18. forduló (2020.03.07-08.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Tiszakanyár SE
2020.03.08. vasárnap, 14:00

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Hazai pályán végre mindenképpen nyerni szeretnénk.

Ember Roland, a Tiszakanyár edzője: – A héten is tesszük a dolgunkat, vasárnap pedig szeretnénk gyarapítani pontjaink számát.


További mérkőzések:

Szombat

Tarpa (9.)–Nyírmeggyes (15.)

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – A tabella sűrűség miatt nem fér bele egy újabb hiba, ugyanakkor az előző kör eredményei is bizonyítják, hogy nincs lefutott meccs. Minden fellépést nagyon komolyan kell venni, főleg egy olyan csapattal szemben, amely mindent megtesz a kiesés elkerülése érdekében. Éppen ezért nehéz találkozóra számítunk, de pozitív eredménnyel.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – A hétvégén nagyon fontos mérkőzés vár ránk, különösen annak tudatában, hogy nekünk minden egyes pontra szükségünk van. Nehéz lesz, de ha fegyelmezett teljesítménnyel rukkolunk elő, hátul pedig jól zárunk, bármi megtörténhet.

Nyírgyulaj (2.)–Újfehértó (8.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Az elmúlt fordulóban negatív meglepetést szolgáltattunk, ezek után nincs más lehetőségünk, nyerni kell.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A bajnokság egyik legerősebb csapatához látogatunk, ahol igazából nincs sok veszíteni valónk, felszabadultan játszhatunk. Természetesen azért szeretnénk megnehezíteni a hazaiak dolgát, de ehhez mindenkitől a maximumra lesz szükség!

Vásárosnamény (4.)–Mátészalkai MTK (14.)

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – A hétvégi játékunkkal nem érdemeltünk győzelmet, de a vereség sem volt benne a mérkőzésben. A gyengébb játékunkban az időjárás és a pálya is szerepet játszott, szombaton ugyancsak nehéz meccsre számítok, de most legalább a körülmények jobbak lesznek, így reméljük, hogy gyarapítjuk a pontjaink számát.

Botos Alexandru, a Mátészalka játékos-edzője: – Tudom hogy a csapat sokkal többre képes annál, mint azt elmúlt két meccs eredménye mutatja, remélem hogy a srácok ezt minél hamarabb bebizonyítják.

(A mérkőzést Tarpán rendezik, kezdés: 12 óra)

Vasárnap

Nagyecsed (13.)–Kemecse (11.)

Siti Ferenc, a Nagyecsed edzője: – Hazai pályán – kicsit elcsúszott bemutatkozással – egyetlen célunk lehet.

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok a télen megerősített Nagyecseddel szemben, ráadásul új kapitányuk nyilván hajtani fogja a csapatot. Ami minket illet, az elmúlt két meccsünk eredménye nem feltétlenül tükrözi híven a valóságot. Éppen ezért a mérkőzést eldöntő szituációkat magunk felé kell billenteni, és sikeresek akkor lehetünk.

(A mérkőzést Nyírbátorban rendezik)

Fehérgyarmat (7.)–Kisvárda II. (5.)

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Szerintem sokkal erősebb a Kisvárda II., mint tavaly volt. Támogatom, hogy ők alanyi jogon egy osztállyal feljebb játszanak. Nekünk most kivételesen három eltiltottunk van és ki tudja hány sérült lesz vasárnapra. Mindenesetre, ha nyerünk énekelni fogok egy szép számot az öltözőben a fiúknak. Muki bá’, Isten nyugosztaljon!

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de szeretnénk tovább menni azon az úton, amin most járunk.

Mándok (3.)–Baktalórántháza (12.)

Mirgai László, a Mándok edzője: – A védekezésünket egyértelműen stabilabbá kell tennünk, ha sikeresek szeretnénk lenni a Bakta ellen. A támadójátékunk már egész jól működött legutóbb, a kettőt viszont feltétlenül egyensúlyba szükséges hozni, ha meg akarjuk szerezni a három pontot.

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Bízom abban, hogy nem ismétlődik meg a múlt heti katasztrofális teljesítményünk, csak ebben az esetben van lehetőségünk eredményesen szerepelni vasárnap.

(A mérkőzést Kisvárdán rendezik)

Balkány (10.)–Nagyhalász (1.)

Antal István, a Balkány edzője: – Ha kijavítjuk hibáinkat, márpedig tudjuk, miben kell fejlődni, akkor lesz keresnivalónk a nagyon rutinos, összeszokott Nagyhalász ellen. Ez a meccs alighanem vizsgafeladat lesz fiataljaink számára.

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – Mély talajú pályára számítunk, ami egyértelműen a védekező csapatnak kedvez. Ugyanakkor reméljük sikerül átmenteni a múlt heti, idegenben mutatott formánkat, továbbá fegyelmezett hozzáállással ismét pontokat szerezhetünk.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Tiszakanyár SE 7–3 (3–0)

Ibrány, 200 néző, v.: Pethő P.

Ibrány: Kopasz J. – Pápa S. (Bakosi M.), Kiss P., (Kiss T.) Majoros Á., Nagy D. (Tóth N.), Boros I., Somogyi T., Kovács G., Jeddi B., Somogyi M., Pócsi B. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Tiszakanyár: Révész D. – Bacsó A., Jánvári D., Bodnár G. (Ujj K.), Varga D., Vicickó L. (Pásztor A.), Illés A., Rézinger B., Molnár Zs., Soós T., Nagy Á. (Birke Cs.). Edző: Ember Roland.

A hazaiak a második félidőre eldöntötték a mérkőzést, majd egy fokozattal visszakapcsolva is megérdemelten nyertek.

Gól: Nagy D. 3, Pápa S., Kovács G., Somogyi M., Bakosi M., illetve Vicickó L., Illés A., Varga D.

Ifi: 2–1.

Kiss Tamás: – Örülök, hogy a hazai pályán ismét győzelemmel örvendeztettük meg szép számú közönségünket. A második félidő utolsó negyede miatt van hiányérzetem, de összességében abszolút megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. Külön gratulálok a két fiatal, Pápa Sándor és Bakosi Máté első góljához felnőtt bajnoki mérkőzésen!

Ember Roland: – Az első félidőben nőnap alkalmából akár virágot is kaphattunk volna, mert úgy játszottunk, akár a kislányok, ezzel nagyjából itt el is ment a meccs. A szünet után nyíltabb játékot vállaltunk be, aminek az lett az eredménye, hogy gólokat tudtunk szerezni, és több helyzetet kialakítani, ezzel együtt viszont felborult az egyensúly, és az ellenfél is újabb gólokat tudott lőni, emellett több nagy lehetősége akadt. De legalább annyit elértünk, hogy a közönség jól szórakozhatott. Tanulnunk kell a hibáinkból, ugyanakkor gratulálok az Ibránynak! A hölgyeknek pedig erőt, egészséget kívánok!


További eredmények:

Tarpa–Nyírmeggyes 2–3 (2–1)

Tarpa, 200 néző, v.: Papp F. Tarpa: Cip J. – Lakatos B., Balogh Gy., Törtei T., Ráczi I., Nadimov, Illés Gy., Kacsó R. (Ködöböcz N.), Djacsenko (Dudics I.), Ricsei F., Gál R. Edző: Varga Gyula. Nyírmeggyes: Hajzer T. – Szántó I., Nagy Zs., Scheibli M., Paragh M. (Batizi-Pócsi N), Nógrádi S., Folytán Z. (Sitku Á.), Gózner K., Szondi R., Török S., Drabik M. Edző: Körmös Miklós. Hamar kétgólos hátrányba került a Nyírmeggyes, amely innen állt talpra és bravúros győzelmet aratott. Gól: Törtei T. (11-esből), Rácz I., illetve Scheibli M. 2, Gózner K.

Varga Gyula: – Sajnos, hamar elhittük, hogy ez a meccs megvan nyerve. Ahelyett, hogy negyedóra után lezártuk volna a mérkőzést, rengeteg helyzetet elpuskáztunk, majd a folytatásban is sokat hibáztunk, így nem lehet focizni. Gratulálok a Meggyesnek!

Körmös Miklós: – Gratulálok a srácoknak! Kettő null után átvettük a kezdeményezést, az történt a pályán, amit elterveztünk, így azt gondolom, rászolgáltunk a győzelemre.

Nyírgyulaj–Újfehértó 2–0 (0–0)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Veres J. Nyírgyulaj: Oláh D. – Buka B., Tóth B., Kiss L., Fekete G., Kovács G. (Mezei B.), Vass I., Bagi Á., Gömze A. (Haburcsák B.), Varga J. (Kállai G.), Terdik Zs. Edző: Lukács Tibor. Újfehértó: Gégény B. – Kerecsen J., Mátrai N., Csizmarik Á. (Tóth E.), Boros M., Veres D. (Osikóczki I.), Dénes K., Zámbó D. (Zámbó R.), Pallai B., Daróczi P., Tóth Sz. Edző: Piskóti Zsolt. Jobbára mezőnyjáték jellemezte a két jó csapat csatáját, a hazaiak az utolsó negyedórában döntötték el a mérkőzést. Gól: Kiss L. (11-esből), Fekete G. Ifi: 4–1.

Lukács Tibor: – A tizennyolcadik fordulóban végre megkaptuk az első tizenegyesünket! Nagyon jól játszó ellenfelet sikerült legyőzni.

Piskóti Zsolt: – Sajnos, ezen a mérkőzésen a döntő szituációkban nagyon rossz döntéseket hoztunk. Kevés helyzet alakult ki, jól működött a taktikánk, a 70 percig az ellenfél nem igazán talált fogást rajtunk. A bekapott gól demoralizálóan hatott ránk utána már nem volt esélyünk. További sok sikert a Gyulajnak, köszönjük a korrekt játékvezetést.

Vásárosnamény–Mátészalkai MTK  2–0 (2–0)

Tarpa, 170 néző, v.: Paráda. Vásárosnamény: Szabolcsi M. – Fehér M. (Bökönyi L.), Géczi I., Illés P., Filep R., Zán B. (Srjuba), Dascal, Deskó D., Lyáh A. (Berec G.), Szabó R. (Bancsi G.), Schmidt P. (Hornyák M.). Edző: Madalina György. Mátészalka: Szilágyi P. . – Szabó D. (Molnár Sz.), Szántó Z., Tempfli I., Feiér D., Farkas Z. (Szabó B.), Botos D., Petrohai M., Gergely M. (Nagy T.), Magyari M., Bodó L. Játékos-edző: Botos Alexandru. Zuhogó esőben, csúszós pályán mindkét csapat becsülettel tette a dolgát. Gól: Szántó Z. (öngól), Deskó D. Ifi: 7–1

Madalina György: – Az eredménnyel elégedettek lehetünk, a mutatott játékkal már kevésbé. Mentségünk talán az lehet, hogy a Mátészalka nem annyira rossz csapat, mint azt a jelenlegi helyezése mutatja. Meg kell becsülni az ilyen a győzelmet.

Botos Alexandru: – Érzésem szerint nem érdemeltünk vereséget, azt jelentette a különbséget, hogy a Namény élt a lehetőségeivel, mi pedig sajnos, nem.

Nagyecsed–Kemecse 1–0 (1–0)

Nyírbátor, 100 néző, v.: Valu. Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G., Zámbó K., Ascsillán L., Nyíri Gy. (Bulyáki A.), Marinas (Nyíregyházi G.), Bulyáki K., Kóka R., Szabó B., Angyal N., Somlyai G. (Erdős M.). Edző: Siti Ferenc. Kemecse: Sánta T. – Nagy D., Bakó T., Gégény M. (Hubicsák), Tóth T., Madzin I., Hokk Á., Bernáth M., Sándor D., Hokk B., Szathmári D. Edző: Márton Péter. A helyzetek alapján megérdemelten nyert az ecsedi csapat. A második félidőt érthetetlen kapkodás jellemezte a jó Kemecse ellen, de ezek a legszebb győzelmek.  Gól: Szabó B. Ifi: 6–2.

Siti Ferenc: – Ezt a győzelmet legnagyobb szurkolómnak, édesanyámnak ajánlom, aki élete meccsét vívja! Remélem, ezzel a sikerrel hitet és erőt adtunk neki! Nem csak ebből az apropóból, de sok boldog nőnapot kívánok a gyönyörű hölgyeknek, plusz a csapat mellett rengeteget tevékenykedő Tengyel Zoltánnak és druszáinak sok boldog névnapot kívánunk.

Márton Péter: – Küzdöttünk becsülettel. Néha még jól is játszottunk. A kulcsjátékosok most pontatlanok voltak, és újból előjöttek az eddigi hibák, hogy a döntő szituációkban rossz megoldást választunk. Egy pontrúgás döntött.

Fehérgyarmat–Kisvárda II. 1–5 (1–1)

Fehérgyarmat, 200 néző, v.: Kosztyu J. Fehérgyarmat: Jakocska Cs. – Kóczé Sz., Farkas S., Orosz F., Popovics N. (Szász), Sukály Gy., Antal R., Imre Zs., Szatke M., Kovács R. (Varga Á.), Imre M. (Cserepes).  Edző: Harbula Balázs. Kisvárda II. : Odincov – Szőr L. (Severnyov), Kovácsréti M. (Riznicsenko), Abov (Czene), Ene, Baranyai Á., Khimik, Schmid Á. (Atamasz)-, Hej V., Ivancso, Jelena R. (Illés). Edző: Nagy Sándor. Van olyan, hogy úgy érzi az ember, hogy ez „másik kávéház”. Fehérgyarmaton ma azt érzékelhettük, hogy mintha Frei-kávézóban szürcsöltük volna a feketét, miközben mi a „Kis cukihoz”, meg a „Pingvinhez” vagyunk ízben és árfekvésben is szokva. de egyébként ez jó így nekünk nagyon. Az ellenfél egy más galaxist képvisel, másik kávéházból jött, ahol mindig van szedvics is az asztalon. Muki barátunk, legyen békés te örök álmod!  Gól: Farkas S., illetve Khimik 2, Hej V., Kovácsréti M. (11-esből), Riznicsenko. (Tudósító: Papp Attila)

Harbula Balázs: – Sajnos, a „kinti” pályán nem működött a VAR-rendszer, így a gól érvényes lett.. Hatvan percig becsületesen tartottuk magunkat, de ez az ítélet demoralizáló volt és végül kitömtek minket. A vendégek győzelme megérdemelt és így bajnokesélyesek.  Jövő hétre remélem végre kiegyenesedünk!

Nagy Sándor: –  Irreális talajon reális eredmény. Nem értettem, hogy miért ezen a pályán kellett megrendezni a mérkőzést, mikor a Fehérgyarmatnak szenzációs állapotban lévő centerpályája van. Ehelyett olyan játéktéren kellett játszanunk amely sérülésveszélyes volt. Játékosaim teljes odaadással játszottak és ilyen különbséggel is megérdemelten győztek.

Mándok–Baktalórántháza 2–1 (1–1)

Kisvárda, 120 néző, v.: Sipos L. Mándok: Vasas G. – Balogh G., Dallos L., Baglyos L., Toldi A., Szabó T., Szabó M., Fodor A. (Ács Á.), Pallai G., Vezdel (Erős G.), Elek Á. Edző: Mirgai László. Baktalórántháza: Kőrösi N. – Lakatos I., Kántor L., Lakatos L., Ráti G., Fábri Z., (Molnár L.) Hajdu G. (Nagy T.), Csordás G., Rakóczi Zs., Ruska T. (Zámbori), Balogh P. Edző: Borza László. Küzdelmes meccsen kiszenvedte a győzelmet a Mándok, A házigazdák köszönik a Baktalórántházának, hogy hozzájárult a helyszínváltozáshoz. Gól: Pallai G., Toldi A., illetve Csordás G. Ifi: 2–3.

Mirgai László: – Nagyon harcos, jól játszó Baktát sikerült legyőzni. Ami biztató, hogy hátrányból is tudtunk fordítani, viszont bosszantó, hogy a végén többször is lezárhattuk volna a mérkőzést, de elszórakoztuk a helyzeteket. Ezzel együtt csak gratulálni tudok a fiúknak. A győzelmet Tamás Zoltán vezetőségi tagnak ajánlja a csapat névnapja alkalmából!

Borza László: – Ma semmiképpen nem érdemeltünk vereséget, de az a hiányzó plusz az nálunk nem volt meg, ezért nem sikerült, sajnos pontot szerezni. Egy egynél mérkőzéslabdát hibáztunk, az ellenfél viszont berúgta a sajátját.

Balkány–Nagyhalász 1–4 (0–0)

Balkány, 50 néző, v.: Major O. Balkány: Hegyes B. – Szűcs Z., Hüse S., Misák S., Lakatos J., Kovács A. (Kékesi A.), Burkus D., Vidoven M. (Huszár S.), Gali V. (Patalenszki), Csatári Á., Varga B. Edző: Antal István. Nagyhalász: Dukát P. – Csáki B., Ladányi D. (Lippai A.), Bartha Z. (Csáki J.), Kató I., Hajzer L. (Ludánszki), Hudák M., Nagy N., Tóth G. (Horváth M.), Varga D., Tóth V. Játékos-edző: Ludánszki István. A nagyon mély talajhoz képest jó iramú meccset játszottak a felek. Gól: Lakatos J., illetve Hajzer L., Tóth V. (Nagy R.), Kató I., Nagy N.Kiállítva: Szűcs Z. (66. perc). Ifi: 0–5.

Antal István: – Egy nullig és a kiállításig egész jól játszottunk, majd az emberelőnyt a rutinos Nagyhalász magabiztosan kihasználta.

Kropkó András egyesületi elnök: – Mély talajú pályán hátrányból sikerült megfordítani a mérkőzést, ezúton szeretnénk – hölgy szurkolóink nevében –megköszönni a hazaiaknak a nőnapi ajándékot! Gratulálok mindkét csapatunknak az elért eredményhez.

 


 

Tabella:

1. NAGYHALÁSZI SE 18 13 3 2 53 22 31 42
2. NYÍRGYULAJ  KSE 18 13 1 4 38 20 18 40
3. MÁNDOK  VSE 18 12 0 6 44 26 18 36
4. VÁSÁROSNAMÉNY 18 11 1 6 53 31 22 34
5. KISVÁRDA II. 18 10 1 7 47 27 20 31
6. IBRÁNY SE 18 10 1 7 48 32 16 31
7. FEHÉRGYARMAT SC 18 9 1 8 44 43 1 28
8. ÚJFEHÉRTÓ SE 18 8 3 7 38 35 3 27
9. TARPA SC 18 8 2 8 46 36 10 26
10. BALKÁNYI SE 18 8 0 10 39 44 -5 24
11. KEMECSE SE 18 6 2 10 28 43 -15 20
12. NAGYECSED RSE 17 4 7 6 24 32 -8 19
13. BAKTALÓRÁNTHÁZA 17 5 1 11 20 39 -19 16
14. MÁTÉSZALKAI MTK 18 4 3 11 23 41 -18 15
15. NYÍRMEGGYES SK 18 4 3 11 30 62 -32 15
16. TISZAKANYÁR SE 18 2 3 13 26 68 -42 9

 

 

Fel Következő