10. forduló (2014.10.8-19.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

 
Tuzsér SE

Ibrány SE
Kezdés: 2014.10.18. 15:00


Tuzsér (1.)–Ibrány (4.)

Dancs Béla, tuzséri játékos-edző: – Mindkét csapat próbálja játszani a futballt, ezért színvonalas mérkőzés alakulhat ki. Az Ibrány meglehetősen jó formát mutat az utóbbi időben, emiatt előnyösebb helyzetben van velünk szemben. Mi pedig nem tudjuk átlépni saját árnyékunkat, ennek következében képtelenek vagyunk kiegyensúlyozottan szerepelni.

Gerliczki Máté, ibrányi edző: – Tény, 2013 április 24-én szenvedett legutóbb vereséget hazai pályán a Tuzsér, ez mindent elmond ellenfelünk erejéről! Mégis azt mondom, hogy érzek csapatomban annyi erőt, hogy képes bravúros eredmény elérésére.


További mérkőzések:

Szombat

Kemecse (3.)–Mándok (5.)

Hokk Béla, kemecsei edző: – Újra egy jó csapat érkezik hozzánk, a Mándok eredményei is ezt igazolják, ettől függetlenül hazai pályán győzelemre játszunk. Csoma Dezső, mándoki edző: – Megint egy nagy mérkőzésre készülnünk. Úgy gondolom, két jól felkészült csapat találkozik, minimális célunk a pontszerzés.

Tiszalök (14.)–Baktalórántháza (8.)

Kovács János, tiszalöki edző: – Hullámzó a teljesítményünk. Idegenben nem úgy alakulnak a meccsek, mint azt szeretnénk. Következő mérkőzésünk hazai pályán lesz, így mindenki a jó szereplésben bízik. Nem lesz könnyű dolgunk, jó ellenfelet fogadunk, de küzdelmes találkozón a három pont megszerzése a feladat. Illés László, baktalórántházi játékos-edző: – A szombati meccs nem lesz sétagalopp! A Tiszalökkel általában szoros mérkőzéseket játszunk, ha labdarúgóim önbizalma megfelelő koncentrációval párosul, akkor sikeresen zárjuk ezt a túrát.

Nagykálló (16.)–Dombrád (15.)

Budaházi László, nagykállói edző: – Pontosítani szeretném a hét végi nyilatkozatomat, mert tudomásomra jutott, hogy olyat is belemagyaráztak, ami egyáltalán nem fedi a valóságot. Tisztázzuk, aki nem jár edzésre, nem az edző személye miatt marad távol, sokkal inkább a tanulmányi, munkahelyi elfoglaltság következtében. Aki pedig jöhetne, de mégsem teszi, annak ilyen a mentalítása, ezért tartunk ott, ahol. Borza László, dombrádi edző: – A múlt heti bravúrunk akkor ér valamit, ha ezt a meccset is behúzzuk. Óva intek mindenkit attól, hogy nagy arccal lépjen pályára!

Nyírmada (7.)–Nyírgyulaj (9.)

Szőke István, nyírmadai edző: – Nagyon komolyan vesszük ezt a mérkőzést. Annál is inkább, mert a hazai meccseket az utóbbi időben elgörcsöltük, sok helyzetet kihagytunk, ez most még nem történhet meg. Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – A helyzetünk nem egyszerű, de a csapat képes a gödörből kimászni!

Vasárnap

Nagyhalász (6.)–Tiszavasvári (2.)

Kiss Gábor, nagyhalászi edző: – Már a bajnokság elején nyilvánvaló volt, hogy a két csapat – a tavalyi évvel ellentétben – most nem azonos célokért fog küzdeni. Azonban elmondható, hogy a Tiszavasvári és a mi csapatunk is jó úton jár céljai megvalósításában. Ellenfelünk nálunk magasabban jegyzett együttes ebben a bajnokságban, ezért a hétvégi meccsen több veszteni valója lesz, nagyobb nyomás alatt fognak játszani. Mirgai László, tiszavasvári edző: – Dicséretes a Nagyhalász eddigi menetelése, ebben nagy szerepe van a helyi B-középnek, amely tapasztalatom szerint sportszerűn szurkolva, nagyszerű hangulatot teremt. Természetesen volt játékosom, tanítványom Kiss Gabi érdemeiről sem feledkezhetünk meg, aki kiváló munkát végez. Nekünk abban az esetben lehet esélyünk, ha most már, sokadszorra kihangsúlyozva, megfelelő százalékban értékesítjük a helyzeteket. Mert ez az utóbbi időben nem sikerült.

Tiszakanyár (10.)–Cellspan-Balkány (12.)

Koskovits György, tiszakanyári edző: – Eddigi eredményeinkről nekem az jut eszembe: szégyenteljes. Magyarázkodhatnék sérülésekről, eltiltásokról, viszont a valódi okot azt magunkban kell keresni, illetve a megoldást is. Dán Ferenc, balkányi edző: – Aki ismer tudja, hogy egykönnyen nem szeretem feladni. Még túl fiatal is vagyok ahhoz, hogy az első kurdarc után megfutamodjak: nyilván, van, amiben én is hibáztam, ennek okát keresem, tegyék meg ezt a játékosok is, mert csak együtt lehetünk újra sikeresek! Hosszú még a bajnokság.

A Szakoly–Szatmár Unió FC mérkőzést november 5-én játsszák.


Tudósítások, eredmények

Tuzsér–Ibrány 0–2 (0–1)
Tuzsér, 200 néző, v.: Sándor Cs.

Az sárga mezes ibrányiak magabiztosan győztek.
Fotó: KM-Sport

Tuzsér: Szűcs L. – Dancs B., Gergely I. (Zán P.), Setét R., Bagoly Z., Hriskevics (Soós T.), Dolhai M., Tott R., Iván A., Markos J., Dallos L. (Lakatos T.). Játékos-edző: Dancs Béla.

Ibrány: Tóth N. – Bodó G., Deme A., Csáki J., Torma T., Kiss T. (Papp M.), Somogyi T., Makai I. (Kiss P.), Kristófi S. (Flavio), Islony, Orosz D. (Kántor Zs.). Edző: Gerliczki Máté.

Az eddigi listavezető Tuzsér otthonában teljesen megérdemelt volt az Ibrány győzelme. Megjegyzendő, hogy ebben az idényben büntetőből már három gólt is szerző Tóth Norbert most éppen nem a 11-es értékesítésében, hanem annak hárításában jeleskedett. Gratulálunk a csapatnak!

Gól: Kiss T. (20'), Torma T. (78').

Dancs Béla: – Hetek óta benne volt a levegőben ez a vereség, kicsit elfáradt a csapat, ezért is nem úgy alakulnak az eredmények, ahogy szeretnénk. Megpróbálunk felfrissülni a következő mérkőzésre, viszont nem kell csüggedni azért, mert másfél éves hazai veretlenségi sorozat szakadt meg.

Gerliczki Máté: – A mezőny egyik legjobb gárdáját sikerült felülmúlnunk, nem érdemtelenül. Nagyon nagy munkát végeztünk, és hatalmas gratuláció jár mindenkinek, aki csak kicsit is tett ezért a sikerért.


További eredmények:

Szombat:

Kemecse–Mándok 2–0 (2–0)
Kemecse, 300 néző, v.: Kiss L.

Kemecse: Kromplák Gy. – Simon D., Szűcs F., Hokk Á., Iván Zs., Csomány Ö. (Birovecz J.), Lakatos L., Majoros Á., Szaffián Sz. (Oláh A.), Ruska T., Gömze A. Edző: Hokk Béla.

Mándok: Virágh Cs. (Pécsi V.) – Sallai M., Nikita V., Révész Z., Szabó T. (Galambos L.), Zsidó L., Dancs A. (Káté I.), Schellenperger, Stef, Szilágyi R., Dascal (Zoffcsak V.). Edző: Csoma Dezső.

Nagyon jó mérkőzésen a közönség jól szórakozhatott, a hazai csapat könyörtelenül kihasználta a helyzeteit .

Gól: Lakatos L. 2. Ifi: 3–0.

Hokk Béla: – Mindig azt mondtam, akkor leszünk jó csapat, ha kapott gól nélkül lehozzuk a mérkőzést. Ime meghallgatásra találtam. Talán jó csapat vagyunk?

Csoma Dezső: – Véleményem szerint két jó csapat találkozott, az első félidőben kiegyenlített játékot hozott, miközben a hazai csapat kihasználta két hibánkat. A szünet után végig támadtunk, de úgy gondolom, ha reggelig játszunk sem tudunk gól rúgni. Jobbulást kívnunk Virágh Csabának!

Tiszalök–Baktalórántháza 1–2 (1–1)
Tiszalök, 80 néző, v.: Vitkai.

Tiszalök: Gagyi S. – Hock F., Bognár A., Dobos Z., Vass I. (Kiss R.), Gál N., Újvári Zs., Czifrák R., Gyulai K. (Puncsák Cs.), Cseh K., Bodnár A. Edző: Kovács János.

Baktalórántháza: Tóth K. – Balogh G., Geda G., Kántor F., Kozma J. (Kun Cs.), Lakatos I., Szabó G., Csordás G., Szabó R. (Illés L.), Marics G. (Molnár L.), Balogh Zs. (Marics T.). Játékos-edző: Illés László.

Nagy jó iramú mérkőzésen nem érdemelt vereséget a hazai csapat.

Gól: Gyulai K., illetve Kozma J., Szabó R. Ifi: 3–3.

Kovács János: – Igazságosabbnak tartottam volna a döntetlent. Küzdöttünk, hajtottunk, a három pont mégis a vendégeké, amihez gratulálok nekik.

Illés László: – A gyors gólváltás meghatározta az első félidő iramát, ami ilyen szinten ritkán látható. A második félidőben higgadtan és jól futballoztunk, ha pontosabbak vagyunk, nem kellett volna a végén izgulnunk. Tiszalökön nyerni nem kis fegyvertény.

Nagykálló–Dombrád 0–1 (0–1)
Napkor, 58 néző, v.: Losonczki.

Nagykálló: Luksa Z. – Bacskai A., Farkas L., Bordás G. (Kriser Sz.), Svelta Z. (Csáki Cs.), File Z., Madar T., Rakaczki J., Nyisztor R., Kerecsen J., Szabó D. (Hatházi M.). Edző: Budaházi László.

Dombrád: Szabolcsi M. – Bárány L., Bárány T., Kató I., Kovács M., Csáki P., Tamás B., Balla J., Oncsó M. (Fabu R.), Gombkötő Z., Marcsek Z. Edző: Borza László.

A BL-mesterek csapatainak mérkőzésén megérdemelten nyertek a vendégek. Bár a találkozó színvonala nagyjából a BL reciproka volt. „Grincs” is szaladgált a pályán, plusz a vendéglátók ismét „Gólmikulásként” ténykedtek. A kállóiak akaratban előrébb léptek, de végre nem csak becsületből kellene végig játszani egy meccset, hanem mindenkinek becsülettel a becsletéért is kell küzdenie.

Gól: Kató I. (11-esből). Ifi: 10–0.

Budaházi László: – Gyenge színvonalú mérkőzésen az akarást tekintve fejlődtünk, sajnos, ebben az összetételben most is csak ennyire volt elég. A helyzetek alapján megérdemelt a vendégsiker, de a büntető az a Nagykállónak is büntető… Örömteli, a fiatal Nyisztor Ricsi bemutatkozása.

Borza László: – Ma büntetlenül ki lehetett hagyni ennyi helyzetet is, de más meccsen az ilyen meg fogja bosszulni magát. A játékkal elégedett vagyok, mert rengeteg helyzetet sikerült kidolgozni, viszont a kihasználás katasztrofális volt.

Nyírmada–Nyírgyulaj 3–2 (1–0)
Nyírmada, 150 néző, v.: Pethő P.

Nyírmada: Kardos Z., – Mátyus Cs., Géczi I., Puskás Á., Danku A., Bancsi G., Fejes J., Nagy M., Németh A. (Dereceni B.), Dávid R., Barta F. (Szikszai A.). Edző: Szőke István.

Nyírgyulaj: Kriston D. – Baksa Cs., Czerula Zs., Erdei L., Pénzes Á. (Kanál R.), Szép T. (Kolozsi M.), Lakatos J. (Erdei B.), Sitku Á., Gózner K., Oxi R. (Horváth K.), Szentjobbi R. Edző: Lukács Tibor.

Két ellentétes félidő után megérdemelt hazai győzelem a szimpatikus nyírgyulaji csapat ellen.

Gól: Puskás Á., Németh A. (11-esből), Derceni B., illetve Kanál R. 2. Ifi: 2–1.

Szőke István: – Kettő null után azt hittük, hogy már megnyertük a meccset. A vendégek nagyon feljavultak, rövid időn belül egyenlítettek, a hajrában azonban kicsikartuk az értékes győzelmet.

Lukács Tibor: – Null kettőről kiegyenlítettünk, de a nem is jelzett hosszabbítás negyedik percében pecsételődött meg a sorsunk.


Vasárnap:

Nagyhalász–Tiszavasvári 2–1 (2–0)
Nagyhalász, 150 néző, v.: Tomori P.

Nagyhalász: Kmetz T. – Csire G., Tilki M., Orosz T. (Kondor M.), Kovács N., Boros I., Turóczi Cs., Horváth M., Tóth N., Anderka R. (Szabó B.), Mocsár Cs. (Kosztik D.). Edző: Kiss Gábor.

Tiszavasvári: Kanócz B. – Lakatos I., Daru I., Balogh N., Tudja D., Potornai M., Kóka R., Lakatos B. (Somogyi M.), Nagy D. (Dankó G.), Péntek A. (Fazekas V.), Nagy I. Edző: Mirgai László.

Az első félidőben egyértelműen jobb volt a Halász, a szünet után csupán a vendégek felívelt labdái okoztak nehézséget – a hazai győzelem megérdemeltnek mondható.

Gól: Tóth N., Mocsár Cs., illetve Péntek A. (11-esből). Kiállítva: Kóka R. (32. perc). Ifi: 1–3.

Kiss Gábor: – A mérkőzés előtt a csapat minimális célja az volt, hogy egy pontot itthon tartson, ezt fegyelmezett, érett játékkal meg tudta fejelni és megérdemelten nyert.

Mirgai László: – Az első félidőben magam is meglepődtem azon, hogy az elmúlt heti szenzációs játékunk után miként lehet ilyen akaratgyengén kezdeni egy rangadónak nevezhető mérkőzést. Emellett két olyan gólt ajándékoztunk a hazaiaknak, amit általános iskolás gyerekek sem követnek el. A szünet után tíz emberrel odaszegeztük a Halászt a kapuja elé, kettő egynél kapufát rúgtunk, és három nagy ziccert rontottunk el. Sajnos, ez a meccs nem egy félidőről, hanem kettőről szólt, ezért vesztettünk.

Tiszakanyár–Cellspan-Balkány 2–1 (1–0)
Tiszakanyár, 150 néző, v.: Sipos Á.

Tiszakanyár: Kanyári G. – Phrakonkham, Morauszki I., ifj. Koskovits Gy. (Göncz B.), Babják Cs., Barzó G. (Bagin S.), Illés A. (Terjék Z.), Bodnár J., Gráf L., Oláh L. (Pócsi B.), Ablonczy D. (Orsós Gy.). Edző: Koskovits György.

Balkány: Varga I. (Lovas B.) – Szabó P., Turbucz T., Vass Z., Marozsán Zs. (Karasz L.), Vasas T. (Csizmarik Á.), Marozsán M., Szilágyi Z., Ferenczi M., Nagy D., Csáki R. Játékos-edző: Dán Ferenc.

Nagyon sok hibával játszott a hazai csapat, de most örülni kell a három pont megszerzésének. Gól: Gráf L., Terjék Z., illetve Vass Z. Ifi: 3–2.

Koskovits György: – Ma sok minden felett győzedelmeskedtünk, ami visszaadhatja a játékosok hitét. Ebben óriási részt vállalt kapusunk, Kanyári Gergő.

Dán Ferenc: – Azt, hogy ezt a mérkőzést miért veszítettük el, talán a jó istent kellene megkérdeni. A játékosok ezúttal mindent megtettek, Fortuna viszont elengedte a kezünket.

A Szakoly–Szatmár Unió FC mérkőzést november 5-re halasztották.


Tabella:

1. SE KEMECSE  10 6 3 1 21 12 21
2.  IBRÁNY SE  10 6 2 2 24 6 20
3.  TUZSÉR SE  10 6 2 2 21 12 20
4.  NAGYHALÁSZI SE 10 6 2 2 17 8 20
5.  TISZAVASVÁRI SE  10 6 1 3 22 10 19
6.  NYÍRMADAI ISE  10 5 3 2 30 19 18
7.  MÁNDOK KSE  10 5 2 3 24 11 17
8.  BAKTALÓRÁNTHÁZA 10 5 1 4 24 13 16
9.  TISZAKANYÁR SE  10 4 1 5 13 16 13
10.  NYÍRGYULAJ KSE  10 3 2 5 13 14 11
11.  SZATMÁR UNIO SE  9 3 1 5 11 22 10
12.  BALKÁNYI SE  10 2 4 4 12 16 10
13.  SZAKOLY SE 9 2 4 3 12 18 10
14.  TISZALÖK VSE  10 3 0 7 13 21 9
15.  DOMBRÁD SE. 10 2 2 6 9 17 8
16.  NAGYKÁLLÓI VSE  10 0 0 10 3 54 0

 

Fel Következő