2. forduló (2008.08.17)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány–Hajdúszoboszló

Kántor Zsolt, ibrányi játékos-edző:
– Helyén kezeljük a tuzséri győzelmünket, amihez nagyban hozzájárult a bennünket elkísérő lelkes közönségünk lelkes bíztatása. Ezért továbbra is kérem az ibrányi sportbarátokat, hogy minél többen jöjjenek el az első hazai meccsünkre, hiszen az idegenbeli sikernek akkor lesz igazán értéke, ha hazai pályán legyűrjük a jó erőkből álló Szoboszlót.


Tudósítások, eredmények

Ibrány–Hajdúszoboszló 3-2 (1-1).

Ibrány, 200 néző, v.: Kalász.

Ibrány: Pintér – Tóth Zs., Kántor Zs., Tilki, Turóczi Cs., Horváth N. (Novák), Turóczi M., Papp Á. (Matejkó G.), Szilágyi V., Fekete Á., Marcsek. Játékos-edző: Kántor Zsolt.

Hajdúszoboszló: Szalánczi Z. – Császi, Klein, Garamvölgyi, Sarkadi, Nagy I. (Suta), Molnár G. (Harsányi), Szabó G., Madar Cs., Halász, Nagy Sz. Edző: Szalánczi Tamás.

Az óvatosan kezdő Ibrány ellen hamar gólt szerzett a vendégcsapat, amely ellen szünetig csak az egyenlítésig jutottak a hazaiak. A hajrában felpörögtek az események, az Ibrány bebiztosította győzelmét, de a vendégek játékában végig benne volt a gólveszély.

Gól: Marcsek (16.), Fekete Á. (87. és 89.) illetve Nagy I. (10.), Nagy Sz. (11-esből, 89.).

Jó: Marcsek, Turóczi Cs., Papp Á., Fekete Á., Kántor Zs., illetve Szalánczi Z., Garamvölgyi, Sarkadi, Madar Cs. (Tudósító: Vígh Sándor)

Kántor Zsolt: – Férfias küzdelemben, taktikus,. fegyelmezett játékkal megérdemelten nyertünk, viszont a játékban rengeteg még a javítani valónk.

Szalánczi Tamás: – Az első félidőben jól futballozutunk, a másodikban pedig előjött a betegségünk, és a végjátékban nem tudtunk összpontosítani

 

 


 

Fel Következő