21. forduló (2022.03.26-27.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

 

 

Nyírbátori LSE

Ibrány SE

2022.03.26. 15:00

Nyír-Wetland megyei I. osztály
 

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Szeretnénk a jelenlegi formánkat a hétvégére is átmenteni, tudom, nem lesz egyszerű dolgunk, de hazai pályán mindent megteszünk annak érdekében, hogy megnehezítsük az Ibrány feladatát.
   
Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Ismét egy kemény, férfias küzdelem vár ránk, mert jó erőkból álló csapathoz látogatunk. Természetesen célunk most is az, hogy pontokat szerezzünk, ehhez ugyanarra a hozzáállásra lesz szükség, mint az elmúlt hétvégén.


További mérkőzések:

Péntek

Nyíregyháza Spartacus II. (1.)–Balkány (9.)

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Mint minden eddigi meccsen, ezúttal is megpróbáljuk a maximumot nyújtani.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Hamar kezdtem örülni, hogy végre kiegyenesedünk, ehhez képest jelenleg több betegünk van, mint a járvány kellős közepén… Talán leszünk tizenegyen és csak a tisztes helytállásban bízhatunk.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik, kezdés: 18 óra)

Szombat

Nyírmeggyes (15.)–Gyulaháza (16.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Az előző fordulóban óriásit hibáztunk, hogy még pontot sem tudtunk szerezni. Ezt a hétvégén szeretnénk kijavítani, ennek megfelelően készülünk a mérkőzésre. Nem becsüljük le az ellenfelünket, de számunkra csak a győzelem elfogadható.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Igazi hatpontos meccs elé nézünk, mindenképpen a győzelem megszerzése a cél. Sérülések miatt még mindig több embert kell nélkülöznünk, viszont Csercsa Gergő már visszatért a futsal U19-es Európa-bajnokságról.

Kemecse (13.)–Csenger (7.)

Resán Attila, a Kemecse edzője: – Már a szezon elején számoltunk rá, hogy a nehézségek ellenére mire velünk kell találkoznia, „magára talál” a Csenger. Nem lesz egyszerű dolgunk, viszont nem engedhetjük meg magunknak a pontvesztést, mert figyelemre méltó ikszeink nem hoztak annyit a „konyhára”, hogy nyugodtan hátra tudjunk dőlni. Az „alsóház” feltámadása figyelemre méltó és a sorsolás sem nekünk kedvez. Egy biztos, Kemecse nem a Maldív-szigetek, de itt minden lehetőség adott a futball mérkőzések megyei első osztályú színvonalon történő lebonyolításához.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Szeretnénk ott folytatni, ahol a hétvégén abbahagytuk.

Austria Juice-Vásárosnamény (2.)–Tarpa (12.)

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – A helyzetünk ellenére győzelmet várok a csapattól a beregi rangadón. Minden okunk megvan a bizakodásra.

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Úgy gondolom, egy ilyen mérkőzésre nem szükséges külön motiválni senkit. Szerintem mindenki tisztában van vele, ezen a meccsen milyen értékekkel bír a győzelem, bármely csapat számára.

Nyírgyulaj (11.)–Mátészalkai MTK (4.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Fiatal, gyors csapat lesz az ellenfelünk, de hazai pályán szeretnék pontot szerezni.

Kiss Gábor, a Mátészalka edzője: – Jó játékosok alkotják a hazai csapatot, ezért nehéz mérkőzésre számítok. Ugyanakkor képesnek tartom a srácokat, hogy eredményesen szerepeljenek Gyulajban és számunkra kedvező eredményt érjenek el.

Vasárnap

Újfehértó (10.)–Mándok (3.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Nem vagyunk túl jó passzban, sajnos, minden meccsen apró, kicsi dolgok hiányoznak, ahhoz, hogy pontjainkat gyarapítsuk. Tudjuk jól, ismét egy jó csapat érkezik hozzánk és az is biztos, hogy jó meccset fogunk tudni játszani. Az eredmény pedig főként azon múllik majd véleményem szerint, hogy melyik csapat fogja helyzeteit jobban kihasználni.

Lakatos István, a Mándok edzője: – Jó ellenféllel szemben színvonalas mérkőzésre számítok, ami csak akkor fog eredményeséggel párosulni, ha csapatként olyan teljesítményt tudunk nyújtani, ami korábban jellemzett minket.

(A mérkőzést Tégláson rendezik)

Nagyhalász (14.)–Nagyecsed (8.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – A mezőny egyik legjobb formában lévő csapatát fogadjuk. Bízom benne, hogy nem tévedünk ingoványos területre és nem nyel el minket az ecsedi láp.

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Az idén már majdnem kétszer játszottunk egymás ellen, sajnos, betegségek, egyéb okok miatt mindannyiszor elmaradt a tervezett edzőmeccs. Most viszont már játszani kell, ráadásul ez már élesben fog menni. Tudom, hogy a Nagy úr által összerakott, nagyon jó nagyhalászi nagycsapat ellen nagyon nehéz dolgunk lesz.

 


Tudósítások, eredmények

Nyírbátor–Ibrány 1–1 (1–0)

Nyírbátor, 100 néző, v.: Kondor M.

Nyírbátor: Kiss B. – Czerula Zs., Szabó M., Molnár R., Sőre P., Danó M., Bakó T., Varga B., Nemes Z., Hegedűs T., Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán.

Ibrány: Tóth N. – Buka B., Mészáros M., Nagy D., Csáki J., Somogyi T. (Bészély G.), Pápa Sz., Jeddi B., Molnár Z. (Kiss T.), Kállai G., Zubora T. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Gól: Molnár R., illetve Nagy D. (11-esből).


Az ibrányi csapat nem került padlóra
(Fotó: Imre Mónika)

Erdei Zoltán: – Küzdelmes mérkőzésen egy pici hiányérzetem van az eredmény miatt, mert úgy gondolom, közelebb álltunk a győzelemhez.

Kiss Tamás: – Hatalmas dicséret illeti minden egyes játékosomat, hisz ma egy alapjaiban felforgatott csapattal lépünk pályára. Most is bizonyította mindenki, hogy nem véletlenül játszik ebben az egyesületben. Ha a mérkőzés összképét tekintjük, akkor talán igazságosnak mondható a döntetlen, de számomra érthetetlen, ha a 90. percben büntetőt kell ítélni a játékvezetőnek, ezt a végén is be kell fújni… Egyébként gratulálok a Bátornak is, rendkívül szervezett csapat benyomását keltette, további sok sikert neki!


További eredmények:

Nyíregyháza Spartacus II.–Balkány 4–0 (2–0)

Örökösföld, 150 néző, v.: Pethő P. Nyíregyháza Spartacus II.: Talián L. – Szabó B., Pataki B., Tangel L. (Tudja D.), Hunyadi B. (Ferenczi B.), Gönczör R. (Vámos G.), Gresó M. (Panyi A.), Tagai A., Kardos K. (Csilus Á.), Szücs D., Sztankó D. Edző: Huszák Géza. Balkány: Szalánczi Z. – Sallai M., Szabó J. (Szilágyi J.), Fodor T. (Máté G.), Furó Zs., Rózsa N. (Csatári Á.), Bartha Z., Németi M., Mercs J., Pallai B., Kerecsen J. Megbízott játékos-edző: Sallai Márk. A Szpari II. mindjárt a találkozó második percében vezetést szerzett, majd még a szünet előtt egy védelmi hibát követően tovább növelte előnyét, ez megpecsételte a balkányi csapat sorsát. Gól: Tangel L., Pataki B., Szücs D., Csatári Á. (öngól)

Huszák Géza: – Nagyon sportszerű csapatot magabiztosan győztünk le, mihamarabbi gyógyulást az edzőkollégának!

Sallai Márk: – Korán hátrányba kerültünk, ami megfogott minket, mindemellett három elkerülhető gólt kaptunk. Úgy gondolom, a csapat próbált becsületesen játszani, a meccs után egymás szemébe tudunk nézni. Készülünk tovább.

Nyírmeggyes–Gyulaháza 2–0 (1–0)

Nyírmeggyes, 91 néző, v.: Veres J. Nyírmeggyes: Zán K. – Savnroh N., Nógrádi S., Batizi-Pócsi N., Preg I., Székelyi N. (Hadadi K.), Nagy D. (Schupler Sz.), Szondi R., Folytán Z., Drabik M. Edző: Kovács László. Gyulaháza: Tóth B. (Kasza Á.) – Dolhai D., Kozma M., Parádi B. (Csépke M.), Koszta Z., Illés A., Csercsa G., Gáti Sz., Gáti S. (Varga D.), Köblös B., Lakatos P. Edző: Bardi Gábor. A hazaiak korai góllal alapozták meg győzelmüket, amikor pedig a második félidő elején tovább növelték előnyüket, eldőlt a kiesés ellen küzdő csapatok csatája. Gól: Drabik M., Nagy D. Kiállítva: Sivadó P., illetve Lakatos P. Ifi: 7-2.

Kovács László: – Nem játszottunk jól, de kiszenvedtük a győzelmet. Gratulálok a srácoknak, nagyon fontos három pontot gyűjtöttünk be.

Bardi Gábor: – Nem szeretnék infarktust kapni, ezért befejezem a pályafutásom a Gyulaháza edzőjeként! Valami nagyon nem működik, tisztában vagyok azzal, hogy mit csináltam rosszul, tudom hogy miben hibáztam! Ezen felül rengeteg játékosban megbíztam, soha semmiért nem büntettem, de sajnos kőkeményen hátbaszúrtak! Már nem érzem jól magam ebben a közegben, pedig aki ismer tudja, hogy ez az életem! Saját magamat teszem felelőssé a kialakult állapot miatt, nagyon bízom benne – nélkülem sokkal jobb lesz!

Kemecse–Csenger 4–5 (2–1)

Kemecse, 98 néző, v.: Major O. Kemecse: Kopasz J. – Kovács I., Hadházi D., Ács Sz., Majoros Á., Ádám D., Szaffián Sz. (Szilágyi D.), Csáki P., Bárdos A. (Törő D.), Hokk Á., Balogh G. Edző: Resán Attila. Csenger: Makay Z. – Péter Gy., Popovics N., Nagy M. (Katona P.), Csorvási Á., Antal R., Stef, Barcsay M., Balogh Á., Lengyel M. (Oláj E.), Bence L. Edző: Barcsay István. Fordulatos mérkőzésen háromszor vezetett a Kemecse, a végén mégis a Csenger örülhetett. Gól: Szaffián Sz., Ács Sz., Csáki P., Balogh G., illetve Balogh Á. 2, Csorvási Á., Oláj E., Lengyel M.

Resán Attila: – Nekünk a halottat is sikerülne feltámasztani, csak olyan szavak jutnak eszembe, amiket nem igazán illik leírni…

Barcsay István: – Változatos, fordulatos mérkőzésen megérdemelten győztünk, főként a második félidőben nyújtott teljesítmény alapján.

Austria Juice-Vásárosnamény–Tarpa 1–0 (0–0)

Vásárosnamény, 292 néző, v.: Tomori P. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Bátyi L., Szabó R., Zán B., Deskó D. (Szabó T.), Misák S. (Berec G.), Barkaszi D., Illés G., Barta F. (Horváth N.), Orosz F. Edző: Harbula Balázs. Tarpa: Sepovszki – Komári Gy. (Cspovoj), Dolináj P., Druzsljak, Moticska (Rácz I.), Barta K., Kofel, Djacsenko (Kovács R.), Lovincsuk, Bodan (Rozman S.), Gál R. Edző: Varga Gyula. Gól: Illés G.

Harbula Balázs: – Az a csapat, amely egy helyzetét értékesítve csikarja ki a győzelmet, ez nem lehet a véletlen műve. Ugyanakkor meg kell dicsérjem a Tarpát, amely az első félidő alapján szintén rászolgált volna a győzelemre. A mai sikert a Gáborjaink névnapjára ajánljuk.

Varga Gyula: – Örök igazság, a futballt gólra játsszák. További sok sikert a Naménynak!

Nyírgyulaj–Mátészalkai MTK 0–2 (0–2)

Nyírgyulaj, 108 néző, v.: Dobos J. Nyírgyulaj: Szegedi G. – Fedor I., Bégányi B., Tóth B., Ács Á. (Sárga Zs.), Orosz D., Haburcsák B., Vass I., Bagi Á., Kerekes M. (Fekete M.), Domokos M. Edző: Lukács Tibor. Mátészalka: Szilágyi P. – Scheibli M. (Szigeti), Szabó D., Szántó Z., Ötvös Sz., Farkas Z., Huszti P. (Lyáh A.), Magyari M., Bodó L., Papp Cs. (Szabó B.), Sárosi M. Edző: Kiss Gábor. Gól: Papp Cs., Huszti P. Kiállítva: Fedor I.

Lukács Tibor: – Az első félidőben a vendégek két pontrúgással eldöntötték a három pont sorsát, a szünet után hiába csúsztunk-másztunk, nem sikerült kozmetikázni a különbségen.

Kiss Gábor: – Gratulálok a srácoknak megérdemelten nyerték meg a mérkőzést, a hiányzóinkat megfelelő minőségben tudtuk pótolni.

Újfehértó–Mándok 4–0 (2–0)

Téglás, 131 néző, v.: Kosztyu J. Újfehértó: Dukát P. – Dénes K., Kecskeméti P. (Csizmarik Á.), Petics Gy., Barta G. (Seres K.), Hudák M., Zámbó D., Pallai G., Daróczi P., Jócsák D. (Kertész M.), Szilágyi Á. (Veres D.). Edző: Piskóti Zsolt. Mándok: Lőrincz Zs. – Maroda N., Oláh G., Törtei T., Lusánszki L., Haller R., Gyüre T., Baglyos L., Nardai N., Bugyi B., Illés A. Játékos-edző: Lakatos István. A határozottan, nagy becsvággyal játszó hazaiak biztosan nyertek. Gól: Barta G., Daróczi P., Petics Gy., Kecskeméti P. Ifi: 9-1.

Piskóti Zsolt: – Végre! Reméljük, átszakad pár emberben a gát és végre visszajön az önbizalmunk. Ma mindenki megmutatta mire képes, de ezt nem csak egy meccsen kell, hanem a hátralevő összes mérkőzésen. További sok sikert Mándoknak!

Lakatos István: – Gratulálok az Újfehértónak!

Nagyhalász–Nagyecsed 2–1 (0–0)

Nagyhalász, 151 néző, v.: Szoboszlay P. Nagyhalász: Kőrösi N. – Varga B., Tóth L., Kató I., Korsoveczki A. (Mészáros T.), Kölcsi A., Nagy T., Simon D., Károlyi R., Mátrai N., Oláh L. (Babják Cs.). Edző: Nagy Lajos. Nagyecsed: Makó R. – Bernáth M., Zámbó K., Pócsi B., Erdős M., Kóka R., Sarkadi G. (Nyíri Gy.), Bulyáki K., Angyal N., Somlyai G., Gömze A. (Kóka S.). Edző: Kósa József. Gól: Károlyi R:, Oláh L., illetve Pócsi B. Ifi: 2-3.

Nagy Lajos: – Szilágyi „Sziszka” Józsi barátom megmondta. Megalkuvást nem ismerő csapatom nagyon sok szimpatizánst állít maga mellé. Persze akadnak ellendrukkerek is, akik a kárunkat akarják… De mi azt nem adjuk!

Kósa József: – Az első félidőben kihagytuk a helyzeteket, a másodikban viszont ingoványos területre tévedtünk, „elnyelt” bennünket a Nagyhalász. Ezek is mi vagyunk, készülünk tovább.


Tabella:

1. NYÍREGYHÁZA II. 20 16 2 2 56 22 34 50
2. VÁSÁROSNAMÉNY 21 12 4 5 37 30 7 40
3. MÁTÉSZALKAI MTK 20 10 6 4 42 21 21 36
4. MÁNDOK VSE 21 10 3 8 47 36 11 33
5. CSENGER FC 20 9 5 6 57 42 15 32
6. IBRÁNY SE 20 9 5 6 41 28 13 32
7. ÚJFEHÉRTÓ SE 21 8 7 6 38 25 13 31
8. NYÍRBÁTORI LSE 21 9 3 9 30 41 -11 30
9. NAGYECSED RSE 21 7 8 6 37 26 11 29
10. BALKÁNYI SE 21 8 4 9 41 38 3 28
11. NYÍRGYULAJ KSE 21 8 2 11 33 32 1 26
12. NAGYHALÁSZI SE 21 7 1 13 28 55 -27 22
13. NYÍRMEGGYES SK 21 7 0 14 24 46 -22 21
14. TARPA SC 21 6 3 12 25 40 -15 21
15. KEMECSE SE 21 5 5 11 26 47 -21 20
16. GYULAHÁZA KSE 21 5 2 14 24 57 -33 17

 

 

Fel Következő