11. forduló (2021.10.23-24.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

 
Nagyecsed - Ibrány
2021.10.24. 14:00
Nyír-Wetland Megyei I. osztály
11. forduló

 


Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Jó csapat érkezik, amely ráadásul jó passzban is van, de hazai pályán alap, hogy megtegyünk mindent a három pont megszerzése érdekében – így teszünk.

  

 

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Nagyon szép sorozatot kezdtünk el, és természetesen hétvégén is pontot, pontokat szeretnénk szerezni, ami viszont az igazsághoz hozzátartozik, hogy az elmúlt időszakban nem sok babér termett nekünk Ecseden. Nagyon bízom a játékosaimban, férfias, küzdelmes mérkőzésre számítok, amelynek végén remélem, mi tudunk majd örülni.

 


További mérkőzések:

Péntek

Nyírbátor (11.)–Nyíregyháza Spartacus II. (1.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Tudom, nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de hazai pályán mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megnehezítsük a bajnokesélyes dolgát.

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – A Bátor rapszodikusan szerepel, éppen ezért veszélyes ellenfél, mi egyelőre kiegyensúlyozottak vagyunk, bár akadt egy-két meccs, amelyen a játék nem volt látványos, de többségében igen. Mindenesetre szeretnénk jó sorozatunkat folytatni.  Tisztában vagyunk azzal, új helyzet állt elő: az első csapatnál változás történt, nem tudjuk, ez milyen hatással lesz ránk.

Vasárnap

Újfehértó (8.)–Gyulaháza (13.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az elmúlt két fordulóban igaz, hogy veretlenek maradtunk, de a legutóbb még szeptemberben örülhettünk győztes meccs után. A héten is, úgy készülünk, hogy hazai pályán itthon tartsuk a három pontot, de a Gyulaháza elleni mérkőzésen sem lesz egyszerű dolgunk.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – A tavaszi mérkőzés eredményével bőven kiegyeznénk, de nem lennék feltétlenül ideges, ha vendégsiker születne.

Austria Juice-Vásárosnamény (5.)–Kemecse (12.)

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – Ha a szerdai összetartás jól sikerül, akkor talán a meccs is! Szeretnénk otthon tartani a három pontot, de a Kemecse már idegenben is szerzett meglepetést. Az utóbbi időben elégedett voltam a hozzáállással is, aztán nincs más hátra, mint előre.

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Nem egyszerű Naményban a pontszerzés, azért, ha sikerülne csak hoznánk belőle egyet vagy hármat, de ha nem, az sem lesz tragédia.

Mátészalkai MTK (4.)–Tarpa (16.)

Virágh István, a Mátészalka edzője: – Mindkét csapat meg szeretne szabadulni az „átkaitól”, mi hazai pályán még nem tudtunk nyerni, ellenfelünk pedig első bajnoki győzelmére hajt. Így roppant kiélezett, kemény csatát hozó mérkőzésre számítok. Minden szinten nagyot kell produkálnunk!

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Egyszer, előbb vagy utóbb minden sorozat véget ér, remélem vasárnap a miénk is…

Nagyecsed (10.)–Ibrány (6.)

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Jó csapat érkezik, amely ráadásul jó passzban is van, de hazai pályán alap, hogy megtegyünk mindent a három pont megszerzése érdekében – így teszünk.

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Nagyon szép sorozatot kezdtünk el, és természetesen hétvégén is pontot, pontokat szeretnénk szerezni, ami viszont az igazsághoz hozzátartozik, hogy az elmúlt időszakban nem sok babér termett nekünk Ecseden.  Nagyon bízom a játékosaimban, férfias, küzdelmes mérkőzésre számítok, amelynek végén remélem, mi tudunk majd örülni.

Nagyhalász (14.)–Balkány (9.)

Borza László, a Nagyhalász edzője: – Jó formában lévő Balkány érkezik hozzánk, de nekünk mindenképpen pontot, pontokat kell szereznünk.

Mirgai László, a Balkány edzője: – A hétvégén a védekezésünk nagyon jól működött, viszont a három szerzett gól dacára a helyzetkihasználáson van még mit javítani. Bízom a srácokban, hogy Halászban is sikeresek lehetünk.

Nyírgyulaj (7.)–Csenger (2.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Az elmúlt években ritkán nyilatkoztam azt, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de most ezt kell tennem. Ettől függetlenül természetesen nem adjuk fel – sem a csapat, sem én.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Jó csapat otthonába látogatunk, nem téveszt meg a Gyulaj hullámzó teljesítménye. Ezzel együtt természetesen szeretnénk számunkra kedvező eredményt elérni.

Nyírmeggyes (15.)–Mándok (3.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Sajnos, a héten sérülések és betegségek nehezítették a felkészülésüket. Ugyanakkor mindent megteszünk annak érdekében, hogy hétvégén meglepetést szerezzünk és újra pontot tudjunk szerezni.

Lakatos István, a Mándok játékos-edzője: – A Szalka ellen – emberhátrányban – szerzett pontnak akkor lesz igazán értéke, ha ezen a mérkőzésen ki tudjuk csikarni a győzelmet.

 


Tudósítások, eredmények

Nagyecsed RSE–Ibrány SE 3–3 (2–1)

Nagyecsed, 130 néző, v.: Pethő P.

Nagyecsed: Sarkadi Zs. – Sarkadi G. (Nyíri Gy.), Zámbó K., Gömze A. (Demeter P.), Pócsi B., Bulyáki A. (Nyíregyházi G.), Bulyáki K., Szabó T., Kóka R., Erdős M., Mezei B. Edző: Homann Richárd.

Ibrány: Tóth N. – Nagy E., Kiss P., Szőlősi P. (Szabó M.), Lakatos B., Tóth M. (Mészáros M.), Somogyi T., Gergely B. (Csáki J.), Jeddi B., Lyáh A., Zubora T. Edző: Kiss Tamás.

Gól: Kóka R., Pócsi B., Erdős M. (11-esből), illetve Kiss P. 2., Csáki J.

A hat gólt hozó mérkőzésen végül döntetlen született
Fotó: Ifj. Kulcsár Béla

Homann Richárd: – Gólokban gazdag, brusztolós mérkőzés volt, a játék nem volt szép, de úgy gondolom, a 93. percben az úriember elvett tőlünk két pontot.

Kiss Tamás: – A mérkőzés összképe alapján sok futballról nem beszélhetünk, ennek is köszönhető, hogy valamennyi gól pontrúgás után született. Minden elismerésem a csapaté, hogy helyén volt a szíve és az utolsó másodpercig küzdött. Úgy érzem, az egy pontra rászolgáltunk.


További eredmények:

Nyírbátor–Nyíregyháza Spartacus II. 1–5 (0–3)

Nyírbátor, 100 néző, v.: Hegedűs Cs. Nyírbátor: Kiss B. – Kelecsényi G., Czerula Zs., Bakosi M. (Heinrich M., Medve M.), Nagy T. (Varga B.), Szabó M., Danó M., Selymes T. (Lukács B.), Nyeste Cs., Török I. (Nemes Z.), Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Nyíregyháza Spartacus II.: Talián L. (Nagy G.) – Herczku A., Sigér Á. (Erdei M.), Sztankó D. (Rácin), Pataki B., Hunyadi B., Magyar G. (Gönczör R.), Torkos M., Szücs D., Bányai (Kecskeméti P.), Tagai A. Edző: Huszák Géza. Gól: Török I., illetve Bányai 2, Sigér Á.,, Torkos M., Rácin.

Erdei Zoltán: – Sajnos, a mai mérkőzésen nem tudtuk felvenni a kesztyűt a vendégekkel szemben, ráadásul ismét több egyéni hibából kaptunk gólt. Készülünk tovább!

Huszák Géza: – Végig irányítottuk a mérkőzést, úgy gondolom ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk.

Újfehértó–Gyulaháza 6–1 (2–0)

Újfehértó, 116 néző, v.: Gergely S. Újfehértó: Dukát P. – Petics Gy., Csizmarik Á. (Torma T.), Seres K. (Somogyi M.), Hudák M. (Veres D.), Dénes K., Zámbó D., Pallai G., Daróczi P. (Kántor T.), Szilágyi Á. (Tóth Sz.), Pallai B. Edző: Piskóti Zsolt. Gyulaháza: Kőrösi N. – Varga D., Kozma M.(Kozma Zs.), Parádi B. (Németh T.), Köblös B., Illés A., Csercsa G., Koszta Z., Csépke M. (Dolhai D.), Galambos B., Soós T. Edző: Bardi Gábor. Gól: Seres K. 3, Veres D. 2, Petics Gy., illetve Kozma Zs.

Piskóti Zsolt: – A mai mérkőzésen főleg a második félidőben sikerült nagyon jól játszanunk, szép támadásokat vezettünk és ez gólokban is megmutatkozott. A csapat őszinte részvétét fejezi ki Petics György nagypapája és Szigeti Viktor édesanyjának elvesztése miatt. További sok sikert Gyulaházának!

Bardi Gábor: – Sajnos, ilyen különbséggel is megérdemelten nyert a hazai csapat, amihez gratulálok neki. Köszönjük szépen a vendéglátást.

Austria Juice-Vásárosnamény–Kemecse 3–0 (0–0)

Vásárosnamény, 150 néző, v.: Oláh G. Vásárosnamény: Szabolcsi M. – Géczi I. (Zán B.), Bátyi L., Illés P., Berec G. (Deskó D.), Szabó R. (Horváth N.), Misák S., Illés G., Csordás G., Szabó G. (Barta F.), Orosz F. Edző: Harbula Balázs. Kemecse: Baráth B. – Madzin I., Sándor D., Hadházi D., Ács Sz., Majoros Á., Bárdos A., Hokk Á., Kovács I., Mészáros G. (Szilágyi D.), Hokk B. Megbízott edző: Resán Attila. Gól: Barta F., Illés G., Deskó D.

Harbula Balázs: – A meccs összképe alapján megérdemelten nyertünk, a helyzeteket tekintve akár nagyobb különbség is lehetett volna. Sok sikert a Kemecsének!

Resán Attila: – A Csengerrel szemben bejött a szív diadala, a Namény ellen nem hoztuk el a szívünket. Menthetném a csapatot a borzasztó pályaminőséggel vagy az első félidőben elmaradt jogos kiállítással, de nem teszem, mert nem érdemeljük meg.

Nyírgyulaj–Csenger 3–3 (0–1)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Major O. Nyírgyulaj: Somogyi B. – Bégányi B. (Fedor I.), Tóth B. (Fekete M.), Ács Á., Kállai G., Pataki I. (Kerekes M.), Phrakonkham, Vass I., Bagi Á., Terdik Zs., Kiss L. Edző: Lukács Tibor. Csenger: Béres R. – Csorvási Á. (Lengyel M.), Varju P. (Péter Gy.), Antal R., Stef, Ohár R. (Nagy M.), Margitics L. (Katona P.), Barcsay M., Balogh Á., Osváth S., Fejes J. (Lakatos T.). Edző: Barcsay István. Gól: Kállai G. 2, Kiss L., illetve Margitics L. 2, Varju P.

Lukács Tibor: – A sírból sikerült visszahozni egy pontot, amiért nagyot küzdöttünk.

Barcsay István: – A 82. percben még 3-1-re vezettünk, érthetetlen módon elkezdünk kapkodni a végén, így nem tudtuk megnyerni a mérkőzést.

Mátészalkai MTK–Tarpa 1–1 (1–0)

Mátészalka, 100 néző, v.: Papp I. Mátészalka: Szilágyi P. – Szabó D., Ötvös Sz., Farkas Z., Huszti P., Makó P., Magyari M., Bodó L., Papp Cs., Mos, Kiss R. (Szabó B.). Edző: Virágh István. Tarpa: Sas I. – Srjuba, Moticska Dolináj P., Lovincsuk, Balogh S. (Bodan), Barta K., Mruha (Kárpács E.), Djacsenko (Komári Gy.), Kobály M. (Rozman S.), Gál R. Edző: Varga Gyula. Gól: Ötvös Sz., illetve Moticska.

Virágh István: – Ha nem azt tesszük a pályán és nem úgy, ahogy kérem, csak a pofonok fognak jönni. Mindenben igazam volt a mérkőzés előtt, amit a játékosoknak mondtam, akiknek nagyon el kell gondolkozniuk!

Varga Gyula: – Úgy gondolom, aki kint volt az nagyon izgalmas meccsnek lehetett tanúja, amelyen szerény véleményem szerint igazságos döntetlen született.

Nagyhalász–Balkány 2–6 (1–4)

Nagyhalász, 100 néző, v.: Hegedűs Cs. Nagyhalász: Bodnár M. – Szűcs Z., Tóth L., Varga B., Bognár A., Babják Cs., Korsoveczki A. (Listván D.), Huncsik Á. (Tóth M.), Károlyi R., Mátrai N. (Ferenczi Z.), Molnár Z. (Kormány Sz.). Edző: Borza László. Balkány: Hegyes B. – Sallai M., Máté G. (Illés A.), Szabó R., Furó Zs. (Csatári Á.), Kovács E., Vasas T., Tőkés T., Kerecsen J., Bartha Z. (Lakatos J.), Kanál R. (Fodor T.). Edző: Mirgai László. Gól: Szűcs Z., Bognár A., illetve Kanál R. 2, Vasas T., Kovács E., Babják Cs. (öngól), Kerecsen J. (11-esből).

Borza László: – Gratulálok a Balkánynak.

Mirgai László: – Elfogadható első félidő után szürkébb másodikat produkáltunk, de ma ez is elég volt a biztos győzelemhez. Azt gondolom, megérdemelten nyertünk és sok sikert kívánok a hazaiaknak.

Nyírmeggyes–Mándok 0–1 (0–0)

Nyírmeggyes, 100 néző, v.: Papp F. Nyírmeggyes: Zán K. – Nagy Zs., Török G., Éles B., Nagy D. )Savrnoh), Batizi-Pócsi N. (Szántó I.), Preg I., Székelyi N. (Hadadi K.), Balogh S. (Gózner K.), Szondi R., Drabik M. Edző: Kovács László. Mándok: Lőrincz Zs. – Maroda N. (Erős G.), Lakatos I., Ari A., Molnár Zs., Törtei T., Gyüre T., Jánvári D., Bökönyi L., Bugyi B., Haller R. (Nardai N.). Játékos-edző: Lakatos István. Gól: Haller R.

Kovács László: – Sajnos, nem sikerült a bravúr. Úgy gondolom, ez most nem csak rajtunk múlt…

Lakatos István: – Küzdelmes mérkőzésen, ha a mutatott játéknak nem is, a három pontnak azért örülhetünk.

 


Tabella:

1. NYÍREGYHÁZA II. 11 11 0 0 36 10 26 33
2. MÁNDOK VSE 11 7 1 3 26 13 13 22
3. CSENGER FC 11 6 4 1 40 22 18 22
4. VÁSÁROSNAMÉNY 11 6 2 3 22 17 5 20
5. MÁTÉSZALKAI MTK 11 5 5 1 26 12 14 20
6. ÚJFEHÉRTÓ SE 11 5 3 3 22 14 8 18
7. BALKÁNYI SE 11 5 2 4 29 18 11 17
8. IBRÁNY SE 10 5 2 3 22 15 7 17
9. NYÍRGYULAJ KSE 11 5 2 4 22 18 4 17
10. NAGYECSED RSE 11 4 3 4 23 17 6 15
11. NYÍRBÁTORI LSE 11 4 1 6 13 26 -13 13
12. KEMECSE SE 10 3 1 6 12 26 -14 10
13. GYULAHÁZA KSE 10 3 0 7 12 27 -15 9
14. NAGYHALÁSZI SE 11 2 0 9 11 32 -21 6
15. NYÍRMEGGYES SK 11 1 0 10 7 35 -28 3
16. TARPA SC 10 0 2 8 6 27 -21 2
 

 

Fel Következő