21. forduló (2017.04.01-02.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Nyírgyulaj KSE

Ibrány SE
 2017.04.01. 15:00

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – Ez eddig nem a mi tavaszunk, szétesett védekezés, erőtlen támadójáték,
alacsony futómennyiség jellemez bennünket. Mindenképpen változtatásra van szükség, vagy így, vagy úgy…

Paulik István, ibrányi edző: – A hétvégén mindenképpen pontot kell szereznünk. Ahhoz, hogy ezt megvalósítsuk fegyelmezetten és koncentráltan kell futballoznunk.


További mérkőzések:

Szombat

Baktalórántháza (8.)–Tuzsér (11.)

Illés László, baktalórántházi edző: – Hazai pályán mindenképpen nyerni kell. Azért tisztában vagyunk azzal, hogy a Tuzsér mindig is Tuzsér, amellyel könnyű mérkőzést talán még soha nem játszottunk.

Gergely István, tuzséri játékos-edző: – A héten úgy érzem, sikerült rendet tenni a fejekben. A jelenlegi helyzetünkben semmi más nem elfogadható, csak a győzelem. Bízom a csapatban, hogy ezt teljesíteni tudja.

Vásárosnamény (13.)–Mándok (12.)

Farkas Béla, vásárosnaményi edző: – Ha akarásban, fegyelmezettséget és persze, az eredményességet tekintve tovább javulunk, akkor lépegethetünk előre.

Dancs Béla, tuzséri edző: – Mindkét csapat azért küzd, hogy elkerüljön a veszélyzónából. A Namény nagyon jól kezdte a tavaszi szezont, félelmetes mérlege van hazai pályán, éppen ezért különös figyelemre és taktikai fegyelemre lesz szükség, hogy megállítsuk menetelését. Bízom benne, hogy sikerülni fog.

Nagyecsed (2.)–Rakamaz (5.)

Ádámszki Róbert, nagyecsedi játékos-edző: – Jól felkészített Rakamazt fogadunk, ugyanakkor azt gondolom, az őszi vereség miatt van törleszteni valónk. Ha a Tuzséron mutatott játékot, illetve akarást látom újra viszont, akkor itthon tarthatjuk a három pontot.

Madalina György, rakamazi edző: – Aludva néhányat a vasárnapi mérkőzésre másként látom a Nagyhalász ellen történteket. Hisz legyőztünk egy jó csapatot és a körülményeket, egyben értékes sikert arattunk. Addig nincs gond, amíg gyengébb teljesítménnyel is nyerni tudunk, baj akkor lesz, amikor jó játékkal kikapunk. Reméljük, ez nem Nagyecseden következik be!


Vasárnap

Cellspan-Balkány (1.)–Mátészalkai MTK (14.)

Mirgai László, balkányi edző: – Tudjuk, a Mátészalkának égetően szüksége van a pontokra, ezért nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Hazai közönség előtt mindig szeretnénk jól teljesíteni, most is ez a célunk, meglátjuk, ez mire lesz elég.

Fogarasi Zoltán, mátészalkai edző: – Igaz, hogy már két tavaszi mérkőzésünk is elmaradt, de így is nagyon rossz a tabellára nézni, hiszen az számunkra nem sok jót mutat. Ebből a helyzetből kiindulva vágunk neki az áprilisi hét mérkőzésünknek, amelynek végén remélhetőleg távolabb kerülünk a kiesőzónától. Ennek a sorozatnak az első állomása Balkányban lesz, ahol a jelenlegi állás szerint a bajnokjelölt a kiesőjelölttel találkozik. Biztos vagyok abban, hogy ebből a mérkőzésből vagy nagyon jól fogunk kijönni, vagy nagyon csúnyán, itt nem lesz középút. Az esélyek nem mellettünk szólnak, de mindenképpen szeretnénk tisztességgel helytállni, ami a mi helyzetünkben minimum elvárható a csapattól.

Fehérgyarmat (7.)–Tiszavasvári (3.)

Siti Ferenc, fehérgyarmati edző: – Remélem, a bajnoki szünet során sikerült összeszedni „földi maradványainkat” és visszatalálunk arra útra, amely a pokolból kifelé vezet. Ellenkező esetben szurkolóink haragja a purgatóriumig kísérni fog bennünket.

Kiss Gábor, tiszavasvári edző: – Két hasonló cipőben járó együttes fog találkozni Fehérgyarmaton, ahol mindkét csapat számára csak a győzelem lesz az elfogadható eredmény. Ezt az a társaság fogja elérni, amely érvényesíteni tudja majd az akaratát a másik felett. Mellébeszédnek nem lesz helye hétvégén!

Sényő-Carnifex (9.)–Gyulaháza (15.)

Ember Roland, sényői edző: – A földön maradva ott szeretnénk folytatni, ahol Nyírgyulajban abbahagytuk.

Bardi Gábor, gyulaházi edző: – A megyei szinten kiemelkedő játékoskerettel rendelkező és bombaformába lendült Sényő otthonában nem lehet más célunk, mint bízni a tisztes helytállásban.

Szabadnapos: Nagyhalász.


Tudósítások, eredmények

Nyírgyulaj–Ibrány 3–1 (0–0)

Nyírgyulaj, 200 néző, v.: Resán G.

Nyírgyulaj: Opre R. – Vass I., Czerula Zs., Lovas N., Angyalos A., Nagy I., Gömze A., Török I. (Oxi R.) Erdei Z., Orosz D. (Siska G.), Fekete G. Edző: Lukács Tibor.

Ibrány: Menyhárt N. – Esze B. (Kovács G.), Berecki S., Hornyai D. (Dudás B.), Csizmarik Á., Kiss P., Flavio, Engi D., Vinicius, Nagy N. (Bertók D.), Boros M. Edző: Paulik István.

A hazaiak sokat tettek ezért a győzelemért.

Gól: Török I. 2, Fekete G., illetve Berecki S.

Ifi: 2–0.

Lukács Tibor: – Az első félidőben gólhelyzetek sokaságát hagytuk ki, a megnyugtató első találat után jól futballozva szereztük meg a győzelmet.

Paulik István: – Nagyon nagyot kell változnunk mentálisan és taktikailag ahhoz, hogy a folytatásban pontot, pontokat tudjunk szerezni. Gratulálok a Gyulajnak.


További eredmények:

Szombat

Baktalórántháza–Tuzsér 2–0 (0–0)

Baktalórántháza, 200 néző, v.: Losonczki.

Baktalórántháza: Tóth K. – Lakatos I., Pálfi I., Kozma J. (Molnár L.), Marics G. (Geda G.), Ráti G., Bodnár G., Csordás G., Rakóczi Zs., Sitku Á. (Nagy T.), Pénzes Á. Edző: Illés László.

Tuzsér: Zán K. – Nagy K., Zán P., Iván A., Setét R., Soós T., Lakatos B. (Jónás K.), Gergely I., Dallos L., Pálinkás T., Veress L. Játékos-edző: Gergely István. Álmosan kezdődött a mérkőzés, az első félidőben felváltva forogtak veszélyben a kapuk, a másodikban a vendégcsapat elfáradt és a Bakta sorra alakította és hagyta ki helyzeteiket.

Gól: Marics G. (11-esből), Molnár L. (11-esből). Ifi: 1–0.

Illés László: – Gratulálok csapatomnak a türelmes játékhoz, magas színvonalú játékvezetés mellett megérdemelt győzelmet arattak.

Gergely István: – A csapat nehéz körülmények, a sok hiányzó ellenére szervezetten játszott, úgy érzem, nem érdemeltünk vereséget.

Vásárosnamény–Mándok 2–1 (2–1)

Vásárosnamény, 450 néző, v.: Rúsz.

Vásárosnamény: Kardos Z. – Nagy D., Lakatos I., Danku J., Fejes J., Illés P., Bancsi G., Mándi L., Balogh Gy., Deskó D. (Szeles L.), Lizák B. (Bíró J.). Edző: Farkas Béla.

Mándok: Pécsi V. – Bodnár L., Hidi N., Hegedűs T., Kovács I. (Varga D.), Veszdel (Szabó T.), Csáki P., Buda P. (Győri J.), Galambos L., Riasko, Velikij. Edző: Dancs Béla. Kiegyenlített erők küzdelmében, jó iramú meccsen nyert a hazai csapat.

Gól: Deskó D. 2, illetve Csáki P. Kiállítva: Illés P. (32. perc), illetve Bodnár L. (80.). Ifi: 12–0.

Farkas Béla: – A hozzáállás, az akarat miatt büszke vagyok minden játékosomra és arra is, hogy ennek a csapatnak az edzője vagyok!

Dancs Béla: – Akaratgyenge, nagyképű játék, ilyen hozzáállással nem lehet meccset nyerni. A fiúk bemutatkoztak erről az oldalról, én pedig hétfőn fogok a rosszabbik oldalamról.

Nagyecsed–Rakamaz 0–1 (0–0)

Nagyecsed, 150 néző, v.: Papp F.

Nagyecsed: Makó R. – Zámbó K., Marinas, Homann R., Bulyáki K. (Ádámszki R.), Bulyáki A., Czifrák R., Dobos Z., Somlyai G., Pócsi B., Sarkadi G. (Bodogán Z.). Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Rakamaz: Szobonya G. – Csáki J., Deme A., Venczel I., Suskó Á., Kóka R., Majoros Á., Gelsi L. (Lotz Á.), Tóth T. (Petruska A.), Gégény M., Galambosi G. (Anderka R.). Edző: Madalina György. Nagyon rossz talajú pályán folyamatos játék nem alakulhatott ki.

Gól: Kóka R. Ifi: 3–2.

Ádámszki Róbert: – Igazi döntetlenszagú meccsen a kapuk nem forogtak veszélyben. Egy hálószaggató lövés döntött a három pont sorsával.

Madalina György: – A pálya talaja miatt egyik csapat azt játszotta, amit tud, ugyanakkor dicséretet érdemelnek, hogy így is megpróbáltak a legtöbbet kihozni a magukból. Tipikus egygólos mérkőzés volt, kevés helyzettel és egy ritkán látható Kóka-bombával szereztük meg a három pontot.


Vasárnap

Cellspan-Balkány–Mátészalkai MTK 3–1 (2–0)

Balkány, 220 néző, v.: Kiss L.

Balkány: Oláh D. – Lakatos T. (Buka B.), Vass Z. (Szabó P.), Kondor M., Hortó A., Kállai G. (Bereczki T.), Bogdanovics (Borsi D.), Iván Zs., Jakab R. (Simon Sz.), Ohár R., Lippai T. Edző: Mirgai László.

Mátészalka: Félegyházi V. – Szántó Z. (Horváth Á.), Barzó G., Lyáh A. (Gergely M.), Botos A., Szathmári S., Dascal (Batizi-Pócsi N.), Sándor D., Stef, Jeddi B., Botos D. (Drabik M.). Edző: Fogarasi Zoltán. Nagyon rossz talajon, küzdelmes meccset nyert a listavezető. Gól: Ohár R. 3, illetve Ifi: 2–3.

Mirgai László: – Nagyon jól felkészített Mátészalka ellen főként hatékony pontrúgásainknak köszönhetjük ezt a győzelmet.

Fogarasi Zoltán: – Gratulálok a bajnokcsapatnak. Nem játszottunk alárendelt szerepet, de a pontrúgásoknál folyamatosan lemaradtunk és ez okozta vesztünket. A mezőnyben nyílt volt a játék, teljesen egyenrangú ellenfele voltunk a hazai csapatnak.

Fehérgyarmat–Tiszavasvári 1–2 (1–1)

Fehérgyarmat, 300 néző, v.: Takács Á.

Fehérgyarmat: Ovszijenko – Osváth S., Csáki R. (Baráth G.), Pankotai I., Bodó R., Rigó A., Petrohai G. (Máté Á.), Balogh Á., Baglyos L. (Petrohai M.), Szatke M., Popovics N. Edző: Siti Ferenc.

Tiszavasvári: Tóth N. – Szolyka T. (Kántor Zs.), Balogh N. (Ujj L.), Csáki V. (Orosz T.), Lakatos Barna, Cseh K., Horváth N. , Szőllősi D., Lakatos Bence (Gyurján R.), Gál N., Tudja D.

Edző: Kiss Gábor. Úgy tűnik, mintha a hazai csapatból többen nem lennének tisztában azzal, hogy ha ez így folytatódik, akkor ennek a történetnek még szomorú vége is lehet. Ezúttal minden adott volt ahhoz, hogy jó mérkőzés legyen, de végül ez dermesztőbb lett, mint egy mínusz húsz fokban lejátszott derbi. Fehérgyarmaton azon gondolkoznak, milyen akaratnövelő gyógyszert kellene beadni a fiúknak…

Gól: Petrohai G., illetve Cseh K., Tudja D. Ifi: 4–8. (Tudósító: Papp Attila)

Siti Ferenc: – Kétségtelen, hogy nem vagyunk győzelmi szériában. Adtunk három gólpasszt és kikaptunk kettő egyre. De azt biztosra veheti mindenki, hogy felemeljük a fejünket, nem fogunk a kertek alatt kullogni, megmutatjuk mindenkinek, hogy ez a csapat ősszel nem véletlenül szerzett huszonöt pontot.

Kiss Gábor: – Amiért jöttünk azt a csapat teljesítette, nagyot küzdve szerezte meg a három pontot.

Sényő-Carnifex–Gyulaháza 3–2 (2–0)

Sényő, 300 néző, v.: Gergely S.

Sényő: Jakocska Cs. – Fiumei V. (Dankó Zs.), Bodó G., Ruska T. (Tímák Cs.), Ács Á., Toldi A., Makai I., Haburcsák B. (Fábri Z.), Prhrakonkham (Oláh D.), Haburcsák K., Szűcs F. Edző: Ember Roland.

Gyulaháza: Bandor F. – Deák Z. (Deák B.), Gáti Sz., Gáti S. (Tóth G.), Tóth D., Tóth F., Kovács B., Juhász L., Lévai Cs., Bombera M., Éles I. Edző: Bardi Gábor. Ragyogó időben, szép számú közönség előtt alacsony színvonalú mérkőzésen megérdemelten nyert a hazai csapat. Gól: Toldi A. 2, Haburcsák B., illetve Deák B., Tóth D. Ifi: 2–4.

Ember Roland: – Ezért is három pont jár… Ma nem játszottunk jól, de a győzelemre rászolgáltunk.

Bardi Gábor: – Tisztességesen helytálltunk, többet nem szeretnék mondani…

Szabadnapos: Nagyhalász.

 


Tabella

1. BALKÁNY 19 14 5 0 57 15 42 47
2. TISZAVASVÁRI  20 10 5 5 29 27 2 35
3. NAGYECSED  19 10 2 7 32 26 6 32
4. RAKAMAZ 18 9 5 4 30 15 15 32
5. NYÍRGYULAJ 20 9 4 7 39 35 4 31
6. NAGYHALÁSZ 18 8 6 4 28 13 15 30
7. BAKTALÓRÁNTHÁZA 20 8 4 8 29 37 -8 28
8. SÉNYŐ 19 7 5 7 36 35 1 26
9. FEHÉRGYARMAT 19 7 4 8 27 29 -2 25
10. VÁSÁROSNAMÉNY  19 6 2 11 42 56 -14 20
11. IBRÁNY  19 6 2 11 30 46 -16 20
12. TUZSÉR   18 5 4 9 22 27 -5 19
13. MÁNDOK 19 5 4 10 22 33 -11 19
14. MÁTÉSZALKA 18 4 5 9 20 26 -6 17
15. GYULAHÁZA 19 3 5 11 27 50 -23 14

 

Fel Következő