6. forduló (2019.09.14-15.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Balkány SE
2019.09.15. vasárnap, 16:00

 

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – A nyáron a legnagyobb játékosmozgás Balkányban volt, ahol kiváló futballistákat igazoltak, Az eddigi eredményeik kicsit felemásak, nekünk viszont ezzel abszolút nem kell foglalkoznunk. A mi keretünket is nagyszerű játékosok alkotják, akikben tökéletesen megbízunk, mindemellett biztos vagyok abban, hogy a legutóbb hazai kisiklást feledtetni tudjuk.

Belényesi Miklós, a Balkány Játékos-edzője: – Minden hétre jut egy bajnokesélyes! Ismét egy nagyon jó csapathoz látogatunk vasárnap, nehéz meccs vár ránk. Szeretnénk, ha minél több szurkoló elkísérne minket, hogy együtt kiharcoljunk egy jó eredményt!


További mérkőzések:

Szombat

Baktalórántháza (6.)–Nagyhalász (5.)

Kozma József, a Baktalórántháza játékos-edzője: – A Halász évek óta meghatározó tagja ennek az osztálynak, de a mi csapatunk már bizonyította, hogy az ilyen fajsúlyú meccseket jobban szereti. Győzzön a jobb!

Nagy Lajos, a Nagyhalász szakmai vezetője: – Sok-sok évvel ezelőtt pornókasztingos örömlányok zsivajától volt hangos a 41-es baktai szakasza akik, ha kellett, ötezerért akár betonoztak is. Mára csak egy-egy futballista sikolya töri meg a Fenyves csendjét, vagy Kasu haverom részeg horkolása. Rendszerint parázs meccseket játszunk a Baktalórántházával, még a levegő is lilára van rugdosva, amit már megszoktunk mint múmia a sebkötözést. Hogy mit lehet ebből kihozni? Nem tudom, de az biztos.

Mátészalkai MTK (8.)–Kisvárda II. (12.)

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Noha vannak gondjaink, de nem panaszkodunk. Bármi történt eddig, nem lesz sétagalopp ez a mérkőzés sem, viszont nincs mese, meg kell szereznünk a három pontot.

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Újabb kihívás, amelynek igyekszünk megfelelni.

Vásárosnamény (13.)–Kemecse (14.)

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Bravúros győzelmet arattunk a hétvégén, de nem akarok abba a hibába esni, mint az az önimádó, karrierista, tehetségtelen ember, aki három edzés után szenzációs csapatáról beszélt… Mert az igaz, hogy a csapat szenzációs, de neki semmi köze nem volt hozzá! A következő mérkőzéssel kapcsolatban: a Kemecsét jó csapatnak tartom, képzett, jó játékosai vannak, ahhoz, hogy pontot, netán pontokat szerezzünk, ugyanolyan fegyelmezett, önfeláldozó teljesítményt kell produkálnunk, mint legutóbb Kisvárdán.

Márton Péter, a Kemecse edzője: – A Vásárosnamény nagy halat fogott az átigazolási időszak lejárta után Madalina mester személyében. Biztos vagyok benne, hogy rendbe vágja a fiúkat. Nagy taktikai csatára számítok, ugyanakkor helyzetünket jellemezve: menekülés győzelembe. Úgy kell nekünk a három pont, mint napos csibének az infralámpa.

Nagyecsed (11.)–Nyírmeggyes (16.)

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Nem szoktam panaszkodni, de jelen helyzetünkben egy orvoscsoportra lenne szükségünk, akik tudnának segíteni, hogy hétvégére legalább tizenegy bevethető emberünk legyen. Ettől függetlenül csak a győzelem elfogadható a szomszédban rangadón!

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Sajnos, meglehetősen nehéz helyzetben vagyunk, nem úgy sikerült a bemutatkozás ebben az osztályban, ahogy elképzeltük. A problémák ellenére minden tiszteletem a srácoké, hogy munka és más egyéb elfoglaltság mellett jönnek és becsületesen futballoznak.

Nyírgyulaj (1.)–Tarpa (4.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – A fiatal és az idősebb játékosok egységes csapatot alkotnak Tarpán, de hazai pályán szeretnénk mindhárom pontot begyűjteni.

Márton István, a Tarpa edzője: – Egyszer minden sorozat megszakad, a mi rossz gyulaji szereplésünk, a hazaiak győzelmi szériája… A statisztika alapján el sem kellene utaznunk, de most, hogy Cepka – aki mindig kivégezte a csapatomat a hosszú barátságunk ellenére – már eligazolt, bízom benne, sikerélménnyel távozunk!

Vasárnap

Mándok (3.)–Tiszakanyár (15.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Ismerve a vendégeknél történt személyi változást, nem a legjobb előjelekkel várják a mérkőzést. Nekünk azonban csak a saját játékunkkal kell foglalkozni és nagyon motiváltnak kell lennünk ezen a bajnokin, mert egyszer már ebben a felállásban megégettük a szánkat.

Háda Tivadar, a Tiszakanyár elnöke: – Nem mi vagyunk az esélyesek, de nem feltartott kezekkel megyünk a pályára.

Fehérgyarmat (9.)–Újfehértó (7.)

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Nyalogatjuk a sebeinket és remélhetőleg a sérültjeink száma is kevesebb lesz vasárnapra. Láttam játszani az ellenfelet, nagyon szimpatikus hozzáállást tanúsítottak! Hazai környezetünk látványa önmagában is motiváló lehet egy futballista számára, nem lehet más célunk csak a győzelem!

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Úgy gondolom, a két csapatnak hasonló céljai vannak, ami nem más mint a biztos bennmaradás. A hazaiak nagyon elkapták a fonalat az utóbbi meccseiken és véleményem szerint mi sem vagyunk rossz passzban, így a kilátogató nézők biztos jól fognak szórakozni.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Balkány SE 4–1 (2–1)

Ibrány, 200 néző, v.: Valu T.

Ibrány: Kopasz J. – Bernáth M. (Szűcs I.), Pápa S. (Csáki J.), Majoros Á., Nagy D., Gergely B., Kovács G. (Kiss T.), Jeddi B., Somogyi M. (Pápa Sz.), Farkas M., Pócsi B. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Balkány: Zán K. – Bátyi L., Misák S. (Csatári Á.), Lakatos J. (Huszár S.), Belényesi M., Szabó B., Csehil, (Onisziko), Vidoven M., Patalenszki J., Angyal N., Szabó M. Játékos-edző: Belényesi Miklós.

Megérdemelt, magabiztos hazai győzelem.

Gól: Nagy D. 3, Jeddi B., illetve Onisziko.

Kiállítva: Vidoven M. (17. perc).

Kiss Tamás: – Már azonos létszámnál is ellenfelünk fölé tudtunk női és sok helyzetet kialakítani, melyek akkor még, sajnos kimaradtak. A kiállítás után lehetőségeinkkel élni tudtunk, megérdemelten szereztük meg a három pontot. Szurkolóinknak köszönjük a biztatást, egyben gratulálok az egész csapatnak.

Belényesi Miklós: – Gratulálok az Ibránynak a győzelemhez.


További eredmények:

Baktalórántháza-Nagyhalász 1-5 (1-3)

Baktalórántháza, 200 néző, v.: Veres.

Baktalórántháza: Borkó – Csordás (Nagy), Kántor, Kozma, Lakatos, Molnár (Istenes), Ráti, Fábri, Hajdu, Lakatos I., Rakóczi. Játékos-edző: Kozma József.

Nagyhalász: Dukát – Csáki, Pap, Bartha (Tóth), Kató (Varga), Hajzer, Hudák, Nagy (Barzó), Simon, Tóth (Bognár), Mátrai (Gégégény). Játékos-edző: Ludánszki István.

A vendégcsapat remek helyzetkihasználásának köszönheti győzelmét.

Gól: Lakatos, illetve Simon, Hajzer (11-esből), Tóth, Nagy, Barzó. Ifi: 5-3.

Kozma József: – Gratulálok a Halásznak, úgy nyert, ahogy nyert. A sok nagy tudású szakember addig duruzsolta, hogy Baktán ez meg az folyik, hogy a játékvezetők muszáj, hogy teljesítsék a kívánságaikat… A sok ellenszurkoló dörzsölheti a tenyerét.

Ludánszki István: – Helyzeteinket nagy százalékkal értékesítettük, ezért sikeredett könnyedre ez a mérkőzés. A Harmadik találatunk döntő fontosságú volt, ugyanis a szünet előtt tudtuk rúgni. Gratulálok a srácoknak!

Mátészalka-Kisvárda II. 1-0 (1-0)

Mátészalka, 100 néző, v.: Sipos.

Mátészalka: Szilágyi - Szabó (Nagy), Szántó, Tempfli I., Catuna, Farkas (Bodó), Botos D., Magyari, Tempfli P., Szűcs, Papp. Játékos-edző: Tempfli Imre.

Kisvárda II.: Zöldesi - Nahirnij, Avetiszian, Lusánszki (Severnyok), Riznyicsenko (Újvári), Szőr, Atamasz, Biró, Barta (Ivancho), Kimik, Illés (Ötvös). Megbízott edző: Neumann Gábor

Gól: Tempfli I.

Tempfli Imre: – Nagyon nehéz szülés volt, Hét egészséges emberrel, három sérült játékossal és kettővel a kispadon, sikerült megnyernünk ezt a mérkőzést, amiért óriási gratuláció jár.

Neumann Gábor: – Ebben a szezonban a legfiatalabb átlagéletkorú kezdőcsapattal játszottunk, három 16 éves fiú is a csapat tagja volt. Tapasztalatlanságunknak köszönhető, hogy pontrúgásból gólt kaptunk. A második félidőben mi domináltunk.

Vásárosnamény-Kemecse 7-4 (5-3)

Vásárosnamény, 350 néző, v.: Majoros.

Vásárosnamény: Kardos - Géci, Illés, Lyáh (Srjuba), Daszcal, Zán, Deskó (Berec), Fehér, Bancsi, Schmidt (Szabó J.), Szabó R. (Danku). Edző: Madalina György.

Kemecse: Sánta-Bárány, Varga (Tóth T.), Nagy (Bárdos), Bakó, Szaffián (Hubicsák), Madzin, Hokk, Listván (Ruska), Sándor, Hokk. Edző: Márton Péter.

Nagy várakozás előzte meg az edzőváltás utáni első hazai mérkőzést, amelyen a Namény gólzáporos mérkőzéssel örvendeztette meg szurkolóit.

Gól: Szabó R., Schmidt 3-3, Deskó (11-esből), illetve Madzin 3, Szaffián. Ifi: 6-0.

Madalina György: – Vízilabda eredmény született, úgy érzem túlzó a hét rúgott gól, de a négy kapottat is soknak tartom. Gratulálok a csapatomnak!

Márton Péter: – A legfontosabb, hogy visszaállítsuk a csapategységet és újra rálépjünk a helyes útra, mert ez hetek óta nem az.

Nagyecsed-Nyírmeggyes 4-4 (2-0)

Nagyecsed, 120 néző, v.: Homonai.

Nagyecsed: Sarkadi Zs .- Sarkadi G., Zámbó, Marinasz, Ascsillán, Nyíri (Ádámszki), Homann, Bulyáki K., Bulyáki A., Kóka, Török. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Nyírmeggyes: Hajzer - Hornyák, Szántó, Nagy (Nemes), Török, Paragh (Szondi), Éles, Rézműves (Sitku), Batizi Pócsi, Gózner, Drabik. Edző: Körmös Miklós.

A hazai csapat 4-1-es vezetése után elszórakozta a mérkőzést.

Gól: Török 2, Nyíri, Marinas, illetve Nemes, Gózner 2-2. Ifi: 1-1.

Ádámszki Róbert: – Amelyik csapat 4-1-es vezetés után hazai pályán döntetlent játszik, az még az egy pontot sem érdemli meg. Gratulálok a Meggyesnek! Attól függetlenül, hogy tizenegyen vagyunk nagyon sok ember visszaél a helyzetével, felelősség nélkül futballozott, ennek csak ez lehetett az eredménye. Attól függetlenül, ami nem befolyásolta a mérkőzést, gratulálok Homonai sportársnak a büntetőhöz, azt hittem ő végzi el.

Körmös Miklós: – Gratulálok a csapat minden egyes tagjának, mert ezeket a fiúkat lehet szeretni. Akik három gólos hátrányból fel tudnak állni a bajnok otthonában, azok előtt emelem a kalapomat. További sok sikert az Ecsednek.

Nyírgyulaj-Tarpa 5-1 (4-0)

Nyírgyulaj, 100 néző, v.: Resán.

Nyírgyulaj: Oláh - Buka, Fekete (Szabó), Kovács, Haburcsák (Scheibli), Mezei (Domokos), Vass, Bagi, Czerula, Kállai (Gömze), Kiss (Oxi). Lukács Tibor.

Tarpa: Cip - Lakatos, Balogh, Fejes, Törtei (Losonczi), Rácz, Rozmann (Djácsenkó), Illés, Kacsó, Vitéz (Nádimov), Gál. Edző: Márton István.

A sok helyzetet kidolgozó hazai csapat megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

Gól: Fekete 4, Kállai, illetve Djácsenkó.

Lukács Tibor: – Hetvenöt percig nagyon jól futballoztunk, szép gólokat szereztünk, sok helyzetet dolgoztunk ki.

Márton István: – Szombati hozzáállásunknak és fegyelmezetlen játékunknak nem is lehetett más az eredménye. Már kezdtük azt hinni, hogy a bab is hús.

Mándok-Tiszakanyár 6-1 (2-1)

Mándok, 200 néző, v.: Bíró.

Mándok: Vasas - Ari, Balogh, Dallos (Győri), Phrakonkham, Baglyos (Veres), Szabó (Sipos), Fodor, Pallai, Erős, Vezhdel. Edző: Kiss Gábor.

Tiszakanyár: Kanyári - Molnár, Ujj (Koszta), Bodnár (Nagy), Varga, Vicickó (Maklári), Illés, Bacsó (Tóth), Soós, Jánvári, Rézinger (Kovics). Megbízott edző: Háda Tivadar.

A hazai csapat kiütéses győzelmet aratott az edző nélkül maradt Tiszakanyár ellen.

Gól: Baglyos 3, Erős, Bodnár, Dallos, illetve Soós. Ifi: 1-1.

Kiss Gábor:– Jó felfogásban játszottuk végig mérkőzést, természetesen csúsztak közbe hibák amiket a jövőben le kell redukálnunk, ettől függetlenül gratulálok minden játékosomnak, akik a győzelmet Pekó Marci születésnapjára ajánlják.

Háda Tivadar:– Megérdemelten nyert a Mándok.

Fehérgyarmat-Újfehértó 3-1 (2-0)

Fehérgyarmat, 250 néző, v.: Hegedűs.

Fehérgyarmat: Szűcs - Farkas, Lakatos, Orosz, Ács, Popovics (Kóczé), Barta (Imre), Mócsán, Sukály (Geletei), Antal, Kovács (Káté). Edző: Harbula Balázs.

Újfehértó: Gégény - Kerecsen (Marinka), Tóth (Boros), Csizmarik (Zámbó R.), Seres (Zámbó D.), Petics, Dénes, Mogyorósi, Daróczi, Pallai, Szigeti. Edző: Piskóti Zsolt.

Kiélezett találkozón végül a hazaiak diadalmaskodtak.

Gól: Lakatos, Antal, Imre, illetve Ifi: 3-1.

Harbula Balázs:– Végtelenül kiélezett találkozón sikerült nyernünk, amihez szerencse is szükségeltetett, mivel az ellenfél folyamatosan támadott. A csapat Siti Ferencnek ajándékokkal köszönte meg a munkáját. Ferinek, innen is sok sikert kívánunk! Káté Norbert személyében újabb ifista mutatkozott be a felnőttek között.

Piskóti Zsolt:– Először is gratulálok a hazai csapatnak, az ő hozzáállásuk példaértékű volt, mert átérezték a mérkőzés súlyát. Szégyenlem magam a a fiúk nevében is a szurkolók előtt, akik ide is elkísértek minket. Remélem minél hamarabb ki tudunk jönni ebből a hullámvölgyből, de ehhez drasztikus változásokra van szükség.

 


Tabella:

1. NYÍRGYULAJ  KSE 6 6 0 0 19 5 14 18
2. MÁNDOK  VSE 6 5 0 1 22 6 16 15
3. IBRÁNY SE 6 5 0 1 21 5 16 15
4. NAGYHALÁSZI SE 6 4 1 1 24 8 16 13
5. TARPA SC 6 3 2 1 22 13 9 11
6. BAKTALÓRÁNTHÁZA 5 3 1 1 10 9 1 10
7. MÁTÉSZALKAI MTK 6 3 1 2 6 7 -1 10
8. FEHÉRGYARMAT SC 6 3 0 3 15 13 2 9
9. ÚJFEHÉRTÓ SE 6 2 2 2 10 11 -1 8
10. NAGYECSED RSE 6 1 4 1 11 10 1 7
11. VÁSÁROSNAMÉNY SE 5 2 0 3 10 15 -5 6
12. BALKÁNYI SE 6 2 0 4 11 19 -8 6
13. KISVÁRDA II. 6 1 1 4 7 13 -6 4
14. KEMECSE SE 6 0 1 5 7 20 -13 1
15. NYÍRMEGGYES SK 6 0 1 5 10 29 -19 1
16. TISZAKANYÁR SE 6 0 0 6 2 24 -22 0

 

 

Fel Következő