1. forduló (2008.08.09-10)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Tuzsér–Ibrány

Nagy Gábor, tuzséri szakmai igazgató: – Vannak bennem kérdések a rajt előtt, hiszen új csapatot kell építenünk, de hiszem, hogy jó úton járunk. A fiatalabb és az idősebb generáció szerencsés ötvözete ez a csapat, sok munkát elvégeztünk, de menet közben is rengeteg tennivaló vár még ránk. Győzelemmel szeretnénk bemutatkozni. Orgován nem játszhat, mert két meccsre szóló eltiltást hozott magával.

Kántor Zsolt, ibrányi játékos-edző: – A felkészülés során tervezett munkát sikerült elvégeznünk, a játékosaim már nagyon várják a rajtot. Nagyon keményen, becsületesen készültek, és arra kérném az ibrányi szurkolókat, hogy minél többen látogassanak el Tuzsérra, és bíztassák a csapatunkat.


Tudósítások, eredmények

Tuzsér–Ibrány 1–3 (0–3).

Tuzsér, 250 néző, v.: Kiss L.

Tuzsér: Borkó (Dobó) – Kosztyú, Simay, Fodor A., Jeddi, Iván A., Lovas, Győri (Takács), Babjak, Gergely I., Gombkötő Z. (Setét). Edző: Nagy Gábor.

Ibrány: Pintér – Baka (Matejkó), Kántor, Tilki, Turóczi Cs., Horváth N. (Németh N.), Turóczi M., Papp Á., Szilágyi V., Fekete Á., Tóth Zs. Játékos-edző: Kántor Zsolt.

Az irreális talajú pályán nem alakulhatott ki jó játék, ugyanakkor az iram megfelelő volt: a harmadik percben kihagyott hazai tizenegyes döntően befolyásolta a végeredményt. Mindemellett  a tuzsériak vesztét súlyos egyéni hibák okozták.

Gól: Simay (70. perc), ill. Fekete Á. (37., 40.), Horváth N. (8.).

Jó: Babjak, Jeddi, Gergely I. ill. az egész vendégcsapat.

Nagy Gábor: – Sokat hibáztunk, így megérdemelten nyert az Ibrány.

Kántor Zsolt: – Nagyon harcos, kemény ellenféllel szemben irreális talajú pályán úgy érzem, a helyzetek alapján megérdemelten nyertünk.


Várda SE Nyíregyháza Spartacus II. 0–3 (0–1)

Kisvárda, 400 néző, v.: Tóth T.

Várda SE: Petranics – Dolhai, Krizán, Balogh G. (Kerepesi), Lyánvári, Cseke, Baksa, Varga J. (Kalu), Spekker (Csuka), Horváth Z., Balázsi. Edző: Kocsis János.

Nyíregyháza Spartacus II.: Tóth N. – Marcos, Kántor F., Nánási, Ur, Lakatos L. (Puskás), Bakos, Farkas M., Nagy D., Simon (Varga K.), Fekete Á. (Gondor). Edző: Balogh Zoltán.

A hazai csapat lépett fel támadólag az erősen felázott talajú pályán. A vendégek az első kontratámadásból vezetést szereztek, a folytatásban a Várda kihagyta helyzeteit és a játékvezető is adósa maradt két tizenegyessel... 

Gól:
Fekete Á. (8., 67. 70.).

Jó:
a hazaiak közül senki, ill. Fekete Á., Tóth N., Lakatos L., Kántor F., Nánási.

Kocsis János:
– Egy félidőnyi előnyt adtuk az ellenfélnek. A szünet után mindent egy lapra feltéve támadtunk, ebben benne volt az egyenlítés esélye és a nagyobb különbségű vereség veszélye.

Balogh Zoltán: – Érdekes körülmények között játszottunk, a helyzetek alapján megérdemelten nyertünk egy jól futballozó Kisvárda ellen.

 

 


 

Fel Következő