10. forduló (2022.10.15-16.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Kemecse SE Ibrány SE
Nyír-Wetland Megyei I. osztály
10. forduló
2022.10.16. 14:30

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – A vasárnapi hazaira is pont úgy készülünk, mint a szombatira, csak a mérkőzés utáni családi összejövetel lesz visszafogottabb.

   

Kató István, az Ibrány edzője: – Élünk a lehetőséggel, hogy ezúttal is gratuláljunk Tóth Norbertnek és menyasszonyának házasságkötésük alkalmából! Az utóbbi hetek játéka azt mutatja, kezdünk összeállni, bár közel sem tartunk ott, ahol szeretnénk. Ellenfelünk eredményeiből kiindulva nehéz küzdelem előtt állunk, Kemecsén nem könnyű nyerni, de mindenképpen megpróbáljuk. A halászi színekben futballozó Simon Daninak mielőbbi gyógyulást és visszatérést kívánok!

További mérkőzések:

Szombat

Tarpa (5.)–Nyírmeggyes (16.)

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Itt az ideje a javításnak! Három pontra vagyunk az első helytől, nagyon szoros a mezőny és mi ennél jobbak vagyunk, ahogy eddig szerepeltünk, ezt a hétvégén szeretnénk bizonyítani, Minden áron a három pont megszerzése lesz a célunk.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hisz a Tarpa hazai pályán egy kivételével az összes mérkőzését megnyerte. Nagyon fiatal, lendületes csapat, de mi sem feltartott kézzel fogunk pályára lépni. Mindent megteszünk a pontszerzés érdekében.

Nagyecsed (10.)–Mátészalkai MTK (11.)

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Ez a meccs más, mint a többi, ezt te is jól tudod. Másként kel fel a nap, és másként jár a hold, ez lesz a hétvége egyik rangadója, több más mérkőzés mellett. Úgy gondolom, egyik csapat játékosait sem szükséges külön motiválni erre az összecsapásra. Tudom, hogy a Szalka nagyon beerősített a nyáron, hiszen más céljai vannak, de ezer sebből vérző csapatom remélem, mindent el fog követni a jó eredmény elérése érdekében – nem feltartott kézzel állunk ki a szombati derbire. Magam is kíváncsi vagyok, miként tudunk helytállni a Magyar Kupa országos főtábláján is kiválóan szereplő Szalka ellen.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Nem titok, nagyon lényeges volt számunkra a Csenger elleni győzelem. De ez már a múlt, hisz ismét komoly megmérettetés vár ránk, ami rögtön egy szatmári rangadó lesz. Tudjuk, hogy ez a meccs mennyire fontos szurkolóink számára és már szeretnénk az első idegenbeli győzelmet is megszerezni. Tisztában vagyunk azzal, hogy az Ecsed jó csapat, de ha maximális koncentráció mellett óriási akarattal, alázattal lépünk pályára, akkor nagy örömet szerezhetünk szép számú közönségünknek.

Vasárnap

Kállósemjén (3.)–Újfehértó (1.)

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – A hétvégén nagyon stabil lábakon álló egyesületet fogadunk, de a mi csapatunkat sem a hangya hordta össze. Nem lehet más elképzelésünk és célunk, csak az, hogy hazai pályán megszerezzük a három pontot, ennek érdekében százhúsz százalékot fogunk nyújtani.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A héten is készülünk becsülettel, egy újabb kemény feladat előtt állunk. Igyekszünk minél több pontot gyűjteni, viszont a múlt heti győzelem után mindenféle teher nélkül léphetünk pályára, ami jól is elsülhet. Biztos vagyok benne, hogy egy kiélezett, jó meccset fogunk játszani – szép számú közönség előtt.

Nyírbéltek (7.)–Balkány (13.)

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Remélem, hétvégére sérültjeink, betegeink állapota javulni fog, mert nem téveszt meg bennünket a Balkány eddigi szereplése, ettől jobb csapatnak tartom, de mindent meg fogunk tenni, hogy a hazai veretlenségünket megőrizzük.

Mirgai László, a Balkány edzője: – A mai gazdasági helyzetben a túlélés a cél sok csapat számára, akár az NB III-as, mind megyei szinten. A tél megválasztja, ki tud egyáltalán talpon maradni, ezért arra kérem a tisztelt a játékvezető urakat, így is nehéz helyzetben vannak az egyesületek, ne szítsák a tüzet azzal, hogy ők akarják eldönteni a mérkőzéseket. Hozzáteszem, akadnak játékvezetők, akiket – ha vesztettünk is – rendszerint kiemelek a korrekt működésükért. Tőlünk már négyen leálltak munkahelyi elfoglaltság miatt, mert mindenki félti a megélhetését, tizenhárom mezőnyjátékossal kell végigcsinálni az őszből hátralévő hat fordulót. És persze, imádkoznunk kell, hogy ne sérüljön meg senki. Azt ígérhetem, küzdeni fogunk, meglátjuk, mi jön ki belőle.

Nagyhalász (15.)–Austria Juice-Vásárosnamény (12.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Érzelmi hullámvasút az, amire pár napja ráültünk. A derbiről még annyit, hogy visszanézve a meccset, még biztosabban állíthatom, hogy egy nullás hazai vezetésnél elmaradt két hazai piros és egy vendég tizi. De ez már történelem. Az utóbbi napok történései akár pozitív irányba is lökhetik fiatal csapatomat, egy dologban biztos vagyok: sportemberi magatartásból már most jelesre vizsgáztak – töretlenül hiszek bennük.

Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, mert alighanem a halásziak is úgy vannak vele, hogy minden pontra égető szükség van. Csak abban az esetben lehetünk sikeresek, ha mindenki alárendeli magát a csapat érdekeinek.

Nyírbátor (9.)–Mándok (8.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Most már minden egyes megszerzett pontnak jelentősége van, pláne, hogy nagyon sűrű a tabella. Így nem is lehet más célunk, mint feljebb kapaszkodni, és hazai pályán a győzelem megszerzése.

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – A Nyírbátor az első két fordulóban botlott, azóta veretlen, ez önmaga is tiszteletet érdemel. Nagyon nehéz meccsre számítok, melyen csak akkor lehet esélyünk pontot szerezni, ha végig tudunk koncentrálni és alázattal játszani.

Csenger (6.)–Nyíregyháza Spartacus II. (2.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – A mérkőzés esélyese egyértelműen a vendégcsapat, mindenesetre szeretnénk szoros eredményt elérni. Reméljük, ehhez minden feltétel adott lesz.

Tudja Dávid, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Haza pályán nagyon veszélyes csapathoz látogatunk. Egyénileg és csapat szinten is fel kell javulnunk az elmúlt héthez képest. A fiatalok remélem, átérzik ezt, és feledtetni tudjuk a hazai kisiklást.

 


Tudósítások, eredmények

Kemecse SE–Ibrány SE 6–3 (4–2)

Kemecse, 112 néző, v.: Balogh A.

Kemecse: Baráth B. – Kovács I., Hadházi D. (Mészáros G.), Boda B. (Bárdos A.), Majoros Á., Ádám D. (Szilágyi D.), Szaffián Sz., Phrakonkham, Hokk Á. (Törő D.), Sándor D., Hokk B. (Mészáros M.). Edző: Resán Attila.

Ibrány: Aranyi T. – Bégányi B., Mező P., Molnár Z., Kállai G., Nagy D., Buka B. (Sustyák), Jeddi B., Kecskeméti P., Horváth N. (Szikszay S.), Zubora T. (Bészély G.). Edző: Kató István.

 Gól: Ádám D. 3, Phrakonkham, Hadházi D., Boda B., illetve Kecskeméti P. 3

Resán Attila: – Ha leírnám amit gondolok sok lenne benne a BAZ+…

Kató István: – Durva egyéni hibák miatt még az esélyt sem adtunk meg magunknak, hogy meccsben maradjunk. Kecskeméti Péternek gratulálok a három góljához.


További eredmények:

Tarpa–Nyírmeggyes 3–0 (2–0)

Tarpa, 134 néző, v.: Pethő P. Tarpa: Zenyikov – Zajka, Lovincsuk, Dolináj P., Bodan (Barta K,), Hilka, Romancsuk (Kosztik), Moticska, Kofel (Prihoda), Herman, Savkin (Kobály M.). Edző: Bubis Iván. Nyírmeggyes: Schupler Sz. – Domokos M. (Szabó L.), Nagy Zs., Török G. (Murányi S.), Éles B., Batizi-Pócsi N., Máté G. (Kovács D.), Gönczör P. (Sivadó P.), Ács Sz., Molnár T., Hadadi K. (Folytán Z.). Edző: Kovács László. A hazaiak két gyors góllal alapozták meg győzelmüket, és bár a második félidő elején emberhátrányba kerültek, a vendégek nem tudtak élni ezzel a lehetőséggel. Gól: Romancsuk 2, Kosztik. Kiállítva: Moticska (52. perc).

Bubis Iván: – Gratulálok a csapatnak! Nagyon kellett ez a győzelem, amire rá is szolgáltunk. Készülünk tovább. További sok sikert a Nyírmeggyesnek!

Kovács László: – A mai napon a játék minden elemében felülmúlt minket a Tarpa, így megérdemelt hazai győzelem született.

Nagyecsed–Mátészalkai MTK 0–0

Nagyecsed, 387 néző, v.: Veres J. Nagyecsed: Sarkadi Zs. – Sarkadi G., Zámbó K., Nyíregyházi G. (Bulyáki K.), Pócsi B., Bulyáki A., Kóka R., Urbin P. (Petrohai P.), Erdős M., Hadházi S., Rácz Zs. Edző: Kósa József. Mátészalka: Szilágyi P. – Szántó Z., Hevele M., Csáki J., Magyari M., Bodó L., Gergely B. (Huszti P.), Budaházi L., Fejes J., Drabik M. (Farkas Z.). Edző: Kiss Tamás. Ahogy az várható volt, küzdelmes mérkőzést vívtak a felek a szatmári rangadón, csak a gól hiányzott…

Kósa József: – Küzdelmes mérkőzésen úgy gondolom, kicsit talán közelebb álltunk a győzelemhez, sajnos, az óriási ziccert nem sikerült értékesíteni, így meg kell elégedni az egy ponttal. További sok sikert a Szalkának!

Kiss Tamás: – Úgy érzem, a fiúk mindent megtettek annak érdekében, hogy sikerrel térjünk haza, de ebben a mérkőzésben talán ennyi volt. Ha a folytatásban ugyanez a hozzáállás jellemez majd minket, akkor biztos vagyok abban, hogy eredményesek lehetünk. További sok kívánok az Ecsednek!

Kállósemjén–Újfehértó 0–0

Kállósemjén, 357 néző, v.: Takács A. Kállósemjén: Ovszijenko – Szabó, Kornutjak, Pekk T., Lakatos B., Törtei T., Danó, Hamza T., Fodor A., Lakatos L. (Vass), Gömze A. (Tóth B.). Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir. Újfehértó: Nagy M. – Pallai G., Mezei B., Hudák M,, Csáki B., Varga J. (Ács Á.), Simonka R., Somogyi T., Angyal N., Papp Cs., Szilágyi Á. (Zámbó D.). Edző: Piskóti Zsolt. A forduló rangadóján két hazai játékos kapott piros lapot, miközben a vendégek 11-est hibáztak. Kiállítva: Törtei T., Hamza T.

Ovszijenko Volodimir: – Egygólos meccs volt, ezt egyik csapatnak sem sikerült megszerezni, Függetlenül attól, hogy kettős emberhátrányba kerültünk, így sem mondhatom, hogy elégedettek vagyunk az egy ponttal. De emelem a kalapom minden egyes játékosom előtt, akik végig önfeláldozóan küzdöttek. Ezt a nehezen megszerzett egy pontot Gáll László édesapjának emlékére ajánljuk fel, egyben kifejezzük őszinte részvétünket. További sok sikert az Újfehértónak!

Piskóti Zsolt: – Nagyon parázs mérkőzésen vagyunk túl, ahol csak magunkat okolhatjuk amiért nem tudtuk megszerezni a győzelmet. Nem tudok egyébként senkit elmarasztalni ez egy jó csapat volt. Játékvezető szempontból egy roppant nehéz mérkőzés volt, de én a részünkről azt mondom, hogy köszönjük a korrekt játékvezetést. Részvétünket fejezzük ki Gáll László elnök úrnak és további sok sikert Kállósemjénnek!

Nyírbéltek–Balkány 2–1 (1–0)

Nyírbéltek, 103 néző, v.: Paráda. Nyírbéltek: Ritli R. – Ricsei F., Bákai B., Boldizsár E., Szabó Á., Szabó S., Jónucz D., Gyarmati S. (Kerekes M.), Orosz E., Fleisz Zs., Sárga Zs. (Sárga B.). Edző: Körmös Miklós. Balkány: Kanócz B. – Kerecsen J., Fodor T. (Ungvári G.), Selymes T., Tóth E., Haller R., Vasas T., Tőkés T., Németi M., Molnár Sz. Edző: Mirgai László. Gól: Szabó S., Fleisz Zs., illetve Vasas T.

Körmös Miklós: – Nehéz szülés volt, nagyon jól szervezett Balkányt sikerült legyőzni. Örömünket beárnyékolja Gyarmati Sándor súlyosnak tűnő sérülése, mielőbbi gyógyulást kíván neki a csapat. Várjuk vissza!, További sok sikert a Balkánynak!

Mirgai László: – Ma is kevesen voltunk, ennek ellenére nagyot küzdöttünk, ha legalább kettőt tudtam volna frissíteni, másként is alakulhatott volna. Nagyon rossz lelkileg is feldolgozni, hogy három perccel a vége előtt ment el a meccs, sajnálom a fiúkat, mert a döntetlenre ezúttal is rászolgáltunk volna. Hozzáteszem kimagasló játékvezetést tapasztaltunk, megítélésem szerint a megye egyik legjobb sporija fújt ma nekünk.

Nagyhalász–Austria Juice-Vásárosnamény 1–3 (0–3)

Nagyhalász, 98 néző, v.: Varga F. Nagyhalász: Kőrösi N. – Varga B., Tóth L., Tanyi A., Tóth G. (Imre Gy.), Kató I. (Babják Cs.), Kölcsi A., Korsoveczki A., Kerekes B. (Bajusz M.), Borbély M., Oláh L. Edző: Nagy Lajos. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Bátyi L., Veréczy E., Újvári P. (Hódos Á.), Szabó R. (Bajusz B.), Illés G., Deskó D., Kopor A., Orosz F., Deák M. Edző: Unchiás Rémusz. Gól: Imre Gy., illetve Deskó D. 2, Szabó R.

Nagy Lajos: – Az első félidőben wellnesseztünk, ami olyan izgalomba hozott minket, hogy a másodikban akár meg is nyerhettük volna a meccset.

Unchiás Rémusz: – Nagyon fontos három pontot szereztünk, megyünk tovább.

Nyírbátor–Mándok 2–1 (1–1)

Nyírbátor, 124 néző, v.: Kosztyu J. Nyírbátor: Kiss B. – Sitku Á. (Erdei Z.), Kovács G., Szabó M., Danó M., Bakó T. (Lukács B.), Nógrádi S. (Nagy T.), Seres P., Hegedűs T., Török I. (Czerula Zs.), Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Mándok: Lőrincz Zs. – Nardai N., Köblös B., Jánvári D., Koszta Z., Lusánszki L., Baglyos L., Lakatos B., Molnár Zs., Listván D., Cservenyák T. Edző: Dolhai Máté. Gól: Török I., Lukács T., illetve Lusánszki L.

Erdei Zoltán: – Ismét belealudtunk a meccs elejébe, de hamar vissza tudtunk jönni, és úgy gondolom, ha kicsit koncentráltabban játszunk nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna.

Dolhai Máté: – Jól kezdtünk és vezetést is szereztünk, utána pedig nagyon sok hiba és rossz döntés jellemezte a játékunkat. Ha lehetőségig jutottunk se tudtunk vele élni. Gratulálok a Nyírbátornak.

Csenger–Nyíregyháza Spartacus II. 0–3 (0–2)

Csenger, 153 néző, v.: Fehér Á. Csenger: Korompai M. (Sas I.) – Popovics N. (Katona P.), Nagy M., Csorvási Á., Jónás G., Barcsay M., Nyéki K., Osváth S., Gaál K., Mészáros T., Szedalcsek Á. Edző: Barcsay István. Nyíregyháza Spartacus II.: Talián L. – Herczu A., Oláh B. (Torkos M.), Batta G. (Szerető K.), Kardos K., Hunyadi B., Gönczör R. (Vámos G.), Nagy G., Girdán L. (Pataki B.), Erdei M. (Artner D.), Szücs D. Edző: Tudja Dávid. Gól: Oláh B., Hunyadi B., Szerető K.

Barcsay István: – Az első félidő végén két perc alatt óriási hibákból jelentős hátrányba kerültünk, a szünet után sérülés miatt cserélni kellett, majd több helyzetet sikerült kialakítani, de csak a kapufáig jutottunk. Sajnálom a fiúkat, mert többet érdemeltünk volna.

Tudja Dávid: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első öt percben három ziccer kimaradt, majd a félidő végén megnyugtató előnyre tettünk szert. Ez a két gól annyira megnyugtatott minket, hogy a második félidőben bravúrokat kellett bemutatni kapusunknak, de szerencsére a hajrában sikerült lezárni a meccset. További sok sikert kívánunk a kulturáltan futballozó Csengernek!

 


Tabella:

1. NYÍREGYHÁZA II. 10 6 2 2 20 8 12 20
2. KEMECSE SE 9 6 2 1 24 15 9 20
3. ÚJFEHÉRTÓ SE 9 5 3 1 17 6 11 18
4. KÁLLÓSEMJÉN SE 10 5 3 2 17 10 7 18
5. TARPA SC 10 5 2 3 22 11 11 17
6. NYÍRBÉLTEK KSE 10 5 1 4 17 19 -2 16
7. NYÍRBÁTORI LSE 9 4 3 2 17 16 1 15
8. CSENGER FC 10 4 1 5 22 21 1 13
9. NAGYECSED RSE 10 3 4 3 7 11 -4 13
10. VÁSÁROSNAMÉNY 10 4 0 6 20 24 -4 12
11. MÁNDOK VSE 9 3 3 3 16 13 3 12
12. MÁTÉSZALKAI MTK 8 3 2 3 11 6 5 11
13. BALKÁNYI SE 10 2 2 6 15 27 -12 8
14. IBRÁNY SE 9 1 5 3 13 18 -5 8
15. NAGYHALÁSZI SE 10 1 2 7 11 30 -19 5
16. NYÍRMEGGYES SK 9 0 3 6 12 26 -14 3

 

  Fel Következő