is támadólag lépünk fel, ezért egy jó összecsapásra számítok! Az utolsó három meccsen minden pontra égető szükségünk lenne, ezért mindent meg is fogunk tenni!

Baktalórántháza (13.)–Nyírgyulaj (2.)

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Ezer sebből vérzünk, de ettől függetlenül szeretnénk a legjobbat kihozni a mérkőzésből. Ez nem lesz egyszerű, mert az egyik bajnokesélyest fogadjuk.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője:– Minden idegenbeli mérkőzés nagyon nehéz, ez is az lesz. Céljaink eléréséhez azonban szükségünk van a pontokra.
Mátészalka (12.)–Ibrány (6.)

Papik Zoltán, a Mátészalka edzője: – Az őszi szezon utolsó hazai mérkőzésén mindent megpróbálunk, hogy győztesen hagyjuk el a pályát egy kiváló ellenfél ellen.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Nem vagyunk jó szériában, nem is játszunk életünk formájában, és hétvégén egy olyan csapathoz látogattunk, amelynek otthonában az elmúlt években nem sok babér termett nekünk. A hátralévő két mérkőzésünket szeretnék megnyerni, és ezért mindent meg is fogunk tenni.

Vásárosnamény (3.)–Nagyecsed (14.)

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – A helyezéstől függetlenül jó csapatnak tartom a Nagyecsedet, biztos vagyok benne, hogy nem lesznek kiesési problémái. Nekünk az ibrányi győzelem megfelelő önbizalmat kell hogy adjon. Biztos vagyok benne, hogy jó mérkőzést fogunk játszani, és remélem, hogy meg tudjuk őrizni hazai veretlenségünket.
Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Le a kalappal a Namény menetelése előtt, ez már nem lehet a véletlen műve. Madalina mesternek sokat köszönhetek, mind az aktív fociban, mind az edzői pályán ő indított el. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de egyszer minden széria megszakad. Miért nem lehet ez most?

Vasárnap

Kisvárda II. (8.)–Tarpa (5.)

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Egy szervezetten játszó, jó csapat érkezik. Nagy csatára számítok, szeretnénk folytatni, tovább szaporítani pontjaink számát.

Márton István, a Tarpa edzője: – Ahogy Csank mester mondja: „Uraim, ne vicsorítsanak, élvezzék a futballt!” Úgyhogy nyerni megyünk Kisvárdára.

Mándok (4.)–Fehérgyarmat (7.)

Mirgai László, a Mándok edzője: – Balázs kezei alatt nagyon szépen fejlődik a fehérgyarmati fiatal csapat. Több meccsüket láttam, nagyon gyorsak, technikásak, jól kontráznak, nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. Ettől függetlenül, ha tudjuk az Ecsed ellen nyújtott támadójátékunkat hozni, akkor van esélyünk itthon tartani a három pontot. Nagyon bízom a srácokban, mert ez egy hatpontos mérkőzés.

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Lehet, nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, főleg, hogy alig lesz padom, de nem lehet több ilyen első félidőnk, mint az utóbbi két meccsen. Mindenképpen javítani akarunk!

Újfehértó (11.)–Nagyhalász (1.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A hétvégén egy bajnokesélyes csapat otthonába látogatunk, amelyet az egyik legjobb barátom irányít. Nehéz lenne megmondani, melyik a legszebb közösen átélt élményünk: voltunk már csapattársak, ellenfelek, és dolgoztunk már együtt az utánpótlásban is, de egymás ellen még nem meccseltünk. Szívből szurkolok neki, hogy a lehető legjobb helyezést érjék el a két Somogyi vezetésével, de nyilván mi sem fogjuk könnyen adni magunkat, úgyhogy készítsd az élest, Play.

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Az utolsó idegenbeli mérkőzésünket játsszuk az évben, eddig nem találtunk legyőzőre, reméljük, már így is marad. Nehéz mérkőzésre számítok, de ha azt a teljesítményt visszük ki a pályára, amit múlt héten az első félidőben, akkor pontokkal gazdagodhatunk.


Tudósítások, eredmények

Mátészalka–Ibrány 2–4 (1–2)

Mátészalka, 130 néző, v.: Gergely.

Mátészalka: Szilágyi – Szabó (Farkas), Szántó (Tempfli P.), Tempfli I., Catuna, Nagy Z. (Zatik), Botos D., Petrohai, Magyari, Bodó (Botos A.), Papp. Edző: Papik Zoltán.

Ibrány: Tóth – Majoros, Nagy D., Csáki, Boros (Szűcs), Somogyi T. (Kiss G.), Kovács (Gergely), Jeddi, Somogyi M. (Viszokai), Farkas, Pócsi. Játékos-edző: Kiss Tamás.

A hazai csapat küzdeni tudásban alulmaradt az ellenfelével szemben.

Gól: Magyari (11-esből), Botos A., illetve Pócsi 2, Somogyi M., Nagy D.

Papik Zoltán: – Az Ibránytól azt kaptam, amit vártam, a saját csapatom viszont nem azt nyújtotta, amit gondoltam, így nem lehetett más, csak vereség.

Kiss Tamás: – Amiért jöttünk, teljesítettük! Gratulálok a csapatnak, akár nagyobb különbségű győzelmet is arathattunk volna.


További eredmények:

Szombat

Tiszakanyár-Nyírmeggyes 2-2 (2-0)

Tiszakanyár, 100 néző, v.: Ésik.

Tiszakanyár: Révész – Molnár, Bodnár, Varga, Vicickó, Illés, Nagy Á., Ujj, Soós, Jánvári, Rézinger. Edző: Ember Roland.

Nyírmeggyes: Hajzer – Hornyák, Szántó, Nagy Zs., Török, Paragh, Éles, Batizi Pócsi (Rézműves), Gózner, Nemes, Drabik. Edző: Körmös Miklós.

Küzdelmes mérkőzésen mindkét csapat nyerhetett volna, így igazságos a döntetlen.

Gól: Illés, Soós, illetve Drabik. Kiállítva: Hornyák (90.). Ifi: 4-1.

Ember Roland: – Az a csapat, amelyiknek a játékosai kettő nullás vezetésnél is egymással veszekednek, megérdemli a sorsát.

Körmös Miklós: – Ismét adtunk az ellenfélnek két gól előnyt mire felébredtünk, de minden tiszteletem a srácoké, hogy visszajöttek a mérkőzésbe és a második félidő alapján akár győzhettünk is volna. Garatálok a Kanyárnak és további sok sikert kívánok!

Kemecse-Balkány 1-3 (0-0)

Kemecse, 100 néző, v.: Homonai.

Kemecse: Péter – Kovács, Nagy, Bakó (Szaffián), Deme, Tóth, Madzin, Hokk Á. (Szathmári), Listván (Brondics), Sándor, Hokk B. Edző: Márton Péter.

Balkány: Hegyes – Varga, Csehil, Müller, Szabó (Onisziko), Angyal (Csatári), Lakatos (Misák), Belényesi (Huszár), Varga, Vidoven, Bátyi (Petruska). Játékos-edző: Belényesi Miklós.

A rutinos Balkány könyörtelenül kihasználta a hazaiak hibáit.

Gól: Madzin, illetve Angyal, Müller, Belényesi. Kiállítva: Madzin (79.). Ifi: 2-0.

Márton Péter: – Nem volt rossz mérkőzés, csak a „Kell egy kis áramszünet” című slágert rosszul értelmeztük. A kiállítást nem értem. Gratulálok a Balkánynak!

Baktalórántháza-Nyírgyulaj 1-2 (1-2)

Baktalórántháza, 100 néző, v.: Papp.

Baktalórántháza: Borkó – Csordás, Kántor, Varga, Lakatos, Illés, Fábri, Hajdu, Istenes (Zámbori), Rakóczi, Nagy (Molnár). Edző: Borza László.

Nyírgyulaj: Czerula – Szabó (Mezei), Tóth, Kiss, Kovács, Haburcsák (Fekete), Bagi, Gömze, Sárga (Domokos), Oxi (Vass), Oláh. Edző: Lukács Tibor.

A hazaiak végig támadtak, de nem tudtak egyenlíteni.

Gól: Csordás, illetve Kovács, Gömze. Ifi: 0-1.

Borza László: – Múlt héten is alakult már a játékunk, de ezúttal még annál sokkal jobban futballoztunk. A lelkesedéssel, a hajtással nem volt probléma, de hiába támadtuk végig a mérkőzést, a sors igazságtalan volt.

Lukács Tibor: – Csak a három pontnak lehet örülni, de annak nagyon.

Vásárosnamény-Nagyecsed 1-3 (0-1)

Vásárosnamény, 300 néző, v.: Takács.

Vásárosnamény: Kardos – Géci, Dascal, Illés, Lyáh, Zán (Bancsi), Deskó, Filep (Berec), Fehér, Schmidt, Szabó. Edző: Madalina György.

Nagyecsed: Makó – Sarkadi, Zámbó (Nyíri), Marinas (Erdős), Ascsillán, Homann, Bulyáki K., Bulyáki A. (Török), Kóka, Dobos, Papp (Somlyai). Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Nehéz talajú pályán a rutinosabb vendégek megérdemelten nyertek.

Gól: Zán, illetve Marinas, Homann, Somlyai. Kiállítva: Dobos (27.). Ifi: elmaradt.

Madalina György: – Sajnos, el kell ismerni, hogy az ellenfél jogosan vitte el a három pontot, nem tudtuk kihasználni a hatvan perces emberelőnyt. Amelyik csapat egyenlítő gól után, középkezdésből gólt kap, az megérdemli a vereséget.

Ádámszki Róbert: – Nagyon jó csapat otthonában, hetven percet emberhátrányban játszva is megérdemelt győzelmet arattunk. Nem történt semmi különösebb dolog, mindenki tette a dolgát, csak most maximálisan, ami eredményre vezetett. Köszönöm a mindig lelkes szurkolótáborunknak, hogy végig biztatta a csapatot!

Vasárnap

Újfehértó–Nagyhalász 3–2 (2–1)

Újfehértó, 312 néző, v.: Fehér Á.

Újfehértó: Gégény B. – Tóth E., Mogyorósi Á. (Veres D.), Petics Gy., Csizmarik Á., Seres K. (Osikóczki I.), Boros M. (Szigeti V.), Zámbó D., Daróczi P., Tóth Sz. (Dénes K.), Pallai B. Edző: Piskóti Zsolt.

Nagyhalász: Dukát P. – Csáki B. (Mátrai N.), Pap M. (Gégény M.), Ladányi D., Bartha Z. (Ludánszki I.), Kató I., Hajzer L., Hudák M., Nagy N., Simon D., Tóth G. Játékos-edző: Ludánszki István.

Gól: Boros M., Petics Gy., Osikóczki I. (11-esből), illetve Pap M. Ladányi D. Ifi: 0–0

Piskóti Zsolt: – Ezt a meccset szó szerint kiküzdöttük egy nagyon mély talajú pályán. Óriási siker ez nekünk, végre a szerencse is mellénk állt. Köszönjük a szurkolóknak, akik ilyen időben is teljes mértékben mellettünk álltak és buzdították a csapatot. Osi megcsinálta újra!

Kropkó András egyesületi elnök: – Játékra alkalmatlan talajon a hazaiak némi játékvezetői segédlettel nyertek.

Kisvárda II.–Tarpa 5–0 (4–0)

Kisvárda, 100 néző, v.: Varga F.

Kisvárda II.: Odinszov – Hej V. (Czene), Lusánszki L., Szőr L., Atamas (Riznicsenko), Ene, Bíró R., Ivancho (Tóth M.), Anderson, Khimik (Ötvös), Karasjuk (Severnyov). Edző: Nagy Sándor.

Tarpa: Cip J. (Sas I.) – Balogh Gy., Fejes J. (Ricsei F.), Törtei T. (Losonczi B.), Rácz I., Nadimov, Illés Gy. (Dolináj P.), Kacsó R. (Ködöböcz N.), Djacsenko, Kiss K., Gál R. Edző: Márton István.

Gól: Khimik 2, Anderson, Karasjuk, Atamas.

Nagy Sándor: – A szezon legjobb játékával egy nagyszerű Tarpát sikerült magabiztosan legyőznünk.

Márton István: – Eljöttünk egy megye egyes meccsre, amelyen játékosaim egy részének már akkor csokis lett a gatyája, amikor meglátták az NB I-es neveket. Ehhez párosultak még az egyéni hibák és a taktikai fegyelmezetlenségek, azt pedig még hozzá kell tennem, hogy meglátásom szerint az eddigi legjobb csapat ellen játszottunk.

Mándok–Fehérgyarmat 2–0 (0–0)

Mándok, 120 néző, v.: Király A.

Mándok: Vasas G. – Ari A., Balogh G., Dallos L., Phrakonkham, Baglyos L. (Bodnár L.), Szabó T. Fodor A., Pallai G., Győri J. (Erős G.), Vezdel (Buda P.). Edző: Mirgai László.

Fehérgyarmat: Jakocska Cs. – Farkas S., Orosz F., Varga Á, (Bobál), Popovics N., Barta F., Mócsán E., Sukály Gy., Antal R., Szatke M., Imre M. (Gál K.). Edző: Harbula Balázs. Csak a különbség volt kérdéses.

Gól: Erős G., Buda P.

Mirgai László: – Az egész mérkőzést kézben tartottuk, amelyet sokkal hamarabb eldönthettük volna, viszont csak a 90. percben egy szép támadással sikerült lezárni. Ettől függetlenül hihetetlenül büszke vagyok minden játékosomra, azokra is, akik csereként álltak be, mert ők is nagyban hozzájárultak a győzelemhez. Ezt a sikert játékosunk, Pallai Gergő születésnapjára ajánlja fel a csapat.

Harbula Balázs: – A vereség ellenére büszke vagyok a csapatomra, mivel az utolsó percben döntötte csak el a Mándok a mérkőzést. Teljes kerettel a meccs alighanem másként alakult volna, ugyanakkor gratulálok Mirgai mesternek és az ellenfélnek!

 


 

Tabella:

1. NYÍRGYULAJ KSE 14 10 1 3 31 18 13 31
2. NAGYHALÁSZI SE 14 9 3 2 44 19 25 30
3. MÁNDOK VSE 13 9 0 4 33 14 19 27
4. VÁSÁROSNAMÉNY 14 8 1 5 40 26 14 25
5. IBRÁNY SE 14 8 1 5 37 24 13 25
6. TARPA SC 14 7 2 5 39 28 11 23
7. KISVÁRDA II. 14 7 1 6 36 23 13 22
8. FEHÉRGYARMAT SC 14 7 1 6 34 31 3 22
9. ÚJFEHÉRTÓ SE 13 5 3 5 30 30 0 18
10. BALKÁNYI SE 13 6 0 7 29 33 -4 18
11. KEMECSE SE 14 5 2 7 24 36 -12 17
12. MÁTÉSZALKAI MTK 14 4 3 7 17 25 -8 15
13. NAGYECSED RSE 13 2 7 4 17 24 -7 13
14. BAKTALÓRÁNTHÁZA 14 4 1 9 17 35 -18 13
15. NYÍRMEGGYES SK 14 2 3 9 23 52 -29 9
16. TISZAKANYÁR SE 14 1 3 10 21 54 -33 6

 

 

Fel Következő