10. forduló (2021.10.16-17.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

   

Ibrány SE

Nagyhalászi SE

2021.10.17. 14:00

Nyír-Wetland Megyei I. osztály
10. forduló
 

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Ismét eljött a várva várt megyei El Clásico, a naptárban mindenkinek fel van tüntetve ennek a mérkőzésnek a dátuma. Teljesen mindegy milyen körülmények között, melyik osztályban találkozik egymással a két csapat, ez mindig rangadó lesz! Azt várom a srácoktól is, hogy ennek megfelelő hozzáállással lépjünk pályára, és a szurkolóinkat maximálisan ki szeretnénk szolgálni.

Borza László, a Nagyhalász edzője: – Mondhatnám, hogy ez ugyanolyan mérkőzés, mint bárki más ellen és ezért is csak a három pontot adnak, de ez a valóságban nem így van. Volt szerencsém jó néhány ilyen szomszédvári rangadón játszani, tapasztalatból állíthatom, hogy ez a pillanatnyi helyezésektől függetlenül nem egy átlagos találkozó. Bármi megtörténhet, akár még a papíron gyengébb csapat is törhet borsot az ellenfél orra alá. Erre próbálom a fiatalokat felkészíteni, remélem eredményesen.


További mérkőzések:

Szombat

Nyíregyháza Spartacus II. (1.)–Nyírmeggyes (15.)

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Ezek a fiatalok megérezték a győzelem ízét, ugyanakkor tudom, hogy egyszer minden sorozat megszakad, persze, reméljük minél később. Mint eddig, most is olyan teljesítményt szeretnénk nyújtani, hogy folytatódjon menetelésünk.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Jó úton haladunk! Biztos vagyok benne, hogy hamarosan a mérkőzések eredményein is látható lesz a befektetett munka. Tudjuk, hogy egy nagyon erős csapathoz látogatunk hétvégén, de mindent megteszünk, hogy megnehezítsük a Nyíregyháza dolgát.

Kemecse (13.)–Nyírbátor (9.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Egy Hét távlatából, minél többet gondolok vissza a pénteki mérkőzésre anál inkább – úgy gondolom, túl kellett ezen esni. Az előttünk álló mérkőzés viszont tartogat lehetőségeket mindkét csapat számára, ismerjük a Bátor gyengeségeit és erényeit egyaránt és ezzel ők is így vannak a mi irányunkba. Három esélyesnek érzem a meccset, de abban biztos vagyok, hogy „focizni” fog mindkettőnk, és jó mérkőzést fog látni mindenki, aki kilátogat a kemecsei katlanba. Sok nézőre ezúttal sem számolok, mert úgy fest, a saját házunk táján több az ellendrukker, mint a támogató. De ez a mi keresztünk és el bírjuk cipelni!

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Tudom, a múlt heti játékunk nem volt éppen közönségszórakoztató, de úgy gondolom, a győzelmet nem kell megmagyarázni. A Kemecse elleni mérkőzésen szeretnénk a számunkra legmegfelelőbb eredményt elérni.

Gyulaháza (12.)–Austria Juice-Vásárosnamény (7.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Szeretnénk megszerezni első hazai győzelmünket. Nem lesz egyszerű, mert a jó erőkből álló Naményt kellene ehhez legyűrni.

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – Lehetne már egy kis szerencsénk is, ha már a keret szűkebb lett. A hétvégi játékot át kell menteni szombatra és alkalmazkodni kell a körülményekhez is, de nem lesz egyszerű dolgunk. Nem láttam idén a Gyulaházát, viszont sok pozitív dolgot hallottam róla, remélem, ez nem most jön ki.

Csenger (2.)–Újfehértó (6.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Szeretnénk folytatni jó sorozatunkat, bízunk abban, hogy színvonalas meccset fogunk játszani.  Remélem, sikerül megszerezni a három pontot.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az eddig eltelt fordulók alapján az egyik legkevesebb gólt kapott csapat találkozik a legtöbb gólt szerző együttessel. Kíváncsian várom, mire leszünk képesek a nagyon jó formában lévő, roppant erős kerettel rendelkező Csenger otthonában. Egy dolog jut még eszembe: nincs olyan erős gát, ami egyszer át ne szakadna.

Tarpa (16.)–Nagyecsed (11.)

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Nem egyszerű a helyzetünk, de biztos vagyok abban, ha a fejekben sikerült rendet rakni, akkor bármi megtörténhet – pozitív irányba.

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Idegenben egyik csapat ellen sem egyszerű nyerni, de mindent megteszünk, hogy három pontot elvigyünk Tarpáról.

Balkány (10.)–Nyírgyulaj (5.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Nem tudom, melyik arcát fogja mutatni csapatom, hiszen a Namény ellen kiválóan játszottunk, Újfehértón viszont a bravúros pontszerzés dacára visszafogodtabb teljesítményt nyújtottunk. Ettől függetlenül nagyon bízom a srácokban, hogy hazai pályán megszerezzük a fontos három pontot.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Alaposan fel kell javulni a játékunknak, ha Balkányban jó eredményt szeretnénk elérni. Bízom a csapatban, tudom, hogy összekapjuk magunkat.

Vasárnap

Mándok (3.)–Mátészalkai MTK (4.)

Lakatos István, a Mándok játékos-edzője: – Bízom benne, hogy feledtetni tudjuk a múlt heti játékot, és hazai pályán ismét sikeresek leszünk az egységes szalkai csapat ellen.

Virágh István, a Mátészalka edzője: – Sajnos, jelen helyzetünkben a tisztes helytállás lesz a cél Mándokon, vélhetően négy ifi játékossal felállva. Természetesen, ettől függetlenül szurkolóink megérdemlik, hogy az eddig felépített szereplésünk minél kisebb csorbát szenvedjen.

 


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Nagyhalászi SE

Ibrány, 313 néző, v.: Major O.

Ibrány: Tóth N. – Kiss P. (Tóth M.), Szőlősi P., Nagy D., Csáki J., Somogyi T. (Mészáros M.), Gergely B., Jeddi B. (Nagy E.), Lyáh A. (Szabó M.), Haburcsák K., Zubora T. Edző: Kiss Tamás.

Nagyhalász: Tóth B. – Szűcs Z., Tóth L., Molnár Z. (Kormány Sz.), Kató I. (Puluczkai P.), Bognár A., Babják Cs., Huncsik Á. (Korsoveczki A.), Károlyi R. (Ferenczi Z.), Varga B., Mátrai N. (Tóth M.). Edző: Borza László.

A megyei El Clásico előtt Nagy Dávidot köszöntötték, aki immár „százados”, több mint száz gólt szerzett ibrányi színekben tétmérkőzésen. A nagy múltú összecsapáson biztos hazai győzelem született.

Gól: Lyáh A., Haburcsák K.

Kiss Tamás: – Jól álltunk bele a mérkőzésbe, főként az első félidőben, amikor több helyzetünk is volt, illetve akkor szereztük a két gólt. A szünet utáni teljesítménnyel nem igazán vagyok elégedett, mert beleszürkültünk a meccsbe, nem azt a tempót diktáltuk, amit megbeszéltünk. Mindettől függetlenül jár a gratuláció a fiúknak, hiszen hoztuk az igazi szomszédvári rangadót.

Borza László: – Sajnos, el kell ismerni, jelenleg ennyi van a két csapat között. Köszönjük szurkolóink kitartó biztatását.

 


További eredmények:

Nyíregyháza Spartacus II.–Nyírmeggyes 2–0 (1–0)

Örökösföld, 208 néző, v.: Csikai Gy. Nyíregyháza Spartacus II.: Talián L. – Tagai A., Herczku A., Rácin R. (Kardos K.), Sztankó D. (Kölcsi A.), Pataki B. (Ferencz B.), Hunyadi B. (Németh Cs.), Nagy G., Torkos M., Hamed (Kecskeméti P.), Szűcs D. Edző: Huszák Géza. Nyírmeggyes: Schupler Sz. – Nagy Zs., Török G., Éles B., Nógrádi S., Batizi-Pócsi N. (Savrhoh), Preg I., Balogh S., Gózner K. (Kujbus B.), Hadadi K. (Székelyi N.), Szondi R. Edző: Kovács László. A lelkes vendégek becsületesen helytálltak az éllovas otthonában. l: Szűcs D., Rácin R. (11-esből)

Huszák Géza: – Nem játszottunk jól, de a nagyon szervezett ellenféllel szemben úgy gondolom, győzelmünk teljesen megérdemelt.

Kovács László: – Úgy gondolom, taktikus, fegyelmezett játékkal sikerült megnehezíteni a hazaiak dolgát. Büszke vagyok a csapatomra, további sok sikert a Nyíregyházának!

Kemecse–Nyírbátor 2–0 (0–0)

Kemecse, 114 néző, v.: Pethő P. Kemecse: Baráth B. – Hadházi D., Ács Sz. (Mészáros M.), Majoros Á., Ádám D., Bárdos A. (Mészáros G.), Hokk Á., Madzin I., Kovács I., Sándor D., Hokk B. Megbízott edző: Resán Attila. Nyírbátor: Kiss B. – Kelecsényi G., Czerula Zs., Nagy T. (Bakosi M.), Szabó M., Molnár R., Danó M. (Erdei Z.), Medve M. (Selymes T.), Nyeste Cs. (Heinrich M.), Török I. (Nemes Z.), Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. A hazaiak az első félidőben 11-est hibáztak, majd a második félidőben kicsikarták a győzelmet. Gól: Ács Sz., Hokk B.

Resán Attila: – Jó mérkőzés szép időben. Boldog születésnapot, Cefa! Gondolom, nagyobb lenne az öröm, ha a három pont is a köszöntés része lett volna, de ma az én fiaim többet tettek a győzelemért.

Erdei Zoltán: – Ezen a mérkőzésen két pontrúgás döntött a Kemecse javára, további sok sikert nekik.

Gyulaháza–Austria Juice-Vásárosnamény 0–3 (0–1)

Gyulaháza, 100 néző, v.: Tomori P. Gyulaháza: Kőrösi N. – Kozma M. (Parádi B.), Varga L., Köblös B., Csépke M., Varga D. (Csercsa G.), Koszta Z., Kozma J., Galambos B., Soós A. (Kozma Zs.), Illés A. Edző: Bardi Gábor. Vásárosnamény: Szabolcsi M. – Géczi I., Bátyi L., Illés P., Berec G. (Horváth N.), Szabó R. (Deskó D.), Misák S., Illés G. (Szabó G.), Csordás G., Barta F., Orosz F. Edző: Harbula Balázs. Gól: Illés G. 2, Berec G.

Bardi Gábor: – Mindenben jobb volt ma a Namény. Ami leginkább fájó, hogy lelkesedésben is teljesen felülmúltak minket. Gratulálok és sok sikert nekik!

Harbula Balázs: – Úgy gondolom, ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. Köszönjük a hazaiak vendéglátását és további sok sikert nekik!

Csenger–Újfehértó 4–4 (1–1)

Csenger, 263 néző, v.: Veres J. Csenger: Makay Z. – Csorvási Á. (Péter Gy.), Varju P. (Popovics N.), Antal R., Stef (Lakatos T.), Ohár R., Barcsay M., Balogh Á. (Nagy M.), Osváth S., Lengyel M. (Katona P.), Fejes J. Edző: Barcsay István. Újfehértó: Dukát P. – Dénes K., Szilágyi Á. (Tóth Sz.), Petics Gy. (Veres D.), Seres K. (Somogyi M.), Kántor T. (Csizmarik Á.), Hudák M., Zámbó D., Pallai G., Daróczi P. (Torma T.), Pallai B. Edző: Piskóti Zsolt. A hazaiak a második félidő derekán 4-2-re vezettek, innen álltak fel a vendégek, a végén pedig nem remegett meg Dénes Krisztián lába, aki a 92. percben 11-esből egyenlített. Gól: Barcsay M. 3, Ohár R., illetve Dénes K. 2 (egyet 11-esből), Csizmarik Á., Somogyi M.

Barcsay István: – Sajnos, gyenge napot fogtunk ki, ettől függetlenül sikerült négy gólt szerezni, amivel illett volna megnyerni a mérkőzést, de ez most csak a döntetlenhez bizonyult elégnek.

Piskóti Zsolt: – Nagy elismerés jár a csapatnak, mert hétről hétre sokat tesz azért, hogy pontot, pontokat szerezzünk. Mai mérkőzésen kétgólos hátrányba sem éreztem azt, hogy ne lehetne keresni valónk és a fiúk is hittek benne. A meccs összképe alapján úgy gondolom rászolgáltunk erre az egy pontra – maximálisan. További sok sikert a Csengernek remek csapatuk van!

Balkány–Nyírgyulaj 3–0 (1–0)

Balkány, 164 néző, v.: Takács A. Balkány: Hegyes B. – Sallai M., Kerecsen J., Szabó R., Furó Zs. (Illés A.), Kanál R. (Lakatos J.), Vasas T., Tőkés T., Németi M., Bartha Z., Tóth D. (Máté G.). Edző: Mirgai László. Nyírgyulaj: Oláh D. – Kiss L., Tóth B. (Pataki I.), Kállai G., Bagi Á., Buka B., Terdik Zs., Vass I., Müller Zs., Ács Á., Phrakonkham. Edző: Lukács Tibor. A kezdés előtt a teljes család köszöntötte Mirgai Lászlót, a hazaiak edzőjét, aki pénteken ünnepelte hatvanadik születésnapját, csapata pedig tette a dolgát. Gól: Vasas T. 2., Lakatos J. Kiállítva: Buka B.

Mirgai László: – Először is köszönöm szépen a családomnak ezt a hihetetlenül nagy meglepetést, amit a mérkőzés előtt szereztek nekem. A srácok ma mindent megtettek annak érdekében, hogy kézben tartsuk és megnyerjük a meccset. Azt gondolom, a helyzeteke alapján megérdemelten nyertünk és köszönöm a srácoknak a szép születésnapi ajándékot!

Lukács Tibor: – Az újabb sérülés és kiállítás után tálcán kínáltuk fel a lehetőséget a hazaiaknak, akik éltek ezzel, így megérdemelt győzelmet arattak.

Tarpa–Nagyecsed 0–3 (0–1)

Tarpa, 87 néző, v.: Lipcsei M. Tarpa: Sas I. – Rozman S., Srjuba (Babinec), Dolináj P., Kárpács E. (Rácz I.), Losonczi B. (Barta K.), Kacsó R., Djacsenko (Komári Gy.), Kobály E., Kovács R., Gál R. Edző: Varga Gyula. Nagyecsed: Sarkadi Zs. – Zámbó K., Gömze A. (Nyíregyházi G.), Pócsi B., Bulyáki K., Szabó T., Erdős M. (Nyíri Gy.), Sarkadi G. (Kóka S.), Mezei B., Angyal N.  (Bulyáki A.), Somlyai G. Edző: Homann Richárd. Gól: Pócsi B. 2, Bulyáki K.

Varga Gyula: – Először is gratulálok az Ecsednek! A játékosaimnak pedig ideje volna megérteni, hogy tűz és akarat nélkül nem lehet focizni. Amíg annyitól, hogy odarúgnak csokis lesz a gatya, addig nincs mit keresni a felnőtt futballban. Abban, hogy ilyen könnyen sikerült morálisan megtörni a fiatalokat, véleményem szerint nagy szerepe volt a játékvezetésnek!

Homann Richárd: – Örülök, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést, amelyet úgy gondolom, megérdemelten nyertünk meg. További sok sikert a Tarpának!

Mándok–Mátészalkai MTK 1–1 (0–1)

Mándok, 109 néző, v.: Vitkai. Mándok: Lőrincz Zs. – Ari A., Törtei T., Lusánszki L., Kovács R. (Bugyi B.), Gyüre T., Baglyos L., Molnár Zs., Jánvári D., Bökönyi L., Haller R. Játékos-edző: Lakatos István. Mátészalka: Szilágyi P. – Ötvös Sz., Farkas Z., Huszti P., Makó P., Gergely M., Magyari M., Bodó L., Papp Cs., Mos, Kiss R. Edző: Virágh István. A hazaiak emberhátrányban futballozva harcolták ki a döntetlent. Gól: Makó P., (öngól), illetve Mos. Kiállítva: Lusánszki L.

Lakatos István: – A második félidőben nyújtott játék alapján, tíz emberrel is rászolgáltunk az egy pontra.

Virágh István: – Nagyon sajnálom a fiúkat, mert rengeteg helyzetet alakítottunk ki, sajnos, ezek egy kivételével kimaradtak, nehéz lesz beléjük lelket önteni. Gratulálok a Mándok emberhátrányban nyújtott teljesítményéhez, de ehhez a mi gyatra helyzetkihasználásunk is kellett.

 


Tabella:

1. NYÍREGYHÁZA II. 10 10 0 0 31 9 22 30
2. CSENGER FC 10 6 3 1 37 19 18 21
3. MÁNDOK VSE 9 6 0 3 24 12 12 18
4. MÁTÉSZALKAI MTK 9 5 3 1 24 10 14 18
5. VÁSÁROSNAMÉNY 10 5 2 3 19 17 2 17
6. NYÍRGYULAJ KSE 10 5 1 4 19 15 4 16
7. ÚJFEHÉRTÓ SE 10 4 3 3 16 13 3 15
8. BALKÁNYI SE 10 4 2 4 23 16 7 14
9. NAGYECSED RSE 10 4 2 4 20 14 6 14
10. IBRÁNY SE 8 4 1 3 17 12 5 13
11. NYÍRBÁTORI LSE 10 4 1 5 12 21 -9 13
12. KEMECSE SE 9 3 1 5 12 23 -11 10
13. GYULAHÁZA KSE 9 3 0 6 11 21 -10 9
14. NAGYHALÁSZI SE 9 2 0 7 9 24 -15 6
15. NYÍRMEGGYES SK 10 1 0 9 7 34 -27 3
16. TARPA SC 9 0 1 8 5 26 -21 1
 

 

Fel Következő