17. forduló (2021.02.27-28.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Ibrány
SE

Nagyhalászi SE

2021.02.28. 11:00

Nyíregyházi Városi Stadion

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Ismét elérkezett a várva várt rangadó. Erre a mérkőzésre abszolút igaz, hogy a csapatok aktuális helyezésétől függetlenül is az év mérkőzése. Minden játékosom átérzi ennek fontosságát, szeretnénk győzelemmel megörvendeztetni szurkolóinkat.

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Az eddigi műfüves találkozóinkon nem jártunk sikerrel, bízom benne, hogy ezúttal másként lesz. Ha hasonló felfogásban játszunk, mint a legutóbbi mérkőzésen, akkor lehet esélyünk a pontok megszerzésére.


További mérkőzések:

Szombat

Csenger (9.)–Nagyecsed (4.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Az Ecsed jól kezdte az évet, ettől függetlenül szeretnénk nyerni. Égetően szükségünk van a három pontra, ideje lenne hátul stabilnak lennünk, mert csak így lehet esélyünk.

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Magam is kíváncsi vagyok az idei első „füves” meccsünkre. Vannak sérültjeink, betegeink, sebeinket nyalogatjuk, ennek ellenére mindent megteszünk a három pont megszerzésért.

Gyulaháza (14.)–Tarpa (1.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – A Tarpa a csoport kiemelkedő együttese, de bízom a fiúkban. Remélem, meglepetést tudunk okozni.

Ivanicja Mihály, a Tarpa edzője: – Mint az előző mérkőzéseink is bizonyítják, komolyan kell vennünk minden találkozót. Egy jó formában lévő ellenfélhez látogatunk, ezért izgalmas, jó összecsapásra számítunk. Szeretnénk folytatni jó sorozatunkat.

Nyírgyulaj (3.)–Balkány (11.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Az előző két mérkőzésen nem játszottunk igazán jól, de eredményesek voltunk. Nem bánnám, ha ezúttal is ez történne.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Gondjaink továbbra sem csökkentek, de ha ugyanazt az akarást és taktikai fegyelmet ki tudjuk vinni a pályára, mint a múlt héten Ibrány ellen, akkor van esélyünk a pontszerzésre.

Vásárosnamény (2.)–Fehérgyarmat (15.)

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Ismét az egyik kiesés ellen harcoló csapat ellen lépünk pályára, ami azért mindig hordoz magában veszélyeket. Ettől függetlenül remélem, az időjárás javulásával játékunk is feljavul, mert szükségünk van a három pontra. Ha jobb lesz a helyzetkihasználásunk, valószínű, meg is lesz.

Balogh Péter, a Fehérgyarmat játékos-edzője: – Próbáljuk rendezni sorainkat, és törekedünk a tisztes helytállásra.

Mátészalka (7.)–Baktalórántháza (13.)

Botos Sándor, a Mátészalka edzője: – Hosszú idő után végre hazai pályán játszhatunk. Ez kellő motiváció kell hogy legyen a csapatnak. Törekszünk a győzelemre.

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – A bajnokságban jól szereplő Mátészalkához látogatunk, ahol nagyon oda kell tennünk magunkat, hogy eredményesek lehessünk.

Nyírmeggyes (12.)–Kemecse (16.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Nem lebecsülve ellenfelünket, de nekünk hazai pályán csak a győzelem elfogadható.

Resán Attila, a Kemecse szakosztályvezetője: – Mindenképpen szeretnénk pontot vagy pontokat szerezni, mert ez elengedhetetlen a bennmaradás kivívása érdekében.

Vasárnap

Mándok (8.)–Újfehértó (6.)

Dancs Attila, a Mándok edzője: – Az elmúlt héten pontokat is veszítettünk, de ami jobban bosszant, hogy több meghatározó játékost is. Az Újfehértó hasonló erősségű, stabil csapat, mint mi vagyunk. Kevesen leszünk, de mindent megteszünk a jó szereplés érdekében.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Reméljük, a múlt heti pofon helyre tett mindenkit. Tudjuk, mi az oka, hogy így alakult az előző mérkőzés, egész héten azon vagyunk, hogy javítsunk, és csakis a következő feladatra összpontosítunk. Jó csapattal találkozunk, ennek megfelelően nekünk a legjobb arcunkat kell mutatni, és nem hatvan-hetven percig, hanem az egész meccsen. Bízom a srácokban, mert tudom, mire képesek.

 


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Nagyhalászi SE 1–0 (0–0)

Nyíregyháza, Városi stadion, zárt kapu, v.: Resán G.

Ibrány: Tóth N. – Pápa S., Kiss P. (Jeddi B.), Szőlősi P. (Mészáros M.), Nagy D., Lakatos B., Csáki J., Gergely B., Kovács G. (Pápa Sz.), Szabó M. (Somogyi T.), Lizenbold Zs. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Nagyhalász: Dukát P. – Csáki B., Varga D., Ladányi D., Tóth G., Bartha Z., Kató I., Hajzer L., Hudák M., Nagy N., Simon D. Játékos-edző: Ludánszki István.

Gól: Nagy D.

Kiss Tamás: – Azt kaptuk, amire számítottunk, borzasztó nehéz mérkőzés volt. A második félidő alapján úgy gondolom, megérdemelten kerekedtünk felül és ezzel a győzelemmel szeretnénk boldog születésnapot kívánni Trencsényi Imre polgármester úrnak, illetve mindenki dokijának, dr. Szegedi Tibornak!

Kropkó András egyesületi elnök: – Óriási játékvezetői hiba előzte meg a mérkőzést eldöntő gólt, mert az ibrányi játékos kézzel ért a labdához… Ettől függetlenül gratulálok a srácoknak, mindent megtettek a siker érdekében.


További eredmények:

Szombat

Csenger–Nagyecsed 0–5 (0–4)

Csenger, zárt kapu, v.: Bíró Cs. Csenger: Makay Z. – Péter Gy., Babinec R. (Lakatos T.), Nagy M. (Lengyel M.), Varju P. (Katona P.), Antal R., Balogh Á., Osváth S. (Csorvási Á.), Gaál K., Veréczi E., Stef. Edző: Barcsay István. Nagyecsed: Makó R. – Zámbó K., Bulyáki K. (Jóni R.), Bulyáki A.,Müller Zs. ,Kóka R., Erdős M. (Nyíri Gy.), Bernáth M., Angyal N., Nyíregyházi G. (Marinas), Somlyai G. Edző: Homann Richárd. A jól játszó nagyecsedi csapat már az első félidőben lerendezte a mérkőzést. Gól: Angyal N. 2, Bulyáki K., Erdős M., Nyíregyházi G..

Barcsay István: – Sajnos, gyenge napot fogtunk ki, ez nem a mi meccsünk volt, de ettől sokkal többre képes a csapat.

Homann Richárd: – A körülményekhez képest jó pályán úgy gondolom, magabiztos győzelmet arattunk. További sok sikert a Csengernek!

Gyulaháza–Tarpa 0–1 (0–1)

Gyulaháza, zárt kapu, v.: Kertész Cs. Gyulaháza: Bandor F. – Kozma M., Bálint N. (Németh T.), Tóth F., Tóth D., Csercsa G., Koszta Z. (Savnroh), Csontos P., Kozma J., Köblös B., Kovács E. Edző: Bardi Gábor. Tarpa: Sas I. – Szics, Dán V. (Trombola), Dobrovolszki, Nadimov, Buda P., Tüzes Zs. (Djacsenko), Vajda A. (Fejes J.), Sándor I. (Fülöp K.), Gaál K., Kurilcsik. Edző: Mihajlo Ivanicja. Gól: Tüzes Zs.

Bardi Gábor: – Először is gratulálok a Tarpának a győzelemhez, tiszta szívvel kívánom, hogy érje el célját és meghatározó csapat legyen az NB III-ban! A mai mérkőzésről annyit, talán későn hittük el, hogy van keresnivalónk, a döntetlenre talán rászolgáltunk volna.

Mihajlo Ivanicja: – Nagyon nehéz meccs volt, ahogy arra számítottunk. A lefújás pillanatáig figyelnünk kellett, de megszereztük a három pontot és ez a lényeg. Gratulálok a fiúknak és további sok sikert a Gyulaházának!

Nyírgyulaj–Balkány 4–1 (2–1)

Nyírgyulaj, zárt kapu, v.: Belicza. Nyírgyulaj: Oláh D. – Kiss L., Phrakonkham, Balogh G., Tóth B., Haburcsák B. (Somogyi M.), Fekete G., Mezei B. (Pócsi B.), Vass I., Varga J., Terdik Zs. (Gömze A.). Edző: Lukács Tibor. Balkány: Hegyes B. – Sallai M., Szabó I. (Dán F.), Kóka S. (Kőrösi N.), Furó Zs. (Máté G.), Kovács R., Lakatos J., Vasas T., Kapusi J., Csatári Á., Kerecsen J. Edző: Mirgai László. A csapkodó, a nagy szél által befolyásolt játékból a hazaiak kerültek ki győztesen. Gól: Varga J. 3, Kiss L. (11-esből), illetve Kovács R.

Lukács Tibor: – Kellemetlen stílusú ellenféllel szemben szereztünk fontos három bajnoki pontot.

Mirgai László: – Szegény embert még az ág is húzza. Tizenketten indultunk el a mérkőzésre, majd Szabó Márk útközben rosszul lett, nem tudott játszani, majd az első félidőben további két futballistánk megszakadt… Ezért kellett a tapasztalt Dán Ferinek és a tartalékkapusomnak a mezőnybe beállni, így is minden dicséret a srácoké, mert nem volt három gól különbség a két csapat között. El kell mondjam, kiváló játékvezetést mellett vesztettünk. Ami viszont elszomorító, a következő meccsre a fél ificsapatot fel kell hozni a felnőttkerethez.

Austria Juice-Vásárosnamény–Fehérgyarmat 3–0 (1–0)

Tarpa, zárt kapu, v.: Hegedűs Cs. Vásárosnamény: Révész D. – Rakóczi Zs., Bátyi L., Illés P., Balogh S. (Csordás G.), Ács Á. (Barta F.), Zán B., Filep R. (Kacsó R.), Rácz I. (Misák S.), Illés G. (Berec G.), Sárosi M. Edző: Madalina György. Fehérgyarmat: Jakocska Cs. – Németh N., Orosz F., Barkaszi D., Varga Á., Bakó T., Sukály Gy. (Cserepes Á.), Kóczé Sz., Imre Zs., Bartha K., Balogh P. Játékos-edzők: Balogh Péter, Imre Zsolt. Gól: Illés G. 2, Misák S.

Madalina György: – A hideg és a nagy szél ellenére sportszerű mérkőzést játszott a két csapat. A színvonallal sem volt olyan nagy probléma, én még nem írnám le a Gyarmatot, annál jobb csapat, mint amit a jelenlegi helyezése mutat. Tudom, hogy a sényői és a tarpai veretlenségi sorozatot egyhamar nem fogja senki megdönteni, viszont mi büszkék vagyunk arra, hogy tíz forduló óta veretlenek vagyunk, amihez gratulálok a srácoknak!

Balogh Péter: – Beigazolódott a papírforma, helyenként szépen futballozva ennyi telt tőlünk.

Nyírmeggyes–Kemecse 1–4 (1–1)

Nyírmeggyes, zárt kapu, v.: Gergely S. Nyírmeggyes: Tóth K. – Farkas B., Szántó I., Nagy Zs., Török G. (Rézműves F.), Batizi-Pócsi N. (Hornyák Zs.), Pálvölgyi B., Gózner K., Szondi R., Török S. (Szép Á.), Drabik M. Edző: Körmös Miklós. Kemecse: Molnár Cs. – Sándor D. (Mészáros M.), Farkas M. (Mészáros G.), Katona Gy. (Jeszenszky Á.), Majoros Á., Faragó L. (Szaffián Sz.), Csáki P., Bárdos A., Hokk Á., Soós T., Madzin I. Edző: Hokk Béla. Gól: Török S., illetve Majoros Á. (mindkettőt 11-esből), Madzin I. 2. Kiállítva: Nagy Zs. (52. perc)

Körmös Miklós: – Köszönöm szépen! Szép volt, jó volt, az én részemről talán ennyi volt!

Hokk Béla: – Gratulálok a csapatnak, ez parádés teljesítmény volt.

Mátészalkai MTK–Baktalórántháza 3–0 (1–0)

Mátészalka, zárt kapu, v.: Lipcsei M. Mátészalka: Görbe F. – Varga M., Szabó D., Szántó Z., Sarkadi G. (Hevele M.), Ötvös Sz. (Gergely M.), Feier D. (Molnár Sz.), Botos D. (Szabó B.), Magyari M., Bodó L., Mos. Játékos-edző: Botos Alexandru. Baktalórántháza: Hajzer T. – Varga L., Varga B., Papp N., Lakatos L., Molnár L., Fábri Z. (Vidoven M.), Burkus D., Szűcs Z., Károlyi R. (László A.), Fehér M. (Listván D.). Edző: Borza László. Gól: Botos D., Feier D. Gergely M. Kiállítva: Mos (44. perc)

Botos Alexandru: – Úgy gondolom, a hazai pálya megtette hatását és tíz emberrel is még két gólt tudtunk szerezni. A srácok újra bebizonyították, hogy nagyon tudnak küzdeni, így megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Borza László: – Egy félidőt emberelőnyben játszottunk, de mindez csak meddő mezőnyfölényt eredményezett, a Szalka pedig jól kontrázott. Szégyellheti magát mindenki ezért a teljesítményért!

Vasárnap

Mándok–Újfehértó 2–5 (0–0)

Gyulaháza, zárt kapu, v.: Varga F. Mándok: Lovász G. – Ari A., Bacsó A., Lusánszki L., Krajnyák Zs. (Bugyi B.), Toldi A., Baglyos L., Jóni M. (Veres F.), Erős G., Bökönyi L., Illés Gy. Edző: Dancs Attila. Újfehértó: Piskóti R. – Dénes K. (Petics Gy.), Torma T. (Csizmarik Á.), Mátrai N. (Tóth Sz.), Seres K. (Veres D.), Kántor T., Papp Cs., Zámbó D., Pallai G., Daróczi P., Pallai B. Edző: Piskóti Zsolt. Gól: Toldi A., Krajnyék Zs., illetve Seres K. 3, Kántor T., Petics Gy.

Dancs Attila: – Ilyenre csak mi vagyunk képesek, hogy az első félidő után 5-0-ra kellene vezetni, a végeredményt pedig mindenki látja… Azt egy csapat sem bírja el, hogy ami kapura megy, abból gól születik!

Piskóti Zsolt: – Az első félidőben, sajnos még benne volt a fejekben a múlt heti mérkőzés, Akkor a Mándok nagyon veszélyesen játszott. A második félidőben hátrányba kerültünk, de mivel sikerült gyorsan egyenlíteni ez nagy lökést adott a csapatnak. További sok sikert Mándoknak!

 


Tabella:

1. TARPA SC 17 16 1 0 47 12 35 49
2. VÁSÁROSNAMÉNY 16 11 3 2 41 17 24 36
3. NYÍRGYULAJ KSE 17 11 3 3 43 20 23 36
4. NAGYECSED RSE 17 11 2 4 34 24 10 35
5. IBRÁNY SE 17 9 4 4 34 22 12 31
6. ÚJFEHÉRTÓ SE 17 9 4 4 42 32 10 31
7. MÁTÉSZALKAI MTK 16 8 3 5 37 23 14 27
8. MÁNDOK VSE 17 6 3 8 39 41 -2 21
9. NAGYHALÁSZI SE 17 5 4 8 30 32 -2 19
10. CSENGER FC 17 5 4 8 35 39 -4 19
11. BALKÁNYI SE 17 5 3 9 23 42 -19 18
12. NYÍRMEGGYES SK 16 5 1 10 32 48 -16 16
13. BAKTALÓRÁNTHÁZA 17 3 4 10 17 36 -19 13
14. GYULAHÁZA KSE 17 3 3 11 28 45 -17 12
15. KEMECSE SE 17 2 3 12 24 48 -24 9
16. FEHÉRGYARMAT SC 16 1 3 12 14 39 -25 6

Fel

Következő