1. forduló (2011.08.20-21.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

 
Kótaj SE Ibrány SE
Kezdés: 2011.08.21 17:00

17:00-kor kerül megrendezésre az NB III. 2011/2012-es szezon első fordulója, ahol városunk labdarúgó csapata a szomszédvár Kótaj otthonába látogat. A tavalyi szezonban a 7. fordulóban látogattunk riválisunk otthonába, és az addig veretlen hazai csapatot sikerült 3-1-re legyőzni. Az ibrányi gólokat Szabó Mihály, Babják Csaba és Imre Győző szerezte, míg kótaji részről Luput volt eredményes. Reméljük a csapat idén is megörvendeztet minket egy nagyszerű győzelemmel.

Hajrá IBRÁNY!!!!!


Edzői nyilatkozatok

Csoma Dezső, kótaji edző:
Hét játékos távozott és ugyanennyi érkezett hozzánk a nyáron. A legnehezebb feladat az, hogy az újak beépüljenek a csapatba. Kevés volt az idő, de remélem, hogy minden rendben lesz a csapat körül. Tovább fiatalodtunk, az első fellépésünk pedig a szomszédvár Ibrány elleni találkozó lesz. Tisztában vagyunk vele, hogy ellenfelünk megerősödött, de hazai pályán nyerni szeretnénk, és a végén mi akarjuk eljárni a szambát. Mándi Attila és Gurcsák Attila sérült.

 

Kató István, ibrányi edző:
Az első bajnoki mérkőzésünkön mindenféleképpen szeretnénk sikeres rajtot venni. Ez nem lesz könnyű, de úgy érzem, hogy a csapat felkészülése jól sikerült, ezért bizakodva várom a mérkőzést.

Sérültek: Horváth Norbert, Imre Győző, Szilágyi Viktor, Tóth Zsolt

 


További mérkőzések:

Péntek: Létavértes – Tuzsér

Szombat: Kemecse – Tiszakanyár, Sárospatak – Hajdúszoboszló, Nyírbátor – Baktalórántháza, DEAC – Nagyecsed, Tiszalök – Cigánd

Vasárnap: Kisvárda – Hajdúböszörmény
 


Tudósítások, eredmények

Kótaj SE–Ibrány SE 1–0 (1–0)

Kótaj, 600 néző, v.: Kiss L.

Kótaj: Kiss J. – Mándi A., Szobonya P., Simon K., Horváth Cs., Torma T. (Kovács P., 72.), Kató Gy., Szilágyi B. (Halász P., 74.), Istrate, Szántó Z., Rácz R. (Lengyel I., 80.). Edző: Csoma Dezső.

Ibrány: Tóth N. – Papp Á., Kántor Zs., Tilki, Turóczi Cs., Kléninger (Reinaldo, a szünetben), Reszler Zs. (ifj. Kató I., 58.), Kövér G., Balla K. (Illak, 66.), Cafu, Ze Carlos. Edző: Kató István.

A paprikás hangulatú mérkőzésen az ibrányiak hiába játszottak jobban, egy nyilvánvaló szabálytalanságot követő góllal, szinte helyzet nélkül nyert a házigazda.

Gól: Szobonya P. (18.).

Kiállítva: Horváth Cs. (68.), illetve Turóczi Cs. (mindkettő második sárga lap után, 73.).

Jó: Kiss J., Mándi A., Istrate, Szobonya P., Szántó Z., illetve Ze Carlos, Kövér G., Kántor Zs., Papp Á.

Csoma Dezső: – Az első félidőben jobban játszottunk, és vezetéshez is jutottunk. Szünet után mintha az öltözőben maradtak volna játékosaink, de az ibrányiak nagy nyomását sikerült kibírnunk, és megmaradt az előnyünk.

Kató István: – Végigtámadtuk a második félidőt, de meddő mezőnyfölényünket nem tudtuk gólra váltani, így a szerencsésebb hazaiak nyertek.


További eredmények:

Várda SE–Hajdúböszörmény 1–1 (1–1)

Kemecse-Tiszakanyár 0–1 (0–0)

Nyírbátor–Baktalórántháza 4–0 (1–0)

Tiszalök–Cigánd 2–4 (2–3)

Debreceni EAC-Nagyecsed 1–1 (0–0)

Létavértes–Tuzsér 4–0 (1–0)

Sárospatak–Hajdúszoboszló 2–1.

 


 

Fel Következő