19. forduló (2016.03.19-20.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

 
Szakoly SE

Ibrány SE
2015.03.20. 15:00

Hokk Béla, szakolyi edző: – Úgy gondolom, a bajnokság legjobb játékoskeretével rendelkező csapata érkezik hozzánk. Az lenne az öröm, ha ezt az ellenfelet le tudnánk győzni.

Gerliczki Máté, ibrányi edző: – Rendkívül nehéz mérkőzésre számítok, ennek ellenére szeretnénk kedvező eredményt elérni ezúttal is.


További mérkőzések:

Szombat

Tuzsér (6.)–Baktalórántháza (12.)

Dancs Béla, tuzséri játékos-edző: – A Bakta meglehetősen jólerősített, más kérdés, hogy mindez az eredményekben még nem igazán látszik... ugyanakkor bármire képesek, ezt bizonyították az Ibrány legyőzésével is. Számunkra az a leglényegesebb, hogy végre egyről a kettőre jussunk, mert egy-egy góllal a jelek szerint nem tudunk meccset nyerni.

Illés László, baktalórántházi játékos-edző: – Az elmúlt hét végén hibáztam én és csapat is, amit átbeszéltünk. A fő mottónk az, hogy csak teljes intenzitással, maximális figyelemmel lehet a legutóbbihoz hasonló, „semmitmondó mérkőzéseken” eredményesen szerepelni. A masszív, jó Tuzsér otthonában ettől is valószínűleg több kell!

Tiszalök (16.)–Tiszavasvári (11.)

Kovács János, tiszalöki edző: – Legfőbb feladatunk a becsületünk visszaszerzése és a tisztes helytállás a folytatásban. Újra építkezni a nulláról, és már a következő idényre készülni, ami nehéz, rögös út lesz. De bízom a játékosokban, és a sok kudarc ellenére a hosszú távú munkánk támogatóiban.

Kiss Gábor, tiszavasvári edző: – egy percig sem fordult meg a fejünkben, hogy ne állna ki a Tiszalök a soron következő bajnokin. Nagyon komolyan vesszük az előttünk álló feladatot, és nem engedhetünk meg magunknak egy cseppnyi lazaságot sem. Már csak azért sem, mert tavasszal Tiszalöktől csupán egy ponttal szereztünk többet...

Kemecse (13.)–Tiszakanyár (11.)

Falatovics László, kemecsei edző: – Sérülések, betegségek és eltiltások miatt kevesen leszünk, de bizakodunk.

Koskovits György, tiszakanyári edző: – Pusztai Sanyi szenzációs felvételén jól látszik, hogy egy szabályosan szerzett góltól fosztottak meg bennünket a hétvégi mérkőzésen. természetesen ezen túl kell tennünk magunkat! nagyon kellemetlen ellenfél a Kemecse, ezért csak javuló és okos játékkal gondolkodhatunk esetleges pontszerzésben.

Mátészalkai MTK (9.)–Mándok (7.)

Siska Attila, mátészalkai edző: – Nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a mándoki csapatban több olyan játékos szerepel, akik képesek eldönteni a mérkőzést. remélem, a hazai pálya ezúttal nem hat bénítólag a srácokra...

Borza László, mándoki edző: – Ha a legutóbbi mérkőzésen tapasztalt hozzáállást, akaratot látom viszont, ami minimum közepes játékkal párosul, akkor eredményesen fogunk szerepelni Mátészalkán is.

Gyulaháza (14.)–Nyírgyulaj (4.)

Deák Béla, gyulaházi játékos-edző: – A minőségi játékosokat felvonultató Nyírgyulaj ellen továbbra is szükség lesz a masszív védekezésre, és csak bízhatunk abban, hogy valakinek talán elsül a lába. Így talán végre a szerencse is mellénk szegődne. Nagy szükségünk lenen rá...

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – A hazaiak sportszerűségből jelesre vizsgáztak, hiszen sok más csapattól eltérően hozzájárultak ahhoz, hogy szombaton legyen a mérkőzés. A szép gesztus ellenére természetesen mindent megteszünk a győzelemért. (A felnőtt mérkőzés 13 órakor kezdődik.)


Vasárnap

Szatmár Unió FC (10.)–Nagyecsed (2.)

Siti Ferenc, az SZUFC edzője: – Az Ecsed nagyon jó csapat, ráadásul úgy tűnik, mostanában minden sül neki. nálunk viszont gond gond hátán, sérültjeink száma pedig ismét bővült, de a várhatóan szép számú közönségnek meg fogjuk mutatni: nem lehet minket félvállról venni.

Ádámszki Róbert, nagyecsedi játékos-edző: – Úgy látszik, ez már csak egy ilyen időszak... Megint szatmári rangadót játszunk. Ha a két héttel ezelőtt, Mátészalkán látott hozzáállás jellemez ismét minket, akkor remélem, pontokkal térünk haza.

Nagyhalász (15.)–Sényő-Carnifex (3.)

Opre Mihály, nagyhalászi edző: – Úgy fogalmaznék, az Ibrány mellett a Sényő – és persze még említhetnék másokat is – a felső kategóriás csapatok közé tartozik ebben a bajnokságban. Ettől a ténytől függetlenül a mi helyzetünkben csak akkor reménykedhetünk az előrelépésben, ha megszerezzük a három pontot.

Ember Roland, sényői edző: – Ugrás az ismeretlenbe... Rengeteg új játékos, új edző és vélhetően erősebb halászi csapat, mint ősszel. Ennek ellenére, mivel a játék minőségével hetek óta nincs gondunk, ha a helyzetkihasználásunkon tudunk javítani, a győzelem reményével léphetünk pályára.

 


Tudósítások, eredmények

Szakoly–Ibrány 4–1 (0–0)

Szakoly, 350 néző, v.: Vitkai.

Szakoly: Szobonya G. – Sándor D., Rédei M., Csomány Ö., Babják Cs., Hokk B., Buka B., Majoros Á., Szathmári S. (Kiss T.), Madzin I. (Bodai M.), Bodai K. (Baumgartner Á.). Edző: Hokk Béla.

Ibrány: Tóth N. – Szabó R., Balogh Gy., Dajka L., Kiss T., Gergely B., Orosz D., Varga A. (Flavio), Makai I., Lukács B., Vinicius (Csáki J.). Edző: Gerliczki Máté.

Ragyogó időben, jól előkészített pályán a hazaiak jobban használták ki a gólhelyzeteiket.

Gól: Madzin I. 2, Bodai K. 2, illetve Gergely B. Ifi: 1–10.

Hokk Béla: – Amit mondtam, bekövetkezett. Nagy öröm legyőzni a listavezetőt, a csapat minden tagjának gratulálok.

Gerliczki Máté: – Szerdán a régiós válogatott mérkőzésen igazi edzőnek éreztem magam. Szuper volt, hogy alkalmam nyílt meccselni, taktikailag reagálni a történésekre. Arra viszont nem lehet reagálni, hogy az ellenfél egyet sem szeretne egymáshoz passzolni, és állítás nélkül rúgja előre a labdát egy szem támadójának. Mi futballoztunk, szerettünk volna nyerni egy egy után is, de ez a vesztünket okozta. Ez benne van a saját játékunkban, ezért én vállalom a felelősséget. Játékosaim hozzáállásával és teljesítményével elégedett vagyok, az ellenfélnek, mint minden legyőzőnknek gratulálok!


További eredmények:

Tuzsér–Baktalórántháza 1–4 (0–1)

Tuzsér, 150 néző, v.: Tomori P.

Tuzsér: Kőrősi N. – Tott R., Dancs B., Dallos L., Iván A., Nagy K. (Setét E.), Hriskevics., Bagoly Z. (Zán P.), Szaffián Sz. (Gergely I.), Setét R., Markos J. Játékos-edző: Dancs Béla.

Baktalórántháza: Tóth K. – Balogh G., Geda G., Lakatos I., Csordás G., Sitku Á. (Molnár L.), Ráti G., Miskolczi L., Kozma J., Marics G., Rakóczi Zs. Játékos-edző: Illés László. A hazai csapat nagyon visszafogott teljesítményt nyújtott, megérdemelten nyert a Bakta.

Gól: Hriskevics, illetve Marics G. 2, Csordás G., Sitku Á. Ifi: 2–0.

Dancs Béla: – Nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk, ha a Bakta kapus nélkül játszik, akkor is megnyerte volna a meccset. Nem tudom, mi az oka ennek a mérsékelt játéknak, mindenesetre a következő napokban kemény beszélgetéseket kell programba iktatni.

Illés László: – Újra tettük a dolgunkat, és korrekt játékvezetés mellett megérdemelten nyertünk. Sok sikert kívánok a továbbiakban a Tuzsérnak.

Tiszalök–Tiszavasvári 0–6 (0–2)

Tiszalök, 80 néző, v.: Kósa Gy.

Tiszalök: Gombos P. – Papp R. (Körei I.), Balogh A., Jónás G., Kerekes M., Szabó T. (Balogh S.), Horváth K., Körei Zs. (Majoros P.), Puncsák Cs., Nagy S., Kovács J. Edző: Kovács János.

Tiszavasvári: Kanócz B. (Nagy L.) – Szolyka T. (Gyurján R.), Balogh N., Esze B., Lakatos Bence, Szolyka G. (Bolega S.), Péntek A., Lakatos I., Bodnár A. (Szikszai Sz.), Szabó M. (Fazekas V.), Nagy I. Edző: Kiss Gábor. Senki nem a csodára várt, a mérkőzésen látottak alapján túlzott a gólkülönbség.

Gól: Fazekas V. 3, Nagy I. 2, Szabó M. Ifi: 0–9.

Kovács János: – Nagyon sok munka szükséges ahhoz, hogy ellenfeleinknek méltó partnerei legyünk.

Kiss Gábor: – Mérsékeltebb teljesítménnyel sikerült megnyernünk a mérkőzést, amelyen nem csak az ellenféllel, a pálya talajával is meg kellett küzdenünk.

Kemecse–Tiszakanyár 0–4 (0–2)

Kemecse, 100 néző, v.: Valu.

Kemecse: Virágh Cs. – Sándor L. (Szabó D.), Hruska Á., Dócs N., Csatári Á., Kovács M., Phrakonkham, Csizmarik Á. (Bódi V.), Sárközi D. (Bodó I.), Kiss R. (Soós G.), Iván Zs. (Boros M.). Edző: Falatovics László.

Tiszakanyár: Szabolcsi M. – Kató I., Pócsi B., ifj. Koskovits Gy., Pap M., Illés A., Szathmári D. (Sinka D.), Mátrai N. (Nagy R.), Jeddi B., Gégény M. (Terjék Z.), Kovács I. Edző: Koskovits György. Egyértelműen jobban játszott a Tiszakanyár, amely megérdemelten győzött.

Gól: Szathmári D., Gégény M., Pap M., Mátrai N. Ifi: 1–0.

Falatovics László: – Megérdemelten nyert a Kanyár.

Koskovits György: – Ha a mérkőzés minden pillanatában nem is látszott, de a két csapat között volt ennyi különbség.

Gyulaháza–Nyírgyulaj 0–2 (0–0)

Gyulaháza, 100 néző, v.: Kocsis Zs.

Gyulaháza: Bandor F. – Bagi T., Mizsák R., Deák Z., Farkas G. (Kun Á.), Tóth F., Tóth D. (Kapin M.), Éles I. (Molnár T.), Deák B. (Majoros I.) Gáti S. (Kállai Á.), Lévai Cs. Játékos-edző: Deák Béla.

Nyírgyulaj: Opre R. – Angyalos A., Lovas N., Siska G., Vass I., Pálvölgyi B. (Nagy T.), Nagy I., Fekete G. (Oxi R.), Erdei Z. (Pénzes Á.), Gózner K., Berecz Zs. (Varga D.). Edző: Lukács Tibor. A hazaiaknak hetek óta nincs szerencséje, és be vannak oltva gól ellen.

Gól: Fekete G., Pálvölgyi B.

Bardi Béla egyesületi elnök: – Nagyon sajnáljuk az elbukott pontokat. A látottak alapján sokkal több volt számunkra ebben a meccsben. Az a csapat győzött, amely jobban kihasználtak helyzeteit.

Lukács Tibor: – Mindkét kapu előtt sok helyzet adódott, mi sáfárkodtunk jobban a lehetőségeinkkel, ez döntött. További sok sikert a hazaiaknak.

Mátészalkai MTK–Mándok 3–0 (3–0)

Mátészalka, 100 néző, v.: Tatár.

Mátészalka: Pindzsula P. (Vakarcs I.) – Drabik M. (Lyáh A., Bodó L.), Robas, Rézműves F., Botos S., Stef, Sarkadi G., Botos A., Petrohai G. (Batizi-Pócsi N.), Szántó Z., Dascal (Kocsán G.). Edző: Siska Attila.

Mándok: Oláh D. – Turbucz T., Varga D., Bárány T., Szabó T., Győri J. (Ráduly G.), Tempfli I., Dancs A., Balás G., Csürük Cs. (Galambos L.), Hidi N. Edző: Borza László. Az első félidei nagyszerű játék megalapozta a mátészalkai sikert. A hazaiaknak arra is „futotta”, hogy Bodó László személyében újoncot avassanak.

Gól: Petrohai G. 2, Szántó Z.

Siska Attila: – Aki azt hitte, hogy Mátészalkán közepes teljesítménnyel is sikeres lehet, annak újra kell gombolni a mellényt. Csapatunk ezzel a győzelemmel köszöntötte kapitányunkat, Rézműves Ferencet házasságkötése alkalmából.

Borza László: – Gratulálok az ellenfélnek, megérdemelten győzött a betegséggel sújtott csapatom ellen.

Szatmár Unió FC–Nagyecsed 1–0 (1–0)

Fehérgyarmat, 200 néző, v.: Kiss L.

Szatmár Unió: Juhász S. – Bátyi L., Doros M., Ráti K. (Szatke M.), Rigó A., Veress L., Balogh Á. (Petrohai Gy.), Bodó R., Bakó G. (Istrate), Osváth S. (Csatári Z.), Baglyos L. (Borsi D.). Edző: Siti Ferenc.

Nagyecsed: Makó R. – Dobos Z., Ricsei F., Homann R., Zámbó K., Somlyai G. (Puskás D.), Ascsillán L., Bulyáki A. (Ádámszki R.), Czifrák R., Marinas, Ladányi D. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

A nyuszi előzetes húsvéti ajándékként győzelmet pottyantott Fehérgyarmaton – a Potyok-partján. Ez a hazaiaknak majdnem akkora örömet szerzett, mint ha életfogytiglanosok cellájába belépne a meztelen Kelemen Anna. Továbbra is sokat kell dolgozni, s a hazai csapat még megmutathatja, hogy van benne spiritusz. Egy elképesztően jó Nagyecsedet sikerült legyőzni.

Gól: Bodó R. (11-esből). Kiállítva: Doros M. (55. perc), illetve Czifrák R. (55. perc). Ifi: 0–3.

Siti Ferenc: – Küzdelmes mérkőzésen azt gondolom a munkába vetett hitünk végre meghozta gyümölcsét. Ezzel a nagyon jó és fegyelmezett csapat ellen aratott sikerrel köszöntjük a Sándorokat és a Gáborokat.
Ádámszki Róbert: – Először is gratulálok az ellenfélnek! Az első félidőben látott gyenge játék után próbáltunk újítani, azt gondolom, az egy pontra legalább rászolgáltunk volna. Kiss úrnak pedig ugyancsak gratulálok…

Nagyhalász–Sényő-Carnifex 1–0 (1–0)

Nagyhalász, 250 néző, v.: Bíró Cs.

Nagyhalász: Gagyi S. – Simon D., Bognár A., Barzó G., Kerti L., Gyügyei Z., Fábri D. (Hajzer L.), Bartha Z. (Szőlősi L.), Kiss R. (Ludánszki I.), Böszörményi D., Gömze A. (Bene L.). Edző: Opre Mihály.

Sényő: Szabó Z. – Fiumei V., Klepács K., Oláh D., Gégény I. (Horváth N.), Kléninger L. (Kovács I.), Bernáth M. (Szűcs F.), Orosz M., Tímák Cs. (Haburcsák B.), Toldi A., Ruska T. Edző: Ember Roland.

A helyzetek alapján teljesen megérdemelt nagyhalászi győzelem.

Gól: Kerti L. Ifi: 1–1.

Opre Mihály: – Nagy sikernek tartom, hogy a bajnokság egyik legjobb csapatát sikerült legyőzni. Sok helyzetet dolgoztunk ki, nem mondom, hogy egykapuztunk, de azt gondolom, megérdemelten nyertünk.
Ember Roland: – Ma nem érdemeltünk semmit. Pontatlanul és helyenként kabaréba illő dolgokat művelve játszottunk. Azt nem bírja el a csapat, ha több a rossz teljesítmény, mint a jó. Gratulálok az ellenfélnek.


Tabella:

1.  IBRÁNY SE  19 14 2 3 68 21 47 44
2.  NAGYECSED RSE  19 11 5 3 36 15 21 38
3.  NYÍRGYULAJ KSE  19 11 2 6 56 35 21 35
4.  SZAKOLY SE 19 11 2 6 36 26 10 35
5.  SÉNYŐ FC  19 10 3 6 49 28 21 33
6.  TISZAKANYÁR SE  19 9 3 7 44 20 24 30
7.  TUZSÉR SE  19 8 6 5 35 27 8 30
8.  MÁTÉSZALKAI MTK  19 9 2 8 35 33 2 29
9.  MÁNDOK VSE  19 8 5 6 43 33 10 29
10.  SZATMÁR UNIÓ FC 19 8 4 7 46 35 11 28
11.  TISZAVASVÁRI SE  19 8 3 8 36 22 14 27
12.  BAKTALÓRÁNTHÁZA 19 6 5 8 42 33 9 23
13.  KEMECSE SE  19 3 7 9 20 44 -24 16
14.  GYULAHÁZA KSE  19 3 7 9 14 43 -29 16
15.  NAGYHALÁSZI SE  19 2 3 14 18 54 -36 9
16.  TISZALÖKI VSE  19 1 1 17 6 115 -109 0

 

Fel Következő