19. forduló (2022.03.05-06.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

 

Kemecse SE

Ibrány SE

2022.03.12. 15:00

Nyír-Wetland megyei I. osztály
 

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – A szabolcsi góltotón valószínűleg nem a kemecsei győzelemre voksolnak a tippelők, a Mándok elleni meccs előtt sem volt ilyen tipp…
   
Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Hétvégén olyan csapathoz látogatunk, amely véleményem szerint sokkal erősebb, illetve előkelőbb helyen kellene állnia, mint amit a tabella jelenleg mutat. Ez számunkra intő jel, hogy igen is, nagyon komolyan kell venni a feladatot: ugyanazt a hozzáállást várom el, mint az elmúlt hetekben, akkor ismét sikeresen vehetjük ezt akadályt is.


További mérkőzések:

Nyírmeggyes (16.)–Csenger (8.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Szegény embert még az ág is húzza… Ha a csapat fejben összeszedi magát a hétvégi mérkőzésre, minden esélyünk megvan a pontszerzésre.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Az már bebizonyosodott, hogy a tavaszi idényben minden mérkőzés kiélezett, egyben nagyon nehéz. Nincs lefutott meccs, de reméljük, hogy a rossz rajt után jobb folytatás következik, ennek érdekében azonban mindenkinek oda kell tenni magát.

Gyulaháza (15.)–Balkány (7.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Remélem, ezen a héten nekünk is elkezdődik a bajnokság.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Remélem, a hétvégi győzelem megfelelő hitet kölcsönöz a játékosoknak, ha ezt mentalitást tudjuk a továbbiakban is a „pályára vinni”, csak ebben az esetben lehetünk sikeresek.

Nyíregyháza Spartacus II. (1.)–Tarpa (12.)

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Két nehéz idegenbeli meccsen vagyunk túl, amelyeken a csapat mindent megtett a győzelemért, természetesen ezúttal is nyerni szeretnénk. Ismét sok függ attól, hogy milyen összetételben lépünk a pályára.

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Nehéz bármit is előre látni… A csapat készül, reméljük, sikerül a fiúkban továbbra is tartani a lelket, és tudják folytatni a jó sorozatot.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik)

Nyírbátor (9.)–Mándok (3.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Igazán jó csapat látogat hozzánk, már a tabellán elfoglalt helyezés alapján is. Ugyanakkor hazai pályán nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése.

Lakatos István, a Mándok játékos-edzője: – A múlt héten szerzett bravúrpontnak akkor lesz igazán értéke, ha az otthon jól szereplő Bátor ellen sikeresek tudunk lenni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy számunkra kedvező eredmény szülessen.

Austria Juice-Vásárosnamény (2.)–Mátészalkai MTK (5.)

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – A forduló rangadójához az év játékvezetőjét küldik, aminek külön örülök és egyben gratulálok Kosztyu Jánosnak! Gondjaink nem sokat enyhültek, de idővel kiegyenesedünk mi is. Háromesélyes a találkozó, tiszteljük az ellenfelet, bizonyított már a fiatal szalkai csapat, így nehéz mérkőzésre számítok.

Kiss Gábor, a Mátészalka edzője: – Annak érdekében, hogy eredményesen tudjunk szerepelni a Vásárosnamény ellen, nagy változáson kell átmenni a csapatnak. Erre minden egyes játékosom képes, és hiszem, hogy megoldjuk a feladatot

Nyírgyulaj (11.)–Nagyhalász (14.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Ismét „hatpontos” mérkőzést játszunk, remélem, a múlt hetihez hasonló hozzáállással meg tudjuk szerezni a győzelmet.

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Először is szeretnék jobbulást kívánni egyesületünk nevében Albók Pista bácsinak, drukkertáborunk oszlopos tagjának! A tavaszi negyedik fordulóban immár a negyedik variációban lépünk pályára. Hardcore üzemmódban közlekedünk, így elkerülhetetlen, hogy ne pontozódjanak ki játékosok, gyűlnek a sérültek, betegek. Nem panaszkodni szeretnék, nem kenyerem, sőt, ígérhetem, ahogy eddig is, így Nyírgyulajban is vért fog izzadni mindenki – még a szögletzászló is.

Vasárnap

Újfehértó (6.)–Nagyecsed (10.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Jó formában lévő, erős játékoskerettel rendelkező csapat érkezik hozzánk. Biztos vagyok benne, hogy az Ecsed előrébb fog végezni, mint ahol most áll a tabellán. Magunk részéről pedig bízunk benne, hogy a sok gondunk ellenére egyszer már mellénk áll a szerencse is – picit.

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Csak kapkodom a fejem, mert újabb nehéz mérkőzés előtt állunk. Fiatal, jó játékosokból álló, felkészült edző által irányított, remek háttérrel rendelkező csapattal találkozunk. De mi is megpróbálunk felnőni a feladathoz és egy színvonalas meccset vívni.

(A mérkőzést Tégláson rendezik)

 


Tudósítások, eredmények

Kemecse SE–Ibrány SE 1–1 (0–0)

Kemecse, 114 néző, v.: Belicza.

Kemecse: Baráth B. – Hokk Á., Hokk B., Szaffián Sz. (Bárdos A.), Szilágyi D., Majoros Á., Ádám D., Ács Sz. (Madzin I.), Sándor D., Balogh G., Hadházi D. Edző: Resán Attila.

Ibrány: Tóth N. – Kiss P., Makai I., Lakatos B., Nagy D., Szőlősi P., Csáki J. (Mészáros M.), Somogyi T., Pápa Sz. (Molnár Z.), Jeddi B., Zubora T. Edző: Kiss Tamás.

Vannak meccsek, amikor küzdesz, harcolsz, de az nagyjából annyit ér, mint egy leesett mákszem. Ez az a meccs volt. Győzelmet egyik csapat sem érdemelt. Hiányzott a meccsből a lendület, ami jellemzi a játékunkat. A kitartásért, a harci szellemért, a küzdeniakarásért viszont dicséret illeti a csapatot! A Szpari ellen sokkal több kell! Szép volt srácok, hajrá Ibrány - mindörökké!

Gól: Jeddi B. (64. öngól), illetve Makai I. (92.)

Ifi: 5–1.

Resán Attila: – Nem rajtunk múlt!

Kiss Tamás: – Amit a mérkőzés előtt is nyilatkoztam, a Kemecse sokkal jobb csapat annál, mint amit a tabella mutat, ezt a mai mérkőzésen is bebizonyította. Az igazsághoz hozzátartozik, mi sem úgy futballoztunk, ahogy tudunk, úgy gondolom, ebben a meccsben ennyi volt. Természetesen gratulálok a Kemecsének, részünkről pedig a csapat és a vezetőség nevében szeretnénk gratulálni és egyben jó egészséget kívánni Kállai Gábor fia születéséhez!


További eredmények:

Nyírmeggyes–Csenger 3–0 (2–0)

Nyírmeggyes, 84 néző, v.: Pethő P. Nyírmeggyes: Zán K. – Savrnoh (Papp B.), Hornyák Zs., Sivadó P., Török G., Hadadi K. (Nógrádi S.), Batizi-Pócsi N. (Schupler Sz.), Preg I., Nagy D., Szondi R., Folytán Z. Edző: Kovács László. Csenger: Makay Z. – Péter Gy. (Katona Gy.), Popovics N., Nagy M. (Lengyel M.), Csorvási Á., Antal R., Stef, Barcsay M., Balogh Á., Osváth S., Gaál K. Edző: Barcsay István. Gól: Savrnoh 2 (egyet 11-esből), Nagy D. Ifi: 0-7.

Kovács László: – Megérdemelt győzelmet arattunk.

Barcsay István: – Gratulálok az ellenfélnek.

Gyulaháza–Balkány 1–1 (1–1)

Gyulaháza, 66 néző, v.: Major O. Gyulaháza: Tóth B. – Kozma M., Tóth F., Galambos B., Koszta Z., Illés A. (Dolhai D.), Köblös B., Varga D., Csépke M., Gáti Sz., Lakatos P. Edző: Bardi Gábor. Balkány: Hegyes B. – Sallai M., Szabó J., Fodor T. (Kovács E.), Furó Zs. (Máté G.), Bartha Z., Vasas T., Tőkés T. (Csatári Á.), Mercs J., Pallai B., Kerecsen J. Edző: Mirgai László. Gól: Varga J., illetve Kerecsen J. Ifi: 4–3.

Bardi Gábor: – Sírt a labda a mérkőzésen… Mindkét csapat eldönthette volna a találkozót, de összességében igazságos eredmény született. További sok sikert kívánok a Balkánynak!

Mirgai László: – A múlt heti játékhoz képest a mai teljesítmény nagyon gyengére sikeredett. Egymás hibáiból éltek a csapatok, szerintem az edzőkollégámmal jobban elfáradtunk, mint a játékosok. El kell ismerjem, a végén a hazai csapat óriási ziccert hibázott, úgyhogy örülnünk kell az egy pontnak.

Nyíregyháza Spartacus II.–Tarpa 3–1 (1–0)

Örökösföld, 200 néző, v.: Lipcsei M. Nyíregyháza Spartacus II.: Talián L. – Nemes M. (Kardos K.), Tudja D., Pataki B., Hunyadi B., Gönzcör R., Torkos M. (Panyi A.), Tagai A., Szücs D., Tangel L., Sztankó D. (Csilus Á.). Edző: Huszák Géza. Tarpa: Sas I. – Mruha (Druzsblak), Lovincsuk, Dolináj P., Rácz I. (Komári Gy.), Barta K., Kofel, Herman, Csepovoj (Moticska), Bodan (Rozman S.), Gál R. Edző: Varga Gyula. Gól: Tudja D., Pataki B., Torkos M., illetve Gál R.

Huszák Géza: – Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk, látszik, hogy az utóbbi időben nem véletlenül szerepelt jól a Tarpa – kívánom, hogy maradjanak bent! Ettől függetlenül gratulálok saját csapatomnak a győzelemhez.

Varga Gyula: – Sajnos, két ellentétes félidőt játszottunk. Az elsőben rengeteg helyzet maradt ki, a másodikban pedig már nem ismertem a csapatra. Gratulálok a Nyíregyházának, amelynek további sok sikert!

Nyírbátor–Mándok 4–2 (2–0)

Nyírbátor, 104 néző, v.: Király A. Nyírbátor: Borkó J. – Czerula Zs. (Nagy T.), Bakosi M. (Sőre P.), Szabó M., Danó M. (Medve M.), Bakó T. (Molnár R.), Varga B., Erdei Z., Hegedűs T., Török I. (Nemes Z.), Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Mándok: Lőricz Zs. – Maroda N., Ari A., Törtei T., Lusánszki L., Haller R., Gyüre T., Baglyos L., Nardai N., Illés A., Nagy L. Játékos-edző: Lakatos István. Gól: Török I. 2, Bakó T. (11-esből), Nemes Z., illetve Gyüre T., Baglyos L.

Erdei Zoltán: – Nagyon örülök annak, hogy a múlt heti teljesítményünket át tudtuk menteni erre a mérkőzésre. Igaz, hogy a szünetben kicsit bennmaradtunk az öltözőben, de van egy Török Pistánk, aki tudja a dolgát.

Lakatos István: – Az ellenfél könyörtelenül kihasználta hibáinkat, és megérdemelten szerezte meg a három pontot. További sok sikert a Bátornak!

Austria Juice-Vásárosnamény–Mátészalkai MTK 2–1 (0–0)

Vásárosnamény, 204 néző, v.: Kosztyu J. Vásárosnamény: Szabolcsi M. – Géczi I., Bátyi L., Szabó T. (Orosz F.), Szabó R. (Horváth N.), Zán B., Deskó D. (Berec G.), Misák S., Barkaszi D., Illés G., Barta F. Edző: Harbula Balázs. Mátészalka: Szilágyi P. – Szabó D., Szántó Z., Huszti P., Makó P. (Ötvös Sz.), Gergely M., Magyari M., Bodó L., Papp Cs. (Scheibli M.), Baráz M., Sárosi M. Edző: Kiss Gábor. Gól: Deskó D., Berec G., illetve Bodó L. Kiállítva: Barta F.

Harbula Balázs: – Küzdelmes mérkőzést vívtunk, a nekünk, ahogy a Szalkának is megvoltak a lehetőségei, de ebből az adok-kapokból szerencsére mi jöttünk ki győztesen. Szülinaposunk, Berec Gabi gólja döntött, kívánunk neki jó bulizást estére.

Kiss Gábor: – Sikerült magunkat megverni egy olyan mérkőzésen, amelyben bőven benne volt minimum a pontszerzés lehetősége. Egyet tudomásul kell venni: nem az egyesület van a játékosokért, hanem a játékosok az egyesületért!

Nyírgyulaj–Nagyhalász 4–0 (2–0)

Nyírgyulaj, 148 néző, v.: Kondor M. Nyírgyulaj: Somogyi B. – Bégányi B. (Szabó Á.), Kovács G., Tóth B., Ács Á. (Domokos M.), Nagy B. (Kerekes M.), Szőcs L., Haburcsák B., Vass I. (Sárga Zs.), Bagi Á., Orosz D. (Fedor I.). Edző: Lukács Tibor. Nagyhalász: Kőrösi N. – Varga B., Nagy T. (Kormány Sz.), Korsoveczki A., Kölcsi A., Babják Cs. (Tóth M.), Simon D., Károlyi R., Mészáros T. (Bognár A.), Mátrai N., Oláh L. Edző: Nagy Lajos. Gól: Domokos M. 2, Szőcs L., Tóth B. Ifi: 5-2.

Lukács Tibor: – A játék sokkal jobb volt, mint a múlt héten, ez gólokban is megmutatkozott. Azt gondolom, megérdemelt győzelmet arattunk, gratulálok a csapatnak.

Nagy Lajos: – Most értettem meg, hogy mit nyilatkozott a múlt héten a nyírmeggyesi edző. A nyírgyulaji Fekete Lyuk, és itt nem a kapu mögött óbégató Lakatos Eszmeraldára gondolok, sajnos beszippantotta az esélyeket. Nem mentem fel a csapatot, de ezt is helyén kezeljük, mint a korábbi győzelmeket. Kicsit csendesen, de boldog szülinapot Babják Csabi!


Tabella:

1. NYÍREGYHÁZA II. 18 14 2 2 50 21 29 44
2. VÁSÁROSNAMÉNY 19 11 3 5 34 28 6 36
3. MÁNDOK VSE 19 10 2 7 45 30 15 32
4. IBRÁNY SE 18 9 4 5 39 25 14 31
5. MÁTÉSZALKAI MTK 18 8 6 4 37 19 18 30
6. NYÍRBÁTORI LSE 19 9 1 9 27 38 -11 28
7. BALKÁNYI SE 19 8 3 8 40 33 7 27
8. ÚJFEHÉRTÓ SE 18 7 6 5 31 21 10 27
9. NYÍRGYULAJ KSE 19 8 2 9 32 28 4 26
10. CSENGER FC 18 7 5 6 49 37 12 26
11. NAGYECSED RSE 18 6 7 5 33 22 11 25
12. TARPA SC 19 6 2 11 23 37 -14 20
13. KEMECSE SE 19 5 4 10 21 41 -20 19
14. NYÍRMEGGYES SK 19 6 0 13 22 44 -22 18
15. GYULAHÁZA KSE 19 5 2 12 23 52 -29 17
16. NAGYHALÁSZI SE 19 5 1 13 24 54 -30 16

 

 

Fel Következő