20. forduló (2017.03.25-26.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Balkány SE
 2017.03.26. 15:00

Paulik István, ibrányi edző: – Minden játékos a rendelkezésemre áll, így bízom az eredményes folytatásban.

Mirgai László, balkányi edző: – Paulik István az egyik legjobb játékosom volt a Kertvárosban, több bajnoki címet szereztünk együtt. Kívánom neki, hogy edzői pályafutása sikeres legyen, kivéve az ellenünk játszott meccset. Nehéz mérkőzésre számítok, ha pontokat akarunk szerezni, márpedig akarunk, a helyzetkihasználáson javítani kell!


További mérkőzések:

Szombat

Tiszavasvári (2.)–Vásárosnamény (14.)

Kiss Gábor, tiszavasvári edző: – Ha az előttünk álló hétvégén pontokat akarunk szerezni, akkor elsősorban mentálisan kell nagyot változnunk, és fel kell kötnünk a gatyát az eredményes szereplés érdekében. Egy minden téren önbizalommal teli naményi csapatot fogunk fogadni, aki meggyőződésem, hogy ellenünk is győzelemre fog játszani, már csak a helyezéséből adódóan is. Ez kiváló alkalom lesz a játékosaim számára, hogy a pályán mutassák meg, van bennük tartás és itthon tudják tartani a három bajnoki pontot.

Farkas Béla, vásárosnaményi edző: – Ha nem követjük el a védekezésben azokat a gyermeteg hibákat, amiből mindhárom tavaszi meccseken gólt kaptunk, emellett az akarás és a lelkesedés nem változik, akkor itt is sikeresen szerepelhetünk.

Mándok (13.)–Baktalórántháza (6.)

Dancs Béla, mándoki edző: – Az Ecseden szerzett három pont akkor lehet értékes, ha a hazai pályán is legyőzzük ellenfelünket. Ugyanakkor biztos, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz a masszív és rutinos Baktával szemben.

Illés László, baktalórántházi edző: – Nehéz mérkőzésre számítok, mivel az őszhöz képest minden szinten erősebb Mándokkal találjuk magunkat szembe. Ettől függetlenül az elmúlt hetek tapasztalata alapján bizakodva várjuk a hét végi meccset.

Tuzsér (11.)–Nagyecsed (4.)

Gergely István, tuzséri játékos-edző: – Hazai pályán nem lehet más választásunk, mint pótolni a Halászban elhullajtott pontokat. A csapat abszolút képes tarra, hogy legyűrje a jó erőkből álló Nagyecsedet, ennek érdekében a keret minden egyes tagjától maximális koncentráltságra van szükség.

Ádámszki Róbert, nagyecsedi játékos-edző: – Ismét nehéz meccsre számíthatunk, mert a Tuzsér otthon különösen veszélyes. Igen csak össze kell kapni magunkat, ha ismét eredményesek akarunk lenni.

Nyírgyulaj (5.)–Sényő-Carnifex (10.)

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – A tavaszi szezonunk eddig a hullámvasúthoz hasonlatos, ha a folytatódik a sorozat, akkor most nyerünk.

Ember Roland, sényői edző: – Nem szabad, hogy megtévesszen minket a Gyulaj legutóbbi veresége, ugyanis az előző meccsükön, hazai pályán éppen az ellenkező arcát mutatta. Mivel megint otthon játszanak, mindenre fel kell készülni, egy biztos, nem feltartott kézzel megyünk, mert nekünk is szükségünk van minden pontra


Vasárnap

Rakamaz (6.)–Nagyhalász (3.)

Madalina György, rakamazi edző: – Amíg nem történik meg a pályákon az első fűnyírás, addig színvonalról nem beszélhetünk. Egyelőre úgy pattog a labda, mint a kukorica… Mindenki igyekszik valamilyen módon kicsikarni a győzelmet, az sem baj, ha vasárnap nálunk is pattog a labda, csak így vagy úgy – nyerjünk!

Ludánszki István, nagyhalászi játékos-edző: – Szeretnénk megőrizni a dobogós helyünket, ehhez mindent meg kell tennünk, hiszen egy kiváló csapat ellen fogunk játszani.

A Mátészalkai MTK–Fehérgyarmat mérkőzést április 26-án játsszák.

Szabadnapos: Gyulaháza.


Tudósítások, eredmények

Ibrány–Cellspan-Balkány 0–4 (0–3)

Ibrány, 300 néző, v.: Pethő P.

Ibrány: Menyhárt N. – Berecki S., Esze B. (Boros M.), Hruska Á., Kiss P., Flavio, Engi D., Nagy N. (Dudás B.), Bertók D., Vidoven M. (Csizmarik Á.), Vinicius. Edző: Paulik István.

Balkány: Hegyes B. – Lakatos T., Vass Z. (Buka B.), Kondor M. (Jakab R.) Hortó A., Szabó M. (Simon Sz.), Bogdanovics, Kállai G. )Borsi D.), Ohár R., Lippai T., Iván Zs. (Szabó P.). Edző: Mirgai László.

A kiállítás után sem adta fel a hazai csapat, ugyanakkor megérdemelten nyert a helyzeteivel jobban sáfárkodó, rutinosabb Balkány.

Kiállítva: Hruska Á. (33. perc).

Gól: Kállai G. 2., Lippai T., Iván Zs.

Ifi: 4–3.

Paulik István: – Az első félidőben eldőlt a mérkőzés, a szünet után becsülettel küzdött a csapat. Gratulálok a Balkánynak.

Mirgai László: – Az első félidőben a viharos szélben sikerült jó százalékban sikerült kihasználni az adódó helyzeteket. A megnyugtató előny birtokában nagyon jó ütemben rúgtuk a negyedik gólt, viszont az Ibránynak is jár a dicséret, mert becsületesen küzdött.


További eredmények:

Tiszavasvári–Vásárosnamény 1–3 (0–0)

Tiszavasvári, 120 néző, v.: Bíró Cs.

Tiszavasvári: Tóth N. – Szolyka T. (Nagy I.), Balogh N., Csáki V. (Kántor Zs.), Cseh K., Horváth N. (Lakatos Barna), Horváth M., Orosz T. (Gyurján R.), Lakatos Bence, Gál N., Tudja D. Edző: Kiss Gábor.

Vásárosnamény: Kardos Z. – Fejes J., Nagy D., Illés P., Danku J., Mándi L., Balogh Gy., Deskó D., Bancsi G., Lizák B. (Szeles L.), Bíró J. Edző: Farkas Béla.

Tavaszias időben nem várt hazai vereség.

Gól: Nagy I., illetve Illés P. 2 (mindkettő 11-esből), Bancsi G. Ifi: 3–2.

Kiss Gábor: – Nem szeretnék nyilatkozni, két okból sem. Az egyik, mert eltiltanának a kispadtól, másfelől nem biztos, hogy akkor a játékosok a héten jönnének edzésre…

Farkas Béla: – Akartunk, fegyelmezetten játszottunk, a helyzeteink egy részét pedig kihasználtuk.

Mándok–Baktalórántháza 3–1 (2–0)

Mándok, 200 néző, v.: Major O.

Mándok: Pécsi V. – Bodnár L., Kovács I., Hidi N., Galambos L. (Katkó M.), Győri J. (Varga D.), Buda P. (Szabó T.), Vezdel, Riasko, Velikij (Angyal Á.), Csáki P. Edző: Dancs Béla.

Baktalórántháza: Tóth K. – Kántor F., Pálfi I., Kozma J. (Geda G.), Marics G., Csordás G., Rakóczi Zs., Nagy T., Sitku Á. (Molnár L.), Miskolczi L., Pénzes Á. Edző: Illés László.

Megérdemelt hazai győzelem.

Gól: Riasko, Kovács I., Csáki P., illetve Kiállítva: Kántor F. (36. perc), Miskolczi L. (67. perc) Ifi: 0–1.

Dancs Béla: – Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Az első félidővel kifejezetten elégedett voltam, a másodikkal már kevésbé. Van hová fejlődnünk, de ma a három pont megszerzése volt a legfontosabb.

Illés László: – Sajnos, a mérkőzés elején bennmaradtunk az öltözőben, majd emberhátrányban tisztességesen helytálltunk, amiből ennyire futotta. Egyebet most nem mondanék, bár lehetne…

Tuzsér–Nagyecsed 0–1 (0–0)

Tuzsér, 100 néző, v.: Tordai M.

Tuzsér: Zán K. – Nagy K., Iván A., Dolhai M., Hriskevics, Setét R., Bagoly Z., Soós T., Dallos L., Pálinkás T. (Lakatos B.), Veress L. Játékos-edző: Gergely István.

Nagyecsed: Makó R. – Zámbó K., Marinas (Ádámszki R.), Homann R., Bulyáki K. (Bodogán Z.), Bulyáki A. (Bornemisza I.), Czifrák R., Dobos Z., Somlyai G., Pócsi B., Sarkadi G. (Nyíri Gy.). Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Helyzetek nélkül hazai pályán sem lehet meccset nyerni…

Gól: Bulyáki A. Kiállítva: Bagoly Z. (56. perc). Ifi: 6–3. (Tudósító: Lakatos Tibor)

Gergely István: – Egygólos mérkőzésen a Nagyecsed szerezte azt a bizonyos egyet. A kiállítás dacára az utolsó félórában mindent megpróbáltunk, sajnos, nem sikerült egyenlíteni, attól tartok, nagyon fognak hiányozni ezek a pontok…

Ádámszki Róbert: – Semmi különös dolog nem történt, végre mindenki tette a dolgát és győztünk.

Nyírgyulaj–Sényő-Carnifex 0–5 (0–2)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Veres J.

Nyírgyulaj: Opre R. – Lovas N., Angyalos A., Tóth B., Orosz D., Gózner K., Sánta J. (Gömze A.), Siska G., Erdei Z., Oxi R. (Fekete G.), Török I. Edző: Lukács Tibor.

Sényő: Jakocska Cs. – Fiumei V. (Fábri Z.), Bodó G., Klepács K., Ács Á., Toldi A. (Madzin I.), Makai I., Haburcsák B., Phrakonkham (Ruska T.), Haburcsák K., Szűcs F. Edző: Ember Roland.

A vendégcsapat megérdemelt sikert aratott még ilyen különbséggel is.

Gól: Haburcsák B., Haburcsák K., Madzin I., Ruska T., Ács A. Kiállítva: Madzin I. (90. perc). Ifi: 2–3.

Lukács Tibor: – Gratulálok a vendégeknek.

Ember Roland: – A csapat maximálisan azt tette és véghez is vitte, amit megbeszéltünk. Ennek volt köszönhető az első félidőben szerzett két gól, a szünet után a mezőnyben kiegyenlítetté vált a játék, ugyanakkor mivel az üres területeket pontosan játszottuk be, így volt lehetőségünk az előny növelésére, a lehetőséggel pedig éltünk.


Vasárnap

Rakamaz–Nagyhalász 1–0 (0–0)

Rakamaz, 250 néző, v.: Kosztyu J.

Rakamaz: Szobonya G. – Majoros Á., Deme A., Gelsi L. (Csomány Ö.), Venczel I., Galambosi G., Gégény M., Csáki J. (Anderka R.), Suskó Á., Kóka R., Tóth T. (Petruska A.). Edző: Madalina György.

Nagyhalász: Gagyi S. – Simon D., Tubucz T., Nagy D. (Bognár A.), Ladányi D. (Bene L.), Bartha Z., Böszörményi D., Kató I., Hajzer L., Bene L., Verner M. (Gábor P.). Játékos-edző: Ludánszki István

A hazaiak az utolsó percben csikarták ki az értékes győzelmet.

Gól: Petruska A. Ifi: 0–1.

Madalina György: – Nem emlékszem hasonlóra, amikor egy győztes mérkőzés után csapatom játékát kell kritizáljam. Nagyon alacsony színvonalú meccs volt, helyzetek nélkül – nagy szerencsével nyertünk.

Ludánszki István: – Vereséget és győzelmet sem érdemeltünk ma. Talán jókor jön ez a pofon. Az első félidőben nem úgy futballoztunk, hogy mellénk pártoljon a szerencse.

A Mátészalkai MTK–Fehérgyarmat mérkőzést április 26-án játsszák.

Szabadnapos: Gyulaháza.


Tabella

1. BALKÁNY 18 13 5 54–14 44
2. NAGYECSED 18 10 2 6 32–25 32
3. TISZAVASVÁRI 19 9 5 5 27–26 32
4. NAGYHALÁSZ 18 8 6 4 28–13 30
5. RAKAMAZ 17 8 5 4 29–15 29
6. NYÍRGYULAJ 19 8 4 7 36–34 28
7. FEHÉRGYARMAT 18 7 4 7 26–27 25
8. BAKTALÓRÁNTHÁZA 19 7 4 8 27–37 25
9. SÉNYŐ 18 6 5 7 33–33 23
10. IBRÁNY 18 6 2 10 29–43 20
11. TUZSÉR 17 5 4 8 22–25 19
12. MÁNDOK 18 5 4 9 21–31 19
13. VÁSÁROSNAMÉNY 18 5 2 11 40–55 17
14. MÁTÉSZALKA 17 4 5 8 19–23 17
15. GYULAHÁZA 18 3 5 10 25–47 14

 

Fel Következő