Ebben a meccsben most ennyi volt (2021.08.29.)

Egy osztálykülönbség, egy gól...

A MOL Magyar Kupa, Országos Főtábla, 2. fordulójában Csank János vezetésével az egykor fényesebb napokat látott Vác csapata látogatott Ibrányba.

Ibrány SE – Vác FC 0–1 (0–1)

Ibrány, 350 néző, v.: Veizer

A kezdeti izgalmakat követően Ibrány csapata rendezte a sorokat és átvette a mérkőzés irányítását. Az osztálykülönbség nem látszott a két csapat között, mindkét gárda focizni akart és azt is tette.

Egy váci kapufát követően ibrányi ziccerek következtek, de pont egy ilyenből indult vendégakcióból a Vác megszerezte a vezetést.

A második játékrészben folytatódott a kiegyenlített játék, ziccerek itt is-ott is akadtak, de az egyenlítés nem sikerült.

Sok sikert kívánunk Vác csapatának a kupa folytatásában, de szóbeli egyezség született, ha a Fradit kapják ellenfélnek, a meccs Ibrányban kerül megrendezésre! :-)

Folytatás vasárnap Kemecse ellen, ahol ki kell jönnie a lépésnek! Sikerekben, kudarcokban - Hajrá Ibrány, mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Tóth N. – Makai I. (Tóth M.), Szőlősi P., Nagy D. (Mészáros M.), Lakatos B. (Szabó M.), Csáki J., Somogyi T. (Zubora), Gergely B., Kovács G., Jeddi B., Haburcsák K. (Lyáh A.).

Játékos-edző: Kiss Tamás

Vác FC: Molnár, Purzsa (Stefán), Kasza, Likács, Kelemen, Mertse (Torda), Tóth L., Nagy, Sorecz (Földi), Tölgyes (Balga), Tóth D. (Zámbó), Fazekas.

Vezetőedző: Csank János

Gól: Mertse (44.).

Kiss Tamás: – Amit megbeszéltünk, maradéktalanul végrehajtotta a csapat. Derekasan küzdöttünk, megpróbáltunk mindent, hogy legalább hosszabbításra mentsük a meccset. Ebben most ennyi volt, sajnálom, hogy vége a kupamentelésnek, de tesszük a dolgunkat tovább.

Csank János: – Jó hangulatú mérkőzésen, szépszámú közönség előtt megérdemelten jutottunk tovább. Volt három kapufánk, és megnyugtatóbb lett volna, ha kétgólos előnyre teszünk szert, mert egy gólt bármikor lehet találni. A hazaiak a lefújás után megvendégeltek minket, amit nagyon köszönünk!