7. forduló (2014.09.27-28.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

 
Ibrány SE

Dombrád SE
Kezdés: 2014.09.28. 15:00


Gerliczki Máté, ibrányi edző:
– Nagyon masszívan védekező ellenfélre számítok, de nekünk most be kell szállnunk a liftbe, amelyben a felfelé gombot már megnyomtuk, ezért természetesen hazai pályán a három pont begyűjtése a célunk.

Borza László, dombrádi edző: – Roppan mód sajnáljuk az elmulasztott lehetőséget, a következő három meccsen meg kell próbálni bravúrpontokat szerezni.


További mérkőzések:

Szombat:

Nyírmada (5.)–Nagyhalász (3.)
Szőke István, nyírmadai játékos-edző: – Mivel az elmúlt három fordulóban, sajnos nem sikerült nyerni, természetesen ránk férne már a siker. Ehhez viszont nem szabad olyan levente gólokat kapni, amivel a saját sírunkat ássuk meg.
Kiss Gábor, nagyhalászi edző: – A múlt heti hazai sikerünknek köszönhetően nem kell, hogy nyomja a tét a fiúk vállát. Az előttünk álló meccsen higgadtan, nyugodttan kell játszanunk a Nyírmada otthonában, és ha minden összejön, remélem nem csökken a távolság a két csapat között.

Tiszavasvári (2.)–Tuzsér (1.)
Mirgai László, tiszavasvári edző: – A Tuzsér jelen pillanatban a legjobb formával lévő csapat, ezt bizonyítják eddigi eredményei, hiszen még veretlen. Mi azért még nem vagyunk olyan erősek, hogy gyenge játékkal is tudjuk meccset nyerni, ez a múlt héten beigazolódott. Ez a pofon a legjobbkor jött, még ha nagyon fájdalmas is volt. Ebből tanulva, kiértékelve a Tiszalökön történteket, biztos vagyok abban, hogy szombaton nagyon motivált csapat fog pályára lépni és akkor sikerülhet itthon tartani a három pontot.
Dancs Béla, tuzséri játékos-edző: – A héten muszály volt tartani egy kis fejmosást a mutatott játék miatt, mivel annyira kényelmesen futballoztunk, hogy majdnem ráfáztunk a Gyulaj elllen. Nagyon oda kell figyelnie mindenkinek az edzésmunkájára, mert az rányomhatja bélyegét a rangadóra.

Nyírgyulaj (7.)–Szakoly (11.)
Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – Tiszteletre méltó eredménysorral rendelkezik a Szakoly – főleg idegenben. Ennek ellenére nekünk nincs más lehetőségünk, csak a győzelem.
Madalina György, szakolyi edző: – Helyzetünk semmivel sem könnyebb, mint az elmúlt hetekben volt, persze örülünk az első győzelmünknek. Bár tudjuk, játékunk hagyott kívánnivalót maga után, és sajnos, a következő időszakban sem várható óriási javulás, ha viszont az akarat, illetve a szervezettség kitart, akkor reménykedhetünk jó eredmény elérésben.

Vasárnap

Mándok (4.)–Tiszalök (13.)
Csoma Dezső, mándoki edző: – A Tiszalökkel jó lesz vigyázni, mert legutóbb is bizonyította, hogy bármire képes. Ettől függetlenül, számunkra csak a győzelem elfogadható.
Kovács János, tiszalöki edző: – Az elmúlt héten látottak megnyugtatólag hatottak rám, remélem, a soros meccsen is hasonló hozzáállást tapasztalok és akkor tiszetességes eredményt érhetünk el.

Tiszakanyár (9.)–Kemecse (6.)
Koskovits György, tiszakanyári edző: – Nagy igazság, hogy a focit lábbal játsszák, de fejben dől el minden. Nálunk jelenleg a lábakkal semmi gond…
Hokk Béla, kemecsei edző: – Nagy lehetőség előtt állnuk, egy esetleges bravúros eredménnyel megszilárdíthatjuk helyünket az élcsoportban. Az is biztos, ennek érdekében mindenkinek meg kell feszülnie a Tiszakanyár elleni meccsen.

Szatmár Unió FC (14.)–Nagykálló (16.)
Virovecz Pál, az SZUFC edzője: – Ilyen meccs előtt nehéz okosat mondani, elég legyen annyi: hazai pályán nyernünk kell.
Budaházi László, nagykállói edző: – Komolyan elmerengtem a folytatásról a hét végi meccs után. Úgy döntöttünk, hogy adunk még még egy esélyt a közös munkának, azon viszont sokan elgondolkozhatnának, hogy mi történt a nyáron a nagykállói futballcsapat környéként, ezt figyelembe véve formáljanak véleményt rólam és a fiúkról.

Cellspan-Balkány (10.)–Baktalórántháza (12.)
Dán Ferenc, balkányi játékos-edző: – A Nagyhalász elleni első félidőt nagyon gyorsan felejtsük, és ha a tabella első feléhez szeretnék tartozni, akkor sok mindenben, legfőképpen támadójátékot tekintve javulni kell.
Illés László, baktalórántházi játékos-edző: – A héten átbeszéltük az eddig történteket, remélem, mindenki levonja a megfelelő tanulságot és koncentrált, éles játékkal rukkolunk elő. Csak előre tekintünk!


Tudósítások, eredmények

Ibrány–Dombrád 1–1 (0–1)

Ibrány, 400 néző, v.: Belicza.

Ibrány: Tóth N. – Orosz D. (Islony), Bodó G., Deme A., Csáki J. (Lakatos B.), Torma T., Gergely B., Kiss T., Kiss P. (Bíró Cs.), Somogyi T. (Papp M.), Kristófi S. (Flavio). Edző: Gerliczki Máté.

Dombrád: Szabolcsi M. – Bárány L., Bárány T., Kató I., Kovács M., Csáki P., Tamás B., Balla J. (Huszti P.), Borbély L., Marcsek Z. (Fabu R.), Gombkötő Z. Edző: Borza László.

A hazai együttes nagyon fájdalmas két pontot vesztett.

Gól: Bodó G.,illetve Borbély L. Kiállítva: Gombkötő Z. (45. perc).

Gerliczki Máté: – Mindkét ellenfelünk kiváló teljesítményt nyújtott annak érdekében, hogy elrontsák játékunkat. A Dombrád és saját pályánk talaja is minden tőle telhetőt megtett! Ennek ellenére tíz ember ellen nyernünk kellett volna? Igen!

Borza László: – Félig tele a pohár. Attől függetlenül, hogy az Ibrány végig mezőnyfölényben játszott, nagy helyzete nem volt, egy figyelmetlenségen múlt, hogy elmaradt a nagyobb bravúr.


További eredmények:

Nyírmada–Nagyhalász 0–1 (0–1)

Nyírmada, 100 néző, v.: Bendik T.

Nyírmada: Kardos Z. – Mátyus Cs., Géczi I., Puskás Á., Danku A., Bancsi G. (Szikszai A.), Fejes J., Nagy M., Németh A., Dávid R., Barta F. Játékos-edző: Szőke István.
Nagyhalász: Jakocska Cs. – Kóder L., Kondor M., Tilki M., Kovács N., Turóczi Cs., Kosztik D. (Anderka R.), Horváth M. (Szitai R.), Csire G., Szabó B. (Boros I., Tóth N.), Mocsár Cs. Edző: Kiss Gábor.

A hazai csapat hadilábon állt a szerencsével, valamennyi helyzetét elpuskázta, miközben az ellenfél egy fejesgóllal elvitte a három pontot.

Gól: Tilki M.

Szőke István: – Sajnos, egy kis gödörbe kerültünk. Az biztos, ilyen grundfocit játszó ellenfelekkel szemben nagyon nehéz lesz jó eredményt produkálni.
Kiss Gábor: – Nagy fegyverténynek tartom, hogy a Mada hazai pályán nem tudott ellenünk gólt szerezni. Azzal, hogy ők az elvárt teljesítménytől gyengébbet nyújtottak, az teljes mértékben a mi érdemünk.

Tiszavasvári–Tuzsér 2–1 (0–1)

Tiszavasvári, 250 néző, v.: Tomori P.

Tiszavasvári: Polgári L. – Lakatos I., Lakatos B., Balogh N., Nagy D., Tudja D. (Somogyi M.), Kóka R., Péntek A. (Balázsi P.), Potornai M. (Dankó G.), Nagy I., Hódi G. (Bakos T.). Edző: Mirgai László.
Tuzsér: Szűcs L. – Dancs B., Lakatos T., Bagoly Z., Dallos L. (Gergely I.), Hriskevics, Dolhai M., Tott N. (Setét R.), Iván A., Markos J., Soós T. Játékos-edző: Dancs Béla.

A Vasvári támadott, mégis a látogató szerezte meg a vezetést, majd még két ziccert is kihagyott. A második félidő a házigazdák fölényében telt, ami gólokat eredményezett a küzdelmes, jó színvonalú mérkőzésen.

Gól: Péntek A. (11-esből), Bakos T., illetve Iván A. Ifi: 8–1.

Mirgai László: – Ezt a győzelmet Harcsa Zoli bácsi barátomnak ajánlja a csapat, aki nagyon sok fiatal futballistát indított el a pályán, és nagyon sok edzőt, köztük engem is támogatott az évek során. Jómagam, edzőkollégáim, és volt játékosai nevében köszönünk neked mindent, Zoli bácsi!
Dancs Béla: – Egyszer minden sorozat véget ér. Nem úgy nézett ki az első félidő alapján, hogy vereséget szenvedünk, túlságosan megnyugodtunk a vezetés megszerzése után, a másodikban pedig a Vasvári sokkal jobban akarta a győzelmet, ami gólokban is megmutatkozott részükről.

Nyírgyulaj–Szakoly 0–1 (0–0)

Nyírgyulaj, 100 néző, v.: Tatár.

Nyírgyulaj: Kecskés G. – Baksa Cs., Czerula Zs., Erdei L., Pénzes Á., Lakatos J. (Szép T.), Tóth B. (Erdei B.), Sitku Á., Gózner K. (Kanál R.), Oxi R. (Horváth K.), Berecz Zs. Edző: Lukács Tibor. Szakoly: Szobonya G. – Baumgartner Á., Rebegea, Rédei M. (Kiss A.), Fodor T., Chioreanu, Horváth G., Palaga P. (Dávid G.), Daru R., Madzin I., Bodai K. (Kiss T.). Edző: Madalina György.

A vendégek foggal-körömmel, ha kellett tíz emberrel védekeztek és céljukat elérték, mert a hazaiak még egy méterről sem tudtak betalálni a kapuba.

Gól: Madzin I. Ifi: 5–1.

Lukács Tibor: – Hetek óta küszködünk a helyzetkihasználással, addig, amíg ezen nem tudunk változtatni, hiába reménykedünk a jó eredményekben.
Madalina György: – Amire készültünk, megvalósítottuk: szervezettek voltunk, mindez nagy akarással párosult a játékosok részéről. Ezen a héten megszereztük azokat a pontokat, ami a következő időszakban a jó csapatok ellen nyugodt futballt eredményezhet.

Mándok–Tiszalök 2–0 (2–0)

Mándok, 200 néző, v.: Tordai.

Mándok: Pécsi V. – Sallai M., Nikita V., Schellenperger, Szabó T. (Csürök Cs.), Zsidó L., Dancs A., Zhoffcsak V. (Révész Z.), Stef, Szilágyi R. (Galambos L.), Dascal (Káté I.). Edző: Csoma Dezső. Tiszalök: Gagyi S. – Balogh A. (Puncsák Cs.), Csáki V., Dobos Z., Vass I., Gál N., Újvári Zs., Czifrák R., Bognár A., Cseh K., Bodnár A. Edző: Kovács János.

Megérdemelt hazai győzelem.

Gól: Zsidó L., Nikita V. Kiállítva: Csürök Cs. (88. perc), illetve Bognár A. (61. perc). Ifi: 2–10.

Csoma Dezső: – Az első félidőben brilliánsan játszott a csapat, ami megmutatkozott az eredményben is. Az, hogy a vendégek tíz főre fogyatkoztak minket zavart meg, a nekünk kiosztott piros lapról csak annyit, könnyű síppal fújták meg… Sok sikert kívánok a Tiszalöknek!
Kovács János: – A futball örök törvénye: a kihagyott helyzetek megbosszulják magukat.

Tiszakanyár–Kemecse 1–3 (1–2)
Tiszakanyár, 150 néző, v.: Hegedűs Cs. Tiszakanyár: Kanyári G. – Morauszki I., Pócsi B. (Prhakonkham), Göncz B., Babják Cs., Oláh L., Terjék Z. (Illés A.), Bodnár J., Barzó G. (Gráf L.), Gombkötő S. (Lakatos Z.), Bagin S. (Ablonczy D.) Edző: Koskovits György. Kemecse: Kromplák Gy. – Simon D., Szűcs F., Hokk Á., Iván Zs., Lukács B. (Birovecz J.), Lakatos L., Orgován Gy., Majoros Á., Szaffián Sz. (Csomán Ö.), Ruska T. Edző: Hokk Béla. Tovább tart a hazaiak vesszőfutása. Gól: Bagin S., illetve Simon D., Szaffián Sz., Lukács B. Ifi: 5–2.
Koskovits György: – A kulturált focit játszó vendégek a döntő pillanatokban nem hibáztak, mi viszont igen, így megérdemelten nyertek.
Hokk Béla: – Szép, tudatos játékkal megérdemelt győzelmet arattunk.

Szatmár Unió FC–Nagykálló 2–0 (2–0)

Fehérgyarmat, 300 néző, v.: Major O.

Szatmár Unió: Kőrösi N. – Gégény M., Bogár M., Gál R., Juhász B., Rigó A., Bodó R., Balogh P., Baksa Á. (Bartha T.), Veress L. (Fehér Á.), Fülep O. (Császár T.). Edző: Virovecz Pál.
Nagykálló: Menyhárt N. – Kerecsen J. (Szabó D.), Bacskai A. (Haburcsák D.), Madar T., Svelta Z. (Jaczkó Gy.), File Z., Brátán L., Rakaczki J., Hatházi M. (Csatári Á.), Bordás G. (Farkas L.), Papp M. Edző: Budaházi László.

Folytatódtak a gasztronómiai hetek az Uniónál. Pénteken a változatosság kedvéért, „Szivar” és „Gézu” mennyei hurkával és kolbásszal etette meg csapattársait, akik közül többeknek akár édesapjuk is lehetnének. Vasárnapra megérkezett a titánokra a vénasszonyok nyara, szurkolóik boldogsága pedig a csapat győzelme volt, még ha a játék időnként akadozott is. Nagyvonalú, kitűnő játékvezetés mellett jött tehát a kötelező, ami sokszor a legnehezebb. Isten áldja Nagykálló labdarúgását a folytatásban! Itt most mindenki örül: Fehérgyarmat, mi így szeretünk.

Gól: Gál R., Veress L. Ifi: 2–1.

Virovecz Pál: – Nyertünk, de a következő időszakban nagy változásokra lesz szükség annak érdekébenm, hogy célunkat elérjük és eredményes játékot tudjunk produkálni.
Budaházi László: – A null kilenc okozta sokkból valamennyire sikerült kilábalnunk, de a szokásos „levente góljainkat” újra megkaptuk, az előrejátékban pedig nagyon vérszegények voltunk. Gratulálok a hazai csapatnak, s jobbulást kívánunk a sérült szatmári játékosnak.

Cellspan-Balkány–Baktalórántháza 2–2 (1–2)

Balkány, 200 néző, v.: Veres J.

Balkány: Varga I. – Turbucz T., Szabó P., Vass Z.,. Marozsán Zs. (Karasz L.), Ferenczi M. (Karasz G.), Vasas T., Csáki R. (Csizmarik Á.), Marozsán M. (Málik J.), Nagy D., Szilágyi Z. Játékos-edző: Dán Ferenc.
Baktalórántháza: Tóth K. – Balogh G., Geda G., Kántor F., Kozma J. (Kun Cs.), Lakatos I., Szabó G., Csordás G., Szabó R., Marics G., Balogh Zs. Játékos-edző: Illés László.

Az első félidőben sok hibával játszott a hazai csapat, a másodikban feljavult és megérdemelten egyenlített.

Gól: Marozsán M., Karasz G., illetve Marics G. 2 (egyet 11-esből). Ifi: 2–2.

Dán Ferenc: – Reális a döntetlen. Ahhoz, hogy felénk billenjen az a bizonyos mérleg, egy-két játékosnak többet kell hozzátenni a meccshez.
Illés László: – Nagyon jól futballoztunk, minden dicséretem a csapaté. A Balkányban nemes ellenfélre találtunk, de volt a pályán egy ember, aki nem tudott felnőni ehhez a mérkőzéshez.


Tabella:

1.  TUZSÉR SE  7 5 1 1 16 6 16
2.  TISZAVASVÁRI SE  7 5 0 2 18 6 15
3.  NAGYHALÁSZI SE 7 5 0 2 13 5 15
4.  MÁNDOK KSE  7 4 2 1 18 6 14
5.  SE KEMECSE  7 4 2 1 17 11 14
6.  NYÍRMADAI ISE  7 3 2 2 20 15 11
7.  IBRÁNY SE  7 3 2 2 7 5 11
8.  NYÍRGYULAJ KSE  7 3 1 3 8 7 10
9.  SZAKOLY SE 7 2 4 1 10 11 10
10.  TISZAKANYÁR SE  7 3 0 4 9 12 9
11.  SZATMÁR UNIO SE  7 3 0 4 7 15 9
12.  BALKÁNYI SE  7 2 3 2 11 9 9
13.  BAKTALÓRÁNTHÁZA 7 2 1 4 10 11 7
14.  TISZALÖK VSE  7 2 0 5 6 13 6
15.  DOMBRÁD SE.  7 0 2 5 7 15 2
16.  NAGYKÁLLÓI VSE  7 0 0 7 2 32 0

 

Fel Következő