2. forduló (2011.08.27-28.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

 
Ibrány SE Kisvárda SE
Kezdés: 2011.08.28 17:00

Vasárnap 17:00-kor hazai pályán fogadjuk a tavalyi év megyei I. osztály bajnokát, a Kisvárdát. Csapatunknak mindenképpen ki kell javítania a múlt heti fiaskót, ennek érdekében szerdán edzőmérkőzést játszottunk Sényő csapatával, ahol 7-1-es győzelmet arattunk.

Kisvárdával legutóbb 2009. június 7.-én találkoztunk és 1-1-es eredményt értünk el hazai pályán. A gólunkat Fekete Ádám szerezte.

Reméljük a hétvégén, remek időben, nagyon sok szurkoló fogja bíztatni csapatunkat, hogy megszerezzük idei első győzelmünket!

Hajrá IBRÁNY!!!!!


Edzői nyilatkozatok

Kató István, ibrányi edző:
Az összetett heti foglalkozásokon azon dolgoztunk, hogy a vasárnapihoz képest merőben más felfogású csapat lépjen a jó erőkből álló Kisvárda ellen a pályára. Bízom abban, hogy a hazai környezetből erőt tudunk majd meríteni, és meg fogunk felelni az elvárásoknak. Turóczi Csaba eltiltás, Papp Ákos iskolai elfoglaltság miatt nem játszhat.

Sérültek: Horváth Norbert, Imre Győző, Reszler Zsolt, Szilágyi Viktor, Tóth Norbert, Tóth Zsolt.

Eltiltott: Turóczi Csaba

 

Révész Attila, Kisvárda edző:
A Hajdúböszörmény elleni mérkőzésünkön éles körülmények között is megmutatkozott a csapat hiányossága, ami abból adódik, hogy különböző edzettségi állapotban lévő játékosok alkotják az együttest, de látom azt is, hogy az edzéseken egyre jobban összeérünk, és kell még néhány hét, hogy minden jól működjön, de Ibrányban már összeszokottabb csapat benyomását szeretnénk kelteni. Egyértelműen a győzelem megszerzésére törünk.

 


További mérkőzések:

Augusztus 27., szombat, 17: Cigánd–Létavértes, Tuzsér–Debreceni EAC, Baktalórántháza–Sárospatak, Hajdúszoboszló–Kemecse, Hajdúböszörmény–Tiszalök. Vasárnap, 17: Nagyecsed–Nyírbátor, Tiszakanyár–Kótaj


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Kisvárda SE 2–1-nél a 73. percben félbeszakadt

Ibrány, 600 néző, v.: Nazsa.

Ibrány: Pécsi V. – Kovács M., Kántor Zs., Tilki, ifj. Kató I., Reinaldo, Illak (Kléninger, 65.), Kövér G., Balla K., Cafu, Ze Carlos. Edző: Kató István.

Várda SE: Petranics – Lakatos I., Mező Á., Soós T., Krizán, Hegedűs T., Oláh D., Fodor A., Szabó T., Petruska, Bagin. Edző: Révész Attila.

A mérkőzésen az ibrányi csapat dominált, a hazaiak irányították a meccset, és két szép góllal megérdemelten vezettek. A kisvárdaiak szépítésével újra nyílt lett a meccs. A hajrában paprikássá vált a hangulat, Lakatos István szabálytalanságánál a hazaiak kiállítást reklamáltak, majd egy perc múlva Balogh Alex törlesztett, ami után nagy tumultus támadt a játéktéren, rendezők is a pályára szaladtak.

A játékvezető úgy vetett ennek véget, hogy Balogh Alexnek felmutatta a piros lapot, a meccset pedig lefújta.

Gól: Balla K. (14.), Illak (35.), illetve Oláh D. (68.).


További eredmények:

Baktalórántháza–Sárospatak 8–2 (4–2)
Hajdúszoboszló–Kemecse 2–1 (1–1)
Hajdúböszörmény–Tiszalök 5–0 (3–0)
Tuzsér–Debreceni EAC 1–2 (0–1)
Cigánd–Létavértes 4–3 (0–2)
Nagyecsed–Nyírbátor 0–3 (0–2)
Tiszakanyár–Kótaj 3–1 (1–0)

 


 

Fel Következő