2. forduló (2019.08.10-11.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Kemecse SE
2019.08.17. szombat, 17:00

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Az előző hétvégén a Kemecse már bizonyította, hogy minél hamarabb fel akarja venni a megye egy ritmusát, ezt a Nyírgyulaj ellen elért szoros eredmény alá is támasztja. Nagyon komolyan vesszük a meccset, és a szezon első hazai mérkőzésén csakis a győzelem igényével lépünk pályára.

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Még mindig bosszant az első forduló eredménye, de tanulva a hibáinkból, csak az Ibrány elleni mérkőzésre koncentrálunk. Sokat kell dolgoznunk, hogy az eredménytelen, szimpatikus vesztes szerepét levetkőzzük. Az Ibrányt ismerjük, rendkívül gyors, eredményes futballt játszik, de mi is készülünk!
 


További mérkőzések:

Nagyecsed (10.)–Kisvárda II. (13.)

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Először is részvétünket fejezzük ki az elhunyt Lajos Tamás családjának és a Tiszavasvári egyesületnek. A mérkőzésről pedig annyit, hogy fiatal, sokat futó csapat látogat hozzánk, valószínűleg a felnőttcsapat pár játékosával kiegészítve. A héten a fejekben próbáltunk rendet rakni, ha ez sikerrel jár, akkor nem maradhat el a győzelem.

Nagy Sándor, a Kisvárda edzője: – Rosszulesett a hétvégi Ibrány elleni vereségünk, de a héten próbáltuk kijavítani a hibáinkat, rákészültünk a Nagyecsedre. Szeretnénk meglepni a házigazdát.

Nyírgyulaj (8.)–Tiszakanyár(15.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Nem téveszt bennünket meg, hogy a Kanyár vereséggel rajtolt a bajnokságban. Tudjuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, de hazai pályán mindenképpen győzelemre törünk.

Csáki Róbert, Tiszakanyár játékos-edzője: – „Szenzációs” szezonkezdet után bízom benne, hogy a folytatás már nem ilyen lesz.

Tarpa (2.)–Újfehértó (7.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Az Újfehértó a rajton bebizonyította, amit eddig is tudtam róluk! Mi is jól kezdtünk, biztos vagyok benne, hogy jó iramú meccset játszunk egymással, amin mindenképpen a győzelem a célunk!

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Bravúrosan kezdtük a szezont, így remélem, kellő és nem túlzott önbizalommal utazunk el Tarpára, ahol újfent szeretnénk egy jó iramú, magas színvonalú meccset játszani. Tudjuk jól, hogy a hazaiaknál több magasabb osztályt megjárt játékos van, és a szezon első hazai meccsén mindent megtesznek, hogy otthon tartsák a három pontot. A héten is készülünk becsülettel, meglátjuk, ez mire lesz elég.

Mándok (4.)–Mátészalka (5.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – A helyén kezeljük a nyitányon aratott győzelmünket, hasonló mentalitással kell kifutnunk a gyepre, hogy hazai pályán is sikeresen rajtoljunk.

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – A felkészülési meccsek eredményeit és az ellenfelünk keretét elnézve kimondhatjuk, hogy a bajnokság egyik legerősebb csapatához látogatunk. Nincs mit veszítenünk, felszabadult játékot várok a csapattól. Mindent elkövetünk, hogy minimum egy pontot szerezzünk.

Fehérgyarmat (12.)–Baktalórántháza (6.)

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Hazai pályán szeretnénk pótolni az idegenben elveszített pontokat, de ehhez sokkal koncentráltabb és agresszívabb játékra van szükség, mint Tarpán.

Kozma József, a Baktalórántháza edzője: – Ha ugyanazzal a hozzáállással fogunk játszani, mint a Nagyecsed ellen, akkor lehet esélyünk a győzelemre.

Balkány (9.)–Nyírmeggyes (16.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Remélem, hogy mindenki átértékelte magában az újfehértói mérkőzést. Nem az volt a probléma, hogy kikaptunk, hanem hogy több meghatározó futballista is alulteljesített. Ez volt az igazán fájó. Reméljük, hogy innentől kezdve bizonyítják, nem véletlenül játszottak magasabb osztályban. Ha így lesz, elkezdhetünk nyeregetni, reméljük, már a hétvégén így lesz.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Remélem, hogy rendezzük a sorainkat a múlt heti fiaskó után, mindenki fejben is ott lesz a pályán. Olyan hibákat nem követhetünk el védekezésben, mint legutóbb. Ennyi gólt szinte az egész előző bajnokságban nem kaptunk. Kíváncsian várom, mi lesz ebből, ha mindenki rendben lesz.

Nagyhalász (1.)–Vásárosnamény (14.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Ha ugyanolyan akarattal és felfogásban lépünk pályára, mint Nyírmeggyesen, akkor sikeresek tudunk lenni a szezon első hazai mérkőzésén is. Nehéz találkozóra számítok.

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Egy újabb bajnokesélyessel találkozunk, akikkel kifejezetten jó mérkőzéseket szoktunk játszani. Úgy gondolom, több van a csapatomban, mint amit a Mándok ellen mutattak, és ezt remélem, be is fogják mutatni.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Kemecse SE 3–0 (1–0)

Ibrány, 300 néző, v.: Hegedűs Cs.

Ibrány: Tóth N. – Bernáth M. (Pápa Sz.), Majoros Á. (Pápa S.), Nagy D., Csáki J., Somogyi T. (Viszokai K.), Gergely B., Jeddi B., Somogyi M. (Haburcsák K.), Farkas M. (Kovács G.), Pócsi B. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Kemecse: Sánta T. – Kovács I., Bárány T. (Varga B.), Nagy D., Deme A., Ruska T. (Bakó T.), Szaffián Sz., Tóth T. (Brondics P.), Balázsi P. (Szathmári D.), Sándor D., Hokk B. Edző: Márton Péter.

Magabiztos játék, megérdemelt hazai győzelem. Gól: Somogy M., Haburcsák K., Nagy D.

Ifi: 11–4.

Kiss Tamás: – Azt kaptuk a mérkőzéstől, amit vártunk: nagyon fegyelmezett és szervezett csapattal találtuk magunkat szembe. Az első félidőben a játékunk nem volt az igazi, már csak azért sem, mert átvettük azt a stílust, amit a Kemecse képviselt, kicsit belementünk az adok-kapok játékba. A szünet után mind játékban, mind erőben felülmúltuk ellenfelünket és teljesen megérdemelten szereztük meg a három pontot.

Márton Péter: – Parázs hangulatú mérkőzésen maradtunk alul egy jó Ibrány ellen. Menni kell tovább!

 


További mérkőzések:

Nagyecsed–Kisvárda II. 1–1 (0–0)

Nagyecsed, 200 néző, v.: Major O. Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G. (Erdős M.), Zámbó K., Marinas (Bulyáki A.), Ascsillán L., Homann R., Bulyáki K., Kóka R., Dobos Z., Somlyai G., Nyíregyházi G. (Török S.). Játékos-edző: Ádámszki Róbert. Kisvárda II.: Zöldesi I. – Czene B., Elek Á., Szőr L., Bíró R., Illés G. (Ötvös Sz.), Negrut, Anderson, Khimik, Gyüre T. (Atamas), Severnyov. Edző: Nagy Sándor. A hazaiak helyzetek tömkelegét hagyták ki, megérdemelt győzelmet engedtek ki a kezükből. Gól: Homann R., illetve Atamas. Ifi: 6–1.

Ádámszki Róbert: – Jó játékkal ahelyett, hogy gólkülönbséget javítottunk volna, egy ismételt potyagóllal pontokat vesztettünk. Megjegyzem, a vendégek kapusa nem véletlenül véd az NB I-ben!

Nagy Sándor: – Tizenéves csapatunkkal megérdemelten vittük el egy pontot a bajnok otthonából. Az ellenfélnek picivel több lehetősége volt, de azért megjegyezném, hogy null nullnál a hazaiak kapusa óriási bravúrt mutatott be, az utolsó húsz percben pedig inkább a mi akaratunk érvényesült.

Nyírgyulaj–Tiszakanyár 2–0 (0–0)

Nyírgyulaj, 100 néző, v.: Bíró Cs. Nyírgyulaj: Oláh D. – Szabó Á (Tóth B.) Scheibli M. (Domokos M.), Fekete G., Haburcsák B., Mezei B. (Gömze A.), Vass I., Bagi Á., Kállai G. (Oxi R.), Kovács G., Kiss L. Edző: Lukács Tibor. Tiszakanyár: Révész D. – Bacsó A. (Koszta Z.), Bodnár G., Varga D., Vicickó L. (Soós T.), Illés A., Rézinger B., Molnár Zs., Tóth N., Ujj K. (Jánvári D.), Csáki R. (Nagy Á.). Játékos-edző: Csáki Róbert. A hazaiak gólhelyzetek tömkelegét hagyták ki, így saját dolgunkat nehezítették meg, Gól: Kállai G., Kovács G. Ifi: 8–0.

Lukács Tibor: – Időnként tetszetős, szép alakulat vezettünk, sajnos a végén mindig hiba csúszott a befejezésekbe, ezen mindenképpen javítanunk kell.

Csáki Róbert: – A fejlődés egyértelműen játszik csapatomon, már csak két óvodás gólt kaptunk, és az ellenfél kapuját sikerült kétszer eltalálnunk. A többit hagyjuk…

Tarpa–Újfehértó 2–2 (0–1)

Tarpa, 150 néző, v.: Lipcsei M. Tarpa: Cip J. – Lakatos B., Fejes J., Törtei T., Rácz I. (Rozman), Losonczi B. (Balogh Gy.), Nadimov, Illés Gy., Kacsó R., Djacsenko (Madzin I.), Gál R. Edző: Márton István. Újfehértó: Gégény B. – Tóth E. (Urr D.), Seres K., Boros M. (Csizmarik Á.), Petics Gy., Dénes K., Zámbó D., Daróczi P., Tóth Sz. (Mogyorósi Á.), Pallai B., Szigeti V. Edző: Piskóti Zsolt. Ahogy várható volt, jó iramú mérkőzést játszottak a csapatok. Gól: Rozman, Törtei T. (11-esből), illetve Tóth Sz., Seres K.

Márton István: – Összességében a döntetlen reálisnak mondható, de kiderült, hogy nem fog mindig beleférni az, hogy a mérkőzés elején helyzetek sokaságát hibázzuk el. Két súlyos egyéni hiba után null kettőről már bravúrnak tekinthető a pontszerzés.

Piskóti Zsolt: – Nagyon értékes egy pontot szereztünk. Igaz 2–0-ás vezetésről egyenlített ki az ellenfél, de teljesen megérdemelten. Úgy gondolom, igazságos döntetlen született, bár számomra elég véleményes büntetőt kaptak a hazaiak. Köszönjük a vendéglátást, további sok sikert Tarpának!

Mándok–Mátészalka 3–0 (1–0)

Mándok, 200 néző, v.: Ésik.

Mándok: Vasas – Ari, Balogh, Phrakonkham, Baglyos (Győri), Vámos (Szabó), Buda (Bodnár), Fodor, Erős, Vezhdel (Dallos), Hegedüs. Edző: Kiss Gábor.

Mátészalka: Szilágyi – Szántó, Tempfli I., Catuna, Nagy, Botos A. (Farkas M.), Farkas Z., Hevele (Tempfli P.), Magyari, Szűcs, Papp. Játékos-edző: Tempfli Imre.

A hazaiaknak nem kellett mindent kiadniuk magukból a győzelemhez. A két csapat szerdán a Magyar Kupában is összecsap egymással.

Gól: Bagylos (11-esből), Hegedüs, Bodnár

Kiss Gábor: – Ezúttal mérsékelt teljesítmény is elég volt részünkről a győzelemhez, azonban a jövőben ezt nem szabad megengedni magunknak. Szerdán következik a második félidő.

Tempfli Imre: – Úgy érzem, hogy a három nulla nem tükrözi a pályán látottakat, de a hazai győzelem megérdemelt volt.

Balkány–Nyírmeggyes 2–1 (2–1)

Balkány, 150 néző, v.: Király.

Balkány: Zán – Ács, Müller, Misák, Belényesi, Varga, Csehil, Vidoven, Patalenszki (Lakatos J.), Angyal, Szabó (Onisziko). Edző: Mirgai László.

Nyírmeggyes: Hajzer – Balogh, Szántó, Török (Nemes), Paragh (Rézműves), Éles, Takács (Hornyák), Batizi Pócsi, Sitku, Gózner, Drabik. Edző: Körmös Miklós.

Sokkal több helyzete volt a hazai csapatnak, ezekből sok kimaradt, a győzelem megérdemelt.

Gól: Belényesi 2, illetve Gózner (11-esből) Ifi: 1-1.

Mirgai László: – Gratulálok a csapatnak a három pont megszerzéséhez, de nagyon sokat kell még dolgoznunk, hogy mindenki megértse, hogy mit szeretnék. A szerdai kupameccs előtti, keddi edzésen sok mindent meg kell beszélnünk és át kell értékelnünk, mert nem mindenki azon az úton jár amit szeretnék a csapatnak kitűzni.

Körmös Miklós: – Úgy érzem a döntetlen reális eredmény lehetett volna számunkra, de az első félidőben elkövettünk két védelmi hibát, amit az ellenfél könyörtelenül kihasznált, így a második játékrészben hiába futottunk az eredmény után, egyenlíteni nem tudtunk. Gratulálok a Balkánynak!

Nagyhalász–Vásárosnamény 5–1 (4–0)

Nagyhalász, 300 néző, v.: Valu.

Nagyhalász: Dukát – Csáki, Pap (Tóth V.), Ladányi (Kató), Hajzer, Hudák, Nagy, Simon, Varga (Bognár), Gégény (Bartha), Mátrai (Tóth G.). Játékos-edző: Ludánszki István.

Vásárosnamény: Kardos – Géci, Berec (Szabó), Illés, Lyáh, Zán, Deskó, Filep (Fehér), Schmidt, Bökönyi, Szabó. Edző: Dudás Zoltán.

A hazaiak az első félidőben eldöntötték a meccset.

Gól: pap, Hajzer, Mátrai, Nagy, Tóth V., illetve Lyáh. Ifi: 1-2

Ludánszki István: – Az első félidőben eldőltek a lényegi kérdések. Gratulálok a csapatnak!

Dudás Zoltán: – Egy egész oldal kevés lenne, ha elmondanám a véleményemet, az ellenfélnek viszont gratulálok.

Fehérgyarmat–Baktalórántháza 1–4 (0–2)

Fehérgyarmat, 100 néző, v.: Homonai.

Fehérgyarmat: Jakocska – Farkas (Kóczé), Lakatos F., Orosz, Ács, Popovics, Barta, Antal, Imre Zs. (Mócsán), Szatke M. (Imre M.), Kovács. Edző: Siti Ferenc.

Baktalórántháza: Borkó – Balogh (Illés), Csordás, Kántor, Kozma, Lakatos L., Ráti, Hajdu (Nagy), Lakatos I., Rákóczi, Istenes (Fábri). Játékos-edző: Kozma József.

A vendégcsapat a játék minden elemében jobban teljesített.

Gól: Orosz, illetve Balogh, Istenes, Rákóczi, Lakatos L. Ifi: 6-2.

Siti Ferenc: – A vendégcsapat minden tekintetben felülmúlt minket, a legbántóbb az, hogy akartban is. Át kell gondolnom egy pár dolgot…

Kozma József: – A négy rúgott gól mellett szerezhettünk volna még legalább hatot. Úgy gondolom, megérdemelt győzelmet arattunk.


Tabella:

1. NAGYHALÁSZI SE 2 2 0 0 12 2 10 6
2. IBRÁNY SE 2 2 0 0 7 1 6 6
3. MÁNDOK VSE 2 2 0 0 7 1 6 6
4. BAKTALÓRÁNTHÁZA 2 2 0 0 7 3 4 6
5. NYÍRGYULAJ KSE 2 2 0 0 4 1 3 6
6. TARPA SC 2 1 1 0 7 2 5 4
7. ÚJFEHÉRTÓ SE 2 1 1 0 5 4 1 4
8. BALKÁNYI SE 2 1 0 1 4 4 0 3
9. MÁTÉSZALKAI MTK 2 1 0 1 3 4 -1 3
10. NAGYECSED RSE 2 0 1 1 3 4 -1 1
11. KISVÁRDA II. 2 0 1 1 2 5 -3 1
12. KEMECSE SE 2 0 0 2 1 5 -4 0
13. FEHÉRGYARMAT SC 2 0 0 2 2 7 -5 0
14. NYÍRMEGGYES SK 2 0 0 2 2 9 -7 0
15. VÁSÁROSNAMÉNY 2 0 0 2 2 9 -7 0
16. TISZAKANYÁR SE 2 0 0 2 0 7 -7 0

 

 

Fel Következő