11. forduló (2014.10.25-26.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

 
Ibrány SE

Szakoly SE
Kezdés: 2014.10.26. 15:00


 

Ibrány (2.)–Szakoly (13.)

Gerliczki Máté, ibrányi edző: – Gyuri bá’ rutinos, felkészült szakember, ezért annak ellenére is harcos, szervezett Szakoly ellen készítem fel csapatomat, hogy lehetnek hiányzói a vendégeknek. Nekünk csak magunkkal kell foglalkoznunk és jó formánk minden pozitív hatását kihasználnunk, ugyanis be szeretnénk gyűjteni a három pontot.

Madalina György, szakolyi edző: – Az majd a folytatásban dől el, hogy jót vagy rosszat jelent, hogy elmaradt a legutóbbi mérkőzésünk. Arra biztosan jó volt ez a röpke a szünet, hogy a sérült játékosaink közül, ha nem is mindenkire, de akad olyan, akire már számíthatok. Ennek a meccsnek nem mi vagyunk ugyan az esélyesei, de ha azt a fegyelmezett teljesítményt tudjuk nyújtani, ami korábban jellemzett minket, akkor színvonalas csata kerekedhet ebből a kilencven percből.


További mérkőzések:

Tiszalök (14.)–Dombrád (15.)

Kovács János, tiszalöki edző: – Ismét hazai meccset játszunk, ami talán előnyünkre szolgál. Nem lesz könnyű feladat egy alighanem a védekezésre koncentráló ellenfél kapuját bevenni. Mindent meg fogunk tenni a három pont megszerzéséért!

Borza László, dombrádi edző: – Edzőként még nem sikerült pontot sem szerezni Tiszalökön, épp itt az ideje annak, hogy ez a sorozat megszakadjon. Ehhez a héten rendezni kell a sorainkat, és sérülésmentesen túlélni a bajnoki forduló előtt két nappal lejátszott kupameccset.

Nyírgyulaj (10.)–Tiszakanyár (9.)

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – Jelenlegi helyzetünkben egyetlen elfogadható eredmény létezik: a győzelem.

Koskovits György, tiszakanyári edző: – A múlt heti győzelmünk lelkileg kicsit megnyugvást jelent, nem szabad viszont hátradőlnünk, a folytatásban minél több pontot kell szerezni.

Tiszavasvári (6.)–Nyírmada (3.)

Mirgai László, tiszavasvári edző: – Érthetetlen számomra, hogy játékosaim néha oilyan első félidőt produkálnak, amit nem tudok hova tenni. Amikor a szünetben történik egy kis fejmosás, érdekes módon, utána mindig jobban teljesít a csapat. Ezen feltételnül változtatnunk kell, és ha ez sikerül, megnyerhetjük a Mada elleni rangadót. De ehhez tényleg százszázalékot kell kiadnia most mindenkinek magából.

Szőke István, nyírmadai edző: – A hazai pályán még veretlen Tiszavasvári ellen nyilvánvalóan nehéz lesz eredményesen szerepelni. Ugyanakkor bízom a csapatban, mert a hasonló jellegű mérkőzéseken mindig kitesz magáért.

Mándok (7.)–Nagyhalász (5.)

Csoma Dezső, mándoki edző: – Hazai mérkőzés következik, ismét egy olyan csapat ellen, amely nagyon jól szerepel. Ettől függetlenül, természetesen nyerni akarunk, ennek érdekében a támadójátéknak jelentősen javulnia kell.

Kiss Gábor, nagyhalászi edző: – Nekünk nincs vesztenivalónk ezen a mérkőzésen. Egységes, jó csapathoz látogatunk, amely biztos, hogy hazai környezetben feledtetni akarja múlt heti vereségét, de nem fogjuk könnyen adni a bőrünket.

Cellspan-Balkány (12.)–Nagykálló (16.)

Dán Ferenc, nagykállói edző: – Úgy gondolom, jelen helyzetünkben – ellenféltől függetlenül – csak a győzelem elfogadható.

Budaházi László, nagykállói edző: – A múlt heti hozzáállás már közelített az elvárhatóhoz, megpróbáljuk a jelenlegi létszámmal becsülettel befejezni az őszt. Balkányban is az fog pályára lépni, aki mindent megtesz a csapat eredményes szereplésre érdekében.

Szatmár Unió FC (11.)–Kemecse (1.)

Virovecz Pál, az SZUFC edzője: – Két fiatal csapat mérkőzésén számunkra nagyon fontos lenne egy bravúros eredmény elérése.

Hokk Béla, kemecsei edző: – A hazaiak ugyanabban a hajóban utaznak, mint mi. Ők is is fiatal csapatot építenek, azt mondom, győzzön a jobb!

A Baktalóránháza–Tuzsér mérkőzést november 5-re halasztották.


Tudósítások, eredmények

Ibrány–Szakoly 3–1 (0–0)

Ibrány, 500 néző, v.: Kujbus.

Ibrány: Tóth N. – Papp M., Deme A., Bodó G., Csáki J., Islony, Orosz D., Kiss T., Somogyi T., Makai I., Kristófi S.
Edző:
Gerliczki Máté.

Szakoly: Szobonya G. – Baumgartner Á., Rebegea, Szenes I., Horváth G., Chioreanu, Kiss I., Palaga P. (Pénzes M.), Daru M., Madzin I., Kiss T. (Dávid G.).
Edző:
Madalina György.

Nehéz talajú pályán biztosan győzött a hazai csapat.

Kiállítva: Szenes I. (35. perc). Ifi: 13–0.

Gerliczki Máté: – A kiállítás semmit nem befolyásolt, hiszen addig is nagy fölényben játszottunk, csak idő kérdése volt, mikor szerezzük az első gólt. Ma nem sziporkáztunk, de mindig nem is lehet. Gratulálok csapatomnak a fontos győzelemhez.

Madalina György: – Sikerült az ibrányiaknak maguk mellé állítani a játékvezetőt, pedig annál jobb csapat, hogy rászoruljon ilyen segítségre. Az értehetetlen kiállítás miatt közel hatvan percet játszottunk emberhátrányban, véleményem szerint dicséretesen teljesítettünk, mert, ha az Ibrányból kivettem volna hat játékost, akkor biztosan mi nyerünk…


További eredmények:

Mándok–Nagyhalász 4–3 (2–2)

Mándok, 300 néző, v.: Veres J.

Mándok: Pécsi V. – Sallai M., Nikita V., Révész Z. (Szilágyi R.), Szabó T., Zsidó L., Dancs A., Schellenperger, Stef, Zhoffcak (Galambos L.), Dascal. Edző: Csoma Dezső.

Nagyhalász: Jakocska Cs. – Kóder L. (Kondior M.), Tilki M., Orosz T., Kovács N., Boros I. (Szabó B.), Turóczi Cs. (Csire G.), Horváth M. (Szitai R.), Tóth N., Anderka R. (Kosztik D.), Mocsár Cs. Edző: Kiss Gábor.

Az első félidőben kétgólos előnyt szórakozott el a hazai csapat, majd a a szünet után mindent egy lapra feltéve fordított a taktikusan, jól játszó Halász ellen.

Gól: Dancs A. 3, Nikita V., illetve Orosz T., Tóth N., Tilki M. Ifi: 0–11.

Csoma Dezső: – Először is gratulálok Dancs Attilának a három góljához és az újszülött gyermekéhez. A születésnapomra szép ajándékot kaptam a fiúktól. Korrekt játékvezetés mellett nagyon nehezen nyertünk a jó csapat benyomását keltő Nagyhalász ellen, amelynek további sok sikert kívánok!

Kiss Gábor: – Olyan mérkőzést veszítettünk el, amelyet a helyzeteink alapján meg is nyerhettünk volna – és ennyi…

Szatmár Unió FC–Kemecse 1–3 (0–2)

Fehérgyarmat, 250 néző, v.: Major O.

Szatmár Unió: Kőrősi N. – Gégény M., Bartha T., Gál R., Juhász B., Rigó A., Póti M., Balogh P., Baksa Á., Veress L. (Kemenczei J.), Császár T. Edző: Virovecz Pál.

Kemecse: Kromplák Gy. – Simon D., Szűcs F., Hokk Á., Iván Zs., Szaffián Sz. (Csomány Ö.), Lakatos L., Majoros Á., Orgován Gy., Ruska T. (Birovecz J.), Gömze A. (Oláh A.), Edző: Hokk Béla.

Bágyadt őszi napsütésben lendületes, ügyes labdarúgók gyűrték egymást Fehérgyarmaton. Inkább forradalmi hevület, mint Mindenszentek nyugalma jellemezte a titánokat. A roppant szimpatikus listavezető önbizalommal telve futballozott, de a Virovecz-bébik is beleadtak apait-anyait. A vége vendégsiker lett, de így ki lehet kapni, és nem szidással, hanem tapssal búcsúztatták a játékosokat a szurkolókat. Fehérgyarmaton nagyon büszke mindenki az amatőr válogatott tagjára, Gál Ricsire, és innen gratulálnak Marics Gabinak is.

Gól: Császár T., illetve Szaffián Sz., Majoros Á., Lakatos L. Ifi: 3–6.

Virovecz Pál: – Súlyos védekezési hibáinkat könyörtelenül kihasználta az ellenfél, de a mérkőzés összképe alapján akár szebb eredmény elérése is benne volt a pakliban.

Hokk Béla: – A szezon leggyengébb játékával igaz, hogy elvittük a három pontot, de odafentről ma erősen fogták a kezünket.

Cellspan-Balkány–Nagykálló 3–0 (0–0)

Balkány, 250 néző, v.: Valu.

Balkány: Lovas B. – Turbucz T., Dán F., Vass Z., Marozsán Zs., Ferenczi M. (Nagy D.), Szabó P., Szilágyi Z., Marozsán M., Csáki R. (Csizmarik Á.), Vasas T. (Málik J.). Játékos-edző: Dán Ferenc.

Nagykálló: Menyhárt N. – Bacskai A. (Jaczkó Gy.), Farkas L. (File Z.), Bordás G. (Kriser Sz.), Svelta Z., Papp M., Madar T., Rakaczki J., Brátán L., Kerecsen J., Szabó D. (Csáki Cs.). Edző: Budaházi László.

A háromnapos esőzés következtében irreális talajú pályán nem alakulhatott ki folyamatos játék, sok hibával futballozott mindkét csapat.

Gól: Vass Z. (11-esből), Nagy D., Marozsán M. Ifi: 1–2.

Dán Ferenc: – Az első félidőben csak a mezt küldtük a pályára, azt hittük, ez is elég lesz, akár vezethetett is volna a Kálló. A szünetben rádöbbentünk, hogy ennyi nem lesz elég, elkezdtünk futballozni. Egy-két játékosnak el kell gondolkoznia a mai teljesítményén.

Budaházi László: – Az első félidő alapján kettő nullra kellett volna vezetnünk, a szünet után a játékvezetőnek sikerült belenyúlnia a mérkőzésbe egy olyan büntető megítélésével, amikor a szabálytalanság legalább két méterrel a 16-oson kívül történt, ezt a hazai játékos is elismerte. Azt nem értem, a kettes számú asszisztens ilyenkor miért nem segít? Azt már nem is mondom, hogy szándékos, vérző sérülést okozó ütésért miért nem jár piros lap, holott játékosom az eset következtében cserére szorult…

A Baktalórántháza–Tuzsér mérkőzést november 5-re halasztották.


Tabella:

1.  SE KEMECSE  11 7 3 1 24 13 24
2.  IBRÁNY SE  11 7 2 2 27 7 23
3.  NYÍRMADAI ISE  11 7 2 2 31 19 23
4.  MÁNDOK KSE  11 6 2 3 28 14 20
5.  TUZSÉR SE  10 6 2 2 21 12 20
6.  NAGYHALÁSZI SE 11 6 2 3 20 12 20
7.  TISZAVASVÁRI SE  11 6 1 4 22 11 19
8.  BAKTALÓRÁNTHÁZA 10 5 1 4 24 13 16
9.  NYÍRGYULAJ KSE  11 4 2 5 14 14 14
10.  TISZAKANYÁR SE  11 4 1 6 13 17 13
11.  BALKÁNYI SE  11 3 3 5 15 16 12
12.  TISZALÖK VSE  11 3 1 7 14 22 10
13.  SZATMÁR UNIO SE  10 3 1 6 12 25 10
14.  SZAKOLY SE 10 2 4 4 13 21 10
15.  DOMBRÁD SE 11 2 3 6 10 18 9
16.  NAGYKÁLLÓI VSE  11 0 0 11 3 57 0

 

Fel Következő