10. forduló (2019.10.12-13.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Nagyecsed RSE

Ibrány SE
2019.10.12. vasárnap, 15:00

 

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Úgy néz ki, egy ember híján teljes a keret. Ez utoljára hat hete fordult elő velünk, ez meg is látszik a heti edzésmunkánkon. Most már nincs miről beszélni: tessék, Urak, a pályán bizonyítani!

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Minden csapat életében vannak jó és rosszabb periódusok. Tisztában vagyok vele, hogy a hétvégi teljesítményünk hagy kívánnivalót maga után. Azt is tudom, hogy ettől sokkal jobb csapat, játékosok vagyunk, mint amit most mutattunk, de ezt nem csak nekem kell elhinni. Én bízom a csapatban és a szurkolóinkban, akik mindig mellettünk állnak. Hisz sikerekben és kudarcokban mindörökké Ibrány! A hétvégén egy nekünk „mumus” csapattal találkozunk, de sikeresen akarunk hazatérni.


További mérkőzések:

Szombat

Baktalórántháza (10.)–Újfehértó (8.)

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Négy vereség után ideje lenne már győznünk. Remélem, szombaton megszakad a rossz sorozatunk.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Nem várjuk túl jó előjelekkel a mérkőzést, sajnos több sérültünk is akad, de azért mindenféleképpen szeretnénk megnehezíteni a hazai csapat dolgát.

Mátészalka (9.)–Nyírmeggyes (16.)

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Nincs mire várnunk, ideje lenne a rossz sorozatunkat megszakítani. Az ellenfelet nem lebecsülve, jó vagy rossz játékkal, de itthon kell tartanunk a három pontot.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – A mostani helyzetünkben minden pontra szükségünk van, ennek szellemében fogunk kifutni a pályára szombaton.

Vásárosnamény (4.)–Balkány (12.)

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Biztos voltam benne, hogy a Balkány kijön rossz sorozatából, az elmúlt héten önbizalom-növelő győzelmet szereztek. Ennek ellenére hazai pályán képesnek tartom csapatomat, hogy pontot vagy pontokat tudjon szerezni.

Belényesi Miklós, a Balkány játékos-edzője: – Az egyik legjobb formában lévő csapathoz látogatunk, amelyet egy igazi legendás edző irányít! Stabil védekezés jellemző rájuk, ugyanakkor a második legtöbb gólt rúgták! Jó meccsre van kilátás, mindkét csapat a támadófocit részesíti előnyben, remélem, sokan kilátogatnak a mérkőzésre!

Kemecse (11.)–Nagyhalász (1.)

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Ellenfelünk nagyon jó halász, tele van a szákjuk bajnoki pontokkal. Egységes, masszív csapat, de úgy érzem, az elmúlt hetekben egységes csapattá kovácsolódtunk mi is. Hazai pályán mindent megteszünk, hogy kiússzon a három pont a hálójukból.

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Nem lesz egyszerű feladatunk hétvégén, ugyanis ellenfelünknek nagy szüksége van a pontokra. Jó mérkőzésre számítok, amelyen remélem, mi örülhetünk a végén.

Vasárnap

Kisvárda II. (13.)–Tiszakanyár (15.)

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Az elmúlt két fordulóban közel álltunk a győzelemhez, de mégsem mi örültünk a végén. Remélem, hétvégén mi fogunk örülni.

Ember Roland, a Tiszakanyár edzője: – Szeretnénk folytatni a pontgyűjtést.

Mándok (3.)–Tarpa (6.)

Mirgai László, a Mándok edzője: – Elég nehéz helyzetben vagyok, mert bajnokság közben nem szerencsés átvenni egy csapatot, pláne úgy, hogy az elkövetkező hét meccsünkből hat is élcsapatnak mondható. Igyekszünk jól felkészülni a mérkőzésekre, én bízok a fiúkban.

Márton István, a Tarpa edzője: – Fájó volt a szombati vereség, úgy néz ki, nem tudjuk átlépni a saját árnyékunkat! Nem fogjuk feladni az elveinket, mi Mándokon is megpróbálunk focizni, reméljük, ezúttal lesz is partnerünk!

Fehérgyarmat (7.)–Nyírgyulaj (2.)

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Vége a rögtönzött fesztiválnak, és lehet a győzelmek is el fognak maradni, ha azzal szórakozunk, hogy ki jön edzésre és ki nem. Ha ebben nem fejlődünk, akkor visszaesünk a tabella alsó felére. A bajnokesélyes ellen felszabadultan játszhatunk és reméljük, nem epizódszerepet!

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Egy jó formában lévő csapathoz látogatunk, ahol csak fegyelmezett, taktikus játékkal van esélyünk egy jó eredmény elérésére.


Tudósítások, eredmények

Nagyecsed RSE–Ibrány SE 0–0

Nagyecsed, 200 néző, v.: Major O.

Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G. (Török S.), Zámbó K., Marinas (Papp Cs.), Nyíri Gy., Homann R., Bulyáki K., Bulyáki A. (Ádámszki R.), Kóka R., Dobos Z., Somlyai G. (Nyíregyházi G.). Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Ibrány: Tóth N. – Majoros Á., Nagy D., Csáki J., Boros I., Gergely B., Kovács G., Jeddi B., Somogyi M. (Farkas M.), Haburcsák K. (Viszokai K.), Pócsi B. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Jó iramú mérkőzésen mindkét csapat előtt adódtak óriási lehetőségek.

Kiállítva: Nyíri Gy. (88. perc).

Ifi: 6–2.

Ádámszki Róbert: – A játék képe és a helyzetek alapján igazságos döntetlen született. Addig nehéz lesz előrelépni, amíg nem tudunk gólt szerezni.

Kiss Tamás: – A meccs összképe alapján igazságos a döntetlen. Az első félidőben nekünk, a második elején a hazaiaknak volt két nagyobb lehetősége. A meccs végén megint mi domináltunk, de ma, sajnos, a kapufáról kifelé pattant a labda, a gólvonalról is tisztázni tudott az ellenfél. Aminek örülök, kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót és újra láttam a tüzet és az alázatot kilencven percen keresztül a fiúkon.


Szombat:

Kemecse–Nagyhalász 1–3 (0–0)

Kemecse, 100 néző, v.: Sipos L. Kemecse: Sánta T. – Kovács I., Nagy D., Bakó T., Szaffián Sz. (Hubicsák Z.), Tóth T., Madzin I., Listván D., Ruska T. (Szsthmári D.), Sándor D., Hokk B. Edző: Márton Péter. Nagyhalász: Bodnár M. – Csáki B., Pap M. (Ludánszki I.), Bartha Z. (Gégény), Kató I., Hajzer L., Nagy N. (Bognár A.), Simon D., Tóth G., Varga D., Mátrai N. (Tóth V.). Játékos-edző: Ludánszki István. A második félidőben a Halász sokkal összeszedettebben játszott és megérdemelten vitte el a három pontot. Gól:  Szathmári D., illetve Kató I. 2, Simon D. Kiállítva: Sándor D. (64. perc), illetve Tóth G. (24. perc)

Márton Péter: – Emberelőnyben három pontrúgásból megvertük saját magunkat.

Nagy Lajos szakmai vezető: – Jólesett ez a három pont mint kezdő alkoholistának a másnapi gyógysör.

Baktalórántháza–Újfehértó 3–2 (1–2)

Baktalórántháza, 300 néző, v.: Kosztyu J. Baktalórántháza: Kőrösi N. – Balogh P. (Zámbori Z.), Csordás G., Kántor F., Varga L., Ráti G., Fábri Z., Hajdu G., Lakatos I., Istenes E. (Kozma J.), Nagy T.  (Molnár L.). Edző: Borza László. Újfehértó: Gégény B. – Tóth E. (Szigeti V.), Marinka Á. (Tóth Sz.), Mogyorósi Á., Csizmarik Á., Boros M., Petics Gy., Dénes K. (Daróczi P.), Veres D., Zámbó D., Pallai B. Edző: Piskóti Zsolt. Az első félidőben igaz vezetett a Fehértó kettő nullra is, miközben nagy balszerencse sújtotta a hazai csapatot, amely kapufát lőtt és  két ordító ziccert hagyott ki. A második játékrészben emberhátrányban is teljesen megérdemelten fordított a Bakta. Gól: Lakatos I. (11-esből), Balog P., Fábri Z., illetve Petics 2. Kiállítva: Ráti G. (55. perc). .

Borza László: – Katasztrofálisan kezdtük a mérkőzést, de szerencsére szünet előtt sikerült szépíteni, illetve a szünet után gyorsan egyenlítettünk. Dehogy az örömünk ne tartson sokáig, rögtön emberhátrányba kerültünk, a csapat viszont nagyot küzdött a hátralévő időben, így sikerült kicsikarni a győzelmet. Gratulálok a fiúknak!

Piskóti Zsolt: – A szezon eddigi legfájóbb vereségét szenvedtük el, ha ebből nem tanulunk akkor semmiből. A hazai csapat akaratban fölénk nőtt viszont játékban sokkal jobbak voltunk, de ezért pontot nem adnak.

Mátészalkai MTK–Nyírmeggyes 1–1 (0–0)

Mátészalka, 120 néző, v.: Hegedűs Cs. Mátészalka: Szilágyi P. – Szabó D., Szántó Z., Tempfli I., Catuna, Nagy Z., Farkas Z. (Szűcs Z.), Botos D., Magyari M., Tempfli P., Papp N. Játékos-edző: Tempfli Imre. Nyírmeggyes: Hajzer T. – Hornyák Zs., Szántó I., Nagy Zs., Paragh M., Éles B., Batizi-Pócsi N., Sitku Á., Szép Á. (Nemes Z.), Gózner K., Drabik M. Edző: Körmös Miklós. Lélektelenül és akarat gyengén bravúros körülmények között tartotta otthon legalább az egy pontot.  Gól: Botos D., illetve Batizi-Pócsi N.

Papik Zoltán szakosztályvezető: – Akaratban felülmúlt minket a Meggyes, ennek ellenére, ha a kihagyott helyzeteket számoljuk, akár győzhettünk volna.

Körmös Miklós: – Mindkét csapat győzelemre játszott, itt is, ott is megvoltak a lehetőségek, végül igazságos eredmény született. Gratulálok a srácoknak, sok sikert a Szalkának!

Austria Juice-Vásárosnamény–Balkány 4–0 (3–0)

Vásárosnamény, 270 néző, v.: Valu T. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Dascal, Illés P., Lyáh A. (Udvarhelyi Z.), Zán B., Deskó D. (Berec G.), Fehér M. (Bökönyi L.), Srjuba (Bancsi G.), Schmidt P., Szabó R. (Danku J.). Edző: Madalina György. Balkány: Zán K. – Csehil, Müller Zs., Angyal N., Misák S., Belényesi M., Csatári Á., Varga K., Vidoven M., Szabó B., Bátyi L. Játékos-edző: Belényesi Miklós. A hazaiak teljesen megérdemelten nyertek. Gól: Lyáh A. 4. Ifi: 10–2.

Madalina György: – Most meg kell csípjem magam, hogy egyáltalán elhiggyem ezt a nagyszerű sorozatot! Az első húsz percben jól játszott a Balkány, fölénye szerencsére szögletekben mutatkozott meg. A folytatásban négy remek gólt szereztünk, amivel megérdemelten győztünk,

Belényesi Miklós: – Egész héten készültünk a naményiak kontrajátékára, tudtuk, hogy a bajnokság leggyorsabb támadói náluk vannak. Duplán figyeltünk rájuk, ezért duplán jár a gratuláció, hogy így is megnyerték a meccset.

Vasárnap

Mándok–Tarpa 1–0 (1–0)

Mándok, 130 néző, v.: Paráda. Mándok: Vasas G. – Prakonkham, Balogh G., Ari A., Pallai G., Szabó T. (Bodnár L.), Erős G., Fodor A., Vezdel, Dallos L. (Hegedűs T.), Baglyos L. Edző: Mirgai László. Tarpa: Sós I. – Lakatos B., Balogh Gy., Fejes J., Dolináj P., Törtei T. (Ricsei F.), Losonczi B., Rozman S. (Ködöböcz N.), Nadimov (Dudics), Illés Gy., Djacsenko. Edző: Márton István. A hazaiak győzelme egy percig sem forgott veszélyben. Gól: Baglyos L.

Mirgai László: – A héten gyakoroltuk a letámadást, és olyan iramban dolgoztak a srácok, hogy ezen a meccsen mindent visszakaptam abból, amit kipróbáltunk. Lehet azt mondani, nyolcvan percig presszingeltünk, sajnos, sok helyzet kimaradt, de nagyon büszke vagyok a fiúkra, mert megérdemelten nyertek,

Márton István: – Nyilván az is fontos, hogy saját magunkba nézzünk, de azért el kell mondanom: a játékvezető és a kettes számú asszisztens már a második héten teszi tönkre a munkánkat! Nem is értem, miként kaphatjuk kétszer egymás után őket..? Nem szeretnénk többet kérni belőlük! Gratulálok a Mándoknak, egy lesgóllal jobbak voltak.

Fehérgyarmat–Nyírgyulaj 5–1 (1–1)

Fehérgyarmat, 300 néző, v.: Gergely S. Fehérgyarmat: Jakocska Cs. – Farkas S. (Varga Á.), Lakatos F. (Geletey Z.), Orosz F., Ács Sz., Popovics N., Barta F., Antal R., Szatke M. (Mócsán E.), Kovács B. (Kóczé Sz.), Imre M. (Imre Zs.). Edző: Harbula Balázs. Nyírgyulaj: Oláh D. – Tóth B., Fekete G., Kovács G., Haburcsák B., Mezei B. (Gömze A.), Vass I., Bagi Á., Buka B., Kállai G., Kiss L. Edző: Lukács Tibor. Vannak fájó sérelmek, s vannak hirtelen ránk szakadó nagy örömök, boldog pillanatok. Ma Fehérgyarmaton mindkettőt érezhettük. Erre a csapatra joggal lehetnek egyre büszkébbek a drukkerek, mert amit mesterével együtt eddig véghez vitt, azt saját magának köszönheti. Cuni varázsló vezérletével a gárda ma mindenkit elbűvölt – kiváló játékvezetés mellett.  Gól: Orosz F. 2 (mindkettőt 11-esből), Lakatos F. 2, Kovács B., illetve Haburcsák B. Ifi: 2–2. (Tudósító: Papp Attila)

Harbula Balázs: – Hoppá!

Lukács Tibor: – A második félidővel senki nem tud elszámolni, ráadásul annyi gólpasszt kiosztottunk az ellenfélnek, amivel nagyban megkönnyítettük a dolgukat.

Kisvárda II.–Tiszakanyár 6–2 (1–0)

Kisvárda, 150 néző, v.: Kertész Cs. Kisvárda II.: Odincov – Gyüre T., Atamas (Illés G.), Tsoukalas, Riznicsenko (Lusánszki L.), Baranyai Á., Ivancso, Molnár M., Anderson, Avetiszjan, Severnyov (Révész B.). Edző: Nagy Sándor. Tiszakanyár: Révész D. – Molnár Zs., Bodnár G., Varga D., Vicickó L., Illés A., Ujj K. (Nagy Á.), Soós T., Jánvári D., Rézinger B., Bacsó A. (Kovics M.). Edző: Ember Roland. Gól: Gyüre T. 3., Tsoukalas,  Anderson, Lusánszki L., illetve Varga D. 2 (egyet 11-esből).

Nagy Sándor: – Végre örülhetünk a három pont megszerzésének, ami nagyon fontos volt számunkra. De azért kiütköznek a hibáink, amin változtatnunk kell.

Ember Roland: – Érdekes meccs volt, gratulálok az ellenfélnek.

 


 

Tabella:

1. NAGYHALÁSZI SE 10 8 1 1 35 12 23 25
2. VÁSÁROSNAMÉNY 10 7 0 3 35 19 16 21
3. MÁNDOK VSE 9 7 0 2 27 11 16 21
4. NYÍRGYULAJ KSE 10 7 0 3 25 17 8 21
5. IBRÁNY SE 10 6 1 3 28 17 11 19
6. FEHÉRGYARMAT SC 10 6 0 4 28 21 7 18
7. TARPA SC 10 5 2 3 34 18 16 17
8. BAKTALÓRÁNTHÁZA 10 4 1 5 15 22 -7 13
9. MÁTÉSZALKAI MTK 10 3 3 4 12 16 -4 12
10. ÚJFEHÉRTÓ SE 9 3 2 4 16 19 -3 11
11. KISVÁRDA II. 10 3 1 6 18 20 -2 10
12. KEMECSE SE 10 3 1 6 13 25 -12 10
13. BALKÁNYI SE 9 3 0 6 18 27 -9 9
14. NAGYECSED RSE 9 1 5 3 11 16 -5 8
15. NYÍRMEGGYES SK 10 1 2 7 15 42 -27 5
16. TISZAKANYÁR SE 10 1 1 8 12 40 -28 4

 

 

Fel Következő