Vadon Lajos a csapat új edzője (2008.01.05)

A negyvenhat esztendős kapus az ősszel a Tiszalököt erősítette – szakvezetőként ezúttal debütál. Az új tréner a sikeresen dolgozó Vígh Sándort váltja a kispadon.

A negyvenhat esztendős kapus először vállal önállóan munkát, eleddig Mirgai Lászlót segítette és persze, mellette aktívan védett. Ennek vége, ezentúl csak a tréneri teendőkre koncentrál.

– Természetesen jó szereplést remélünk, tudjuk, hogy nehéz lesz, de bízunk Vadon Lajosban, ha nem hinnénk benne, nyilván nem invitáljuk ide – jelezte Vígh Sándor, aki Révész Csaba távozását követően kilenc mérkőzésen keresztül irányította az ibrányi együttest az őszi idényben. – Élvonalbeli múlttal rendelkezik, jó néhány neves szakemberrel dolgozott, noha még híján van a tapasztalatoknak, idővel ezt is megszerzi, mindenesetre tőlünk minden támogatást megkap munkájához.

Vadon Lajos legutóbb a megyei első osztályban vitézkedő Tiszalök kötelékéhez tartozott és nem titkolja, izgatja az új szerepkör.
– Nagy kihívás számomra ez a feladat, a debreceni ifi A csapatot már vezettem ugyan, de ez nyilván egészen más próbatétel lesz – közölte a kispadra leülő férfiú. – Ismerem az ibrányi játékosokat, többekkel együtt futballoztam, bízom abban, hogy megtaláljuk a közös hangot és már tavasszal előrelépünk a tabellán.

Vadon Lajos eddigi pályafutásának bemutatásához kattintson ide.