15. forduló (2021.11.20-21.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

 

Nyírmeggyes

Ibrány

2021.11.20. 13:00

Nyír-Wetland Megyei I. osztály
15. forduló

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Az utóbbi időben jó mérkőzéseket sikerült játszani az Ibrány ellen, remélem ez most sem lesz másképp. Nagyon szeretnénk jó szájízzel téli pihenőre vonulni.

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – A Meggyes az utóbbi időszakban szervezett, masszív csapat benyomását kelti. Ugyanakkor szeretnénk megszerezni a három pontot, ami nyilván nem lesz egyszerű, de nagyon bízom a fiúkban, tudom, mindent meg fognak tenni a siker érdekében.


További mérkőzések:

Szombat

Tarpa (16.)–Balkány (7.)

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Nehéz bármit is jósolni, mivel azt látom, hogy főleg morálisan kerültünk gödörbe, ezért a héten átmegyek pszichológusba és megpróbálok rendet rakni a fejekben. Ha ez sikerül, akkor képesek lehetünk meglepetést szerezni.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Nehéz mérkőzésre számítunk, annál is inkább, mivel egyáltalán nem tekintem mérvadónak a tabella jelenlegi állását. Az biztos, a legutóbbi mérkőzéshez képest, főleg a védekezést tekintve sokat kell javulnunk, azt gondolom, ha ez megvalósul, lehet esélyünk a kedvező eredmény eléréséhez.

Mátészalkai MTK (6.)–Gyulaháza (13.)

Illak Adrián, a Mátészalka edzője: – Egy rapszodikus, kellemetlen stílusú csapat látogat hozzánk, ennek megfelelően készülünk, mindenesetre az utolsó hazai mérkőzésünket szeretnénk végre győzelemmel zárni, kiszolgálva közönségünket.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Jó lenne még néhány pontot gyűjteni a hátralévő két mérkőzésen.

Nagyecsed (11.)–Kemecse (12.)

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Menekülés a győzelembe.

Resán Attila, a Kemecse edzője: – A múlt héten bebizonyosodott, hogy tinédzser kapusunknak gondjai vannak a kiütéssel, igaz pattanással is vannak gondjai, de azzal legalább megbirkózik. Nagyecsedről pontot elhozni nem egyszerű, de szerintem senki nem gondolta volna szezon előtt, hogy szomszédok leszünk az „utolsó“ mérkőzésen. Idegenben „parádé” a mérlegünk, és a felálláson sem nagyon kellett eddig gondolkozni, mert hát, tizenkettő az egy tucat!

Nyírgyulaj (8.)–Nyírbátor (9.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Egész őszi szezonunk egy hullámvasúthoz volt hasonlatos, reméljük, az utolsó meccs épp a tetején ér minket, és eredményesen zárjuk az évet.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor edzője: – Az utolsó őszi fellépésünkön szeretnénk a jó erőkből álló Gyulaj otthonában „pontosan” zárni.

Vasárnap

Újfehértó (10.)–Austria Juice-Vásárosnamény (2.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Szeretnénk szépen búcsúzni hazai pályán. Ehhez egy nagyon erős és jó formában lévő csapatot kellene legyőznünk, de mindent elkövetünk ennek érdekében!

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – Nem szabad hátradőlni egy ilyen sorozat után, nehéz is lesz felpörögni utoljára vasárnap, ugyanakkor semmi sem lehetetlen, de az biztos, hogy dobogón végzünk ősszel. Kevés gólt kap az Újfehértó, így nem lesz könnyű betalálni sem, ezzel együtt bízom abban, hogy a csapat domborít egy utolsót…

Mándok (4.)–Csenger (3.)

Lakatos István, a Mándok játékos-edzője: – Szeretnénk eredményesen zárni az őszi szezont, de ez csak akkor sikerülhet, ha ugyanolyan elszántság fog jellemezni minket, mint az előző meccsen.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Az utolsó őszi bajnoki meccset szeretnénk méltóképpen zárni.

Nagyhalász (14.)–Nyíregyháza Spartacus II. (1.)

Borza László, a Nagyhalász edzője: – Tudom, nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de mindent megteszünk a pályán, hogy helyt álljunk.

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Tovább gyűrűznek a problémáink, egyelőre nem tudom milyen összetételben lépünk pályára, de ahogy eddig, ebből a meccsből is megpróbáljuk a maximumot kihozni.

 


Tudósítások, eredmények

Nyírmeggyes SK–Ibrány SE 3–0 (1–0)

Nyírmeggyes, 87 néző, v.: Oláh G.

Nyírmeggyes: Zán K. – Török G., Éles B., Nógrádi S., Batizi-Pócsi N. (Nagy D.), Gózner K. (Folytán Z.), Balogh S., Hadadi K. (Savrnoh), Preg I., Kujbus B., Drabik M. Edző: Kovács László.

Ibrány: Tóth N. – Mészáros M., Nagy E., Kiss P., Makai I., Lakatos B., Csáki J., Pápa Sz. (Jeddi B.), Szabó M. (Bészely G.), Lyáh A. (Kiss T.), Zubora T. Játékos-edző: Kiss Tamás.

A szívós és lelkes hazaiak megérdemelt győzelmet arattak.

Gól: Balogh S., Batizi-Pócsi N., Török G.

Kovács László: – Elterveztük, megcsináltuk! Úgy gondolom, ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. Gratulálok a srácok mai teljesítményéhez, hozzáállásához, erre lehet építeni a folytatásban. Első körben jó pihenést kívánok mindenkinek, a továbbiakban pedig sikeres felkészülést minden csapatnak!

Kiss Tamás: – Hosszú, kilenc meccses veretlenségi sorozatunk szakadt meg, de ezek is mi vagyunk. Van még egy meccsünk, amelyen szépen kell zárnunk a szezont. Gratulálok a Meggyesnek!


További eredmények:

Szombat

Nagyecsed–Kemecse 1–1 (1–1)

Nagyecsed, 197 néző, v.: Fehér Á. Nagyecsed: Sarkadi Zs. – Sarkadi G., Zámbó K., Nyíri Gy., Pócsi B., Bulyáki K., Bulyáki A. (Gömze A.), Kóka R. (Angyal N.), Erdős M., Mezei B., Somlyai G. Edző: Homann Richárd. Kemecse: Virág Cs. – Kovács I., Sándor D., Hadházi D., Ács Sz. (Mészáros G.), Majoros Á., Ádám D., Madzin I., Szilágyi D. (Mészáros M.), Bárdos A., Csáki P. Edző: Resán Attila. Gól: Erdős M., illetve Sándor D. (11-esből). Ifi: elmaradt.

Homann Richárd: – Először is szeretnénk gratulálni az ificsapat őszi szerepléséhez. A mérkőzésről annyit, hogy gratulálok Virág úrnak, legalább négy óriási ziccert védett. Így nem maradt más hátra, újból meg kell elégednünk a döntetlennel.

Resán Attila: – A mai nap lehetőségeiből kihoztuk a maximumot, bár az első félidő alapján járt volna nekünk a három pont.

Mátészalkai MTK–Gyulaháza 5–0 (2–0)

Mátészalka, 104 néző, v.: Takács A. Mátészalka: Szilágyi P. – Szántó Z., Mos, Makó P., Magyari M., Bodó L., Huszti P., Farkas Z. (Varga N.), Gergely M., Ötvös Sz., Papp Cs. (Szabó B.). Edző: Bákonyi György, Illak Adrián. Gyulaháza: Kőrösi N. – Koszta Z., Csercsa G. (Németh Sz.), Kozma M., Kozma Zs. (Dolhai D.), Varga D., Kozma J., Parádi B.  (Csépke M.), Galamos B., Soós T., Illés A. Edző: Bardi Gábor. A szalkai csapat az utolsó őszi mérkőzésen szerezte meg első hazai győzelmét. Gól: Bodó L., Papp Cs., Farkas Z., Scheibli M., Szántó Z. Kiállítva: Kozma J.

Illak Adrián: – Megszületett végre a régóta várt hazai győzelem. Eredményes és jó játékkal szolgáltuk ki a lelkes hazai közönségünket. Gratulálunk az egész csapatnak!

Bardi Gábor: – Közel nem volt ilyen különbség a két csapat között, de gyermeteg hibákat vétve kiütött minket a Mátészalka, amihez gratulálok és további sok sikert neki!

Nyírgyulaj–Nyírbátor 1–2 (0–1)

Nyírgyulaj, 83 néző, v.: Takács Á. Nyírgyulaj: Somogyi B. – Fedor I. (Bégányi B.), Buka B., Tóth B., Ács Á., Kállai G., Haburcsák B., Vass I., Bagi Á., Terdik Zs., Kiss L. Edző: Lukács Tibor. Nyírbátor: Kiss B. – Czerula Zs., Bakosi M. (Nagy T.), Szabó M., Sőre P., Danó M., Bakó T. (Erdei Z.), Nyeste Cs. (Medve M.), Hegedűs T., Török I. (Molnár R.), Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. A lelkes vendégcsapat nagyon értékes három pontot szerzett. Gól: Kállai G., illetve Török I., Czerula Zs.

Lukács Tibor: – Gyengén játszottunk, akaratban is felülmúlt bennünket az ellenfél, amely megérdemelten nyert.

Erdei Zoltán: – Úgy gondolom, az első félidőben nyújtott teljesítménnyel alapoztuk meg a győzelmet. A szünet után kiegyenlített volt a játék, és a végén a szerencse velünk volt, meg a kapufáról kifelé pattant a labda. Szeretnék gratulálni a csapatnak az őszi szerepléshez.

Tarpa–Balkány 3–0 (1–0)

Tarpa, 98 néző, v.: Király A. Tarpa: Sas I. – Marcsenko, Dolináj P., Tkacsenko (Komári Gy.), Moticska (Rácz I.), Barta K., Kofel, Djacsenko, Babinec (Morilyák), Bodan (Rozman S.), Gál R. Edző: Varga Gyula. Balkány: Hegyes B. – Sallai M., Máté G., Furó Zs., Kovács E., Tőkés T., Csatári Á., Kerecsen J. (Fodor T.), Bartha Z. (Illés A.), Tóth D. (Koncz Cs.), Kanál R. (Lakatos J.). Edző: Mirgai László. A nagy akarással futballozó tarpai csapat meglepte ellenfelét.  Gól: Barta K. (11-esből), Komári Gy., Rácz I.

Varga Gyula: – Gratulálok a fiúknak az eredményhez és ahhoz az akaráshoz, ami ma jellemzett minket. További sok sikert a Balkánynak!

Mirgai László: – Az utolsó mérkőzés előtt az utolsó pillanatban is kidőltek játékosaink, sajnos, nem számítottunk arra, hogy az idény végén a Covid aratni fog. Ebben az összeállításban úgy gondolom, mindent megtettünk: az első félidőben kapufát rúgtunk, majd egy buta hiba miatt tizenegyeshez jutott az ellenfél. Ettől függetlenül azt mondom, nem volt ekkora különbség a két csapat között, összességében pedig nem lehetek elégedetlen az őszi szereplésünkkel, hiszen hét meccsen keresztül veretlenek maradtunk, most a helyünkön vagyunk, amihez gratulálok a csapatnak.

Vasárnap

Újfehértó–Austria Juice-Vásárosnamény 0–0

Újfehértó, 112 néző, v.: Hegedűs Cs. Újfehértó: Dukát P. – Dénes K., Csáki B., Petics Gy., Seres K. (Tóth Sz.), Veres D. (Csizmarik Á.), Hudák M., Zámbó D., Pallai G., Daróczi P. (Pallai B.), Somogyi M. Edző: Piskóti Zsolt. Vásárosnamény: Kardos Z. (Szabolcsi M.) – Géczi I., Bátyi L., Szabó R. (Szabó G.), Zán B., Deskó D. (Berec G.), Misák S., Illés G., Csordás G., Bartha F. (Horváth N.), Orosz F. Edző: Harbula Balázs.

Piskóti Zsolt: – Korrekt játékvezetés mellett igazságos döntetlen született. Mezőnyben sikerült fölényt kialakítani és mondhatom az üres kapus helyzetünket a meccs legnagyobb lehetőségének, de meglepődnék rajta nagyon, ha ebben a félszezonban egyszer szerencsénk lenne.

Harbula Balázs: – Igazságos döntetlen született, kiváló játékvezetés mellett – bár a végén meccslabdánk volt. Sárközi Jánosnak pedig boldog születésnapot kíván a csapat!

Mándok–Csenger 3–2 (1–1)

Mándok, 103 néző, v.: Paráda. Mándok: Lőrincz Zs. – Maroda N., Lakatos I., Ari A., Törtei T., Lusánszki L., Gyüre T., Nardai N., Molnár Zs., Jánvári D., Haller R. (Krajnyák Zs.). Játékos-edző: Lakatos István. Csenger: Béres R. – Lakatos T. (Balogh Á.), Popovics N. (Péter Gy.), Nagy M. (Csorvási Á.), Varju P. (Lengyel M.), Stef, Margitics L. (Katona P.), Barcsay M., Osváth S., Gaál K., Fejes J. Edző: Barcsay István. Izgalmas mérkőzésen nyert a hazai csapat. Gól: Gyüre T. 2, Törtei T. (11-esből), illetve Stef, Barcsay M. Ifi: 3-4.

Lakatos István: – Nagyon jó felfogásban álltunk bele a mérkőzésbe, és megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez és az egész őszi szerepléshez.

Barcsay István: – Sajnos, az utolsó őszi mérkőzésre nem tudott felpörögni a csapat, tompán futballoztunk, ennyi volt most benne.

Nagyhalász–Nyíregyháza Spartacus II. 2–4 (0–3)

Nagyhalász, 80 néző, v.: Tomori P. Nagyhalász: Bodnár M. (Tóth B.) – Tóth L., Kató I., Varga B., Bognár A. (Huncsik Á.), Babják Cs. (Ferenczi Z.), Korsoveczki A., Károlyi R., Puluczai P. (Tóth M.), Mátrai N., Molnár Z. Edző: Borza László. Nyíregyháza Spartacus II.: Talián L. – Herczku A. (Kölcsi A.), Rácin R. (Ferenczi B.), Pataki B., Hunyadi B., Magyar G. (Erdei M.), Kecskeméti P., Gönczör R. (Kardos K.), Torkos M. (Sógor Cs.), Kilyén Sz., Bányai. Edző: Huszák Géza. Gól: Mátrai N., Molnár Z., illetve Rácin, Bányai, Pataki B., Erdei M.

Borza László: – Sajnos, az első félidő vendégeké volt, majd ha hiszik, ha nem, a második félidőben – null négy után – nyugodtan kiegyenlíthettünk volna, ha a ziccereknél kicsit pontosabban célzunk.

Huszák Géza: – A győzelem volt a fontos, amit az összkép alapján megérdemelten szereztünk meg.

 


Tabella:

1. NYÍREGYHÁZA II. 15 13 0 2 45 18 27 39
2. VÁSÁROSNAMÉNY 15 9 3 3 30 22 8 30
3. MÁNDOK VSE 15 9 1 5 35 22 13 28
4. MÁTÉSZALKAI MTK 15 7 6 2 34 15 19 27
5. CSENGER FC 15 7 5 3 48 28 20 26
6. IBRÁNY SE 15 7 3 5 30 23 7 24
7. BALKÁNYI SE 15 7 2 6 34 26 8 23
8. ÚJFEHÉRTÓ SE 15 6 5 4 24 16 8 23
9. NYÍRBÁTORI LSE 15 7 1 7 20 31 -11 22
10. NYÍRGYULAJ KSE 15 6 2 7 27 23 4 20
11. NAGYECSED RSE 15 4 6 5 25 20 5 18
12. GYULAHÁZA KSE 15 5 1 9 19 38 -19 16
13. KEMECSE SE 15 4 3 8 17 35 -18 15
14. TARPA SC 15 3 2 10 15 32 -17 11
15. NYÍRMEGGYES SK 15 3 0 12 15 41 -26 9
16. NAGYHALÁSZI SE 15 3 0 12 19 47 -28 9
 

 

Előző Fel Következő