1. forduló (2016.08.13-14.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

 
Nagyecsed RSE

Ibrány SE
2016.08.13. 17:00


Ádámszki Róbert, nagyecsedi játékos-edző: – Pályafutásom során már megtanultam, hogy nem szabad lebecsülni senkit. Természetesen otthon nem várhatunk mást, mint győzelmet, biztos vagyok abban, hogy ezért mindent meg fog tenni a csapat.

Magyar Balázs, ibrányi edző: – Igazság szerint nem mi vagyunk az esélyesek. Meggyőződésem, hosszú távon nem lesz rossz csapatunk, de még nagyon a munka elején járunk.
 


További mérkőzések:

Szombat

Vásárosnamény–Balkány

Tivadar András, vásárosnaményi edző: – Abban reménykedünk, hogy jól kezdjük a bajnokságot. Ugyanakkor háromesélyes a mérkőzés, annál is inkább, mert nem árt figyelembe venni, hogy ez nem a megye kettő, itt minden egyes megszerzett pontot meg kell becsülni.

Mirgai László, balkányi edző: – Nem örülök, hogy a Naménnyal kerültünk össze a nyitányon, újoncként szerettünk volna mi is otthon kezdeni... Tudjuk, hozzánk hasonlóan ellenfelünk is szeretne bizonyítani, de úgy gondolom, fiatal csapatunk megfelelően felkészült a mérkőzésre. Ha edzőmeccseken tapasztalt teljesítményt tudjuk ezúttal is nyújtani, biztos vagyok abban, hogy lesz esély a pontszerzésre.

Baktalórántháza–Nyírgyulaj

Illés László, baktalórántházi játékos-edző: – Rögtön az elején a bajnokság egyik meghatározó csapatával találkozunk. Az előző évek rossz kezdéseiből okulva készülünk a szezonra, és tisztában vagyunk azzal: nem csak légből kapott mondás az, hogy mennyire fontos a jó nyitány. Természetesen hazai pályán, szórakoztató mérkőzésen győzelmet várok.

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – Sokkal könnyebb kezdést is el tudunk volna képzelni, de ha már a sors így hozta, ezt a feladatot kell megoldanunk. Tisztességesen felkészültünk a szezonra, a játékoskeretben minimális mozgás volt, ezért céljaink nem változtak, az élcsoportban szeretnénk végezni.


Vasárnap

Nagyhalász–Mátészalka

Opre Mihály, nagyhalászi edző: – Azt tudnám mondani, dolgoztunk a nyáron, de nem tudom, mire leszünk képesek, mert úgy gondolom, most már nyilván jobban figyelnek ránk a riválisok. Ellenfelünk nagyon megerősödött, ettől függetlenül illő lenne pontot, pontokat szereznünk hazai pályán.

Siska Attila, mátészalkai edző: – Azt látom játékosaimon, hogy már nagyon várják a nyitányt. Azt remélem, hogy minél többet meg tudunk mutatni abból, amit az edzések során gyakoroltunk.

Gyulaháza–Tiszavasvári

Bardi Béla, gyulaházi egyesületi elnök: – Reméljük, a tisztességes munka elnyeri jutalmát és győzelemmel tudjuk kezdeni a bajnokságot.

Kiss Gábor, tiszavasvári edző: – Az előző szezont figyelembe véve a hazai csapatot mumusunknak is tekinthetjük, mivel az ellenfelünkkel szemben a megszerezhető hatból csupán egy pontot tudtunk szerezni. Mivel azonban új bajnokság, új remények, lehetőségünk adódik már az első fordulóban revansot vennünk, és bár teljes mértékben tiszteljük a Gyulaházát, a győzelem igényével lépünk pályára.

Szakoly–Mándok

Csoma Dezső, szakolyi edző: – Számunkra jól jött volna még két hét plusz idő. Lenne még mit dolgozni, de remélem, a fiúk hazai pályán megmutatják, hogy van tartásuk, és kedvező eredményt fognak elérni.

Koskovits György, mándoki edző: – Mind a két csapat jelentősen átalakult, így nagyon nehéz megtippelni, mire lesznek képesek. Mindegyik meccs fontos, így ez is, de nem egy mérkőzésen dőlnek el a dolgok! Szeretnénk elkezdeni nemcsak bajnokságot, a pontgyűjtést is.

Rakamaz–Tuzsér

Madalina György, rakamazi edző: – Véleményem szerint a szabolcsi és a Pest megyei bajnokság legszínvonalasabb, biztos vagyok abban, hogy a legnagyobb és legjobb tippmixelők sem tudnák megmondani, hogy ki lesz a bajnok, illetve a kiesők. Mivel én nem vagyok a legjobb, főleg nem a legnagyobb, én még a vasárnapi eredményt sem tudom megjósolni. Abban azonban biztos vagyok, az őszi szezonban minimum húsz pontot kell szereznünk, hogy nyugodtan alhassunk.

Dancs Béla, tuzséri játékos-edző: – A jó rajt mindig nagyon fontos, számunkra viszont nem túl szerencsés, hogy az egyik újonccsapat ellen kezdünk. Ráadásul a Rakamaz jól erősített, ezzel együtt azt mondom, egyszerűen, okosan futballozva a győzelemre fogunk törekedni.

Fehérgyarmat–Sényő

Siti Ferenc, fehérgyarmati edző: – Úgy gondolom, a bajnoki cím egyik várományosa látogat hozzánk. Ugyanakkor a mi célunk az, hogy erős középcsapatot alkossunk, így hazai pályán mindent meg kell tennünk a minél eredményesebb szereplés érdekében. Sokat dolgoztunk a nyáron, vasárnap pedig az is kiderül, jól végeztük-e a munkánkat.

Ember Roland, sényői edző: – Több csapat játékoskerete jelentősen átalakult, így igazából nem tudom, mire számítsak az első meccsen. A felkészülésünket tekintve bizakodó vagyok, ezért a lehető legjobb eredmény elérésére törekszünk.
 


Tudósítások, eredmények

Nagyecsed–Ibrány 4–0 (3–0)

Nagyecsed, 200 néző, v.: Valu.

Nagyecsed: Makó R. – Dobos Z., Homann R., Pócsi B., Zámbó K., Czifrák R. (Bornemisza I.), Nyíregyházi G., Bulyáki A. (Ádámszki R.), Somlyai G. (Bulyáki K.), Ascsillán L. (Sarkadi G.), Marinas. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Ibrány: Tóth N. – Németh Gy. (Engi D.), Esze B., Erdős B., Dudás B., Csizmarik Á. (Szabó Cs.), Kiss P., Vinicius, Szabó M. (Bertók D.), Boros M. (Flavio), Nagy N. Edző: Magyar Balázs.

Szimpatikusan játszó vendégcsapat ellen biztos hazai győzelem.

Gól: Marinas 2, Nyíregyházi G., Bulyáki A.

Ifi: 1–4.

(Tudósító: Bíró Attila)

Ádámszki Róbert: – Meggyőző, magabiztos játékkal szereztük meg a három pontot. Gratulálok a srácoknak.

Magyar Balázs: – Korrekt játékvezetés mellett a rutinos, nagyszerű ellenféllel szemben remek második félidőt produkált csapatom. Volt tartásunk.


További mérkőzések:

Szombat

Vásárosnamény–Balkány 1–4 (1–1)

Vásárosnamény, 400 néző, v.: Bendik T.

Vásárosnamény: Csordás A. – Illés P., Fejes J., Peregrin R. (Deskó L.) Balogh T., Mándi L., Sebestyén G., Bancsi G., Bicskó G., Balázs G., Danku G. Edző: Tivadar András.

Balkány: Hegyes B. – Lakatos T., Szabó P., Kondor M., Hortó A., Szabó M. (Vass Z.), Ohár R., Jakab R. (Enyedi M.), Iván Zs. (Simon Sz.), Somogyi M. (Rozsik K.), Bogdanovics (Kerezsi K.). Edző: Mirgai László. A hazaiak saját magukat verték meg, a játék képe a döntetlen igazságosabb lett volna.

Gól: Mándi L., illetve Bogdanovics 4. Ifi: 1–3.

Tivadar András: – A gólokat egyéni hibákból kaptuk, ugyanakkor a vereség ellenére csak gratulálni tudok a fiúk hozzáállásához.

Mirgai László: – Nagyon izgalmas mérkőzésen harcos, agresszív hazai csapatot sikerült két vállra fektetni, úgy gondolom, a helyzeteink alapján megérdemelten. Ezt a győzelmet a súlyosabban megsérült Iván Zsoltnak ajánlja a csapat, akit mentő szállított el.

Baktalórántháza–Nyírgyulaj 0–3 (0–2)

Baktalórántháza, 200 néző, v.: Pethő P.

Baktalórántháza: Tóth K. (Marics I.) – Csordás G., Kántor F. (Pálfi I.), Lakatos I., Kozma J. (Molnár L.), Sitku Á., Balogh P. (Szabó R.), Rakóczi Zs., Miskolczi L., Murguly Cs. (Ráti G.), Marics G. Edző: Illés László.

Nyírgyulaj: Opre R. – Vass I., Czerula Zs., Lovas N., Pénzes Á. (Nagy T., Gózner K.), Siska G., Orosz D., Nagy I., Pálvölgyi B., Gömze A. (Oxi R.), Varga D. (Baksa Cs.). Edző: Lukács Tibor. Aktívabban kezdett a Nyírgyulaj, amely a mezőnyben uralta a játékot, de lehetőség így is a Bakta előtt adódott, majd a vendégek kapuja előtt egy igencsak véleményes szituációnál néma maradt a játékvezető sípja… Két egyéni hibát kihasználva még a szünet előtt előnybe került a látogató, a házigazda pedig innen már nem tudott felállni.

Gól: Pálvölgyi B. 2, Gömze A. Ifi: 1–3.

Illés László: – A mérkőzés véleményem szerint fejben dőlt el, az összeszedettebb, gyorsabb, kevesebb hibával játszó vendégcsapat megérdemelten győzött. A kezdést tekintve hűek maradtunk a önmagunkhoz.


Vasárnap

Nagyhalász–Mátészalkai MTK 2–0 (1–0)

Nagyhalász, 250 néző, v.: Kiss L.

Nagyhalász: Gagyi S. – Böszörményi D., Turbucz T., Bene L., Barzó G. (Hudák M.), Hajzer L., Simon D., Kerti L. (Gyügyei Z.), Bartha Z. (Kató I.), Ladányi D. (Ludánszki I.), Fábri Z. (Gábor P.). Edző: Opre Mihály.

Mátészalka: Pindzsula P. – Botos D., Robas, Jeddi B., Kiss R. (Drabik M.), Botos A., Sándor D., Stef, Szántó Z., Dascal (Batizi-Pócsi N.), Szathmári S. (Szathmári D.). Edző: Siska Attila. A hazaiak végig irányítva a mérkőzést megérdemeltek nyertek.

Gól: Hajzer L., Ladányi D. (11-esből). Ifi: 5–0.

Opre Mihály: – Nagyon nehéz mérkőzésen úgy érzem, a helyzeteink alapján rászolgáltunk a győzelemre. A sikert Albók Lajos mielőbbi gyógyulásnak ajánlja fel a csapat.

Siska Attila: – Nem ilyen kezdésre számítottunk, a pénteki edzéshez képest nem láttam fittnek a csapatot, ezért lehetett meddő a mezőnyjátékunk.

Gyulaháza–Tiszavasvári 2–3 (1–2)

Gyulaháza, 150 néző, v.: Takács Á.

Gyulaháza: Bandor F. – Juhász L., Deák Z., Gáti S., Lévai Cs., Tóth G., Tóth D., Bardi B., Éles I. (Csépke Z.), Farkas G. (Deák B.), Szőlősi L. (Farkas H.). Játékos-edző: Deák Béla.

Tiszavasvári: Jakocska Cs. – Szolyka T. (Kántor Zs.), Balogh N., Csáki V., Orosz T., Szőlősi D., Tudja D. (Szabó M.), Horváth N., Gyurján R. (Gál N.), Cseh K. (Bakos T.), Nagy I. (Szolyka G.). Edző: Kiss Gábor. Nem csak a meccset vesztette el a hazai csapat, hanem két meghatározó játékosát is sérülés miatt…

Gól: Juhász L., Tóth D., illetve Tudja D. 2 (egyet 11-esből), Gál N. Ifi: 3–2.

Bardi Béla egyesületi elnök: – Nekem nem illik a játékvezetést bírálni, de ez a fiatalember, aki ma vezette a meccset nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ez lett a végeredmény és hogy, két alapemberünkre valószínűleg hónapokig nem számíthatunk.

Kiss Gábor: – A mérkőzés azon szakaszában, amikor mindent eldönthettünk volna, ezt nem tettük meg és megkaptuk az ilyenkor szokásos gólt, az eredmény emiatt tűnik szorosabbnak. Természetesen a győzelem volt a legfontosabb, amit a csapat teljesített, ezért gratulálok minden egyes pályára lépő játékosomnak.

Szakoly–Mándok 4–3 (3–3)

Szakoly, 300 néző, v.: Bíró Cs.

Szakoly: Tóth D. – Buka B., Kónya Cs. (Hornyák M.), Nagy D. (Tóth J.), Bazsó O., Lakatos I., Gyöngy T., Módis D. (Vidoven M.), Dobos J. (Baumgartner Á.), Kiss I., Bodai K. (Szilágyi Z.). Edző: Csoma Dezső.

Mándok: Pécsi V. – Balogh Gy. (Galambos L.), Hegedüs T., Csáki P., Angyal Á., Illés A. (Dancs A.), Gergely B., Szabó T., Varga D. (Ésik M.), Balogh Zs., Mátrai N. Edző: Koskovits György. Az első tíz percben elaludt a hazai csapat, miközben a vendégek két góllal elhúztak. A folytatásban viszont a Szakoly bizonyította, hogy van tartása.

Gól: Nagy D. 2, Kiss I., Gyöngy T., illetve Balogh Zs. 2, Mátrai N. Ifi: 1–8.

Csoma Dezső: – Nagyon örülök, hogy nyertünk, ráadásul jól is játszottunk. Sok boldog névnapot kívánunk Hornyák Marcelnek.

Koskovits György: – Kitűnő játékvezetés mellett agresszivitásból és fegyelemből leckét kaptak játékosaim. Sajnos, nálunk ezek a tulajdonságok hiányoztak, így elnézést kell kérjek a bennünket elkísérő szurkolóktól, mert a szemük láttára vertük meg magunkat.

Rakamaz–Tuzsér 0–1 (0–0)

Rakamaz, 350 néző, v.: Nagy F.

Rakamaz: Hajzer T. – Csáki J., Deme, Hokk Á., Suskó Á., Majoros Á., Kóka R., Csomány Ö. (Venczel I.), Lukács B. (Gégény M.), Anderka R. (Petruska A.), Galambosi Zs. Edző: Madalina György.

Tuzsér: Zán K. – Setét R., Nagy K., Dolhai M. (Gergely I.), Zán P., Dallos L., Veress L. (Bagoly Z.), Iván A., Szaffián Sz., Soós T., Hriskevics. Játékos-edző: Dancs Béla. Nagy várakozás előzte meg a hosszú idő után ismét megyei első osztályban szereplő Rakamaz bemutatkozását. A nézők nem csalódtak, szórakoztató, küzdelmes meccset láthattak.

Gól: Szaffián Sz. Ifi: 1–2.

Madalina György: – Az első húsz percben labdabirtoklásban a Tuzsér fölénk nőtt, a félidő hátralévő részében viszont három-négy ordító helyzetet hagytunk ki, majd a folytatásban ugyancsak nem tudtunk élni lehetőségeinkkel. Ráadásul egy tizenegyest is elrontottunk, a hosszabbításban pedig ahogy lenni szokott, jött a büntetés.

Dancs Béla: – Szezon eleji játékot mutattunk. A csapat nem a valós tudásának megfelelően futballozott, van még dolgozni, de a győzelem megérdemelt.

Fehérgyarmat–Sényő-Carnifex  1–1 (0–0)

Fehérgyarmat, 350 néző, v.: Ésik I.

Fehérgyarmat: Ovszijenko – Pankotai I., Bodó R. (Szatke M.), Popovics N., Rigó A. (Petrohai G.), Bátyi L., Imre Zs., Balogh Á. (Csáki R.), Petrohai M., Osváth S. (Istrate), Baglyos L. Edző: Siti Ferenc.

Sényő: Szabó Z. – Fiumei V., Oláh D., Klepács K. (Kovács I.), Szűcs F., Phrakonkham, Farkas M., Toldi A. (Timák Cs.), Orosz M., Haburcsák B., Ruska T. (Kléninger L.). Edző: Ember Roland. A vígasságok hét végéjén a megújult Fehérgyarmat tisztességgel helytállt a remek erőkből álló Sényővel szemben. Ilyen meccsekért lehet szeretni a futballt. Nyugodj békében Máté Zoli barátunk!

Gól: Baglyos L. (11-esből), illetve Ruska T. Kiállítva: Petrohai M. (73. perc). Ifi: 3–5.

Siti Ferenc: – Az egy pontra mindenképpen rászolgáltunk. Különösen azért, mert emberhátrányban sikerült egyenlíteni.

Ember Roland: – Jó csapat otthonában úgy vesztettünk pontokat, hogy a vezetés megszerzése után lett volna lehetőségünk lezárni a mérkőzést, ehelyett az utolsó pillanatban percben jogos tizenegyesből egyenlített az ellenfél.  Ennek ellenére gratulálok a srácoknak, mert jó teljesítményt nyújtottak. valamint az ellenfélnek is jár az elismerés.

 


Tabella:

1.  NAGYECSED  1 1 0 0 4 0 4 3
2.  BALKÁNY 1 1 0 0 4 1 3 3
3.  NYÍRGYULAJ 1 1 0 0 3 0 3 3
4.  NAGYHALÁSZ 1 1 0 0 2 0 2 3
5.  SZAKOLY 1 1 0 0 4 3 1 3
6.  TISZAVASVÁRI 1 1 0 0 3 2 1 3
7.  TUZSÉR 1 1 0 0 1 0 1 3
8.  SÉNYŐ 1 0 1 0 1 1 0 1
9.  FEHÉRGYARMAT 1 0 1 0 1 1 0 1
10.  MÁNDOK 1 0 0 1 3 4 -1 0
11.  GYULAHÁZA 1 0 0 1 2 3 -1 0
12.  RAKAMAZ 1 0 0 1 0 1 -1 0
13.  MÁTÉSZALKA 1 0 0 1 0 2 -2 0
14.  VÁSÁROSNAMÉNY 1 0 0 1 1 4 -3 0
15.  BAKTALÓRÁNTHÁZA 1 0 0 1 0 3 -3 0
16.  IBRÁNY 1 0 0 1 0 4 -4 0

 

Fel Következő