21. forduló (2021.03.27-28.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Ibrány
SE

Nyírmeggyes SK

2021.03.28. 16:00

 

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Hosszú veretlenségi sorozatunk szakadt meg az elmúlt hétvégén, de hát ilyen a futball, egyben ezért szép. mert már is itt a lehetőség a javításra. Kiváló játékosok alkotják a keretünket és tudjuk, mi a dolgunk, mindent meg fogunk tenni a siker érdekében vasárnap.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Biztos, hogy nem adjuk könnyen a bőrünket, mert nekünk nincs más hátra, mint előre!


További mérkőzések:

Szombat

Nyírgyulaj (3.)–Nagyecsed (2.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Ismét egy rangadó vár ránk, amelyen az előző meccsen tapasztalt hozzáállással megszerezhetjük a győzelmet.

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – A Gyulaj évek óta az élmezőny meghatározó tagja, úgy gondolom, kemény, küzdelmes mérkőzés elé nézünk, de szeretnénk megbirkózni ezzel s szép feladattal.

Austria Juice-Vásárosnamény (3.)–Tarpa (1.)

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – A szezon előtt két csapat, a Nyírgyulaj és a Tarpa számított bajnokesélyesnek. A Gyulaj valamit elrontott, Tarpán viszont, amit elterveztek meg is valósították. Ez lesz az első olyan mérkőzés, amely után vereség esetén sem leszek elkenődve. Úgy gondolom, a beregi emberek megérdemlik, hogy hosszú idő után ismét NB III-as meccseket láthassanak, biztos vagyok benne, hogy a Tarpa sikeres szereplése pozitív hatással lesz a térség többi csapatára is, ettől függetlenül nem fogjuk tálcán felkínálni a három pontot, ebben biztos lehet mindenki!

Mihajlo Ivanicja, a Tarpa edzője: – Erre a meccsre tényleg igaz, hogy nem szükséges külön motiválni a játékosokat, főleg, ha ránézünk a tabellára.

Mátészalkai MTK (7.)–Újfehértó (5.)

Botos Alexandru, a Mátészalka játékos-edzője: – A múlt heti mérkőzés végén úgy éreztem, könnyen meglehetett volna mind a három pont, ezen sokáig ettük magunkat. Nem szeretnénk, ha ez még egyszer előfordulna, ezért szombaton a három pont megszerezéséért lépünk pályára.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az eddig eltelt mérkőzések jól sikerültek, úgy gondolom kellő önbizalommal utazhatunk Mátészalkára. Nehéz meccsre számítok, mindkét csapat a győzelemre fog játszani, ebben biztos vagyok.

Vasárnap

Mándok (11.)–Csenger (10.)

Dancs Attila, a Mándok edzője: – Ezen a hétvégén csak a három pont megszerzése az egyetlen elfogadható opció.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Szeretnénk megőrizni a táblázaton elfoglalt helyezésünket, ennek szellemében lépünk pályára.

Fehérgyarmat (16.)–Balkány (13.)

Balogh Péter, a Fehérgyarmat edzője: – Több, mint egy éve nem győztünk itthon. Ezt a rossz szériát szeretnénk megszakítani és elkezdeni kapaszkodni. Elvileg teljes lesz a keret, már csak koncentrálni kell, hogy ne kapjunk minden meccsen kabaré gólokat…

Mirgai László, a Balkány edzője: – Fehérgyarmaton mindent megtesznek azért, hogy a labdarúgás tovább éljen a városban, amiért minden elismerésem Papp Attila és vezetőtársainak. A Kemecse ellen szereztek négy gólt, közel álltak a győzelemhez, már csak emiatt is, aki lebecsülni őket, az nagyon ráfaraghat. Mi nem szeretnénk ebbe a csapdába beleesni, ezért nagyon nehéz mérkőzésre számtok, Bízom a játékosaimban, hiszen számunkra most jönnek sorozatban a „hatpontos” meccsek, tudják ezt a fiúk is.

A Baktalórántháza–Nagyhalász és a Kemecse–Gyulaháza mérkőzést elhalasztották.

 


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Nyírmeggyes SK 3–0 (0–0)

Ibrány, zárt kapu, v.: Harsányi.

Ibrány: Tóth N. – Szőlősi P. (Szűcs P.), Nagy D., Lakatos B., Csáki J., Somogyi T. (Mészáros M.), Pápa Sz. (Haburcsák K.), Gergely B., Kovács G. (Lizenbold Zs.), Jeddi B., Szabó M. (Kiss P.). Játékos-edző: Kiss Tamás.

Nyírmeggyes: Tóth K. – Farkas B., Szántó I. (Scheibli M.), Nagy Zs., Török G., Éles B., Pálvölgyi B., Gózner K., Szondi R., Török S., Drabik M. (Hornyák Zs.). Edző: Körmös Miklós.

A második félidőben – Nagy Dávid mesterhármasával – a hazai csapat megtörte a vendégek ellenállását.

Gól: Nagy D. 3.

Kiss Tamás: – Az első félidőben enerváltan, fásultan, gyengén futballoztunk, a szünet után gyorsan megszerzett vezetés átszakította a gátat, a második játékrészben nyújtott teljesítmény alapján úgy érzem, megérdemelten nyertünk.

Körmös Miklós: – Nyugodtan állíthatom, az eredmény nem tükrözi híven a mérkőzés képét, mert az első félidőben gólokkal vezethettünk volna, majd a folytatásban egy szabályos gólunkat és egy büntetőt nem adott meg javunkra a játékvezető. Mindemellett a hazaiak második góljánál a labda nem ment át a gólvonalon, a harmadik kapott gólt pedig hatalmas les előzte meg… Remélem, Ficze sporttárs kamerázta az eseményeket, mivel a második félidőben a játékvezetés egyenlő volt a nullával.

 


További eredmények:

Nyírgyulaj–Nagyecsed 1–1 (10)

Nyírgyulaj, zárt kapu, v.: Pethő P. Nyírgyulaj: Oláh D. – Kiss L., Phrakonkham, Buka B., Varga J. (Terdik Zs.), Fekete G., Kállai G., Haburcsák B., Mezei B. (Balogh G.), Vass I., Gömze A. (Bagi Á.). Edző: Lukács Tibor. Nagyecsed: Makó R. – Zámbó K., Marinas, Bulyáki K., Müller Zs., Kóka R., Erdős M., Bernáth M., Angyal N., Nyíregyházi G. (Nyíri Gy.), Somlyai G. (Bulyáki A.). Edző: Homann Richárd. Gól: Kiss L. (11-esből), illetve Angyal N.

Lukács Tibor: – Mindét csapat becsületesen brusztolt, igazságos eredmény született.

Homann Richárd: – Gyulajban nem rossz eredmény az iksz, de ahogy ez kialakult, arról lehetne beszélni…

Austria Juice-Vásárosnamény–Tarpa 0–1 (0–1)

Vásárosnamény, zárt kapu, v.: Paráda. Vásárosnamény: Szabolcsi M. – Géczi I., Bátyi L., Illés P., Balogh S., Berec G. (Ács Á.), Zán B., Misák S., Filep R., Barta F. (Rácz I.), Illés G. Edző: Madalina György. Tarpa: Somogyi P. – Szics, Fejes J., Dobrovolszki, Nadimov, Szabó R. (Tüzes Zs.), Buda P., Vajda A. (Djacsenko), Sándor I. (Rozman S.), Gál R., Kurilcsik. Edző: Mihajlo Ivanicja. A listavezető tarpaiak a 23. percben szereztek vezetést, előnyüket pedig mindvégig megőrizték a küzdelmes beregi rangadón. Gól: Nadimov.

Madalina György: – Úgy gondolom, sikerült felnőni a feladathoz, fergeteges második félidőt produkáltak az együttesek, ez főleg a mi csapatunknak volt köszönhető. Minden klappolt, egyedül a gól hiányzott a játékunkból.

Mihajlo Ivanicja: – Úgy gondolom, nagyon értékes három pontot szereztünk, gratulálok a fiúknak és további sok sikert a Naménynak!

Mátészalkai MTK–Újfehértó 1–2 (0–1)

Mátészalka, zárt kapu, v.: Gergely S. Mátészalka: Görbe F. – Varga M. (Farkas Z.), Szabó D., Szántó Z., Sarkadi G., Feier, Botos D., Gergely M., Magyari M., Bodó L., Mos. Játékos-edző: Botos Alexandru. Újfehértó: Piskóti R. – Dénes K., Torma T. (Tóth E.), Petics Gy., Seres K. (Mátrai N.), Kántor T., Papp Cs., Zámbó D., Pallai G., Daróczi P., Tóth Sz. (Veres D.). Edző: Piskóti Zsolt. A vendégek korán vezetést szereztek, amire a csereként beállt Farkas Zoltán első labdaérintésével válaszolt a második félidőben. A hazai csapat csak magának köszönheti a vereséget. Gól: Farkas Z., illetve Seres K., Pallai G.

Botos Alexandru: – Amíg kihagyunk három szinte kihagyhatatlan ziccert, addig nehéz lesz győzni.

Piskóti Zsolt: – Tudtuk, hogy nem lesz könnyű. Az utolsó percekben sikerült győznünk, ami mutatja mennyire egyben van a csapat és az utolsó pillanatig képes küzdeni a sikerért. Köszönjük a vendéglátást.

Fehérgyarmat–Balkány 1–2 (0–1)

Fehérgyarmat, zárt kapu, v.: Hegedűs Cs. Fehérgyarmat: Szűcs K. – Szász M., Beregszászi A., Orosz F., Bakó T., Kóczé Sz., Imre Zs. (Lakatos F.), Bartha K., Németh N. (Varga Á.), Szabó T., Balogh P. Játékos-edző: Balogh Péter, Imre Zsolt. Balkány: Hegyes B. – Sallai M., Szabó I., Furó Zs. (Kapusi J.), Szabó M., Kovács B., Vasas T. (Kerecsen Gy.), Nagy D., Csatári Á., Kerecsen J., Kanál R. (Lakatos J.). Edző: Mirgai László. A mérkőzés hajrájában súlyos sérülést szenvedett balkányi Kerecsen Józsefet mentő szállította el a pályáról. Kétgólos előnyhöz jutott a vendégcsapat, a lelkesen küzdő hazaiak mindent elkövettek az egyenlítésért, ami nem sikerült. A találkozó utolsó pillanatban történteket nagyon sajnáljuk, gyógyulást kívánunk gyarmati részről a sérült balkányi labdarúgónak. Gól: Kóczé Sz., illetve Szabó I., Kovács R. Kiállítva: Balogh P. (90. perc), Lakatos F. (90. perc), illetve Kerecsen J. (90. perc). (Tudósító: Papp Attila)

Balogh Péter: – A meccsről annyit, későn ébredtünk fel! Nagyon nehéz ilyen létszámmal meccsre készülni és játszani! Boldog születésnapot kívánunk ifjúsági kapusunknak Szabó Ádámnak. Mielőbbi gyógyulást kívánunk elnök urunknak!

Mirgai László: – Nehéz a történtek után nyilatkoznom, az az igazság, hogy ebben a mérkőzésben nem volt benne a durva incidens a hosszabbításban. Mióta edző vagyok én még ilyennel nem találkoztam, hogy a földön fekvő játékos hasába, bordájába belerúg és  fejére tapos az ellenfél! Azt gondolom, játékosom megérdemelte a kiállítást, ő már el akarta hagyni a pályát, amikor megtámadták. Ezek után csak a győzelemnek örülhetünk és szurkolhatunk, hogy Józsinak ne legyen nagyobb baja!

A Kemecse–Gyulaháza, a Mándok-Csenger és a Baktalórántháza–Nagyhalász mérkőzést elhalasztották.

 


Tabella:

 
1. TARPA SC 22 18 4 0 54 17 37 58
2. NAGYECSED RSE 21 14 3 4 41 28 13 45
3. NYÍRGYULAJ KSE 22 12 5 5 48 28 20 41
4. ÚJFEHÉRTÓ SE 20 12 4 4 46 33 13 40
5. VÁSÁROSNAMÉNY 21 11 4 6 44 24 20 37
6. IBRÁNY SE 20 10 5 5 40 26 14 35
7. MÁTÉSZALKAI MTK 20 9 4 7 43 29 14 31
8. NAGYHALÁSZI SE 21 8 5 8 45 34 11 29
9. NYÍRMEGGYES SK 21 7 2 12 39 58 -19 23
10. CSENGER FC 20 6 5 9 40 43 -3 23
11. MÁNDOK VSE 20 6 4 10 42 47 -5 22
12. BALKÁNYI SE 20 6 4 10 27 47 -20 22
13. BAKTALÓRÁNTHÁZA 19 5 4 10 23 38 -15 19
14. GYULAHÁZA KSE 21 4 3 14 34 53 -19 15
15. KEMECSE SE 20 3 4 13 32 56 -24 13
16. FEHÉRGYARMAT SC 20 1 4 15 20 57 -37 7

Fel

Következő