23. forduló (2022.04.09-10.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

 

 

Újfehértó SE

Ibrány SE

2022.04.10. 16:00

Nyír-Wetland megyei I. osztály
 

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az elmúlt három egymás elleni meccs alapján már-már mumus csapatnak számít az Ibrány. Szeretnénk ezen „hazai pályán” mindenképp javítani, de ez egyáltalán nem lesz egyszerű, mindenkitől maximális hozzáállásra és teljesítményre lesz szükség.
   
Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Ismét rangadó vár ránk, hisz a jó erőkből álló Újfehértóval találkozunk. De természetesen tudom, játékosaim mire képesek, óriási tartás van bennük, amit az elmúlt meccsen is bebizonyítottak: ha ezt át tudjuk menteni erre a fordulóra is, akár sikeresen térhetünk haza.


További mérkőzések:

Péntek

Nyíregyháza Spartacus II. (1.)–Gyulaháza (16.)

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Mióta a tartalékcsapat edzője vagyok, legrosszabb meccsünket játszottuk legutóbb, biztos vagyok abban, ez még egyszer nem fog előfordulni. Természetesen javítani szeretnénk.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Túl sok okosat nem tudok a meccs előtt nyilatkozni…

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik, kezdés: 17.30)

Szombat

Nyírmeggyes (14.)–Kemecse (13.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Hetek óta szinte semmit nem tudok az összeállításban változtatni, mivel jelen helyzetben sajnos, ennyien vagyunk. Így nagyon nehéz eredményt elérni…

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – „Az Éhezők viadalának” második részéhez értünk. Az első részben sikerült a főszerepet játszani, de a katarzishoz a többi részben is ki kell harcolnunk a győzelmet. A tavaszi eredmények alapján a Meggyesnek jobb az oddsa, meg a hazai pálya is az ő előnyük, de mi Moore.

Nyírbátor (10.)–Csenger (4.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor edzője: – Az elmúlt meccsen tapasztaltak nem igazán tetszettek, ahhoz, hogy a Csengerrel szemben partiban tudjunk lenni, sokkal többet kell nyújtanunk játékban és hozzáállásban egyaránt. Hazai pályán nem lehet más célunk, mint megnehezíteni az ellenfél dolgát.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Igazából akkor lesz jelentősége az elmúlt hetek jó szereplésének, ha ezúttal is kedvező eredményt tudunk elérni, ami nem ígérkezik egyszerűnek a hazai pályán különösen veszélyes Bátor ellen.

Austria Juice-Vásárosnamény (2.)–Balkány (8.)

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – Egyszer igazán kinyílhatna a gólzsák, bár Mirgai mester csapatai ellen nem könnyű játszani. A hétvégi botlás után hazai pályán szeretnénk győzni.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Először is nem nézünk ki jobban, mint a múlt héten, sőt, eggyel kevesebben leszünk, ezt a meccset viszont akkor is le kell játszani. Ugyanakkor, ha a fiúk olyan akarással és koncentráltan fognak pályára lépni, mint a Bátor ellen tették – bármi lehetséges. Hozzáteszem, a Namény az ezüstéremért harcol, mi pedig szeretnénk biztosan bennmaradni, úgyhogy nagyon nehéz meccsre számítok, amelyen nincs vesztenivalónk.

Nyírgyulaj (11.)–Tarpa (15.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Ismét „hatpontos” mérkőzés előtt állunk, bízom benne, hogy végre hazai pályán is sikeresek leszünk.

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Számunkra minden mérkőzés ugyanolyan fontos, nagy szükségünk van minden egyes megszerzett pontra, minden egyes alkalommal ennek reményében lépünk pályára.

Nagyecsed (7.)–Mátészalkai MTK (3.)

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Hűha! Nagy múltú, remek jelennel rendelkező vendégcsapat látogat hozzánk, amelyben egykor én is kergettem a bőrt – több kiváló játékossal együtt. De ez már olyan régen volt, hogy a legöregebb hindu sem emlékszik rá. A mi csapatunkra sem lehet panasz, itt is remek futballisták szerepelnek, ezért kiélezett, küzdelmes meccsre számítok, és mivel ez szomszédvári rangadó, bármi előfordulhat. Persze, azért hazai győzelemben bízom. Ami fontos lehet, a kezdőrúgást a szerintem valaha volt legjobb ecsedi játékos fogja elvégezni!

Kiss Gábor, a Mátészalka edzője: – Ha eredményesen szeretnénk szerepelni Ecseden, akkor koncentráció terén óriásit kell előre lépnünk, mind a két kapu előtt.

Vasárnap

Nagyhalász (12.)–Mándok (6.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – A futball nagyszerűségét az egyszerűsége adja, és ettől is oly’ csodálatos ez a játék. A Mándok dobogóért hajt, mindössze három ponttal lemaradva arról, mi a kiesés elől menekülünk. Ellenfelünk minőségi játékosok sokaságát vetheti be, nekünk másabb jellegű gondokkal kell szembenéznünk, de mindenki viszi a maga keresztjét, így egyet ígérhetek: nagyot fogunk küzdeni, mint Győzike az Észbontókban, mást nem is nagyon tehetünk.

Dancs Attila, a Mándok technikai vezetője: – Vissza kell térnünk a helyes útra! A recept: nagyobb létszámú, minőségi edzések és tudatos játék. Tavasszal nem lesz könnyű meccsünk, így teljesen mindegy kivel játszunk. Csak magunkra figyelünk és igyekszünk eredményesek lenni.

 


Tudósítások, eredmények

Újfehértó SE–Ibrány SE 0–2 (0–0)

Téglás, 164 néző, v.: Takács A.

Újfehértó: Dukát P. – Kecskeméti P. (Csáki B.), Petics Gy., Csizmarik Á. (Torma T.) Barta G., Veres D. (Seres K.), Hudák M., Zámbó D., Pallai G., Daróczi P., Szilágyi Á. (Kertész M.) Edző: Piskóti Zsolt.

Ibrány: Tóth N. – Csáki J., Buka B., Zubora T., Lakatos B., Makai I. (Gergely B.), Pápa Sz. (Jeddi B.), Szőlősi P., Nagy D., Kállai G., Mészáros M. Edző: Kiss Tamás.

Gól: Buka B. (59.), Nagy D. (91.).

Kiállítva: Petics Gy. (94.).

 Buka Bence és Nagy Dávid góljai döntöttek
(Video: Három Határ Hírei)

 

Piskóti Zsolt: – Felesleges bármit mondanom. Gratulálok az Ibránynak!

Kiss Tamás: – Abszolút felemás félidők voltak. Az elsőt szó szerint túléltük, mert a Fehértó nagyon jól játszott és sok helyzetet alakított ki. A szünet utáni periódus hasonló volt, csak ekkor már mi alakítottunk ki lényegesen több helyzetet, ebből kettőt sikerült értékesíteni. A győzelemért és a második félidőben nyújtott játékért jár a gratuláció a fiúknak.


További eredmények:

Nyírmeggyes–Kemecse 0–1 (0–0)

Nyírmeggyes, 97 néző, v.: Oláh G. Nyírmeggyes: Zán K. – Nagy Zs., Török G., Hadadi K. (Savnroh), Nógrádi S., Batizi-Pócsi N., Preg I., Nagy D. (Miklósi B.), Szondi R., Folytán Z., Drabik M. Edző: Kovács László. Kemecse: Kopasz J. – Kovács I., Madzin I. (Törő D.), Hadházi D., Ács Sz. (Ádám D.), Majoros Á. (Bárdos A.), Csáki P., Hokk Á., Balogh G., Sándor D., Hokk B. Edző: Resán Attila. Gól: Sándor D. (11-esből). Ifi: 7-6.

Kovács László: – Úgy gondolom, a mérkőzés képe alapján a döntetlen reálisabb lett volna, azonban egy jogtalan 11-essel a Kemecse behúzta a három pontot.

Resán Attila: – Szeretjük a tavaszi munkákat, eljöttünk lemetszettük a Meggyest.

Nyírbátor–Csenger 2–1 (1–1)

Nyírbátor, 53 néző, v.: Paráda. Nyírbátor: Borkó J. – Czerula Zs., Szabó M., Sőre P. (Medve M.), Danó M. (Selymes T.), Bakó T. (Nemes Z.), Varga B., Erdei Z., Hegedűs T., Török I. (Nagy T.), Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Csenger: Korompai M. – Popovics N., Nagy M., Sted, Barcsay M., Balogh Á., Osváth S., Csorvási Á., Gaál K., Lengyel M. (Katona P.), Bence L. (Jónás B.). Edző: Barcsay István. Gól: Török I., Nagy T., illetve Barcsay M. (11-esből).

Erdei Zoltán: – Gratulálok a csapatnak a mai teljesítményhez, úgy gondolom, a nagyobb akarásnak köszönhetően nyertük meg a mérkőzést.

Barcsay István: – Kiegyenlített mérkőzésen nem érdemeltünk vereséget, az egy pontra rászolgáltunk volna.

Austria Juice-Vásárosnamény–Balkány 0–1 (0–0)

Vásárosnamény, 100 néző, v.: Fehér Á. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Bátyi L., Szabó T., Zán B. (Horváth N.), Deskó D. (Berec G.), Misák S., Illés G., Csordás G., Nagy Á.  (Barta F.).Edző: Harbula Balázs. Balkány: Szalánczi Z. – Sallai M., Kerecsen J., Máté G., Szabó R., Fodor T., Rózsa N., Bartha Z., Németi B., Pallai B. (Csatári Á.), Mercs J. Edző: Mirgai László. Gól: Kerecsen J. (11-esből). Kiállítva: Barta F. (87. perc).

Harbula Balázs: – Az időjárási körülmény rányomta a bélyeget a játék színvonalára, amelynél egy súlyos egyéni hibát követtünk el és meg is bosszulta magát, de előre megint nem tudtunk játszani. Elgondolkodtató az a fegyelmezetlenség, amely jellemez pár játékost.

Mirgai László: – Kimagasló játékvezetés mellett a sáros, mély talajon csapatom minden egyes tagja fegyelmezetten, hősiesen küzdött. Kontráinkban azért voltak veszélyek, ugyanakkor az biztos, mivel csak egy cserénk volt, a végére elfáradtunk, ekkor nagyon nyomtak a hazaiak, de kapusunk magabiztosan hárított minden próbálkozást. Ez a bravúrgyőzelem még nagyon sokat érhet a végén.

Nyírgyulaj–Tarpa 0–2 (0–2)

Nyírgyulaj, 53 néző, v.: Lipcsei M. Nyírgyulaj: Somogyi B. – Bégányi B. (Szabó Á.), Kovács G., Tóth B., Szöcs L., Haburcsák B., Vass I., Bagi Á., Orosz D., Nagy B., Kerekes M. (Domokos M.). Edző: Lukács Tibor. Tarpa: Csepovszki – Kucsniszki, Dolináj P., Druzbljak, Rozman S. (Moticska), Barta K. (Kosztyik), Herman, Lovincsuk, Nemes I., Bogdan, Gál R. Edző: Varga Gyula. Gól: Gál R., Herman.

Lukács Tibor: – Csak a szokásos hazai teljesítményt nyújtottuk: nem rúgtunk gólt, viszont kaptunk kettőt, ezzel megint „nullán” maradtunk.

Varga Gyula: – Úgy gondolom, ezen a mérkőzésen teljesítettük fő célunkat, megszereztük a három pontot. Gratulálok a fiúknak, további sok sikert a Gyulajnak!

Nagyecsed–Mátészalkai MTK 5–3 (3–2)

Nagyecsed, 275 néző, v.: Veres J. Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G., Zámbó K., Pócsi B., Bulyáki K. (Nyíri Gy.), Bulyáki A. (Mezei B.), Kóka S., Kóka R., Bernáth M., Angyal N. (Demeter P.), Nyíregyházi G. Edző: Kósa József. Mátészalka: Szilágyi P. – Szabó D. (Virág J.), Magyari M., Ötvös Sz., Farkas Z., Huszti P., Gergely M., Szabó B., Bodó L., Papp Cs. (Baráz M.), Sárosi M. Edző: Kiss Gábor. Mint azt hétközben jeleztük, a szatmári rangadón – a mindkét csapatban szerepelt, korábbi legendás gólzsák – Tarcsa Bálint végezte el a kezdőrúgást. A felázott pályán vízilabda-eredményt, egyben jó színvonalú összecsapást produkáltak a felek – hazai sikerrel. Gól: Bulyáki A. 2, Kóka R. 2, Bulyáki K. (11-esből), illetve Ötvös Sz., Gergely M., Bodó L.

Kósa József: – Nagyon jó ellenféllel szemben óriási mérkőzésen minden szempontból megérdemelt győzelmet arattunk. Eddig is tudtam, hogy jó játékosaim vannak, de ma még ráadásul mindenkinek helyén volt a szíve, nagyot küzdve szép sikert arattunk.

Kiss Gábor: – A taktikai utasítás be nem tartva, ajándékoztunk a hazaiaknak négy gólt.

Nagyhalász–Mándok 0–2 (0–0)

Nagyhalász, 224 néző, v.: Belicza J. Nagyhalász: Kőrősi N. – Varga B., Tóth L., Kató I., Korsoveczki A., Kölcsi A., Nagy T., Simon D. (Babják Cs.), Károlyi R., Mátrai N. (Mészáros T.), Oláh L. Edző: Nagy Lajos. Mándok: Lőrincz Zs. – Maroda N., Ari A., Törtei T., Lusánszki L., Haller R., Baglyos L., Krajnyák Zs. (Szlocski M.), Bugyi B. (Szűcs L.), Illés A., Nagy L. Tecnikai vezető: Dancs Attila. A mérkőzés kezdőrúgását az ötvenedik születésnapját ünneplő nagyhalászi törzsszurkoló, Együd András végezte el. Gól: Kató I. (öngól), Szlocski M. Kiállítva: Baglyos L.

Nagy Lajos: – Úgy gondolom, több volt ebben a meccsben, hiszen a második félidőben végig egykapuztunk. A vendégek első góljánál nagyot hibázott a spori, hiszen kapusunkat egyszerűen lefogták a szögletnél. Egyből eszembe jutott, hogy a Trollfoci szerint idén 10 éves a SZLAMB…

Dancs Attila: – Eltelt két hét, mire a srácok elhitték, hogy jobb nyerni, mint kikapni. Nagyon kevesen vagyunk, de ha ilyen alázattal játszunk és ennyi munkát beleteszünk, akkor még sok sikerélményben lehet részünk. Hetente csak egyszer kell „kivinni” ezt a teljesítményt a pályára, ami azt hiszem, vállalható.

 


Tabella:

1. NYÍREGYHÁZA II. 23 17 3 3 62 27 35 54
2. VÁSÁROSNAMÉNY 23 12 4 7 39 34 5 40
3. IBRÁNY SE 22 11 5 6 46 30 16 38
4. MÁTÉSZALKAI MTK 23 10 7 6 49 31 18 37
5. MÁNDOK VSE 23 11 3 9 50 38 12 36
6. CSENGER FC 22 10 5 7 60 44 16 35
7. NAGYECSED RSE 23 9 8 6 45 29 16 35
8. BALKÁNYI SE 23 10 4 9 44 39 5 34
9. NYÍRBÁTORI LSE 23 10 3 10 33 44 -11 33
10. ÚJFEHÉRTÓ SE 22 8 7 7 38 27 11 31
11. NYÍRGYULAJ KSE 23 9 2 12 35 35 0 29
12. KEMECSE SE 23 7 5 11 30 48 -18 26
13. NAGYHALÁSZI SE 23 8 1 14 30 58 -28 25
14. TARPA SC 22 7 3 12 27 40 -13 24
15. NYÍRMEGGYES SK 23 7 0 16 24 50 -26 21
16. GYULAHÁZA KSE 23 5 2 16 25 63 -38 17

 

 

Fel Következő