19. forduló (2006.04.01-02)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Létavértes (4.)–Ibrány (2.)

Németh Károly, ibrányi edző: – Két juniorcsapat találkozik, nekünk ismét gondjaink vannak, hiszen szűkös keretünk néhány tagja sérülésekkel bajlódik. Ettől még reménykedünk, ha a csapatnak olyan lesz a tartása, mint az első mérkőzésen, akkor elérhető közelségbe kerülhet a pontszerzés.

Balkány (5.)–Rakamaz (1.)

Mirgai László, balkányi edző: – A Rakamaz a csoport egyik legerősebb játékosállományával rendelkező csapata, nem véletlenül tűzte ki célul a feljutást. Számunkra azért is lenne fontos a siker, mert három pontra megközelíthetnénk az éllovast, és amennyiben támadóinknak feljavul a teljesítménye, akkor győztesen hagyhatjuk el a pályát. Szabó Péter sérülés miatt hiányzik majd.

Brekk János, rakamazi edző: – Nagyon rosszul sikerült a rajt, most pedig nehéz mérkőzésünk következik. Nem csüggedünk, hiszen még mi állunk az élen, ám mivel a Balkány ellen nem könnyű nyerni, előre a döntetlent is aláírnám. Márcsak azért is, mert Göncz sárga lapok miatt nem játszhat, Marcsek és Szilágyi pedig sérült.

Mátészalka (14.)–Sátoraljaújhely (13.)

Tóth Zoltán, mátészalkai edző: – A rakamazi három pontnak csak akkor lenne értéke, ha a közvetlenül előttünk álló Sátoraljaújhelyt is legyőzzük. Ez nem lesz könnyű feladat, mert mindig a kötelező győzelmeket a legnehezebb megszerezni. Bízom benne, hogy a fiúk „túltették” magukat a legutóbbi sikeren, és csak a következő meccs lebeg a szemük előtt.

Szirmabesenyő (15.)–Tuzsér Erdért SE (3.)

Révész Attila, tuzséri edző: – Létszámgondjaink sajnos továbbra sem oldódtak meg (Mező három sárgás, Tamási sérült, az új légiósok játékengedélye sem érkezett meg), ugyanakkor abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy ha a gyengébbnek vélt ellenfelet sikerülne megvernünk, akkor megszilárdítanánk helyünket az élmezőnyben. Tudjuk, hogy ez nagyon nehéz lesz, hiszen a Szirmabesenyő az életéért küzd és az NB III. legrosszabb pályájával is meg kell küzdenünk.

Mád (12.)–Volán-Sényő (6.)

Rubóczki Tibor, sényői játékos-edző: – A Mád a télen alaposan átalakult, és nem is kezdte jól a tavaszt, szemben velünk. Egy újabb győzelemmel hosszabb időre gyökeret verhetnénk az első hat között, de döntetlen esetén sem leszünk elkenődve, különösen, hogy Ruska játékára nem számíthatunk.

Hajdúnánás (7.)–Szakoly (16.)

Csoma Dezső, szakolyi játékos-edző: – Elkeserítő produkciót nyújtottunk a múlt heti mérkőzésen: nagy pofont kaptunk hazai pályán, de remélem, tanultunk belőle. Ha a fiúk is úgy gondolják, és mindenki száz százalékos teljesítményt fog nyújtani, akkor felállhatunk a padlóról és tovább folytathatnánk a harcot a kiesés ellen. Újfalussy, Borza, Bolvári, rencsényi és Gilányi sérült.

 


Tudósítások, eredmények

Korsoveczki (balra) ezúttal nem talált a kapuba

Fotó: Haon

Létavértes-Ibrány 1-0 (0-0). Létavértes, 200 néző, vezette: Kujbus.

Létavértes: Papp – Király, Biró (Dálnoki), Szűcs I., Németh – Spitzmüller, Szűcs L., Ludánszki (Nagy Z.), Rezes – Szilágyi, Saliga Z. (Éles). Edző: Kondás Elemér.

Ibrány: Vatai – Szilágyi L., Csobán, Kántor, Kovács M., Csáki I., Korsoveczki, Milka, Kléninger, Bardi (Koczogh), Murák (Obrácz). Edző: Németh Károly.

Gól: Szilágyi P. (53. perc).

Jók: Király, Rezes, Szilágyi, ill. Csobán, Kántor, Korsoveczki, Vatai.

Ifi: 3-5.

 


További eredmények:

Balkány–Rakamaz 4–1 (2–1)

Szakoly, 600 néző, v.: Gergely S. Balkány: Vadon – Meszesán, Szabó P., Daru, Dobos Z., Czifrák, Tóth Z., Szabó J. (Dán), Vass Z. (Mikhárdi), Dobos A. (Tóth P.), Ulveczki. Edző: Mirgai László. Rakamaz: Nagy Z. (Mudri) – Baka, Székely, Galambosi, Riczu (Csikai), Leskó, Bessenyei, Fekete, Koskovits, Ádámszki, Anderka (Debróczki). Edző: Brekk János.

Gól: Dobos A. (6.), Szabó J. (12.), Ulveczki (87. és 89.), illetve Ádámszki (31.). Jó: az egész hazai csapat, illetve Leskó, Bessenyei, Ádámszki. Ifi: 3–2.

Mátészalka–Sátoraljaújhely 3–3 (1–1)

Mátészalka, 300 néző, v.: Puskás. Mátészalka: Hamar – Nagy A., Nagy S., Gergely, Sipos (Puskás), Patály, Bellon, Bakos, Szakács, Nagy Sz., Domokos. Edző: Tóth Zoltán. Sátoraljaújhely: Szemán – Szoták, Bodnár, Janikó, Fodor R., Szabó I., Váradi, Juhász, Dakos (Petró, Fodor J.), Szabó G., Timkó. Edző: Szabó László.

Gól: Domokos (14. és 87.), Nagy S. (11-esből, 80.), illetve Szabó I. (25.), Juhász (73.), Petró (83.). Kiállítva: Puskás (második sárga lap után, 76.). Jó: Domokos. Ifi: 2–1.

Szirmabesenyő–Tuzsér Erdért SE 0–4 (0–1)

Szirmabesenyő, 100 néző, v.: Bodnár. Tuzsér: Fintor – Mitró, Lupcsa, Dancse B., Cseke, Iván A., Babjak, Krajncz (Iván S.), Spekker, Bagin (Bata), Gergely (Papp F.). Edző: Révész Attila.

A mutatott játékban még nem érte el a korábbi szintet a Tuzsér, de a vendégcsapat győzelme egyetlen percig sem forgott veszélyben. Mindez azt jelenti, hogy a tavalyi bajnok a tabella élére állt.
Gól: Spekker (11-esből, 19.), Iván A. (47.), Bagin (70.), Krajncz (11-esből, 72.). Jó: Lupcsa, Dancs B., Iván A., Spekker. Ifi: 4–2.

Mád–Volán-Sényő 1–2 (0–1)

Mád, 200 néző, v.: Takács. Volán-Sényő: Polgári – Pljutyinszkij, Kóka, Asztalos, Fiumei, Székely (Knoblok), Rubóczki (Farkas M.), Bodnár, Haburcsák, Komi, Nyisztor. Játékos-edző: Rubóczki Tibor.

Gól: Juhász (50.), illetve Nyisztor (40.), Székely (75.). Jó: az egész vendégcsapat. Ifi: 0–1.

Hajdúnánás–Szakoly 2–1 (1–1)

Hajdúnánás, 150 néző, v.: Nagy R. Szakoly: Morauszki – Szemán, Burik, Mészáros, Pámer, Kriston (Horváth A.), Gráf, Palaga, Dán (Trencsényi), Szabó M., Balázsi. Szakmai tanácsadó: Csoma Dezső.

Gól: Kondora (5.), Horváth Á. (60.), illetve Balázsi (1.). Jó: Morauszki, Gráf, Palaga, Balázsi. Ifi: 1–1.

Balmazújváros–Berettyóújfalu 2–0

Hajdúböszörmény–Nyíradony 2–0

 


 

 


 

Fel Következő