2. forduló (2016.08.20.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Baktalórátháza
2016.08.21. 17:00


Magyar Balázs, ibrányi edző: – Remélem a hét végén sikerül jobb eredményt elérni.

Illés László, baktalórántházi edző: – Helyzetünkből adódóan az átalakult Ibránnyal szemben is kemény mérkőzésre számítok. Remélem, csapatom a jobbik arcát mutatja és győztesen hagyjuk el a megye egyik legjobb pályáját.


További mérkőzések:

Mándok (10.)–Gyulaháza (11.)

Koskovits György, mándoki edző: – Lenne mit mondani, de igazán egy győzelem a csapat részéről az ami, a legtöbbet mondana el!
Bardi Béla, gyulaházi elnök: – Az első fordulóban két meghatározó embert vesztettünk, hiányuk tovább csökkenti esélyeinket a nyáron alaposan megerősödött hazai csapattal szemben, ennek ellenére szeretnénk tisztességesen helytállni.

Cellspan-Balkány (2.)–Fehérgyarmat (9.)

Mirgai László, balkányi edző: – A Namény elleni győzelem akkor ér valamit, ha a hazai közönség előtt is begyűjtjük a három pontot. Ez nem lesz könnyű, mert a Fehérgyarmat fiatal, sokat futó csapat, de bízom játékosaimban és abban, hogy a nyitómeccshez hasonló koncentrált futballt mutatnak be.
Siti Ferenc, fehérgyarmati edző: – Szeretettel köszöntjük a Balkányt ismét a megyei első osztályban. Ugyanakkor az otthon elvesztett pontokat jó lenne pótolni, bár ellenfelünk katlanja nem igazán alkalmas arra, hogy a vendégcsapatok sikeresen távozzanak, viszont nekünk ez a feltett szándékunk.

Sényő-Carnifex (8.)–Rakamaz (12.)

Ember Roland, sényői edző: – Egyértelmű célunk, hogy hazai pályán győzelemmel mutatkozzunk be. Az elmúlt hét végén a játékkal nem volt gondunk, viszont a helyzetkihasználáson mindenképpen javítani kell, ha így történik, megszerezzük a három pontot.
Madalina György, rakamazi edző: – Nagy esélyt szalasztottunk el a Tuzsér elleni nyitányon. Sok helyzetet hagytunk ki, ami végül megbosszulta magát. Nem biztos, hogy Sényőn lesz ennyi lehetőségünk, mivel ,,Bürös,, haverom megmondta: annyi az esélyünk ezen a meccsen, mint szúnyognak a tapsviharban. Mindent megteszünk, hogy elkerüljük a tapsvihart…

Tuzsér (7.)–Szakoly (5.)

Dancs Béla, tuzséri játékos-edző: – Az első hazai meccsünkön sokkal bátrabb játékot kell mutatnunk, mint Rakamazon. A helyzeteket jóval jobb százalékban kell kihasználni, mert attól tartok, meg fogunk szenvedni.
Csoma Dezső, szakolyi edző: – Nagyon örültünk, hogy az első meccsen időnként látványos játékkal tudtunk nyerni hazai pályán. A Tuzsér masszív csapat, amely évek óta bizonyítja, hogy ott a helye a legjobbak között ebben az osztályban, éppen ezért nem lesz könnyű feladatunk. Nem lennek elkeseredve, ha egy pontot megcsípnénk.

Nyírgyulaj (3.)–Vásárosnamény (14.)

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – A baktai győzelmünknek akkor lesz igazi értéke, ha nyerni tudunk hazai pályán is. Tudjuk, egy újonccsapat ellen nagyon nehéz játszani, de türelmes, fegyelmezett futballal elérhetjük célunkat.
Tivadar András, vásárosnaményi edző: – Túl kell tenni magunkat a nyitányon elszenvedett vereségen. Megyünk előre! Tény, az egyik bajnokjelölt otthonában játszunk, de ha a hozzáállás olyan lesz, mint a Balkány elleni meccsen, kedvező eredményt csikarhatunk ki.

Tiszavasvári (6.)–Nagyhalász (4.)

Kiss Gábor, tiszavasvári edző: – Az első hazai mérkőzésünkön győzelemmel akarunk bemutatkozni a masszív, jó erőkből álló Nagyhalász ellen.
Opre Mihály, nagyhalászi edző: – Otthon minden csapat minden csapat győzelemre játszik, ráadásul nyáron jól erősített a Tiszavasvári. A lehetetlennel is megpróbálkozunk, és sehol nem adjuk fel a küzdelmet.

Mátészalkai MTK (13.)–Nagyecsed (1.)

Siska Attila, mátészalkai edző: – Kellemetlen volt átélni, hogy beragadtunk a rajtnál, ezért bárki az ellenfél, nem lehet más célunk, mint hazai pályán javítani.
Ádámszki Róbert, nagyecsedi játékos-edző: – Szatmári rangadót játszunk, ráadásul mindjárt kettőt is a Mátészalkával. A szerdai kupameccs után a bajnoki nyilván más lesz, de szeretnénk a legtöbbet kihozni a meccsből.

 


Tudósítások, eredmények

Ibrány–Baktalórántháza 2–4 (1–3)

Ibrány, 400 néző, v.: Puskás Z.

Ibrány: Tóth N. – Hornyai D. (Németh Gy.), Esze B., Erdős B., Dudás B., Csizmarik Á., Kiss P., Vinicius (Berecz Zs.), Szabó M. (Boros M.), Engi D., Nagy N. Edző: Magyar Balázs.

Baktalórántháza: Tóth K. – Csordás G., Kántor F., Lakatos I., Ráti G. (Molnár L.), Sitku Á., Balogh P., Rakóczi Zs. (Pálfi I.), Miskolczi L., Murguly Cs. (Szabó R.), Marics G. (Marics I.). Edző: Illés László.

Hiába uralta a mezőnyben a hazai csapat a mérkőzést, Marics Gábor egymaga eldöntötte a mérkőzést.

Gól: Nagy N., Berecz Zs., illetve Marics G. 3, Pálfi I.

Kiállítva: Berecz Zs. (86. perc).

Ifi: 5–2.

Magyar Balázs: – Marics Gáborral és a három fekete ruhással nem bírt a csapatom.

Illés László: – Nem volt könnyű meccs, de megérdemelten nyertünk. Szerintem a játékvezető két 11-essel adós maradt számunkra.


További mérkőzések:

Mándok–Gyulaháza 1–3 (1–1)

Mándok, 250 néző, v.: Homonai.

Mándok: Pécsi V. – Kovács I., Hegedüs T., Csáki P. (Balogh Gy.), Angyal Á., Illés A. (Karasz A.), Gergely B. (Ésik M.), Szabó T. (Galambos L.), Varga D., Balogh Zs., Győri J. (Mátrai N.). Edző: Koskovits György.

Gyulaháza: .Bandor F. – Juhász L., Deák Z., Gáti S., Lévai Cs., Tóth F., Tóth D., Bardi B. (Farkas G.), Éles I., Deák B., Szőlősi L. (Kapin M.). Játékos-edző: Deák Béla.
A lelkes vendégek megérdemelten nyertek.

Gól: Balogh Zs., illetve Tóth D., Kapin M., Éles I. Kiállítva: Angyal Á. (80. perc). Ifi: 4–6.

Koskovits György: – Gratuláció illeti a vendégeket, mert teljesen megérdemelt győzelmet arattak. Nekünk megint elnézést kell kérnünk szurkolónktól, ismét értékelhetetlen produkcióval rukkoltunk elő.
Bardi Béla egyesületi elnök: – Okos, taktikus, fegyelmezett játékkal szép győzelmet arattunk – kiváló játékvezetés mellett.

Cellspan-Balkány–Fehérgyarmat 3–0 (1–0)

Balkány, 400 néző, v.: Hegedűs Cs.

Balkány: Oláh D. – Lakatos T., Szabó P., Lippai T., Hortó A., Szabó M. (Vass Z.), Kondor M. (Rozsik K.), Somogyi M. (Simon Sz.), Szilágyi K. (Jakab R.), Bogdanovics, Kállai G. Edző: Mirgai László.

Fehérgyarmat: Ovszjenko – Pankotai I., Bodó R., Popovics N., Rigó A. (Csáki R.), Bátyi L., Imre Zs., Balogh Á. (Csatári Z.), Petrohai G. (Szatke M.), Osváth S. (Istrate), Baglyos L. Edző: Siti Ferenc.

Két gyors, sokat futó csapat találkozón a hazaiak szép gólokkal szerezte meg a három pontot.

Gól: Kállai G., Szilágyi K. Ifi: 3–1.

Mirgai László: – Nagyon örülök, hogy játékosaim kiszolgálták a hazai közönséget. Helyzeteink alapján úgy gondolom, megérdemelten nyertünk. Külön boldogság, hogy Kerezsi Csabának a csapat a legszebb névnapi ajándékot adta ezzel a győzelemmel.
Siti Ferenc: – Az első félidő jó játéka után a folytatásban sikerült magunkat megverni. Megyünk tovább, tesszük a dolgunkat, gratulálunk a Balkánynak.

Sényő-Carnifex–Rakamaz 0–1 (0–1)

Sényő, 200 néző, v.: Kocsis Zs.

Sényő: Szabó Z. – Fiuemei V., Oláh D., Szűcs F., Ruska T., Farkas M., Phrakonkham, Haburcsák B. (Potornai M.), Orosz M., Kovács I. (Makai I.), Toldi A. Edző: Ember Roland.

Rakamaz: Szobonya G. – Csáki J., Venczel I. (Peruska A.), Hokk Á., Suskó Á., Kóka R., Majoros Á., Csomány Ö. (Gelsi L.), Lukács B. (Gégény M.), Anderka R., Galambosi G.(Filetóth I.). Edző: Madalina György.

Egyoldalú mérkőzésen a hazaiak balszerencsés vereséget szenvedtek.

Gól: Anderka R. Ifi: 4–2.

Ember Roland: – Először is szeretnék gratulálni a sényői tánccsoport minden egyes tagjának a szombati, magas színvonalú produkcióhoz. A meccsről annyit, sajnálom a srácokat, mert nagyon sokat tettek azért, hogy ne ez az eredmény szülessen, viszont, amíg a helyzeteket nem tudjuk értékesíteni, mást nem várhatunk. Az elsőtől a kilencven percig futballozni nem akaró ellenféllel szemben nagyon nehéz, de van egy olyan érzésem, hogy nem ez volt az utolsó meccs, amikor hasonló vár ránk… Természetesen gratulálok az ellenfélnek.
Madalina György: – A tapsvihart sikerült elkerülni, igaz, hogy ehhez szükség volt jó adag szerencsére, de rúgtunk egy szép gólt és hősiesen védekeztünk.

Tuzsér–Szakoly 1–0 (1–0)

Tuzsér, 250 néző, v.: Kósa Gy.

Tuzsér: Zán K. – Veress L. (Bagoly Z.), Dolhai M., Szaffián Sz. (Tott R.), Hriskevics (Gergely I.), Soós T., Setét R., Nagy K., Iván A., Dallos L., Zán P. Játékos-edző: Dancs Béla.

Szakoly: Polgári L. – Szilágyi Z., Vidoven M., Gyöngy T., Kiss I., Buka B., Módis D. (Bazsó O.), Dobos J. (Tóth N.), Nagy D., Lakatos I., Bodai K. (Hornyák M.). Edző: Csoma Dezső.

A hazaiak megszenvedtek a sikerért.

Gól: Hriskevics. Ifi: 10–0.

Dancs Béla: – Nagyon nehézzé tettük magunknak a meccset. Voltak lehetőségeink, csak túlkombináltuk. Egyszerűbben kell játszani elől és hátul is, de az egy nullás győzelem jelzi a csapat tartását. Azért most már jó lenne, kevesebbet idegeskedni.
Csoma Dezső: – Elég volt egyszer hibázni, a hazai csapat könyörtelenül megbüntetett minket. Hiába egykapuztunk a második félidőben, naggyá tettük a tuzséri kapust.

Nyírgyulaj–Vásárosnamény 6–3 (2–0)

Nyírgyulaj, 250 néző, v.: Király A.

Nyírgyulaj: Opre R. – Vass I., Czerula Zs. (Fekete G.), Lovas N., Gózner K., Siska G. (Szép T.), Orosz D., Nagy I., Pálvölgyi B., Gömze A. (Nagy T.), Oxi R. Edző: Lukács Tibor.

Vásárosnamény: Csordás A. – Illés P., Fejes J. (Varga T.), Peregrin R., Balogh T., Mándi L., Sebestyén G. (Szabó J.), Bancsi G., Lizák B., Bicskó G. (Bíró J.), Danku J. Edző: Tivadar András.

Gólgazdag mérkőzésen ilyen különbséggel is megérdemelt hazai siker.

Gól: Gömze A. 3, Pálvölgyi B. (11-esből), Orosz D., Oxi R., illetve Sebestyén G., Illés P., Bíró J Ifi: 5–1.

Lukács Tibor: – Nehezen indult a mérkőzés, de a második félidőben több gól is a lábakban maradt.
Tivadar András: – Van még mit tanulni ebben az osztályban. Ugyanez a játékvezetésre is igaz…

Tiszavasvári–Nagyhalász 3–1 (3–0)

Tiszavasvári, 300 néző, v.: Resán G.

Tiszavasvári: Jakocska Cs. – Szolyka T., Balogh N., Csáki V., Orosz T. (Gyurján R.), Szőllősi D., Horváth N., Gál N. (Kántor Zs.), Nagy I. (Lakatos B.), Tudja D. (Szabó M.), Cseh K. (Bakos T.). Edző: Kiss Gábor.

Nagyhalász: Gagyi S. – Turbucz T. (Bognár A.), Ludánszki I. (Kató I.), Hajzer L., Bene L., Gyügyei Z. (Fábri Z.), Barzó G. (Bartha Z.), Simon D. (Böszörményi D.), Kerti L., Ladányi D., Pataki E. Edző: Opre Mihály.

Álomszerűen kezdett a hazai csapat, 18. perc elteltével már 3–0-ra vezetett a szépen, de a kapura veszélytelen halásziakkal szemben. A kiállítás után a vasvári kapus több ziccert hárított, mindkét csapatnak akadtak óriási helyzetei.

Gól: Gál N. (11-esből), Cseh K., Nagy I., illetve Ludánszki I. Kiállítva: Szőlősi D. (56. perc). Ifi: 1–6. (Tudósító: Hankó András)

Kiss Gábor: – Teljesen megérdemelten nyertük a mérkőzést. Minden egyes játékosom maximálisan küzdött, gratulálok nekik.
Opre Mihály: – Labdatartásban és a gólhelyzetek kialakításában jók voltunk, de ellenfelünk hibáinkat korán kihasználva rúgott három gólt. Gratulálok a Vasvárinak, ugyanakkor a vereség ellenére csapatunk játékosainak is.

Mátészalkai MTK–Nagyecsed 0–1 (0–0)

Mátészalka, 250 néző, v.: Tordai M.

Mátészalka: Pindzsula P. – Botos D., Robas, Jeddi B., Kiss R. (Magyari M.), Botos A., Sándor D., Stef, Szántó Z. (Lyáh A.), Dascal (Batizi-Pócsi N.), Szathmári S. (Szathmári D.). Edző: Siska Attila.

Nagyecsed: Makó R. – Dobos Z., Pócsi B., Ricsei F., Zámbó K., Homann R., Czifrák R. (Sarkadi G.), Ascsillán L. (Bulyáki A.), Nyíregyházi G. (Puskás D.), Somlyai G. (Bulyáki K.), Marinas. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

A szerdai kupameccsel ellentétben ezúttal inkább a vendégek akarata érvényesült győzelmük megérdemelt.

Gól: Somlyai G. Ifi: 4–6. (Tudósító: Plesu Ádám)

Siska Attila: – Sokat futottunk, többet birtokoltuk a labdát, de gólt nem tudtunk szerezni. Ez most egy ilyen időszak, ami el fog múlni. A tavalyi ezüstérmes ellen egyet hibáztunk, de úgy látszik, ez is megengedhetetlen.
Ádámszki Róbert: – Molnár Guszti bá’ törzsszurkolónknak jobbulást kíván az egész csapat! Megérdemelt győzelmet arattunk, több góllal is nyerhettünk volna, de ne legyünk telhetetlenek.


Tabella:

1.  NYÍRGYULAJ KSE  2 2 0 0 9 3 6 6
2.  BALKÁNYI SE  2 2 0 0 7 1 6 6
3.  RSE NAGYECSED  2 2 0 0 5 0 5 6
4.  TISZAVASVÁRI SE  2 2 0 0 6 3 3 6
5.  TUZSÉR SE  2 2 0 0 2 0 2 6
6.  GYULAHÁZA KSE  2 1 0 1 5 4 1 3
7.  SZAKOLY SE 2 1 0 1 4 4 0 3
8.  NAGYHALÁSZI SE  2 1 0 1 3 3 0 3
9.  RAKAMAZ 2 1 0 1 1 1 0 3
10.  BAKTALÓRÁNTHÁZA 2 1 0 1 4 5 -1 3
11.  SÉNYŐ-CARNIFEX FC  2 0 1 1 1 2 -1 1
12.  FEHÉRGYARMAT SC  2 0 1 1 1 4 -3 1
13.  MÁNDOK VSE  2 0 0 2 4 7 -3 0
14.  MÁTÉSZALKAI MTK  2 0 0 2 0 3 -3 0
15.  VÁSÁROSNAMÉNY 2 0 0 2 4 10 -6 0
16.  IBRÁNY SE  2 0 0 2 2 8 -6 0

 

Fel Következő