27. forduló (2016.05.14-15.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

 
Nyírgyulaj KSE

Ibrány SE
2016.05.14. 17:00

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – A jelenlegi pozíciónkat szeretnénk megtartani, ehhez viszont a bajnokot kell legyőznünk! A feladat nagy kihívás, de a csapat képes a bravúrra.

Gerliczki Máté, ibrányi edző: – A futsaljátékosok folyamatos futballcsapatba integrálásával nagyon komolyan megerősödött a Nyírgyulaj. Ugyanakkor ennek tudatában is azt mondom, jelen állás szerint akár már szombaton bajnokok lehetünk, ennek érdekében pontot, vagy pontokat kell szereznünk.


További mérkőzések:

Szombat

Tiszavasvári (10.)–Mándok (9.)

Kiss Gábor, tiszavasvári edző: – Nagyon fontos lesz számunkra, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést, és véleményem szerint erre reális esélyünk is lehet, ha srácok is így gondolják. Ehhez azonban nagyobb fordulatszámon kell pörögnünk már a mérkőzés elejétől kezdve.

Matyi András, mándoki edző: – Remélhetőleg a héten kiegyenesedünk, visszatérnek az eltiltott játékosok, a két sérültből talán egy felépül és így közel a legjobb összeállításban léphetünk pályára. Bízom a fiúkban!

Nagyecsed (2.)–Baktalórántháza (8.)

Ádámszki Róbert, nagyecsedi játékos-edző: – Anno még a baktai aranycsapat tagja voltam, éppen ezért szívesen gondolok vissza arra az emlékezetes időszakra. Ráadásul a két egyesület nagyon jó kapcsolatot ápol, ettől függetlenül kilencven percen keresztül „háború” lesz, az biztos. A végén pedig újra kezdjük a barátságot.

Illés László, baktalórántházi játékos-edző: – Olyan csapathoz utazunk, amelyben a labdarúgáshoz közel álló emberek minimum ilyen szereplést megérdemelnek. Tiszteljük eddigi eredményeiket, de mint már volt rá példa, ők is verhetők, ezzel mi is megpróbálkozunk. A meccs után találkozunk!

Kemecse (15.)–Szakoly (5.)

Resán Attila, kemecsei szakosztályvezető: – Nem érdemes mellébeszélni, fel kell készülni a legrosszabbra, de az élet akkor sem áll meg.

Hokk Béla, szakolyi edző: – Szívemhez közel áll csapathoz látogatunk, de a érzelmeket félretéve, győzni megyünk Kemecsére.


Vasárnap

Szatmár Unió FC (11.)–Mátészalkai MTK (7.)

Siti Ferenc, az SZUFC edzője: – Üzenem Siska mesternek, hogy a heti konzultáció elmarad, bár ha a csapatáról érdemleges információval tud szolgálni, hívjon… A hét végén játszhatunk egy élvezhető mérkőzést, de ehhez a játék „összes” szereplőjének tudása legjavát kell nyújtania!

Siska Attila, mátészalkai edző: – Egyik csapat sem érezte a győzelem ízét már hetek óta. A hazaiakban a múlt heti vereség után nyilván dolgozik a „csak azért is” érzés, mi pedig tudtunk pihenni, így a sérültjeink felépültek. Úgy érzem, ezúttal nem lesz döntetlen, nyerjen a jobb!

Gyulaháza (14.)–Tuzsér (6.)

Bardi Béla, gyulaházi egyesületi elnök: – A gyenge hazai szereplésünket szeretnénk némileg kozmetikázni, annál is inkább, mert utoljára játszunk itthon ebben a szezonban.

Dancs Béla, tuzséri játékos-edző: – Jön a kritikus harmadik meccs az életéért küzdő Gyulaháza ellen.

Tiszakanyár (12.)–Sényő-Carnifex (4.)

Koskovits György, tiszakanyári edző: – A múlt héten három kapufáig jutottunk, amiért nem jár pont. Most már el kell kezdeni a gólgyártást és a pontgyűjtést is! Persze, nem olyan egyszerű feladat egyik sem.

Ember Roland, sényő edző: – Két vereség után alighanem „harapós” ellenfél vár ránk, én viszont bizakodó vagyok, mert jó látni a srácokon, hogy a bajnokság hajrájában sem lankad a munkakedv, sőt… Szeretnénk tovább folytatni megkezdett sorozatunkat.

Szabadnapos: Nagyhalászi SE


Tudósítások, eredmények

A Nyírgyulaj KSE–Ibrány SE mérkőzés a rossz pályaviszonyok miatt elmaradt.

Ifi: 2–0

A mérkőzést 2016.06.01-én pótolták.

Nyírgyulaj–Ibrány 1–3 (0–1)

Nyírgyulaj, 300 néző, v.: Bendik T.

A 2015-16 os évad bajnoka az Ibrány!

Nyírgyulaj: Opre R. – Tóth B., Lovas N., Siska G. (Gózner K.), Vass I., Nagy I., Kovács I., Varga D.(Nagy T.) , Erdei Z., Pálvölgyi B., Fekete G. Edző: Lukács Tibor.

Ibrány: Tóth N. –​ Balogh Gy., Dajka L., Bodó G., Csáki J., Gergely B., Orosz D., Kristófi S. (Kiss T.), Torma T. (Vinicius), Szabó R., Lukács B. (Makai I., Varga A.). Edző: Gerliczki Máté.

Gól: Pálvölgyi B., illetve Kristófi S., Szabó R., Orosz D.

Lukács Tibor: – Nagyon jó mérkőzésen a vendégcsapat nem szorult rá arra, hogy ilyen játékvezetői támogatást élvezzen… Gratulálok az Ibrány bajnoki címéhez – megérdemelte.

Gerliczki Máté: – Az ibrányi kalandunkat két éve éppen egy nyírgyulaji vereséggel kezdtük, és stílszerűen egy itt aratott győzelem szerezte számunkra a legnagyobb örömet, A bajnokság két legerősebb csapata találkozott, de teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést és ezzel együtt a bajnokságot is. Nagyon büszke vagyok, hogy ezeknek a játékosoknak az edzője lehetek, a siker rám eső részét feleségemnek, a fiamnak, és nagymamám emlékének ajánlom.

Az Ibrány SE ezzel a győzelmével megszerezte a Homa Sport megyei I. o. bajnoki címét!


További eredmények:

Szombat:

Tiszavasvári–Mándok 3–2 (1–1)

Tiszavasvári, 150 néző, v.: Losonczki.

Tiszavasvári: Kanócz B. – Lakatos I., Balogh N., Szolyka T. (Kántor Zs.), Lakatos Barna, Bodnár A. (Esze B.), Lakatos Bence, Gyurján R. (Bakos T.), Nagy I., Nagy D. (Szolyka G.), Fazekas V. (Szabó M.). Edző: Kiss Gábor. Mándok: Oláh D. – Costea, Turbucz T., Hidi N., Bárány T., Tempfli, Szabó T., Balás G. (Galambos L.), Dancs A., Orgován Gy., Tudja D. (Győri J.). Megbízott edző: Tamás Zoltán. Rossz kezdés után a Mándok már a 3. percben vezetést szerzett, de a magukhoz térő hazaiak egyenlítettek, majd óriási helyzeteket hagytak ki. A szünet után ismét a vendégek kerültek előnybe, a kettős emberhátrányt követően azonban nem tudták kibekkelni a tiszavasvári nyomást. Gól: Fazekas V. (11-esből), Nagy I., Szabó M., illetve Tudja D. 2. Kiállítva: Orgován Gy. (60. perc), Dancs A. (60. perc). Ifi: 2–3.

Kiss Gábor: – Azt mondják, a győzelmet nem kell megmagyarázni, de azért nekünk hosszan kell beszélni erről a mérkőzésről.

Tamás Zoltán: – Undorító! Minek kell történni, égnek és földnek, hogy egyenlő feltételeket kapjunk? Ilyen gyenge játékvezetéssel még nem találkoztam!

Nagyecsed–Baktalórántháza 3–2 (1–1)

Nagyecsed, 200 néző, v.: Pethő P.

Nagyecsed: Makó R. – Dobos Z., Homann R., Ricsei F., Zámbó K. (Puskás D.), Bulyáki A., Somlyai G. (Ádámszki R., Gyöngy T.), Ladányi D. (Vámosi Cs.), Ascsillán L., Czifrák R., Bodogán Z. Játékos-edző: Ádámszki Róbert. Baktalórántháza: Tóth K. – Balogh G., Sitku Á., Csordás G. (Bodnár G.), Kántor F., Lakatos I., Illés L. (Szabó R.), Miskolczi L., Murguly Cs. (Marics I.), Marics G., Rakóczi Zs Játékos-edző: Illés László. Változatos, jó iramú mérkőzésen a Nagyecsed akár nagyobb különbséggel is nyerhetett volna. Gól: Ladányi D. 2, Ádámszki R., illetve Marics G., Szabó R. Kiállítva: Bodogán Z. (56. perc), illetve Tóth K. (30. perc). Ifi: 6–0.

Ádámszki Róbert: – Jó játékvezetés mellett magabiztos győzelmet arattunk, más kérdés, ahelyett, hogy gólkülönbséget javítottunk volna, ismét felhoztuk az ellenfelet.

Illés László: – Remekül kezdtük a mérkőzést, a véleményes kiállítás viszont nagyban befolyásolta a mérkőzést. Az igazsághoz tartozik, hogy ha semleges néző lennék, nagyon tetszett volna a meccs, de így nem annyira… Gratulálok a Nagyecsednek.

Kemecse–Szakoly 0–3 (0–2)

Kemecse, 150 néző, v.: Nagy T.

Kemecse: Virágh Cs. – Csizmarik Á., Csatári Á. (Bodó I.), Karkusz A., Sándor L. (Bodó I.), Phrakonkham, Birovercz J., Kovács M. (Sárközi D.), Hruska Á. (Dócs N.), Kiss R. (Iván Zs.), Soós G. Játékos-edző: Kovács Mihály. Szakoly: Szobonya G. – Rédei M., Módis D., Csomány Ö. (Kiss I.), Babják Cs., Hokk B., Buka B., Sándor D., Szathmári S., Baumgartner Á. (Bodai K.), Nagy D. (Kiss T.). Edző: Hokk Béla. A Kemecse a mezőnyben egyenrangú ellenfélnek bizonyult, de miközben kihagyta helyzeteit, a Szakoly rendre értékesítette az adódó lehetőségeit. Gól: Nagy D. 3. Ifi: elmaradt, mert a vendégcsapat nem állt ki.

Resán Attila szakosztályvezető: – Örülünk, hogy túlvagyunk a nehezén és jó egészséget kívánunk Nagy Mihálynak és családjának Rebeka érkezéséhez.

Hokk Béla: – Sajnálom a kemecsei csapatot, csapatomnak pedig gratulálok, mert megérdemelten győzött.


Vasárnap:

Szatmár Unió FC–Mátészalkai MTK 1–3 (0–1)

Fehérgyarmat, 200 néző, v.: Hegedűs Cs.

Szatmár Unió: Juhász S. – Bakó G. (Ráti K.), Szatke M. (Doros), Bodó R., Istrate (Csatári Z.), Veress L. (Csáki R.), Bátyi L., Balogh Á., Rigó A. (Andruh), Osváth S., Baglyos L. Edző: Siti Ferenc.

Mátészalka: Pindzsula P. – Botos D., Robas, Magyari M., Botos A., Stef, Petrohai G. (Batizi-Pócsi N.), Szántó Z. (Rézműves F.), Petrohai M. (Dascal), Drabik M., Kocsán G. (Soltész B.). Edző: Siska Attila

Szomorú Pünkösd virradt az Unió drukkerekre, s nem csak az időjárás miatt. A hazai csapat a tavaszi szezon leggyengébb játékát nyújtotta a lendületes Szalka ellen. Venni kell egy nagy levegőt, és a hátralévő két mérkőzésen egészen más hozzáállást kell tanúsítani, mert a szurkolók ezt maximálisan megérdemelnék.

Gól: Bodó R., illetve Dascal 2, Botos A. Kiállítva: Csatári Z. (lefújás után). (Tudósító: Papp Attila)

Siti Ferenc: – A játék minden elemében fölénk kerekedett a Mátészalka, amely megérdemelten nyert.

Siska Attila: – Őszinte focit játszottunk, akcióztunk, így teljesen megérdemelt a győzelmünk.

Gyulaháza–Tuzsér 1–2 (0–0)

Gyulaháza, 150 néző, v.: Kósa Gy.

Gyulaháza: Bandor F. – Tóth G. (Bagi T.), Deák B., Deák Z., Tóth D., Tóth F., Fatkas G., Éles I., Kun Á. (Bardi B.), Gáti S., Lévai Cs. Játékos-edző: Deák Béla.

Tuzsér: Kőrösi N. – Tott R., Dancs B., Dallos L., Iván A., Nagy K., Hriskevics (Zán P.), Szaffián Sz. (Gergely I.), Dolhai M., Setét R., Bagoly Z. Játékos-edző: Dancs Béla

Küzdelmes, nagy iramú, jó színvonalú mérkőzésen a hazai csapat nem érdemelt vereséget.

Gól: Tóth F., illetve Hriskevics 2. Kiállítva: Dolhai M. (69. perc). Ifi: 3–0.

Bardi Béla egyesületi elnök: Gratulálok a csapatnak. Ahhoz, hogy az ellenfél győzzön nem kis szerencse és egy súlyos, az eredményt befolyásoló játékvezetői tévedés is kellett…

Dancs Béla: Azt kaptam, amire számítottam. Jól játszott a csapat, magabiztos győzelmet aratott.

Tiszakanyár–Sényő-Carnifex 1–3 (0–2)

Tiszakanyár, 80 néző, v.: Bíró Cs.

Tiszakanyár: Kanyári G. – Kovács I., Kató I., Pócsi B., Jeddi B., Pap M. (Sinka D.), Illés A., ifj. Koskovits Gy., Szathmári D., Terjék Z. (Kiss P.), Gégény M. (Mátrai N.). Edző: Koskovits György.

Sényő: Szabó Z. – Fiumei V., Klepács K., Oláh D., Szűcs F., Farkas M. (Bernáth M.), Kléninger L. (Tímék Cs.), Horváth N., Haburcsák B. (Kovács I.), Orosz M., Toldi A. Edző: Ember Roland

A második félidőben felcsillant a hazaiak számára az egyenlítés lehetősége, de ez a spori már sokadszor kibabrált velük…

Gól: Pócsi B., illetve Toldi A. 2, Kléninger L. Ifi: 3–3.

Koskovits György: – Teljesen megérdemelten nyertek a vendégek, jobb játékosállománnyal rendelkeznek, ugyanakkor nekünk csak időnként volt olyan szintű a játékunk, amivel még szorosabbá tehettük volna a meccset.

Ember Roland: – Kevés helyzetünket ma jól használtuk ki, és a nehéz talajú pályán is néha tetszetősen futballoztunk. Megérdemelten nyertünk.


Szabadnapos: Nagyhalászi SE


Tabella:

1.  IBRÁNY SE  24 17 3 4 66 25 41 54
2.  NAGYECSED RSE  25 14 7 4 41 23 18 49
3.  SÉNYŐ FC 25 13 4 8 58 37 21 43
4.  SZAKOLY SE 25 13 4 8 49 37 12 43
5.  NYÍRGYULAJ KSE  24 12 6 6 53 42 11 42
6.  TUZSÉR SE  25 11 7 7 40 36 4 40
7.  MÁTÉSZALKAI MTK  25 11 3 11 40 42 -2 36
8.  TISZAVASVÁRI SE  25 9 7 9 41 29 12 34
9.  BAKTALÓRÁNTHÁZA 25 9 6 10 55 42 13 33
10.  MÁNDOK VSE  25 9 6 10 46 44 2 33
11.  SZATMÁR UNIÓ FC 26 8 7 11 40 50 -10 31
12.  TISZAKANYÁR SE  25 8 5 12 38 37 1 29
13.  NAGYHALÁSZI SE  25 5 6 14 26 58 -32 21
14.  GYULAHÁZA KSE  26 4 7 15 20 59 -39 19
15.  KEMECSE SE  26 2 8 16 20 72 -52 14
16.  TISZALÖKI VSE*                
*visszalépett                

 

 
 
 
 
Fel Következő