7. forduló (2019.09.21-22.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Tarpa SC

Ibrány SE
2019.09.21. szombat, 16:00

 

Márton István, a Tarpa edzője: – Az Ibrány most is a bajnokság egyik meghatározó csapata, de amellett, hogy a megfelelő tiszteletet megadjuk neki úgy gondolom, nekünk most nem az ellenféllel kell foglalkoznunk. A hét legfontosabb feladata az lesz, hogy saját magunkat rakjuk rendbe fejben! El kell hinniük a játékosoknak, amit edzésen gyakorolunk és ott meg is tudják csinálni, az a meccsen is menni fog! Ha ezt megoldjuk, akár győzelemnek is örülhetünk szombaton!

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Nagyon jó csapathoz látogatunk, kiváló körülmények között futballozhatunk, ahol minden adott ahhoz, hogy színvonalas mérkőzést vívjunk. Nem titkolt szándékunk, hogy ponttal, pontokkal térjünk haza.


További mérkőzések:

Szombat

Nyírmeggyes (15.)–Fehérgyarmat (8.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Egy nagyon jó formában lévő csapat érkezik hozzánk, aki jó mutatókkal rendelkezik. A múlt hét végén mi is megszereztük első pontunkat, ami biztató a jövőre nézve. Ha át tudjuk menteni az Ecsed elleni formánkat, akkor megszerezhetjük első győzelmünket.

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Mint minden héten, ezúttal is három hiányzónk lesz a kezdőből szombaton. Így nem könnyű felkészíteni a csapatot. Bízom abban, hogy távollétemben is a győzelemre hajtanak majd a fiúk. Ha egységesek leszünk, nem lehet baj!

Tiszakanyár (16.)–Vásárosnamény (9.)

Háda Tivadar, a Tiszakanyár elnöke: – Az edzőváltás után megtáltosodó Vásárosnaményt fogadjuk hétvégén. Nekünk minden pontra égetően szükségünk van, remélem, ezzel a fiúk is tisztában vannak, és mindent megtesznek a siker érdekében.

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – A hölgyek is igyekeznek az előnyös adottságaikat hangsúlyozni, mi is ilyenek vagyunk. Nincs nálunk 70-30 arányú labdabirtoklás, nincsenek látványos labdakihozatalok, viszont azokat az adottságokat, amikkel rendelkezünk, az akarat, a fegyelmezettség, eddig maximálisan megmutattuk. Remélem, hogy hétvégén is ki tudjuk domborítani ezeket a tulajdonságainkat, és tovább folytatjuk eredményes szereplésünket.

Kemecse (14.)–Mátészalka (6.)

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Lehet itt fogadkozni, mutogatni, hangzatos szavakat használni, de felesleges. A szó elszáll, a tett megmarad, minden a pályán dől el. Ahogy a pozitív, úgy a negatív széria is véget ér egyszer, csak hinnünk kell benne és magunkban.

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – A hazaiak biztos mindent el fognak követni egy jó eredmény eléréséért. Mi két meccse nem kaptunk gólt, szeretnénk ezt a sorozatot tovább nyújtani. Nehéz mérkőzésre számítok, legalább egy pontot el akarunk hozni.

Vasárnap

Kisvárda II. (13.)–Baktalórántháza (7.)

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – A legutóbbi két fordulóban nem rúgtunk gólt, pedig a helyzeteink megvoltak. Szeretnénk végre megtalálni a góllövő cipőnket. Ha jobban koncentrálunk, a végjátékban lehet esélyünk a három pont begyűjtésére.

Kozma József, a Baktalórántháza edzője: – Nincs más hátra, mint előre.

Nagyhalász (4.)–Nyírgyulaj (1.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Rajtunk a sor, hogy a Gyulaj kiváló sorozatát megszakítsuk. Remek hangulatú találkozóra számítok, remélem, a mérkőzés végén mi leszünk a boldogabbak.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Újabb rangadó vár ránk. Nagyhalászban soha nem könnyű pontot szerezni, de mindent megteszünk a jó eredmény eléréséért.

Az Újfehértó–Mándok és a Balkány–Nagyecsed mérkőzést kupaszereplés miatt november 24-én 13 órakor rendezik.


Tudósítások, eredmények

Tarpa SC–Ibrány SE 6–2 (3–1)

Tarpa, 200 néző, v.: Pethő P.

Tarpa: Molnár Cs. – Lakatos B., Balogh Gy., Fejes J., Törtei T. (Dolináj). , Rácz I., Losonczi B. (Dudics I.), Nadimov (Vitéz M.), Kacsó R., Djacsenko (Rozman S.), Gál R. (Ricsei F.). Edző: Márton István.

Ibrány: Kopasz J. – Bernáth M. (Kiss T.), Majoros Á. (Pápa S.), Nagy D., Csáki J., Gergely B. (Haburcsák K.), Kovács G., Jeddi B., Somogyi M. (Pápa Sz.), Farkas M. (Viszokai), Pócsi B. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Jó iramú mérkőzésen a hazaiak ilyen különbséggel is megérdemelten nyertek.

Gól: Törtei T. 2, Djacsenko, Lakatos B., Rozman S., Nadimov, illetve Csáki J., Kiss T.

Márton István: – Az első húsz percbe belealudtunk, de 1–1 után egyértelműen a mi akaratunk érvényesült.

Kiss Tamás: – Nagyon nehéz most megszólalni… Amilyen jól kezdtük a meccset olyan csúnya vége lett: néhány játékosomnak a hozzáállásban nagyon gyorsan változtatni kell, egyben gratulálok a Tarpának!


További eredmények:

Szombat

Nyírmeggyes–Fehérgyarmat 4–2 (2–2)

Nyírmeggyes, 100 néző, v.: Koszytu J. Nyírmeggyes: Hajzer T. – Hornyák Zs. (Szép Á.), Szántó I., Török G., Paragh M., Éles B., Batizi-Pócsi N. (Rézműves F.), Sitku Á., Gózner K., Nemes Z., Drabik M. Edző: Körmös Miklós. Fehérgyarmat: Szűcs K. – Farkas S., Orosz F. (Geletey Z.), Ács Sz. (Imre M.), Popovics N., Barta F., Mócsán E., Bobal M. (Kóczé Sz.), Antal R., Szatke M., Kovács B. Megbízott edző: Imre Zs. A hazaiak 11-est is hibáztak, de így megérdemelten  nyertek. Gól: Gózner K. 3, Nemes Z., illetve Kovács B. 2

Körmös Miklós: – A mai nap Gózner Karcsi nem csak újdonsült apuka, vezéregyéniség is volt, neki és családjának ajánlja ezt a győzelmet a csapat. Sok boldogságot nekik az életben. Gratulálok csapatom minden egyes tagjának, további sok sikert a Gyarmatnak!

Imre Zsolt: – Úgy látszik, a két kulcsjátékos hiányát nem bírta el a csapat, a hazaiak sokkal jobban akarta a győzelmet, mi pedig dekoncentráltan, fegyelmezetlenül futballoztunk. Legközelebb megpróbálunk javítani és gratulálok a Meggyesnek!

Tiszakanyár–Vásárosnamény 2–5 (2–2)

Tiszakanyár, 150 néző, v.: Takács A. Tiszakanyár: Révész D. – Bacsó A., Ujj K. (Kovács M.), Tóth N., Bodnár G., Varga D. (Nagy Á.), Vicickó L. (Maklári J.), Illés A., Rézinger B., Jánvári D., Soós T. Megbízott edző: Háda Tivadar. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Dascal, Illés P., Lyáh A., Zán B. (Filep R.), Deskó D. (Berecz G.), Fehér M., Bancsi G., Schmidt P., Szabó R. Edző: Madalina György. Gól: Rézinger B., Zán B. (öngól), illetve Deskó D. 2, Szabó R. 2, Schmidt P.

Háda Tivadar: – Megyünk tovább!

Madalina György: – Jól indult a mérkőzés, a negyedik percben vezetést szereztünk, de a lelkes hazai csapat fordítani tudott. Még a szünet előtt egyenlítettünk, ez rendkívül fontos volt, mert lélektanilag visszajöttünk a meccsebe, a második félidőben pedig már kidomborodott a fizikai fölényünk. Értékes három pontot szereztünk.

Kemecse–Mátészalkai MTK 2–1 (1–0)

Kemecse, 150 néző, v.: Papp F. Kemecse: Péter M. – Kovács I., Bárány T., Varga B. (Tóth T.), Nagy D., Bakó T., Szaffián Sz. (Brondics P.), Madzin I. (Ruska T.), Hokk Á., Deme A., Sándor D. Edző: Márton Péter. Mátészalka: Szilágyi P. – Szabó D. (Nagy Z.), Szántó Z., Tempfli I., Catuna, Farkas Z. (Botos A.), Botos D., Magyari M., Tempfli P., Szűcs Z., Papp N. (Bodó L.). Játékos-edző: Tempfli Imre. Gyenge színvonalú meccsen igazságos eredmény. Gól: Nagy D., illetve Nagy Z.

Márton Péter: – Nem most játszottunk a legjobban, de taktikusak voltunk. Az első félidő tetszett, viszont a másodikban érthetetlenül átadtuk a területet a Szalkának, ami meg is bosszulta magát. Egy emberként küzdöttünk, és a végén dobbant a kemecsei szív. További sok sikert a Mátészalkának!

Tempfli Imre: – Nagyon fájó vereséget szenvedtünk, mert végig irányítottuk a meccset, a hazaiak jószerivel a semmiből találtak két gólt.

Vasárnap

Kisvárda II.–Baktalórántháza 3–1 (1–0)

Kisvárda, 200 néző, v.. Fehér Á. Kisvárda II: Odinszov – Nahirnij (Révész B.), Abov. Lusánszki L., Szőr L., Atamas (Ötvös Sz.), Bíró R., Tóth M. (Újvári P.), Riszcsenko (Illés G.), Khimik (Gyüre T.), Severnyov. Edző: Nagy Sándor. Baktalórántháza: Kőrösi N. – Balogh P., Kántor F. (Molnár L.), Kozma J., Lakatos L., Ráti G., Fábri Z., Hajdu G., Lakatos I., Istenes E. (Nagy T.), Rakóczi Zs. Játékos-edző: Kozma József. Jó iramú mérkőzésen kerekedett felül a hazai csapat. Gól: Khimik 2, Gyüre, illetve Rakóczi Zs.

Nagy Sándor: – Az egész mérkőzésen nagyon szervezetten játszottunk, sokat tettünk a győzelemért. Kettő nullás vezetésnél volt egy kis holtpontunk, ekkor kaptunk egy gólt és az ellenfélnek akadtak lehetőségei, ezt szerencsésen megúsztuk, a végén pedig szép akcióból sikerült bebiztosítani a három pont megszerzését.

Kozma József: – Nem tudok mit mondani, kérdezzék meg a játékvezetőt és az arrogáns kettes számú asszisztenst, hogy mi volt, ők úgy is jobban értik a játékot…

Nagyhalász–Nyírgyulaj 3–1 (1–1)

Nagyhalász, 350 néző, v.: Paráda. Nagyhalász: Dukát P. – Csáki B., Ladányi D., Bartha Z., Kató I., Hajzer L., Hudák M., Nagy N., Simon D., Tóth G., Mátrai N. Játékos-edző: Ludánszki István. Nyírgyulaj: Oláh D. – Kiss L. (Domokos M.), Fekete G., Kovács G., Haburcsák B., Mezei B., Vass I., Bagi Á., Gömze A. (Kállai G.) Czerula Zs. (Tóth B.), Buka B. Edző: Lukács Tibor. Rangadóhoz méltó színvonalú mérkőzésen  a hazai csapat megszakította a Nyírgyulaj veretlenségi sorozatát. Gól: Hajzer L. (11-esből), Nagy N., Ladányi D. illetve Fekete G.

Kropkó András egyesületi elnök: – Jó iramú mérkőzésen megérdemelten szereztük meg a három pontot.

Lukács Tibor: – A hazaiak lelkesedésben felülmúltak bennünket, ezért megérdemelten nyertek, egyben azt játszottak, amit vártunk.

 


Tabella:

1. NYÍRGYULAJ KSE 7 6 0 1 20 8 12 18
2. NAGYHALÁSZI SE 7 5 1 1 27 9 18 16
3. MÁNDOK VSE 6 5 0 1 22 6 16 15
4. IBRÁNY SE 7 5 0 2 23 11 12 15
5. TARPA SC 7 4 2 1 28 15 13 14
6. VÁSÁROSNAMÉNY SE 7 4 0 3 20 17 3 12
7. MÁTÉSZALKAI MTK 7 3 1 3 7 9 -2 10
8. BAKTALÓRÁNTHÁZA 7 3 1 3 11 17 -6 10
9. FEHÉRGYARMAT SC 7 3 0 4 17 17 0 9
10. ÚJFEHÉRTÓ SE 6 2 2 2 10 11 -1 8
11. NAGYECSED RSE 6 1 4 1 11 10 1 7
12. KISVÁRDA II. 7 2 1 4 10 14 -4 7
13. BALKÁNYI SE 6 2 0 4 11 19 -8 6
14. KEMECSE SE 7 1 1 5 9 21 -12 4
15. NYÍRMEGGYES SK 7 1 1 5 14 31 -17 4
16. TISZAKANYÁR SE 7 0 0 7 4 29 -25 0

 

 

Fel Következő