15. forduló (2014.11.22-23.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

 
Ibrány SE

Tiszakanyár SE
Kezdés: 2014.11.23. 13:00


Ibrány (6.)–Tiszakanyár (12.)

Gerliczki Máté, ibrányi edző: – Semmi értelme csűrni-csavarni a szavakat, a legutóbbi három mérkőzésünk eredményének tudatában kötelességünk begyűjteni a három pontot!

Koskovits György, tiszakanyári edző: – Sajnos, továbbra is padló közeli állapotban vagyunk, így a hét végén csak a tisztes helytállás lehet a valós célunk. Problémáink forrása nem csupán az utóbbi időszakra tehető, igazán azokat sajnálom, akik most is velünk vannak, hiszen ők kitartottak mellettünk, mégis nekik kell elvinni a balhét…


További mérkőzések:

Szombat:

Tiszalök (10.)–Szakoly (11.)
Kovács János
, tiszalöki edző: – Nehéz feladat előtt állunk. A hét végi meccsünk eredménye határozza meg, hol zárunk a tabellán az őszi szezonban. Bízom a fiúkban, hogy átérzik a mérkőzés fontosságát, és mindent megtesznek a három pont megszerzése érdekében.

Madalina György, szakolyi edző: – Tiszalökön játszik három-négy olyan játékos, akinek Dárius kincsét is odaadnám, hoy nálunk futballozzon. Ráadásul az utóbbi időben csapatként is jó eredményeket érnek el, mégsem ez aggaszt a legjobban. Sokkal inkább az, hogy a hátralévő két őszi meccsen miként fogunk kiállni, hisz az elmúlt fordulóban sérülés miatt három cserére kényszerültem. Megváltás lesz a szezon vége.

Nagykálló (16.)–Kemecse (4.)

Budaházi László, nagykállói edző: – Újra nagy feladat előtt állunk. A bajnokság egyik legtehetségesebb játékosaiból álló csapat ellen megpróbálunk helytállni.

Hokk Béla, kemecsei edző: – Komolyan készülünk a mérkőzésre, mert a futballban mindig születhetnek meglepetések.

Baktalórántháza (5.)–Nyírmada (1.)

Illés László, baktalórántházi játékos-edző: – Két olyan csapat találkozik, amelyek gólra játsszák a futballt. A szezon vége felé a sárga lapok már éreztetik hatásukat, ami mindkét oldalon vezéráldozatokat követelt. Mindenképpen meg akarjuk nyerni a találkozót!

Szőke István, edző: – Szinte kivétel nélkül mindig jó mérkőzést játszunk a Baktával, ez alighanem így lesz most is. Győzzön a jobb!

Szatmár Unió FC (14.)–Nyírgyulaj (9.)

Siti Ferenc, az SZUFC edzője: – A Tiszakanyár elleni meccsen már léptünk előre egyet, hazai szurkolóink előtt nem szeretném, ha kettőt visszalépnénk.

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – Remélem, végre idegenben is tudunk mérkőzést nyerni. Mindent megteszünk ennek érdekében.

Vasárnap:

Cellspan-Balkány (13.)–Tuzsér (2.)

Dán Ferenc, balkányi játékos-edző: – Tiszavasváriban közel álltunk a bravúrhoz, újra meg kell próbálnunk mindent a pontszerzés érdekében.

Dancs Béla, tuzséri játékos-edző: – Fegyelmezetten, taktikusan kell játszanunk, hogy nyerni tudjunk Balkányban. Nem lóghat ki senki a csapatból, ez vonatkozik a kezdőkre, cserékre egyáltalán mindenkire, aki velünk tart erre a meccsre. Személy szerint nagyon bízom a sikerben.

Nagyhalász (7.)–Dombrád (15.)

Kiss Gábor, nagyhalászi edző: – Nagy okosságokat már itt az őszi szezon hajrájában nem nagyon lehet mondani, abban egyetértet a csapat, hogy főleg akarati tényezőkön fog múlni győzelem. Ha mindenki vesz még egy nagy levegőt, és összeszorított fogakkal fog küzdeni, abban az esetben lehet esélyünk a sikerre.

Borza László, dombrádi edző: – Ha sikerül összekapni a csapatot a héten, lesz esélyünk, ellenkező esetben nem mi vagyunk a favoritok.

Mándok (8.)–Tiszavasvári (3.)

Csoma Dezső, mándoki edző: – El kell telni némi időnek, hogy túltegyük magunkat a Nyírgyulajban történteken. Nem csak én, a játékosok, a vezetők és a bennünket elkísérő szurkolók is nehezen emésztik meg az utolsó percben befújt 11-est. Vasárnap jó csapat ellen játszunk, nekünk viszont előre kell nézni, az év utolsó hazai meccsén győzni szeretnénk.

Mirgai László, tiszavasvári edző: – A mándoki csapattal a Bohács Sándor emléktornán a döntőben döntetlent játszottunk egy nagyon harcos, jó színvonalú mérkőzésen. Most is erre számítok, bízom a játékosaimban, hogy ígéretükhöz híven, azt a pályán teljesítik, akkor a lefújás után az öltözőben jöjjön, aminek jönnie kell!


Tudósítások, eredmények

Ibrány–Tiszakanyár 1–2 (0–2)
Ibrány, 300 néző, v.: Tatár.

Ibrány: Tóth N. – Torma T., Deme A., Bodó G., Csáki J., Islony, Orosz D. (Papp M.), Kiss T., Gergely B. (Lakatos B.), Kristófi S. (Kiss P.), Makai I. Edző: Gerliczki Máté.

Tiszakanyár: Kanyári G. – Phrakonkham, Pócsi B., Morauszki I., Babják Cs., Gráf L., Terjék Z., ifj. Koskovits Gy. (Illés A.), Barzó G., Ablonczy D. (Göncz B.), Oláh L. (Bagin S.). Edző: id. Koskovits György.

Megérdemelt vendégsiker született.

Gól: Torma T., illetve Ablonczy D., Barzó G.

Ifi: 1–3.

Gerliczki Máté: – Ez sajnos, nagyon gyenge játék volt. Természetesen a kialakult helyzetért csak és kizárólag én vagyok a felelős.

Id. Koskovits György: – Komolyan mondom, valószínűleg nem csak az ellenfelet, önmagunkat is sikerült meglepnünk, mert úgy gondolom, taktikus, fegyelmezett játékkal megérdemelt győzelmet arattunk.


További eredmények:

Szombat:

Tiszalök–Szakoly 6–0 (2–0)
Tiszalök, 150 néző, v.: Hegedűs Cs.

Tiszalök: Gagyi S. (Susásnszky L.) – Dobos Z., Bognár A. (Dócs N.), Vass I., Balogh A. (Puncsák Cs.), Gyulai K. (Kiss R.), Újvári Zs., Czifrák R., Csáki V., Cseh K., Gál N. Edző: Kovács János.

Szakoly: Szobonya G. – Baumgartner Á., Kiss A., Szenes I., Fodor T., Bodai K. (Kokrák Zs.), Chioreanu, Kiss I., Horváth G. Palaga P.), Daru R., Madzin I. (Kiss T.). Edző: Madalina György.

A hazaiak végig uralták a mérkőzést, magabiztos játékkal megérdemelten nyertek.

Gól: Újvári Zs. 2, Kiss A. (öngól), Cseh K., Czifrák R., Gál N. Ifi: 3–1.

Kovács János: – Bebizonyították a fiúk, hogy minden helyzetben azt tudják nyújtani, amit elvárok tőlük. Végig nekünk állt a meccs, ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. Gyuri bácsiéknak sok sikert a továbbiakban.

Madalina György: – Tudtam, hogy előbb-utóbb bekövetkezik, mégis szerencsésnek tartom, hogy csak a tizenötödik fordulóban estünk szét. Úgy gondolom, a megszerzett tizenhét pontot jó alapot teremt a folytatásra.

Nagykálló–Kemecse 0–4 (0–0)
Napkor, 50 néző, v.: Tordai.

Nagykálló: Menyhárt N. – Bacskai A., Kriser Sz., Papp M., Rakaczki J., Brátán L., Farkas L. (Madar T.), Csáki Cs., Kerecsen J., Jaczkó Gy. (Hatházi M.), Csatári Á. Edző: Budaházi László.

Kemecse: Pintér L. – Simon D., Gömze A., Szűcs F., Iván Zs., Szaffián Sz., Birovecz J., Lukács B., Majoros Á. (Karkusz A.), Csomány Ö., Ruska T. Edző: Hokk Béla.

Az utolsó negyedórában dőlt el a mérkőzés sorsa: a kettős emberhátrányban játszó hazaiakat a végén felőrölték a vendégek.

Gól: Ruska T. 2 (egyet 11-esből), Csomány Ö., Szaffián Sz. Kiállítva: Papp M. (66. perc), Kriser Sz. (80. perc). Ifi: 0–2.

Budaházi László: – Hetvennyolc percig egyenrangú ellenfelei voltunk a sokkal esélyesebb Kemecsének, sőt, a nagyobb helyzetek előttünk adódtak. De amit mi üres kapura sem tudtunk berúgni, a vendégek büntetőből és kilenc emberrel szemben megtették ezt. Csapatomat a mai mérkőzés után a hozzáállásért dicsérni tudom és gratulálok a Kemecsének.

Hokk Béla: – Először is gratulálok a lelkes játékhoz a Nagykállónak, sok sikert kívánok a folytatáshoz. A győzelem megvan, de a csapatommal egyáltalán nem vagyok megelégedve.

Baktalórántháza–Nyírmada 2–1 (1–0)
Baktalórántháza, 200 néző, v.: Tomori P.

Baktalórántháza: Tóth K. – Geda G., Rakóczi Zs., Kántor F., Kozma J., Lakatos I., Szabó G., Csordás G., Szabó R. (Kun Cs.), Molnár L. (Éles Zs.), Balogh Zs. Játékos-edző: Illés László.

Nyírmada: Kardos Z. – Mátyus Cs., Géczi I., Puskás Á., Danku A., Bancsi G., Szikszai A., Nagy M., Németh A. (Derceni B.), Dávid R., Barta F. Edző: Szőke István.

Küzdelmes mérkőzésen mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek. Egy klasszismegoldás döntött a Bakta javára.

Gól: Lakatos I. (11-esből), Kozma J., illetve Danku A. Ifi: 3–3.

Illés László: – Igazi csapatmunka volt. A gólfelelősök nélkül is sikerült nyernünk, a Nyírmada pedig bizonyította, hogy nem az erős őszi szél fújta a tabella elejére.

Szőke István: – Adtunk az ellenfélnek egy félidő előnyt, a második játékrész alapján gólokkal kellett volna nyernünk. Ha a legközebb is a tizenegyedik meccsen kapunk ki, nem leszek szomorú.

Szatmár Unió FC–Nyírgyulaj 3–1 (2–0)
Fehérgyarmat, 150 néző, v.: Veres J.

Szatmár Unió: Kőrösi N. – Gégény M., Gál R., Juhász B., Rigó A., Bogár M., Balogh P., Baksa Á., Császár T., Veress L. (Bartha T.), Bodó R. (Fehér Á.). Edző: Siti Ferenc.

Nyírgyulaj: Kecskés G. – Szentjobbi R., Tóth B., Czerula Zs., Pénzes Á., Lakatos J., Erdei L., Erdei B. (Sitku Á., Papp A.), Gózner K., Oxi R. (Kanál R.), Berecz Zs. Edző: Lukács Tibor.

A hazai csapatból a meccs után néhányan szalagavatóra, mások pedig azonnal az „Éjjel-Nappalba” startoltak, de ma mindenki tisztában volt azzal, hogy itt a lét tét. Példás hozzáállás, remek játék, és győzelem egy roppant masszív csapat ellen. A sikert a Szatmár Unió tagjai Bodó Richárd születésnapjára és sérült társuk, Fülep Olivér névnapjára és gyógyulására ajánlják. Ifjúi lendülettel nincs más hátra, mint előre: a „Potyok-partján” ma folyt a lőre!

Gól: Gégény M., Balogh P., Gál R., illetve Lakatos J. Kiállítva: Fehér Á. (88. perc). Ifi: 3–6.

Siti Ferenc: – A jó játék végre eredménnyel is párosult. Győzelmünk értékét növeli, hogy egy jól összerakott, stabil csapatot tudtunk megverni – úgy érzem, megérdemelten. Köszönjük szurkolónk lelkes buzdítását.

Vasárnap:

Cellspan-Balkány–Tuzsér 1–4 (1–1)
Balkány, 100 néző, v.: Bíró Cs.

Balkány: Lovas B. – Karasz L., Marozsán G. (Csizmarik Á.), Szabó P., Marozsán Zs., Vasas T. (Málik J.), Turbucz T., Ferenczi F. (Karasz G.), Marozsán M., Csáki R. (Ferenczi M.), Nagy D. Megbízott játékos-edző: Ferenczi Miklós.

Tuzsér: Szőr I. – Dancs B., Soós T. (Polyán I.), Dallos L., Bagoly Z., Hriskevics (Gergely I.), Lakatos T., Tott R., Iván A., Markos J. (Setét R.), Dolhai M. Játékos-edző: Dancs Béla.

Az eredmény nem tükrözi híven a pályán történteket.

Gól: Nagy D., illetve Iván A. 2, Hriskevics, Dallos L. Ifi: 0–3.

Ferenczi Miklós: – Jobb csapattól nem szégyen kikapni, ezzel együtt, a gólkülönbség túlzott. A helyzetek alapján másként is alakulhatott volna a meccs, de ennyi lehetőséget nem szabad kihagyni. Gratulálok a Tuzsérnak.

Dancs Béla: – A mai napon a csapat egységes volt, megmutatta erősségét, mivel hátrányból sikerült megnyerni a mérkőzést. Ezzel a győzelemmel az élre álltunk, szeretnénk most már így zárni az évet. Gratulálok minden játékosnak.

Nagyhalász–Dombrád 2–0 (0–0)
Nagyhalász, 120 néző, v.: Sípos A.

Nagyhalász: Jakocska Cs. – Boros I., Kovács N., Turóczi Cs., Kosztik D. (Sallai B.), Csire G. (Kondor M.), Horváth M. (Nagy R.), Szitai R., Tóth N., Mocsár Cs. (Horváth Á.), Anderka R. Edző: Kiss Gábor.

Dombrád: Szabolcsi M. – Bárány L., Kovács M., Csáki P., Kató I., Simon I. (Bárány T.), Fabu R., Balla J., Molnár A. (Huszti P.), Marcsek Z., Gombkötő Z. Edző: Borza László.

Mély talajú pályán a hazaiak fölénye az eredményben is megmutatkozott. A mérkőzés közben tragikus esemény történt: rosszul lett egy szurkoló, akit mentő szállított el.

Gól: Turóczi Cs., Anderka R. Ifi: 7–1.

Kiss Gábor: – Langyos mérkőzésen teljesen megérdemelten nyertünk. Győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben, a vendégek több alkalommal találták el játékosaimat, mint a labdát. Sajnos, ehhez a nagyon gyenge játékvezetés is partner volt.

Borza László: – Az utóbbi időszakban történtek alapján ez már várható volt. Felkészületlenül, edzés nélkül nem is nagyon remélhettünk más.

Mándok–Tiszavasvári 1–2 (1–2)
Mándok, 200 néző, v.: Sándor Cs.

Mándok: Pécsi V. – Sallai M., Schellenperger, Galambos L. (Káté I.), Zhoffcsak V. (Szilágyi R.), Révész Z., Zsidó L., Dascal, Stef, Dancs A., Nikita V. Edző: Csoma Dezső.

Tiszavasvári: Kanócz B. – Balogh N., Daru I., Nagy D., Lakatos I., Potornai M. (Szolyka T.), Péntek A. (Fazekas V.), Kóka R., Somogyi M. (Bakos T., Dankó G.), Tudja D., Nagy I. Edző: Mirgai László.

A jobban akaró csapat győzött.

Gól: Dascal, illetve Somogyi M. 2. Ifi: 0–6. (Tudósító: Tamás Zoltán)

Csoma Dezső: – Hiányzott a csapatból a tűz és a nagy védelemi hibákat követtünk el, amit könyörtelenül kihasználtak a vendégek.

Mirgai László: – Az első félidőben nagyon jól működött a letámadás, ebből sikerült két szép gólt szereznünk, emellett két-három óriási ziccert is kialakítottunk. A szünet után már többet figyeltünk a védekezésre, és szerencsére megvalósítottuk tervünket. Úgy gondolom, ez egy bravúros idegenbeli győzelem volt, játékosaim pedig megérdemelték, hogy elveszítsem a bajuszomat.


Tabella:

1.  TUZSÉR SE  15 10 3 2 36 16 33
2.  NYÍRMADAI ISE  15 10 2 3 38 23 32
3.  TISZAVASVÁRI SE  15 10 1 4 32 13 31
4.  SE KEMECSE  15 9 4 2 34 20 31
5.  BAKTALÓRÁNTHÁZA 15 9 1 5 41 23 28
6.  NAGYHALÁSZI SE 15 8 3 4 28 16 27
7.  IBRÁNY SE  15 7 4 4 30 12 25
8.  MÁNDOK KSE  15 7 2 6 31 20 23
9.  TISZALÖK VSE  15 6 2 7 33 25 20
10.  NYÍRGYULAJ KSE  15 6 2 7 19 21 20
11.  TISZAKANYÁR SE  15 5 2 8 19 27 17
12.  SZAKOLY SE 15 4 5 6 27 36 17
13.  SZATMÁR UNIO SE  15 4 2 9 22 41 14
14.  BALKÁNYI SE  15 3 3 9 18 29 12
15.  DOMBRÁD SE 15 2 4 9 12 26 10
16.  NAGYKÁLLÓI VSE  15 0 0 15 5 77 0

 

Fel Következő