15. forduló (2021.02.13-14.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Fehérgyarmat FC

Ibrány SE

Fehérgyarmat, 2021.02.14. 13:00

Balogh Péter, a Fehérgyarmat játékos-edzőpárosának tagja: – Hétvégén az osztály egyik legjobb csapata látogat hozzánk. Bízom benne, hogy játékosaim ennek tudatában megfelelő hozzáállással állnak a meccshez. Mindez fontos tényező, hiszen előző két forduló rámutatott arra, hogy ez „ide” kevés lesz.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Ismét egy olyan csapathoz látogatunk, amelynek minden egyes pontra nagy szüksége van, de ha ugyanazt a hozzáállást, fegyelmezett játékot tudjuk produkálni, mint eddig, akkor újfent jó szájízzel utazhatunk haza a hosszú túráról.


További mérkőzések:

Baktalórántháza (13.)–Nyírgyulaj (3.)

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Megint egy élcsapattal játszunk, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ne nulla ponttal zárjuk a meccset.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Kemény, brusztolós meccsre számítok, amelyből remélem, mi jövünk ki győztesen.

(A mérkőzést Gyulaházán rendezik, kezdés: 12 óra)

Tarpa (1.)–Nyírmeggyes (11.)

Mihajlo Ivanicja, a Tarpa edzője: – Folytatódik a menetelés! Most már csak a bajnokságra kell koncentrálni, az előző meccs is megmutatta, hogy egy pillanatra sem szabad kiengedni, ezért maximálisan komolyan vesszük a feladatot és ennek megfelelően készülünk. Szeretnénk pozitív eredménnyel zárni az idény első felét.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Először is szeretnénk gratulálni a Tarpa kupameneteléshez! Tudjuk, nem mi vagyunk az esélyesek, de mindent meg fogunk tenni a tisztességes helytállás érdekében.

Mátészalkai MTK (7.)–Austria Juice-Vásárosnamény (2.)

Botos Alexandru, a Mátészalka játékos-edzője: – Az első két bajnokink nem úgy sikerült, ahogy azt terveztük, túl szép is lenne, ha mindig, minden az elképzelésünk szerint alakulna. Persze, a fociban előfordulhat, hogy az elgondoltakhoz képest egészen másként történnek a dolgok. Szeretnénk javítani, tudjuk, hogy nagyon jó ellenféllel kell megküzdjünk, a legjobb teljesítményünkre lesz szükség, ha pontot vagy pontokat akarunk szerezni, és meglehet hogy, az sem lesz elegendő. Én továbbra is hiszek a srácokban, mindezek mellett bizakodva várom a mérkőzést.

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Eredményesen kezdtük az idényt, bár a játékban felemás teljesítményt nyújtottunk. Az első meccs jól, a második gyengébbre sikeredett, a hétvégén játékban mindenképpen javulnuk kell, bár ezt sok tényező befolyásolhatja. Az előrejelzés szerint az időjárás nem biztos, hogy a játék színvonalat emelni fogja.

(A mérkőzést Nyírbátorban rendezik, kezdés: 14 óra)

Vasárnap

Kemecse (16.)–Nagyecsed (4.)

Hokk Béla, a Kemecse edzője: – Úgy érzem, végre kiegyesedünk, a betegek, sérültek felépülnek, ez nem vezethet másra csak győzelemre.

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Nem nézünk könnyű meccs elé, igaz, egyik sem az. Úgy gondolom, mindkét csapatnak nagy szüksége lenne a győzelemre: a feladat adott, bízom a fiúkban és a három pont megszerzésében!

(A mérkőzést a nyíregyházi stadionban rendezik)

Gyulaháza (14.)–Nagyhalász (12.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Van sérültünk, van eltiltottunk, de jelen helyzetünkben csak a győzelem segíthet.

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – Ismét idegenben játszunk, szeretnénk feledtetni a múlt heti botlást, bár ez nem ígérkezik könnyűnek, annál is inkább, mert Gyulaházán általában nincs szerencsénk. Reméljük, az új műfüves pályán fordul a trend.

(A mérkőzés 13.30 kor kezdődik)

Balkány (10.)–Mándok (9.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Közel harminc éve vagyok a szakmában, meg tudom ítélni, ha egy játékvezető mérlegel, sajnos, mi is így jártunk Gyulaházán, ahol a 92. percben – véleményem szerint – egy jogos 11-est nem kaptunk meg… Én nagyon nagyra tartom a szabolcsi bírókat, de ha az egyik oldalon befújja, akkor a hosszabbításban is be kell a másokin, még ha ezzel el is dőlhet a mérkőzés! Nálam az a spori vívja ki a tiszteletet, aki akár ellenünk, akár a mi javunkra be meri fújni a jogos büntetőt a kritikus pillanatban! Nehéz mérkőzésre számítok, de bízom a srácokban, plusz abban, hogy a helyzetkihasználás most jobban fog működni, ebben az esetben megszerezhetjük a három pontot.

Dancs Attila, a Mándok edzője: – Az elmúlt bajokin nem voltam elégedett a játékkal, de sikerült nyerni, most bárhogy is játszunk elégedett leszek – ha ismét győzünk. De ha őszinte akarok lenni, akkor ez egy igazi háromesélyes meccs.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik)

Újfehértó (6.)–Csenger (8.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az előző hétvége mindkét csapat számára jól sikerült. Az első idei fordulóban láttam a Csenger meccsét, ahol igaz, vereséget szenvedett, ettől függetlenül egy tudatos, gyors támadófocit játszó csapat, amely bárki ellen képes pontokat szerezni. Éppen ezért úgy gondolom, egy lendületes, izgalmas, helyzetekben gazdag mérkőzésre van kilátás. Remélhetőleg mi ott folytatjuk, ahol abbahagytuk és most is nagyon motiváltak, sikeréhesek lesznek a srácok.

Barcsay István, a Csenger edzője: – A mérkőzés esélyese természetesen az újfehértói csapat, amely úgy gondolom, nagyon jó formát mutatva kezdte az idényt. Ettől függetlenül megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni a meccsből.

(A mérkőzést a nyíregyházi stadionban rendezik, kezdés: 15 óra)

 


Tudósítások, eredmények

Fehérgyarmat–Ibrány 1–4 (1–0)

Fehérgyarmat, zárt kapu, v.: Varga F.

Fehérgyarmat: Szűcs K. – Szász M. (Cserepes Á.), Orosz F., Barkaszi D. (Popovics N.), Bakó T., Sukály Gy., Kóczé Sz., Imre Zs., Kálin N., Szabó T. (Varga Á.), Balogh P. (Bartha K.). Edző: Balogh Péter, Imre Zsolt.

Ibrány: Tóth N. – Pápa S. (Jeddi B.), Kiss P. (Mészáros M.), Szőlősi P., Nagy D., Csáki J., Pápa Sz., Gergely B. (Szűcs I.), Kovács G., Szabó M., Lizenbold Zs. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Jó formában lévő, kulturáltan futballozó vendégcsapattól kapott ki a Fehérgyarmat, de az első félidőben látott játékra lehet alapozni a jövőt illetően. Mindemellett nem csak a hazai együttes teljesített időnként gyengén ezen a meccsen… Ugyanakkor Gyarmaton nagyon örülnek az ificsapat kiváló szereplésének.

Gól: Orosz F., illetve Nagy D. 2, Szabó M., Jeddi B.

Ifi: 3-1. (Tudósító: Papp Attila)

Balogh Péter: – Jól kezdtük a mérkőzést, vezettünk, stabilan játszottunk, megvoltak a helyzeteink. A második félidőben elfáradtunk, így ki lehet kapni, viszont az igazsághoz hozzatartozik ennyi nem volt a két csapat között.

Kiss Tamás: – Álmosan kezdtük a mérkőzést, ami hamar megbosszulta magát. Az első félidőben volt lehetőségünk az egyenlítésre, de akkor még nem éltünk vele, a szünet utáni játékhoz viszont gratulálok a csapatnak. Amellett, hogy fordítottunk, még helyenként szépen is futballoztunk.


További eredmények:

Baktalórántháza–Nyírgyulaj 1–2 (0–1)

Gyulaháza, zárt kapu, v.: Király A. Baktalórántháza: Hajzer T. – Varga B., Burkus D., Papp J., Lakatos L., Puluczkai P. (Listván D.), Varga L., Istenes E., Szűcs Z., Károlyi R., Fehér M. Edző: Borza László. Nyírgyulaj: Oláh D. – Kiss L., Phrakonkham, Balogh G. (Varga J.), Tóth B., Fekete G. (Gömze A.), Kállai G., Haburcsák B. (Somogyi M.), Mezei B., Vass I., Terdik Zs. Edző: Lukács Tibor. Gól: Varga L., illetve Terdik Zs., Fekete G.

Borza László: – Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, a másodikra ez már nem mondható el, viszont két elkerülhető gólt kaptunk, a végén pedig már csak a szépítésre futotta.

Lukács Tibor: – Ragyogóan előkészített pályán megérdemelt győzelmet arattunk.

Tarpa–Nyírmeggyes 4–3 (2–2)

Tarpa, zárt kapu, v.: Benkó R. Tarpa: Cserepko – Szics, Fejes J. (Djacsenko), Dán V. (Tüzes Zs.), Dobrovolszki, Szabó R. (Rozman S.), Buda P., Vajda A., Sándor I., Gál R., Kurilcsik. Edző: Mihajlo Ivanicja. Nyírmeggyes: Tóth K. – Szántó I., Nagy Zs., Török G., Török I. (Rézműves F.), Farkas B., Pálvölgyi B., Gózner K., Szondi R. (Batizi-Pócsi N.), Török S., Drabik M. Edző: Körmös Miklós. A hazaiak három bombagólt szereztek, de a jól játszó vendégek mindannyiszor egyenlítettek. A látványos, jó iramú mérkőzésen a csereként bevetett Rozman Sándor a hajrában csikarta ki a győzelmet a listavezető tarpai csapat számára. Gól: Vajda A. 2, Dobrovolszki, Rozman S., illetve Török I. 2, Szántó I.

Mihajlo Ivanicja: – Ma csak a három pontnak örülhetünk.

Körmös Miklós: – Gratulálok a srácoknak, nagyot küzdöttek ezen a mérkőzésen. Úgy érzem, a játék képe alapján egy pontra rászolgáltunk volna, ezzel együtt sok sikert kívánok a Tarpának!

Balkány–Mándok 2–5 (1–1)

Örökösföld, zárt kapu, v.: Gergely S. Balkány: Hegyes B. – Sallai M., Szabó I., Szabó M., Kóka S. (Furó Zs.), Kovács R. (Szilágyi Z.), Vasas T., Nagy D. (Dobrán T.), Hernádi G. (Kapusi J.), Kerecsen J., Patalenszki J. (Lakatos J.) Edző: Mirgai László. Mándok: Lovász G. – Maroda N. (Krajnyák), Lakatos I., Ari A. (Lusánszki L.), Bacsó A., Törtei T., Toldi A., Baglyos L. (Bugyi B.), Jóni M. (Erős G.), Illés Gy. (Veres F.), Elek Á. Edző: Dancs Attila. A Mándok korán vezetést szerzett, majd fordított a Balkány, a folytatásban viszont a vendégcsapat elképzelése érvényesült. Gól: Patalenszki J., Nagy D., illetve Toldi A. 2 (egyet 11-esből), Maroda N., Baglyos L., Elek Á.

Mirgai László: – Az első félidőben reális volt a döntetlen, sajnos, lelkileg többször padlóra kerültünk a meccs közben: a bemelegítéskor Kanál Roland megsérült, majd 2-1-es vezetésnél gyorsan kaptunk egy 11-est. Amikor kezdtünk magunkhoz térni, egy óriási védelmi hibát követtünk el, ezt az ajándékot rögtön kihasználta ellenfelünk. Innentől a cserék sem tudtak segíteni, megérdemelten nyert a Mándok.

Dancs Attila: – Fordulatos mérkőzésen úgy gondolom, hogy akarásban és játékban is ellenfelünk fölé tudtunk kerekedni. Gratulálok a fiúknak.

Kemecse–Nagyecsed 1–2 (0–0)

Nyíregyháza, Városi Stadion, zárt kapu, v.: Resán G. Kemecse: Sánta T. – Sándor D. (Vass B.), Farkas M., Majoros Á., Faragó L. (Mészáros M.), Szaffián Sz., Csáki P., Madzin I., Hokk Á., Hokk B. (Mészáros G.), Gégény M. (Bárdos A.). Edző: Hokk Béla. Nagyecsed: Makó R. – Zámbó K., Marinas, Bulyáki A. (Nyíregyházi G.), Müller Zs., Kóka R., Erdős M., Bernáth M., Angyal N., Somlyai G. Edző: Homann Richárd. Gól: Majoros Á., illetve Angyal N. 2.

Hokk Béla: – Csodálatos fociidőben azt gondolom, közel álltunk a pontszerzéshez, de megint egy figyelmetlenség miatt elúszott ennek esélye. Sajnálom a srácokat, mert sokat dolgoztak.

Homann Richárd: – Küzdelmes mérkőzésen úgy gondolom, a második félidőben mutatott játékunkkal megérdemeltük a három pontot.

Gyulaháza–Nagyhalász 2–2 (2–0)

Gyulaháza, zárt kapu, v.: Kosztyu. Gyulaháza: Bandor F. – Bálint N. (Németh T.), Koszta Z., Csercsa G., Kozma M., Csépke M., Lakatos P. (Savrnoh), Köblös B., Kozma J., Kovács E. (Gáti Sz.), Csontos P., . Edző: Bardi Gábor. Nagyhalász: Dukát P. – Csáki B., Ladányi D., Tóth G., Bartha Z., Kató I., Hudák M., Kormány Sz., Nagy N., Simon D., Varga D. Játékos-edző: Ludánszki István. Gól: Bálint N., Csercsa G., illetve Kató I., Nagy N.

Bardi Gábor: – Nagyon nagyon csalódott vagyok, egy megnyert mérkőzést engedtünk ki a kezünkből.. Gratulálok a csapatomnak, további sok sikert a Halásznak!

Újfehértó–Csenger 3–2 (1–1)

Nyíregyháza, Városi Stadion, zárt kapu, v.: Takács A. Újfehértó: Piskóti R. – Dénes K., Torma T. (Tóth Sz.), Csizmarik Á. (Veres D.), Seres K. (Mátrai N.), Kántor T., Papp Cs., Zámbó D., Pallai G., Daróczi P., Pallai B. Edző: Piskóti Zsolt. Csenger: Makay Z. – Babinec, Péter Gy., Antal R., Veréczi E., Lakatos T., Stef (Gaál K.), Osváth S., Balogh Á., Nagy M. (Csorvási), Varju P. (Katona P.). Edző: Barcsay István. Fordulatos mérkőzésen a fehértói csapat a 92. percben, Mátrai Norbert góljával csikarta ki a győzelmet. Gól: Mátrai N. 2, Seres K. illetve Lakatos T. 2.

Piskóti Zsolt: – Roppant nehéz mérkőzésen az utolsó utáni pillanatban sikerült kiharcolni a győzelmet. Tudtuk, hogy nagyon jól játszó, gyors csapat Csenger és ezt igazolta is. A második félidőben, amikor hátrányba kerültünk tudtunk ritmust váltani és nagyobb nyomást helyezi az ellenfélre, a cserejátékosok pedig remekül szálltak be a meccsbe és eldöntötték. A győzelmet kisfiam születésnapjára ajánlom!

Barcsay István: – Gratulálok a fiúknak, jól játszottunk, nem érdemeltünk vereséget.

A Mátészalkai MTK–Austria Juice-Vásárosnamény mérkőzést elhalasztották.

 


Tabella:

1. TARPA SC 15 14 1 0 44 12 32 43
2. VÁSÁROSNAMÉNY 14 10 2 2 38 17 21 32
3. NYÍRGYULAJ KSE 15 9 3 3 36 19 17 30
4. NAGYECSED RSE 15 9 2 4 25 24 1 29
5. IBRÁNY SE 15 8 3 4 33 22 11 27
6. ÚJFEHÉRTÓ SE 15 8 3 4 34 27 7 27
7. MÁTÉSZALKAI MTK 14 7 2 5 32 21 11 23
8. MÁNDOK VSE 15 6 3 6 35 32 3 21
9. CSENGER  FC 15 5 4 6 35 32 3 19
10. BALKÁNYI SE 15 5 2 8 22 38 -16 17
11. NYÍRMEGGYES SK 14 5 1 8 31 40 -9 16
12. NAGYHALÁSZI SE 15 4 4 7 26 29 -3 16
13. BAKTALÓRÁNTHÁZA 15 3 3 9 17 33 -16 12
14. GYULAHÁZA KSE 15 3 2 10 25 41 -16 11
15. FEHÉRGYARMAT SC 14 1 3 10 14 33 -19 6
16. KEMECSE SE 15 1 2 12 18 45 -27 5

Fel

Következő