13. forduló (2019.11.02-03.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Vásárosnamény
2019.11.03. vasárnap, 13:00

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Mándok ellen bizonyították a fiúk, hogy nagyon nagy tartás van bennük, és hogy igazi csapatként tudunk funkcionálni. Hétvégén is ezt a nagy kedvet és odaadó játékot várom a fiúktól az igen jó mutatókkal rendelkező Namény ellen.

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Elsődleges célunk a tisztes helytállás. Vannak olyan meccsek, amelyek szükséges rosszak, de le kell játszani, nem cél nélkül lépünk pályára, biztos vagyok benne, hogy ez a számunkra nagyon nehéz mérkőzés is a fejlődésünket fogja szolgálni.


További mérkőzések:

Szombat

Nyírmeggyes (15.) – Kemecse (11.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Tudjuk, hogy jó csapat a Kemecse, de hazai pályán nekünk csak a győzelem az elfogadható eredmény.

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Az elmúlt hat mérkőzésnek akkor van értéke, ha ezúttal is pontokkal tudunk távozni Meggyesről. Ehhez a Fehértó elleni második félidei játék és hozzáállás kell, egyéni hibák nélkül. Nehéz meccs lesz, de mindenkinek egyszerre, egy irányba kell tolni a szekeret, hogy ne döcögjön.

Nagyecsed (14.) – Mándok (6.)

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Készülünk a nyolcadik döntetlenünkre… Nagyon okosat már nem tudok mondani, egy dolog biztos, teljesen mindegy, kivel játszunk, legyen az egy jó állományú Mándok, égetően szükségünk van a három pontra.

Mirgai László, a Mándok edzője: – Minden attól függ, hogyan tudunk összeállni a mérkőzésre, és mennyire tudunk változtatni a helyzetkihasználásunkon, hiszen Ibrány ellen ezen ment el a mérkőzés. Kíváncsian várom, hogy ezen a téren tudunk-e javulni.

Nyírgyulaj (2.) – Mátészalka (10.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Minden évben megszenvedünk a Szalka ellen, biztos vagyok benne, hogy ez most sem lesz másképp. Bízom benne, hogy sérültjeik közül páran felépülnek, szeretnénk itthon tartani a három bajnoki pontot.

Papik Zoltán, a Mátészalka megbízott edzője: – Az eddigi nyírgyulaji eredménysorunk eléggé biztató, reméljük, hogy ezt a sort tudjuk folytatni.

Tarpa (7.) – Baktalórántháza (12.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Tisztában vagyunk vele, hogy a hétvégi lélektelen játékunk után nehéz lesz visszaszerezni szimpatizánsaink bizalmát, ez csak győzelmekkel sikerülhet! Annyira rapszodikus csapat vagyunk, hogy néha már én sem tudom, mire számíthatok a következő mérkőzésen, úgyhogy csak remélni tudom, ezúttal „A” hét van…

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Gondjaink semmivel nem csökkentek. Ha megfelelő koncentrációval és odafigyeléssel játszunk, akkor valahol biztos eredményesek leszünk a hátralévő három mérkőzés valamelyikén. Ebben nagyon bízok.

Vasárnap

Újfehértó (13.) – Tiszakanyár (16.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Számunkra roppant fontos hazai mérkőzés következik. Nagyon sok olyan meccsen vagyunk túl, amin mindig csak egy kicsi hiányzott a sikerhez vagy a pontszerzéshez. Az előző bajnokin tetszett a csapat hozzáállása, ha ehhez most társulna némi szerencse és még egy kicsi figyelem, akkor végre újra nyerhetnénk.

Ember Roland, a Tiszakanyár edzője: – Nyilván minden meccs fontos számunkra, de a soron következő három dupla szorzóval bír. A múlt héten még csak terveztem, de most be is mondom: all in.

Balkány (9.) – Kisvárda II. (8.)

Belényesi Miklós, a Balkány játékos-edzője: – Nagyon nehéz meccsre számítok a hétvégén, mivel a Kisvárda bármennyi játékost visszaadhat az első csapatból, így igazából nem is tudjuk, ki lesz az ellenfelünk, ezért nehéz is készülni ellenük. Legfontosabb dolgunk most, hogy regenerálódjunk, és optimális állapotba kerüljünk vasárnapra. Hazai pályán mindenképpen győzni szeretnénk.

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Nehéz, küzdelmes mérkőzésre számítok, de mindenképpen szeretnénk tovább gyűjtögetni pontjainkat.

Nagyhalász (1.) – Fehérgyarmat (5.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Hazai pályán mindenképpen győzelemben gondolkozunk, ehhez a helyzetkihasználásunkon kell javítani. Ellenfelünk igen jó eredményeket ért el mostanában, ez nem a véletlen műve. Jó mérkőzésre számítunk, amelynek a végén, remélem, mi örülhetünk.

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Kissé viharverten utazunk Halászba, de nem adjuk könnyen magunkat a sérültjeink ellenére sem! Laliék jól állnak most, de mi is lendületben vagyunk. Nekünk ez már csak bónuszjáték, így teher nélkül futballozhatunk!


Tudósítások, eredmények

Ibrány–Vásárosnamény 2–3 (1–1)

Ibrány, 200 néző, v.: Ésik I.

Ibrány: Tóth N. – Majoros Á. (Somogyi T.), Nagy D., Csáki J., Boros I. (Kiss T.), Gergely B., Kovács G., Jeddi B., Somogyi M., Farkas M. (Kiss P.), Pócsi B. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Dascal, Illés P., Lyáh A., Zán B., Filep R., Deskó D., Fehér M., Schmidt P. (Berec G.), Szabó R. Edző: Madalina György.

Kiegyenlített első félidőt követően a vendégek újítani tudtak és megérdemelten nyertek.

Gól: Farkas M. (17.), Nagy D. (90.), illetve Filep R. (16.), Szabó R. (67.), Schmidt P. (70.).

Ifi: 1–7.

Kiss Tamás: – Azt kaptuk, amire számítottunk. Előre nagyon gyors, lendületes és dinamikus támadósort az ellenféltől, sajnos, mégis elkövettük azokat a hibákat, amelyeket könyörtelenül kihasználtak. Ettől függetlenül nem tudom elmarasztalni a csapatot, igaz, rengeteg hibával, de az utolsó másodpercig hajtott.

Madalina György: – Bennmaradtunk! Nagyszerűen játszottak a fiúk, fegyelmezetten, mindenki maximálisan végrehajtotta a feladatát, igazi csapatként működtünk. Már az első félidőben a gól mellett volt két ordító helyzetünk, ellenfelünk inkább pontrúgásokkal veszélyeztetett. A szünet után kontrákból több lehetőségünk adódott, ebből kettőt sikerült kihasználni, megérdemelten nyertünk. Azt hiszem, a forduló meglepetését mi szolgáltattuk ezzel a győzelemmel.


További eredmények:

Szombat

Nyírmeggyes–Kemecse 3–4 (1–2)

Nyírmeggyes, 100 néző, v.: Majoros T.

Nyírmeggyes: Hajzer T. – Drabik M., Szondi Á., Szántó I., Nagy Zs., Török G. (Szép Á.), Paragh M., Batizi-Pócsi N., Nemes Z. (Éles R.), Gózner K., Sitku Á. (Rézműves F.). Edző: Körmös Miklós.

Kemecse: Sánta T. – Kovács I., Nagy D., Bakó T. (Péter M.), Deme A., Szaffián Sz. (Varga B.)Tóth T., Madzin I. (Brondics P.), Hokk Á. (Szathmári D.), Sándor D., Hokk B. Edző: Márton Péter.  Két piros lap, két tizenegyes, hat gól: eseményekben bővelkedő meccsen nyert a Kemecse. Gól: Gózner K. 2 (egyet 11-esből), Paragh M. illetve Madzin I. 2 (egyet 11-esből), Szaffián Sz., Nagy D. Kiállítva: Szondi Á. (16. perc), illetve Sánta T. (56. perc).

Körmös Miklós: – Sajnos, igazságtalan játék a futball, nem mindig a jobb csapat nyer. Null kettőről csapatom – tíz emberrel – vissza tudott jönni a mérkőzésbe, de úgy érzem, a játékvezetők picit bele nyúltak a meccsbe, ami befolyásolta az eredményt. Gratulálok a fiúknak, további sok sikert a Kemecsének.

Márton Péter: – Megmondom őszintén, ma nem tetszett a csapat játéka. Könnyelműek voltunk, de megvan, amiért jöttünk.

Nagyecsed–Mándok 0–4 (0–2)

Nagyecsed, 100 néző, v.: Pethő P.

Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G. (Török S.), Ascsillán L., Nyíri Gy., Homann R., Bulyáki K., Bulyáki A., Kóka R., Dobos Z., Papp Cs., Somlyai G. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Mándok: Vasas G. – Ari A., Balogh G., Dallos L., Phrakonkham, Baglyos L., Szabó T., Fodor A., Pallai G., Győri J., Vezdel (Veres F.). Edző: Mirgai László. A vendégek berúgták, a hazaiak kihagyták a helyzeteket. Gól: Fodor A. 2, Dallos L., Baglyos L. Ifi: 11–0.

Ádámszki Róbert: – Gratulálok a vendégeknek.

Mirgai László: – Meglehetősen nehéz helyzetben voltunk a meccs előtt, mivel sokan megbetegedtek, így a kispadon ifista is ült. De a fiúk átérezték a meccs súlyát és látványos jártékkal, sokat futva, szép gólokat szerezve, illetve sok helyzetet kidolgozva begyűjtötték a három pontot – teljesen megérdemelten.

Nyírgyulaj–Mátészalkai MTK 3–0 (3–0)

Nyírgyulaj, 100 néző, v.: Kertész Cs.

Nyírgyulaj: Oláh D. – Sárga, Czerula Zs., Buka B. (Tóth B.), Bagi Á., Kiss L., Kovács G., Oxi R. (Domokos M.), Haburcsák B., Gömze, Kállai G. (Szabó Á.). Edző: Lukács Tibor.

Mátészalka: Szilágyi P. – Szántó Z. (Farkas Z.), Catuna, Tempfli I., Bodó L. (Tempfli P.), Nagy Z. (Szabó D.), Szabó D., Botos D., Petrohai M., Magyari D., Papp N. Edző: Papik Zoltán. A zord idő ellenére elfogadható iramú mérkőzésen megérdemelt hazai győzelem. Gól: Gömze A. 2, Kiss L.

Lukács Tibor: – Parádés első félidő után érthetetlenül visszavettünk, de győzelmünket nem fenyegette veszély.

Papik Zoltán: – Az első félidei katasztrofális teljesítményünk csak ezt ezt az eredményt hozhatta magával. A szünet után legalább az önbecsülésünket helyre állítottuk.

Tarpa–Baktalórántháza 3–1 (2–1)

Tarpa, 200 néző, v.: Hegedűs Cs.

Tarpa: Cip J. – Lakatos B., Balogh Gy., Fejes J., Törtei T. (Dolináj P.), Rozman S. (Djacsenko), Nadimov (Losonczi B.), Illés Gy., Kacsó R., Kiss K. (Rácz I.), Gál R. Edző: Márton István.

Baktalórántháza: Borkó J. – Balogh P., Csordás G., Kántor F., Lakatos L., Ráti G., Fábri Z. (Molnár L.), Varga L., Hajdu G., Istenes E., Rakóczi Zs. Edző: Borza László. Szikrázóan kemény mérkőzésen tartotta otthon a három pontot a hazai csapat. Gól: Rozman S. (11-esből), Balogh Gy., Illés Gy., illetve Ráti G. Kiállítva: Lakatos B. (50. perc), illetve Balogh P. (76. perc).

Márton István: – Ez nem tudom, melyik hét volt…

Borza László: – Ebben a meccsben sokkal több volt! A második félidőt végigtámadtuk, de ahelyett, hogy kiegyenlítettünk volna, az ellenfél szerzett gólt. A mi kiállításunknál sajnos, a játékvezető tévedett, mert nem az a játékos kapta a sárga lapot, aki szabálytalankodott, ami azért bosszantó, mert így megint eggyel kevesebben leszünk a következő meccsen.

Vasárnap

Újfehértó–Tiszakanyár 7–3 (2–1)

Újfehértó, 200 néző, v.: Major O.

Újfehértó: Gégény B. – Tóth E., Mogyorósi Á. (Marinka Á.), Petics Gy. (Veres D.), Csizmarik Á., Seres K. (Osikóczki I.), Boros M. (Zámbó R.), Zámbó D., Daróczi P. (Szigeti V.), Tóth Sz., Pallai B. Edző: Piskóti Zsolt.

Tiszakanyár: Kanyári G. (Nagy D.) – Bodnár G., Varga D., Vicickó L., Illés A., Nagy Á. (Kovics M.), Ujj K., Soós T., Jánvári D., Rézinger B., Bacsó A. Edző: Ember Roland. Régen várt szép hazai győzelem.  Gól: Csizmarik Á. 2, Petics Gy. 2, Mogyorósi Á.,  Boros M., Osikóczki I., illetve Rézinger B. 2, Ujj K. Ifi: 8–1.

Piskóti Zsolt: – A mai mérkőzésen a fiúk kitettek magukért, remélem az utolsó három fordulóra ez kellő önbizalmat ad majd. Külön gratulálok Csizi hatalmas góljához. Helyén kell kezelnünk a győzelmet látjuk a hibáink, de ezt a sikert most megfogjuk ünnepelni.

Ember Roland: – Okosat mondani nem tudok, ezért inkább csendben maradok.

Balkány–Kisvárda II. 1–5 (0–0)

Balkány, 150 néző, v.: Sipos L.

Balkány: Hegyes B. – Csehil. Müller Zs., Szabó M. (Onisziko), Angyal N. (Huszár S.), Lakatos J. (Patalenszki J.), Belényesi M. (Petruska A.), Varga B., Varga K., Vidoven M., Bátyi L. Játékos-edző: Belényesi Miklós.

Kisvárda II.: Odinszov – Avetsan (Bíró R.), Lusánszki L. (Atamas), Szőr L., Czene Z. (Severnyov), Rubus T., Ivancho (Riznicsenko), Kovácsréti M., Anderson, Khimik, Baranyai Á. Edző: Nagy Sándor. A szerdai kupameccs fáradalma a második félidőben kiütközött a hazai csapaton. Gól: Angyal N., illetve Khimik 2, Kovácsréti M. 2, Anderson,

Belényesi Miklós: – Gratulálok a Kisvárdának a győzelemhez, A hatvanadik percig, amíg bírtuk erővel, addig meccsben voltunk, sőt megszereztük a vezetést, ahogy elfáradtunk, a vendégek kíméletlenül kihasználták lehetőségeiket.

Nagy Sándor: – Végig irányítottuk a mérkőzést, ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. Sok sikert a Balkánynak!

Nagyhalász–Fehérgyarmat 5–2 (4–0)

Nagyhalász, 120 néző, v.: Valu T.

Nagyhalász: Dukát P. – Csáki B., Pap M., Ladányi D. (Tóth G.), Bartha Z. (Gégény M.) Hajzer L. (Bognár A.), Hudák M. (Barzó G.), Nagy N., Simon D., Varga D., Mátrai N. (Tóth V.). Játékos-edző: Ludánszki István.

Fehérgyarmat: Jakocska Cs. – Farkas S. (Imre M.), Lakatos F., Orosz F., Popovics N. (Kóczé Sz.), Barta F. (Gaál K.), Mocsán E., Sukály Gy., Antal R., Imre Zs. (Varga Á.), Szatke M. (Káté N.). Edző: Harbula Balázs. Hatvan percig futballozott a hazai csapat, ami elég volt a három pont megszerzéséhez. Gól: Mátrai N. 2, Simon D., Ladányi D., Tóth G., illetve  Kóczé Sz., Imre M. Ifi: 2–5.

Kropkó András egyesületi elnök: – Az első félidőben parádésan játszott a csapat, a másodikat pedig gyorsan felejtsük el,

Harbula Balázs: – Az első félidőben kritikán aluli teljesítményt nyújtott a csapat, ehhez társultak a játékvezetők is. A csapat tartását mutatja, hogy a második játékrészt megnyerte, és újabb tehetséges labdarúgó mutatkozott be, a tizenhat Gaál Kristóf személyében.

 


 

Tabella:

1. NAGYHALÁSZI SE 13 9 3 1 42 16 26 30
2. NYÍRGYULAJ KSE 13 9 1 3 29 17 12 28
3. VÁSÁROSNAMÉNY 13 8 1 4 39 23 16 25
4. MÁNDOK VSE 12 8 0 4 31 14 17 24
5. TARPA SC 13 7 2 4 39 23 16 23
6. IBRÁNY SE 13 7 1 5 33 22 11 22
7. FEHÉRGYARMAT SC 13 7 1 5 34 29 5 22
8. KISVÁRDA II. 13 6 1 6 31 23 8 19
9. KEMECSE SE 13 5 2 6 23 33 -10 17
10. ÚJFEHÉRTÓ SE 12 4 3 5 27 28 -1 15
11. BALKÁNYI SE 12 5 0 7 26 32 -6 15
12. MÁTÉSZALKAI MTK 13 4 3 6 15 21 -6 15
13. BAKTALÓRÁNTHÁZA 13 4 1 8 16 33 -17 13
14. NAGYECSED RSE 12 1 7 4 14 23 -9 10
15. NYÍRMEGGYES SK 13 2 2 9 21 50 -29 8
16. TISZAKANYÁR SE 13 1 2 10 19 52 -33 5

 

 

Fel Következő