13. forduló (2016.11.05-06.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Szakoly SE
2016.11.06. 14:00

Nagy Sándor, ibrányi edző: – Ez egyértelműen „tizenkét pontos” meccs, amelyen csak a győzelem elfogadható. Gyorsan hozzáteszem, a feljavult Szakoly ellen nem lesz egyszerű dolgunk.

Szilágyi Zoltán, szakolyi játékos-edző: – Az elmúlt heti hazai meccs nem sikerült „százasra”, ha otthon nem megy, akkor idegenben kell javítani.


További mérkőzések:

Szombat

Mátészalkai MTK (12.)–Rakamaz (6.)

Plesu Ádám, mátészalkai technikai vezető: – A remekül szereplő újonccsapat ellen játszunk, amellyel a kupasorozatban már találkoztunk. Éppen ideje, hogy elkezdjük a gólok és pontok „termelését”, számunkra csak a győzelem elfogadható.

Madalina György, rakamazi edző: – A vereségek száma elfogadható, de a sok döntetlen miatt távolodunk az élbolytól. Mindettől függetlenül a csapat védekezésével nincs különösebb gond, viszont az a zavaró, hogy egy szerzett góllal nem tudunk meccset nyerni. A feladat adott, a hátralévő négy mérkőzésen ezt a problémát kell megoldani.

(A felnőtt mérkőzés 12 órakor kezdődik, ifi: 14)

Vásárosnamény (15.)–Baktalórántháza (7.)

Filep Sándor, vásárosnaményi egyesületi elnök: – Futsal alapokra helyeztük a Bakta elleni meccset. Szervezett és nagyon jó csapat ellen szeretnénk jól teljesíteni.

Illés László, baktalórántházi játékos-edző: – Amikor Vásárosnaményban járok, mindig megdobban a szívem, eszembe jutnak a régi szép emlékek. De most nem a hazai közönséget szeretném szórakoztatni, sokkal inkább a remek képességű játékosokból álló naményi csapat ellen jó sorozatunk kívánjuk folytatni.

Tiszavasvári (4.)–Tuzsér (8.)

Kiss Gábor, tiszavasvári edző: – Kíváncsian várom, hogy a bajnoki szünet, miként fog hatni a csapatra? De úgy gondolom, ha megfelelő elszántsággal, alázattal lépünk pályára, sikeresek lehetünk az idegenben jól szereplő Tuzsér elleni mérkőzésen.

Dancs Béla, tuzséri edző: – Nehéz meccsre számítok, a Vasvári ugyanis meglehetősen jól szerepel. Ugyanakkor a hátralévő három őszi meccsből szeretnénk a legtöbbet kihozni annak érdekében, hogy feljebb lépjünk a tabellán.

Nyírgyulaj (5.)–Gyulaháza (11.)

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – Bármilyen furcsa, idegenben több pontot szereztünk, mint otthon. Itt az ideje, hogy javítsunk a hazai mérlegen.

Bardi Gábor, gyulaházi edző: – Nagyon bosszant a Balkány elleni vereség, sokkal több volt abban a meccsben. Sajnos, nem olyan mérkőzés következik, amelyen könnyen feledtethetnénk a történteket. Bízom abban, hogy tartani tudjuk a formánkat és szoros eredményt tudunk elérni.


Vasárnap

Sényő-Carnifex (9.)–Mándok (13.)

Ember Roland, sényői edző: – Tesszük a dolgunkat becsülettel és bízunk abban, hogy végre nyerni tudunk.

Dancs Attila, mándoki edző: – Úgy gondolom, két győzelem után számunkra legrosszabbkor jött a két hetes kényszerszünet, de bízom benne, hogy ott folytatjuk, ahol abbahagytuk.

Cellspan-Balkány (1.)–Nagyhalász (3.)

Mirgai László, balkányi edző: – Az egyik legnehezebb mérkőzés következik. A Nagyhalász nagyon masszív védelemmel rendelkezik, amely a legkevesebb gólt kapta, továbbá harcos, kemény csapat. Vélhetően a légkörre nem lesz panasz, mivel mindkét oldal szurkolótábora hétről hétre kitesz magáért, ezért jó hangulatú, igazi rangadó vár ránk.

Opre Mihály, nagyhalászi edző: – A Balkány ugyebár még veretlen, ez már jelzi, nem véletlen hogy ott állnak, ahol. Annyiban viszont szerencsés helyzetben vagyok, hogy szinte minden játékosát ismerem. Nem lenne dráma a vereség a listavezető otthonában, de mi nyerni megyünk!

Fehérgyarmat (10.)–Nagyecsed (2.)

Siti Ferenc, fehérgyarmati edző: – Mindent vagy semmit!

Ádámszki Róbert, nagyecsedi játékos-edző: – Ha a jelenlegi formánkat tudjuk nyújtani a hét végi meccsen is, akkor remélem pontokkal távozunk Gyarmatról, ami, persze nem lesz egyszerű, mert a hazaiak nyilván motiváltan lépnek pályára.


Tudósítások, eredmények

Ibrány–Szakoly 4–0 (1–0)

Ibrány, 300 néző, v.: Tordai M.

Ibrány: Menyhárt N. (Tóth R.) – Hornyai D., Esze B., Kiss P., Csizmarik Á. (Szabó M.), Dudás B., Boros M., Flavio (Bertók D.), Engi D., Nagy N., Vinicius. Edző: Nagy Sándor.

Szakoly: Polgári L. – Buka B., Tóth N., Hornyák M., Lakatos I., Bodai K., Módis D., Kiss I., Szilágyi Z., Nagy D., Juhász B. (Vinnai K.). Játékos-edző: Szilágyi Zoltán.

A nehéz talajú pályán egy percig sem forgott veszélyben a hazai győzelem.

Gól: Boros M. 2 (egyet 11-esből), Nagy N. 2. Kiállítva: Lakatos I. (80. perc), Nagy D. (88. perc).

Ifi: 10–0.

Nagy Sándor: – Magabiztos győzelmet arattunk, időnként nehéz mérkőzésen. A mai célunk egyértelműen a három pont megszerzése volt, jó úton haladunk.

Szilágyi Zoltán: – A tizenhetedik tizenegyest ítélték ellenünk az ősszel, szerintem nem csak a magam nevében mondhatom, hogy ezeket a megye egyes meccseket kevesebb eseménnyel játszanánk le bírók nélkül… Gratulálok az Ibránynak.


További mérkőzések:

Szombat

Mátészalkai MTK–Rakamaz 5–1 (2–1)

Mátészalka, 100 néző, v.: Kocsis Zs.

Mátészalka: Pindzsula P. – Szathmári D., Robas, Jeddi B., Magyari M., Stef, Botos A. (Batiz-Pócsi N.), Botos D., Szántó Z. (Horváth Á.), Lyáh A. (Dascal), Szathmári S. (Drabik M.). Megbízott edző: Papik Zoltán.

Rakamaz: Szobonya G. – Csáki J., Venczel I. (Dinó J.), Deme A., Suskó Á., Kóka R., Varga A. (Gelsi L.), Majoros Á., Gégény M., Anderka R, Galambosi G. (Lukács B.). Edző: Madalina György. Végre valós tudásához mérten futballozott és küzdött a hazai csapat, amely hátrányból fordítva ilyen különbséggel megérdemelten győzött a jó erőkből álló Rakamaz ellen. A szalkaiak a győzelmet pályamunkásuk, Törös Béla mielőbbi felépülésnek ajánlják, illetve gratulálnak Kocsis Zsolt játékvezető tartalmas és szép pályafutásához.

Gól: Szathmári S. 2, Botos A., Botos D., Dascal, illetve Anderka R. Ifi: .

Plesu Ádám technikai vezető: – Régen várt szép győzelmet arattunk. Gratulálunk a fiúknak.

Madalina György: – Kocsis Zsoltnak további erőt, egészséget kívánunk! Sikerült magunkat lenullázni ezen a meccsen. Hiába játszottunk óriási mezőnyfölényben, amikor a hazaiak a kapunkhoz értek, akkor rúgtak gólt, amikor akartak.

Vásárosnamény–Baktalórántháza 2–3 (1–1)

Vásárosnamény, 300 néző, v.: Ésik I.

Vásárosnamény: Csordás A. – Lizák B. (Sebestyén G.), Danku J., Mándi L. (Bakos B.), Balázs G. (Peregrin R.), Szabó J., Illés P., Bicskó G. (Deskó D.), Bancsi G., Balogh T., Horváth M. Edző: Tivadar András.

Baktalórántháza: Marics I. – Murguly Cs. (Illés L.), Lakatos I., Kántor F., Pálfi I., Sitku Á., Balogh P., Molnár L. (Szabó R.), Miskolczi L., Ráti G., Marics G. Játékos-edző: Illés László. A szervezetten játszó Bakta egyszer vezetett – a mérkőzés végén.

Gól: Balázs G., Peregrin R., illetve Lakatos I. 2, Sitku Á. Kiállítva: Balogh P. (32. perc). Ifi: 2–2.

Filep Sándor egyesületi elnök: – Jó játék, pont nélkül. Egy már megnyert mérkőzést ajándékoztunk ellenfelünknek. Gratulálok a baktai csapatnak, további sok siker neki!

Illés László: – Az a csapat, amely egy közel órát játszik emberhátrányban és kétszer is vesztett helyzetből tud felállni, az megérdemli, hogy megnyerje a mérkőzést. Sok sikert kívánok a naményiaknak.

Tiszavasvári–Tuzsér 1–1 (1–0)

Tiszavasvári, 100 néző, v.: Hegedűs Cs.

Tiszavasvári: Jakocska Cs. – Csáki V., Balogh N., Szőllősi D., Szolyka T., Szolyka G. (Bakos T.), Horváth N. (Szabó M.), Gál N., Gyurján R. (Tudja D.), Cseh K., Nagy I. (Lakatos Barna). Edző: Kiss Gábor.

Tuzsér: Zán K. – Veress L. (Gergely I.), Tott R., Dolhai M., Hriskevics, Soós T., Setét R., Iván A., Szaffián Sz. (Zán P.), Dallos L., Nagy K. Edző: Dancs Béla. Az enerváltan játszó hazai csapat magának köszönheti, hogy nem tudta megnyerni a mérkőzést.

Gól: Cseh K., illetve Soós T. Ifi: 6–3.

Kiss Gábor: – Ezt a mérkőzést gólokkal kellett volna megnyernünk, sajnos, a kapu előtt mindig rossz döntéseket hoztunk. Az ellenfél támadójának fizikai adottságát nem tudtuk ellensúlyozni, és egy felívelés után egyenlíteni tudott a Tuzsér. Arra lennék kíváncsi, ha az egyes számú asszisztens a nyilvánvaló kezezést látja a tizenhatoson belül, viszont az öt méterre álló játékvezető nem észleli azt, akkor ez 11-es, vagy nem? Mert most nem volt az…

Dancs Béla: – A Vasvári többet birtokolta a labdát, ugyanakkor a nagyobb helyzeteket mi dolgoztunk ki, az egy pontra mindenképpen rászolgáltunk, ha nagyon hazabeszélnék azt mondanám, akár nyerhettünk is volna.

Nyírgyulaj–Gyulaháza 3–1 (2–0)

Nyírgyulaj, 100 néző, v.: Major O.

Nyírgyulaj: Opre R. – Varga D. (Nagy T.), Angyalos A., Baksa Cs. (Tóth B.), Czerula Zs., Pénzes Á. (Vass I.), Erdei Z. (Gózner K.), Nagy I., Orosz D., Pálvölgyi B. (Szép T.), Gömze A. Edző: Lukács Tibor.

Gyulaháza: Bandor F. – Tóth G. (Juhász L.), Deák Z., Szőlősi L., Farkas G., Lévai Cs., Tóth D., Deák B., Gáti Sz., Tóth F., Bombera M. (Éles I.). Edző: Bardi Gábor. Magabiztos hazai győzelem.

Gól: Gömze A. 2, Erdei Z. illetve Éles I (11-esből). Ifi: 2–2.

Lukács Tibor: – Értékes három pontot szereztünk.

Bardi Gábor: – Elkerülhető gólokat kaptunk az első félidő végén és a második elején, attól kezdve hiába játszottunk jól és alakítottunk ki helyzeteket, túl nagy előnyt adtunk a hazaiaknak.


Vasárnap

Sényő-Carnifex–Mándok 0–3 (0–1)

Sényő, 150 néző, v.: Bendik T.

Sényő: Szabó Z, – Klepács K., Oláh D., Fiumei V., Gégény Zs., Phrakonkham, Farkas M., Makai I. (Kléninger L.), Orosz M., Haburcsák B., Ruska T. (Toldi A.). Edző: Ember Roland.

Mándok: Pécsi V. – Hegedűs T., Illés A., Balogh Gy., Csáki P., Mátrai N., Szabó T. (Balogh Zs.), Hidi N., Varga D., Angyal Á., Galambos L. (Győri J.). Edző: Dancs Attila.

A játékra alkalmatlan talajon a küzdelem dominált.

Gól: Hegedűs T. (11-esből), Oláh D. (öngól), Győri J. Kiállítva: Farkas M. (75. perc). Ifi: 10–0.

Ember Roland: – Küzdöttünk becsülettel, de olyan időszakot élünk, amikor a szerencse is rendre elpártol tőlünk.
Dancs Attila: – A pálya alkalmatlan volt a játékra, ezért az íveléseket és a kontrajátékot választottuk, ami bejött. Gratulálok a csapatnak az újabb győzelemhez és a sporik teljesítményéhez.

Cellspan-Balkány–Nagyhalász 1–1 (0–1)

Balkány, 280 néző, v.: Rúsz.

Balkány: Oláh D. – Lakatos T., Szilágyi K. (Szabó P.), Lippai T., Iván Zs. (Somogyi M.), Jakab R., Kondor M., Ohár R., Szabó M., Kállai G., Bogdanovics. Edző: Mirgai László.

Nagyhalász: Gagyi S. – Böszörményi D., Bene L., Barzó G., Ludánszki I., Gyügyei Z., Fábri Z., Simon D., Ladányi D. (Hudák M.), Kerti L. (Turbucz T.), Pataki E. (Gábor P.). Edző: Opre Mihály.

Futballra alkalmatlan pályán nem szabad lett volna lejátszani a meccset…

Gól: Kállai G., illetve Kerti L. Ifi: 2–5.

Mirgai László: – Nagyon sajnálom, hogy a játékvezető engedte, hogy ilyen pályán játsszuk le a mérkőzést… Azt mondom, az első félidőben a vendégeknek több lehetőségük akadt, de nekünk is hihetetlen sok helyzetünk volt egyenlítésre. A szünet után parádézott a csapat, kapufákat lőttünk, de Gagyi Sándor NB I-es szinten védett, nem is értem, miért nem magasabb osztályban szerepel?
Opre Mihály: – Az az igazság, az első félidőben el kellett volna dönteni a meccset, kár, hogy három-négy tiszta helyzetet kihagytunk. A folytatásban viszont jobb volt, többet támadott a Balkány, de Gagyi Sanyi lehúzta a rólót. Sajnos egy úttörő gólt kaptunk, ugyanakkor a döntetlen reálisnak mondható. Ki kell emelnem a kitűnő játékvezetést.


Tabella:
 

1. BALKÁNY 14 10 4 0 41 12 29 34
2. NAGYECSED  13 9 1 3 28 17 11 28
3. NAGYHALÁSZ 13 7 4 2 26 9 17 25
4. NYÍRGYULAJ 13 7 3 3 26 18 8 24
5. TISZAVASVÁR 12 7 2 3 17 17 0 23
6. BAKTALÓRÁNTHÁZA 14 6 3 5 29 26 3 21
7. RAKAMAZ 12 5 4 3 24 13 11 19
8. SÉNYŐ 14 5 3 6 28 29 -1 18
9. TUZSÉR 14 5 3 6 17 19 -2 18
10. FEHÉRGYARMAT 13 5 2 6 18 19 -1 17
11. MÁNDOK 13 4 3 6 15 18 -3 15
12. MÁTÉSZALKA 13 4 2 7 13 14 -1 14
13. GYULAHÁZA 13 4 2 7 22 36 -14 14
14. IBRÁNY 12 4 1 7 20 29 -9 13
15. VÁSÁROSNAMÉNY 14 3 1 10 29 45 -16 10
16. SZAKOLY 13 1 0 12 13 45 -32 3

 

Fel Következő