18. forduló (2016.03.12-13.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

 
Ibrány SE

Sényő FC
2016.03.13 14:00

Gerliczki Máté, ibrányi edző: – Régóta nagyon várjuk ezt az összecsapást, hiszen az egyetlen őszi vereségünket Sényőn szenvedtünk el, amelyért természetesen vissza szeretnénk vágni. Az alapcsapatunkban három játékos jöhet szóba belső védő poszton, vasárnap egyikőjük sem lehet a pályán talpcsonttörés és térdproblémák miatt, ezért többen is számukra idegen pozícióban kénytelenek szerepelni, de meg fogják oldani a feladatukat.

Ember Roland, sényői edző: – Ha azt mondanám, győzni megyünk Ibrányba az nagyképűnek tűnne, viszont áldozati bárány sem szeretnénk lenni, ezért maradjunk annyiban, a lehető legjobban szeretnénk megnehezíteni a bajnokaspiráns dolgát.


További mérkőzések:

Szombat

Tiszavasvári (10.)–Mátészalkai MTK (11.)

Kiss Gábor, tiszavasvári edző: – Felesleges akármilyen szócséplés, minden játékosom tudja a dolgát.
Siska Attila, mátészalkai edző: – Remélem, még egyszer nem tudunk olyan rosszul futballozni, mint a Nagyecsed elleni meccsen és ezúttal felszínre kerülnek a csapat igazi értékei.

Kemecse (14.)–Nagyhalász (15.)

Falatovics László: – Fontos pontszerzés után készülünk a soros hazai mérkőzésünkre.
Opre Mihály: – Még mindig nehezen emésztem meg az Ibrány elleni vereséget, mert több volt ebben a meccsben számunkra. Nem, mintha a következne feladat könnyebbnek ígérkezne, sőt… Ha létezik élet-halál mérkőzés, ez az lesz.

Baktalórántháza (12.)–Szakoly (5.)

Illés László, baktalórántházi játékos-edző: – A hét végén szintén az élbolyhoz tartozó együttessel találkozunk, remélem csapatom továbbra is a férfias, fegyelmezett játékot fogja nyújtani – sportszerű keretek között, ami a felnőtt futballra jellemző. A gyerekes sírást pedig meghagyjuk másoknak.
Hokk Béla, szakolyi edző: – Csak a jobb folytatásban reménykedhetek.

Nyírgyulaj (4.)–Szatmár Unió FC (9.)

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – Nem téveszt meg bennünket ellenfelünk gyengébb rajtja. Tisztában vagyunk vele, csak akkor tudunk visszavágni az őszi súlyos vereségért, ha végig koncentráltan játszunk.
Siti Ferenc, az SZUFC edzője: – Ennek a mérkőzésnek kétségkívül nem mi vagyunk az esélyesei, az sem titok, hogy nem vagyunk jó passzban, de valamikor el kell kezdenünk a pontgyűjtést. Miért ne sikerülne ez éppen Nyírgyulajban?

Nagyecsed (2.)–Tiszalök (16.)

Ádámszki Róbert, nagyecsedi játékos-edző: – Nem is tudom mit mondjak… Győzni kell!
Bécsi Richárd, tiszalöki edző: – Ott leszünk…


Vasárnap

Tiszakanyár (8.)–Gyulaháza (14.)

Koskovits György, tiszakanyári edző: – Hazai pályán, az ellenfél tiszteletben tartása mellett nem lehet más célunk csak a győzelem megszerzése.
Deák Béla, gyulaházi játékos-edző: – A játékkal nem lehetünk elégedetlenek, a helyzet
kihasználásunk viszont katasztrofális volt a Kemecse ellen. Ha ezen tudunk változtatni, és a védekezésünk továbbra is hatékony lesz, akkor „pontosan” érkezhetünk haza.

Mándok (7.)–Tuzsér (6.)

Borza László, mándoki edző: – A sorsolás szeszélye miatt az első négy tavaszi meccsünk borzasztóan nehéz, éppen ezért, ha ebből jól jövünk ki, akkor nagyon szép szezonunk lehet. Ennek érdekében a Tuzséron elszenvedett egygólos vereségért szeretnénk visszavágni, amit okos, koncentrált focival valósíthatunk meg.
Dancs Béla, tuzséri játékos-edző: – Türelmes, nyugodt játékot várok. Az a csapat fogja begyűjteni a három pontot, amely a kapu előtt határozottabb lesz és végig tudja koncentrálni a kilencven percet.

 


Tudósítások, eredmények

Ibrány–Sényő-Carnifex 2–1 (0–0)

Ibrány, 500 néző, v.: Pethő P.

Ibrány: Tóth N. – Szabó R., Balogh Gy., Kiss T., Csáki J., Varga A. (Makai I.), Gergely B., Somogyi T. (Flavio), Orosz D., Kristófi S. (Vinicius), Lukács B. Edző: Gerliczki Máté.

Sényő: Szabó Z. – Bernáth M., Klepács K., Oláh D., Gégény I., Farkas M., Kléninger L., Orosz M., Tímák Cs. (Ádám D.), Toldi A., Ruska T. Edző: Ember Roland.

Nagyon jó csapat ellen, ha nehezen is, de megszerezte a három pontot az Ibrány.

Gól: Kristófi S., Kiss T., illetve Ádám D.

Ifi: 7–0.

Gerliczki Máté: – Nagyon jó meccs volt, mindent megtettek futballistáim a győzelemért, ami a végén sikerült. Többet birtokoltuk a labdát, a helyzetek alapján viszont döntetlen körüli volt az eredmény. A csapatmunka és az akarat fordította a mi javunkra a mérkőzést. A győzelmet a napokban elhunyt Berencsi András és Kulcsár Béla emlékének ajánljuk.

Ember Roland: – Jó iramú mérkőzésen mindkét csapat ragaszkodott a saját játékához. Mindkét oldalon adódtak lehetőségek, a nagyobbakat talán mi hagytuk ki, ezért, ha nem is megérdemelten, győzött az Ibrány, de mindenképpen jár neki a gratuláció, ahogy saját csapatomnak is.


További eredmények:

Szombat

Tiszavasvári–Mátészalkai MTK 1–2 (1–1)

Tiszavasvári, 120 néző, v.: Siroki J.

Tiszavasvári: Polgári L. – Szolyka T., Balogh N., Kántor Zs., Lakatos Bence (Szikszai Sz.), Szolyka G. (Szabó M.), Lakatos Barna (Péntek A.), Lakatos I., Bodnár A. (Bakos T.), Nagy I. (Fazekas V.), Nagy D. Edző: Kiss Gábor.

Mátészalka: Pindzsula P. – Drabik M. (Botos D.), Robas, Rézműves F., Magyari M., Botos A., Sarkadi G., Petrohai M. (Batizi-Pócsi N.), Szántó Z., Petrohai G. (Dascal), Stef. Edző: Siska Attila. Szomorkás időben szomorú teljesítményt nyújtott a hazai csapat.

Gól: Rézműves F. (öngól), illetve Szántó Z., Baziti-Pócsi N.

Kiss Gábor: – Az a baj, hogy meg vagyunk sértődve a világra.
Siska Attila: – Csúsztunk-másztunk, nyertünk. A csapat ezt a győzelmet Pindzsula Péter édesanyjának születésnapjára ajánlja.

Kemecse–Nagyhalász 1–1 (1–0)

Kemecse, 250 néző, v.: Vitkai.

Kemecse: Virágh Cs. – Sándor L., Hruska Á., Dócs N., Csatári Á., Kiss M. (Bódi V.), Kovács M. (Szabó D.), Birovecz J., Phrakonkham (Bodó I.), Kiss R. (Sárközi D.), Iván Zs. (Csizmarik Á.). Edző: Falatovics László.

Nagyhalász: Gagyi S. – Simon D., Bognár A., Ludánszki I. (Böszörményi D.), Bene L., Gyügyei Z., Fábri D., Bartha Z. (Barzó G.), Kiss R. (Hajzer L.), Fábri Z. (Kerti D.), Gömze A. Edző: Opre Mihály.

A korai kemecsei gólra nagyhalászi mezőnyfölény volt a „válasz”. A hazai csapat kapusának köszönheti, hogy pontot tudott szerezni.

Gól: Phrakonkham, illetve Simon D. Kiállítva: Birovecz J. (66. perc). Ifi: 0–1.

Falatovics László: – Szimpatikus csapat ellen a kiállítás után örültünk az egy pontnak.
Opre Mihály: – A futballt gólra, nem helyzetekre játsszák.

Baktalórántháza–Szakoly 1–2 (0–0)

Baktalórántháza, 150 néző, v.: Ésik I.

Baktalórántháza: Marics I. – Kántor F., Geda G. (Tóth K.), Lakatos I., Csordás G., Sitku Á., Ráti G., Miskolczi L., Kozma J., Marics G., Murguly Cs. Játékos-edző: Illés László.

Szakoly: Szobonya G. – Sándor D., Rédei M. (Bodai K.), Módis D., Babják Cs., Hokk B., Buka B., Majoros Á., Szathmári S. (Kiss T.), Madzin I., Kiss I. (Csomány Ö.). Edző: Hokk Béla.

Jól kezdett a hazai csapat, de negyedóra után átvette az ellenfél álmos stílusát, és így unalomba fulladt az első félidő. A folytatásban a Bakta tíz emberrel is vezetést tudott szerezni, uralta a játékot, de két pontrúgást követő figyelmetlenség miatt a vendégek eldöntötték a mérkőzést.

Gól: Sitku Á., illetve Madzin I. 2. Kiállítva: Kántor F. (41. perc). Ifi: 8–0.

Illés László: – Küzdöttünk, küzdöttünk, de játékunk akadozott és egyéni hiba következményeként hamar emberhátrányba kerültünk. A távolmaradók miatt is nem bírtuk végig tíz emberrel a mérkőzést…
Hokk Béla: – Végre férfiasan küzdöttünk, ráadásul megmutattuk, tudunk futballozni. Ennyit jelent, ha a helyzeteket is értékesítjük.

Nyírgyulaj–Szatmár Unió 3–0 (1–0)

Nyírgyulaj, 100 néző, v.: Tordai M .

Nyírgyulaj: Opre R. – Angyalos A., Lovas N., Siska G., Vass I., Pálvölgyi B., Nagy I., Fekete G. (Nagy T.), Erdei Z., Gózner K., Berecz Zs. (Varga D.). Edző: Lukács Tibor.

Szatmár Unió: Juhász S. – Bátyi L., Doros M., Ráti K., Rigó A., Veress L., Bakó G. (Csáki R.), Bodó R., Istrate (Petrohai Gy.), Osváth S., Balogh Z. (Borsi D.). Edző: Siti Ferenc.

Küzdelmes mérkőzésen a hazaiak megérdemelten tartották otthon a három pontot.

Gól: Fekete G., Pálvölgyi B., Erdei Z. (11-esből). Ifi: 6–1.

Lukács Tibor: – Keretbe foglaltuk a mérkőzést, hiszen az első, majd az utolsó percben is gólt szereztünk. Közben meg szenvedtünk.
Siti Ferenc: – A játék képe alapján azt gondolom, nem volt három gól különbség a két csapat között. Hetvenöt percnyi játékunkra építhetünk a jövőben, és fogunk is. Mindenesetre a napokban felkeresek egy javasasszonyt, hogy vegye le rólunk a rontást, mert ennyi sérültet kevés kórház lát

Nagyecsed–Tiszalök

A mérkőzés 7–0-ás állásnál a szünetben félbeszakadt, mert a tíz játékossal pályára lépett vendégcsapat nem vállalta a folytatást.
Nagyecsed, 200 néző, v.: Veres J.

Nagyecsed: Makó R. – Dobos Z., Ricsei F., Vámosi Cs., Gyöngy T., Somlyai G., Ascsillán L., Bulyáki A., Bodogán Z., Marinas, Ladányi D. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Tiszalök: Papp R. – Bertalan J., Kovács J., Szikszai Sz., Szabó T., Balogh A., Gombos P., Kerekes M., Nagy S., Horváth K. Edző: Bécsi Richárd.

Gól: Marinas 2, Bodogán Z. 2, Ladányi D., Bulyáki A., Ascsillán L.

Ifi: a mérkőzés 26–0-ás állásnál, a nyolc játékossal pályára lépett vendégcsapatot „sújtó” sorozatos sérülések miatt a szünetben félbeszakadt.

Ádámszki Róbert: – Ilyet én még nem tapasztaltam, a labdarúgás szégyene, a szurkolók becsapása ez, ami ma történt. Sajnálom, a tiszalöki futballt szerető embereket, hogy idáig fajultak a dolgok, elgondolkoztató, hogy ilyet büntetlenül meg lehet csinálni.


Vasárnap

Tiszakanyár–Gyulaháza 0–0

Tiszakanyár, 150 néző, v.: Tóth M.

Tiszakanyár: Kanyári G. – Kató I., Jeddi B., Pócsi B., ifj. Koskovits Gy., Pap M. (Sinka D.), Kiss P., Illés A., Szathmári D. (Nagy R.), Gégény M., Mátrai N. Edző: Koskovits György.

Gyulaháza: Bandor F. – Bagi T. (Majoros I.), Mizsák F., Deák Z., Farkas G. (Bardi B.), Tóth F., Tóth D., Éles I., Deák B. (Kun Á.), Gáti S., Lévai Cs. Játékos-edző: Deák Béla.

A gól nélküli döntetlen ellenére élvezhető mérkőzés volt. Ifi: 2–0.

Koskovits György: – Nem játszottunk jól, talán kicsit idegesen és kapkodva fociztunk, a végén örülnünk kellett az egy pontnak, mert az ellenfél is számtalan helyzetet kihagyott.
Bardi Béla egyesületi elnök: – Az elmúlt meccsekhez hasonlóan alakult a forgatókönyv. Az első félidőben ezúttal is eldönthettük volna a meccset, sok helyzetet kihagytunk, sajnos, gól nélkül nem lehet meccset nyerni. De legalább most nem kaptunk ki.

Mándok–Tuzsér 1–1 (0–1)

Mándok, 300 néző, v.: Major O.

Mándok: Oláh D. – Orgován Gy. (Tudja D.), Varga D., Bárány T., Szabó T., Costea, Tempfli I., Dancs A., Balás G., Csürök Cs. (Győri J.), Hidi N. Edző: Borza László.

Tuzsér: Kőrösi N. – Tott R., Dancs B., Dallos L., Iván A., Dolhai M., Hriskevics (Gergely I.), Bagoly Z., Szaffián Sz., Setét R., Markos J. Játékos-edző: Dancs Béla.

Küzdelmes mérkőzésen igazságos eredmény.

Gól: Hidi N., illetve Hriskevics. Kiállítva: Dolhai M. (93. perc). Ifi: 2–8.

Borza László: – A második félidőben tapasztalt mentalitás tetszett. Az első félidőben a semmiből kaptunk gólt, utána nagyon nehéz volt feltörni a jól szervezett Tuzsér védelmét. De sikerült, ezért gratulálok a játékosoknak és köszönjük a szurkolók biztatását, mert akkor is támogattak minket, amikor hátrányba voltunk.
Dancs Béla: – Jól futballozott a csapat, elégedett vagyok a játékosokkal. De most sem vagyunk igazán jók, mert egy ilyen meccset meg kell nyerni egy nullra.


Tabella:

1.  IBRÁNY SE  18 14 2 2 67 17 50 44
2.  NAGYECSED RSE  17 10 5 2 29 14 15 35
3.  SÉNYŐ FC  18 10 3 5 49 27 22 33
4.  NYÍRGYULAJ KSE  18 10 2 6 54 35 19 32
5.  SZAKOLY SE 18 10 2 6 32 25 7 32
6.  TUZSÉR SE  18 8 6 4 34 23 11 30
7.  MÁNDOK VSE  18 8 5 5 43 30 13 29
8.  TISZAKANYÁR SE  18 8 3 7 40 20 20 27
9.  MÁTÉSZALKAI MTK  18 8 2 8 32 33 -1 26
10.  SZATMÁR UNIÓ FC 18 7 4 7 45 35 10 25
11.  TISZAVASVÁRI SE  18 7 3 8 30 22 8 24
12.  BAKTALÓRÁNTHÁZA 18 5 5 8 38 32 6 20
13.  KEMECSE SE  18 3 7 8 20 40 -20 16
14.  GYULAHÁZA KSE  18 3 7 8 14 41 -27 16
15.  NAGYHALÁSZI SE  18 1 3 14 17 54 -37 6
16.  TISZALÖKI VSE  17 1 1 15 6 102 -96 0

 

Fel Következő