3. forduló (2019.08.24-25.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Tiszakanyár SE

Ibrány SE
2019.08.24. szombat, 17:00

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Remélem, hazai pályán azért ki tudunk majd állni, bár úgy látom, hogy ez a „kicsike kis” probléma rajtam kívül senki mást nem érdekel.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Sajnos, a kupaszereplésünk véget ért, ezzel együtt nagyon sokat tanultunk a szerdai mérkőzésből. Biztos vagyok abban, hogy az ott elkövetett hibáinkat a hétvégén már nem fogjuk megismételni. Olyan csapathoz látogatunk, amely az előző évadban kétszer is borsot tört az orrunk alá, de tudom, hogy nagyon jó játékosok alkotják csapatunkat és száz százalékig hiszem, hogy szombaton javítunk!
 


További mérkőzések:

Nyírmeggyes (14.)–Tarpa (6.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Remélem, most már a fiúk is megértik, ha akarunk valamit ebben a bajnokságban, akkor foggal-körömmel küzdenünk kell azért, hogy meglegyen az első győzelmünk.

Márton István, a Tarpa edzője: – A szerdai kupameccsen újra bebizonyosodott, hogy ezt a játékot futás nélkül igen nehéz játszani. Ha ezen tudunk változtatni, győzelmi esélyeink lesznek Nyírmeggyesen.

Kemecse (12.)–Nagyecsed (10.)

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Nem egyszerű a sorsolásunk, ezúttal az előző bajnok Nagyecsed látogat hozzánk. Mindkét csapat rosszul kezdte a bajnokságot, ezért biztos vagyok benne, hogy a győzelemre fog játszani mindkét fél. Férfias küzdelemre számítok.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos–edzője: – A kupameccsen elért siker csak akkor ér valamit, ha elkezdjük gyűjtögetni a pontokat a bajnokságban is. Ez azonban nem lesz egyszerű egy motivált Kemecse ellen.

Baktalórántháza (4.)–Mándok (3.)

Kozma József, a Baktalórántháza játékos-edzője: – Hazai pályán a jól megerősített Mándok ellen is a győzelemre fogunk játszani.

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Nagyon jól startolt a bajnokságban a Bakta, és helyzeti előnyben is vannak, egyrészt, hogy ők lesznek a vendéglátók, másrészt, hogy szerdán nem volt kupakötelezettségük. Ennek ellenére minden játékosomnak fel kell szívnia magát egy ilyen rangadó előtt és a lehető legjobb teljesítményt nyújtania annak érdekében, hogy tovább folytathassuk az eredményes szereplésünket.

Mátészalka (9.)–Vásárosnamény (15.)

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Noha az eredmények nem ezt mutatják, de jó csapat jön hozzánk. Mindent el fogunk követni, hogy megnyerjük ezt a meccset, mert nagy szükségünk van rá.

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Egy újabb idegenbeli mérkőzés következik, amelyen csak akkor nyerhetünk, ha elöl gólképesebbek leszünk, mint hátul.

Újfehértó (7.)–Nyírgyulaj (5.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Úgy érzem, a hétközi kupameccs elég sokat kivett belőlünk, és akadnak kisebb-nagyobb sérültjeink is, de szeretnénk folytatni a jó szereplést hazai pályán. Ha a védekezésünket sikerül kicsit rendbe rakni, és jobban tudunk koncentrálni a mérkőzés utolsó fél órájában, akkor talán újabb meglepetést okozhatunk.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Az újonccsapat remekül kezdte a bajnokságot, ezért nehéz mérkőzésre számítok. Mindent megteszünk a pontszerzés érdekében.

Kisvárda II. (11.)–Fehérgyarmat (13.)

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Ugyanúgy készülünk a meccsre, mint eddig, szeretnénk itthon tartani a három pontot.

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Magam és a vezetőség nevében köszönjük Siti Ferenc ötéves munkáját! Vasárnap motiváltan érkezünk Kisvárdára.

Nagyhalász (1.)–Balkány (8.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Egyik szemem sír, a másik nevet. Mirgai Laci bá’ meghatározó szakembere a megyei labdarúgásunknak, emellett rendkívül jó ember. Remélem, minél hamarabb küzdhetünk újra egymással az oldalvonal mellett. Másrészt Belényesi Miki barátomnak sok sikert kívánok a negyedik fordulótól.

Belényesi Miklós, a Balkány játékos-­edzője: – Ludánszki Pista csapattársam volt Balmazújvárosban. Védőként a stabilitás és megbízhatóság volt rá jellemző, ahogy tapasztaltuk az edzőmeccsen, ez a csapatára is teljesen igaz! Egységes csapatuk van, akik régóta együtt játszanak! Az egyik legjobb formában lévő gárda, amihez szép számmal párosulnak a lőtt gólok! Mi is jó formában vagyunk, meccsről meccsre jobb a csapatunk, ezért egy nagyon jó színvonalú rangadót várok, remélem sok néző kilátogat!


Tudósítások, eredmények

Tiszakanyár SE–Ibrány SE 1–5 (0–4)

Tiszakanyár, 150 néző, v.: Belicza.

Tiszakanyár: Révész – Bodnár G., Illés A., Csáki R. (Tóth N.), Molnár Zs., Nagy Á. (Ujj K.), Jánvári D., Bacsó A. (Vicickó L.), Rézinger B., Varga D., Koszta Z. Játékos-edző: Csáki Róbert.

Ibrány: Kopasz – Csáki, Jeddi, Pócsi, Bernáth, Majoros Á., Farkas M. (Kovács G.), Gergely B., Somogyi T. (Kiss T.), Nagy D., Haburcsák K. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Megérdemelten nyert az Ibrány.

Gól: Varga D., illetve Nagy D. 3, Majoros Á. (11-esből), Csáki.

Ifi: 0–6.

Csáki Róbert: – Gratulálok az ellenfélnek, megérdemelten győzött. A második félidőben nyújtott teljesítményért jár a gratuláció csapatomnak is, erre már lehet építeni a jövőben. Hogy én leszek az építész vagy valaki más, az talán valamikor majd kiderül…

Kiss Tamás: – Jól kezdtük a mérkőzést és összességében az első félidőben sok helyzetet kialakítottunk, teljesen megérdemelten szereztük meg ilyen különbséggel is a vezetést. A második játékrész elejébe belealudtunk, ezzel együtt gratulálok a csapatnak a győzelemhez.

Majoros Ádám 11-esből lőtt gólja:

 

Video: Kulcsár Béla


További mérkőzések:

Nyírmeggyes–Tarpa 2–7 (1–3)

Nyírmeggyes, 100 néző, v.: Fehér Á. Nyírmeggyes: Hajzer T. – Szántó I., Nagy Zs., Török G. (Szép Á.), Paragh M. (Éles R.), Éles B., Batizi-Pócsi N., Rézműves F. (Nemes Z.), Sitku Á., Gózner K., Drabik M. Edző: Körmös Miklós. Tarpa: Cip J. – Lakatos B., Balogh Gy., Fejes J., Törtei T., Losonczi B., Rozman S (Madzin I.), Illés Gy. (Ködöböcz N.),  , Kacsó R. (Dolinaj P.), Djacsenko (Rácz I.), Gál R. Edző: Márton István. Gól: Gózner K., Nemes Z., illetve Rozman, Lakatos B., Törtei T., Djacsenko, Losonczi B., Madzin I., Rácz I.

Márton István: – Győzelmünk ilyen különbséggel is megérdemelt, viszont a helyzetkihasználással és időnként a könnyelműséggel kapcsolatban van hiányérzetem.

Kemecse–Nagyecsed 0–0

Kemecse, 100 néző, v.: Kósa Gy. Kemecse: Sánta – Deme, Bárány, Kovács I., Nagy D., Sándor D., Hokk B., Tóth T. (Listván D.), Bakó T. (Szathmári D.), Ruska T. (Balázsi P.), Szaffián Sz. (Varga B.). Edző: Márton Péter. Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G., Zámbó K. (Nyíri Gy.), Marinas, Homann R., Bulyáki K., Bulyáki A. (Papp Cs.), Kóka R., Dobos Z., Erdős M., Nyíregyházi G. (Török S.) Játékos-edző: Ádámszki Róbert. A múlt héthez képest helyzetekig is eljutott a hazai csapat. A kapu előtt nagyobb határozottság kell és a Kemecse is elindulhat a megye egy pontgyűjtő akciójában. Ifi: 6–4.

Márton Péter: – Felettébb álmosító melegben, érdekes játékvezetés mellet, talán a helyzetek alapján közelebb álltunk a győzelemhez. Pozitívum, hogy nem kaptunk gólt, de sajnos, a gól nélküli győzelmet még nem találták fel.

Ádámszki Róbert: – Mindkét csapat megnyerhette volna a meccset, igazságos döntetlen született.

Baktalórántháza–Mándok 2–1 (1–1)

Baktalórántháza, 150 néző, v.: Sipos L. Baktalórántháza: Borkó J. – Csordás G., Lakatos I., Kozma J., Kántor F. (Fábri Z.), Lakatos L., Rakóczi Zs., Balogh P., Nagy T., Istenes E., Hajdu G. (Molnár L.). Játékos-edző: Kozma József. Mándok: Vasas G. – Phrakonkham, Pallai G., Hegedüs T., Ari A., Vámos M (Buda P.) Erős G. (Szabó T.), Fodor A., Balogh G., Vezdel (Dallos L.), Baglyos L. Edző: Kiss Gábor. Parázs hangulatú, jó iramú mérkőzésen nyert a hazai csapat.  Gól: Kozma J., Lakatos I. (11-esből), illetve Vámos M. Kiállítva: Pallai G. (15. perc), Balogh G. (92. perc). Ifi: 3–5.

Kozma József: – Korrekt játékvezetés mellett úgy érzem, megérdemelten győztük le a bajnokesélyest. További sok sikert kívánunk a Mándoknak.

Kiss Gábor: – A hat nap alatt lejátszott három mérkőzést és a hetvenöt perc emberhátrányt már soknak bizonyult. Az eredménnyel nem, a játékosaim hozzáállásával elégedett vagyok, persze volt, aki jócskán kilógott lefelé a csapatból. Előre kell tekintenünk és javítani a következő mérkőzésen, sok van még a bajnokságból.

Mátészalka–Vásárosnamény 2–0 (0–0)

Mátészalka, 200 néző, v.: Papp F. Mátészalka: Szilágyi P. – Szántó Z., Tempfli I., Catuna, Nagy Z. (Szabó D.), Botos A., Farkas Z. (Papp N.), Hevele M., Magyari M., Tempfli P. (Botos D.) , Szűcs Z. Játékos-edző: Tempfli Imre. Vásárosnamény: Kasza Á. – Géczi I., Berec G., Illés P., Lyáh A., Zán B., Deskó D., Fehér M., Schmidt P., Szabó R., Bökönyi L. (Bancsi G.). Edző: Dudás Zoltán. A hazai csapat lemásolta a két héttel ezelőtti teljesítményét: gyenge első félidőt remek második követte és megérdemelt győzelmet aratott. Gól: Tempfli I., Botos D.

Tempfli Imre: – Az első félidőben szétszórtan játszottunk, a szünet után nagyon feljavult a csapat, koncentráltan futballozott és megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Dudás Zoltán: – Szívesen emlékszem vissza az elmúlt két évre, de most úgy érzem, itt a vége…

Újfehértó–Nyírgyulaj 0–2 (0–1)

Újfehértó, 300 néző, v.: Paráda. Újfehértó: Gégény B. – Kerecsen J. (Marinka Á.), Tóth E., Csizmarik Á. (Szigeti V.), Boros M. (Tóth Sz.), Petics Gy., Dénes K., Mogyorósi Á. (Seres K.), Zámbó D. (Urr D.), Daróczi P., Pallai B. Edző: Piskóti Zsolt. Nyírgyulaj: Oláh D. – Bagi Á., Szabó Á. (Tóth B.), Vass I., Kiss L., Scheibli M. (Gömze A.), Kovács G., Czerula Zs., Mezei B. (Oxi R.), Haburcsák B. (Domokos M.), Fekete G. Edző: Lukács Tibor. Nagyon jó mérkőzésen nyert a vendégcsapat. Gól: Fekete G. 2. Ifi: 5–1.

Piskóti Zsolt: – Sajnos, a mai meccsről semmi pozitívumot nem tudok mondani, esetleg a korrekt játékvezetést. Folytatni kell tovább a megkezdett utat, de ahhoz újra a csupa szív csapatomra lesz szükség.

Lukács Tibor: – Megérdemelt győzelmet aratottunk a sokat futó hazai csapat ellen.

Kisvárda II.–Fehérgyarmat 3–1 (0–1)

Kisvárda, 150 néző, v.: Varga F. Kisvárda II.: Odinszov – Elek Á., Szőr L., Atamasz (Illés G.), Bíró R., Gyüre T. (Himik), Baranyai Á., Czene Z. (Severnyov), Anderson, Hej V., Negrut (Tóth M.). Edző: Nagy Sándor. Fehérgyarmat: Jakocska Cs. – Geletey Z. (Kóczé Sz.), Farkas S., Lakatos F., Orosz F., Ács Sz. (Varga Á.), Popovics N., Barta F., Mócsán E. (Imre M.), Antal R., Kovács B. Edző: Harbula Balázs. Gól: Atamasz, Illés G., Tóth M., illetve  Barta F. (11-esből).

Nagy Sándor: – Nehéz szülés volt. Végig a mi akaratunk érvényesült, de saját magunk számára tettük nehézzé a mérkőzést. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, és végül megérdemelt győzelmet szereztünk, még ha nehezen is. Külön öröm, hogy a kispadról beszálló fiatalok szerezték meg a győzelmet bebiztosító góljainkat. Ők, társaikkal együtt egyelőre itt, a megye egyben bontogatják szárnyaikat, de látjuk Kovácsréti Márk példáját, aki tavaly végig velünk játszott, és most már az NB I-es csapat meghatározó alakja. Bízunk benne, hogy minél többen követik majd őt.

Harbula Balázs: – Az első félidei parádés teljesítmény után a folytatásban 1–1-es állásnál a kapussal szemben kihagytuk a meccs helyzetét, ennek ellenére vereségünk megérdemelt. Dolgoznunk kell tovább! Megköszönném szép számú szurkolóink biztatását.

Nagyhalász–Balkány 2–3 (1–0)

Nagyhalász, 300 néző, v.: Takács A. Nagyhalász: Dukát P. – Csáki B., Pap M., Ladányi D., Hajzer L., Hudák M., Nagy N., Simon D., Varga D., Gégény M., Mátrai N. Játékos-edző: Ludánszki István. Balkány: Zán K. – Bátyi L. (Videoven M.), Müller Zs., Misák S. (Huszár), Lakatos J. (Onisziko), Belényesi M., Varga K., Csehil (Csatári Á.), Ács Á., Patalenszki J. (Petruska A.), Szabó M. Játékos-edző: Belényesi Miklós. Jó iramú küzdelmes mérkőzésen a hazaiak 2–0-ra vezettek, de akaratban felülmúlta őket a Balkány. Gól: Mátrai N. 2, illetve Szabó M., Belényesi M., Ács Sz. Ifi: 4–0.

Kropkó András egyesületi elnök: – Jó iramú, küzdelmes mérkőzésen a vendégek jobban akarták a győzelmet.

Belényesi Miklós: – Először is gratulálok Ludánszki Pista barátomnak, nagyon jó csapata van. Az első félidőben eldönthették volna a meccset a maguk javára, szünetben átbeszéltük a problémákat, majd nagyon jó ütemben szereztük a gólokat, ezért sikerült nyernünk. Régi edzőm, Pajkos János szavai jutnak az eszembe: a 2–0 a legveszélyesebb eredmény. Milyen igaza volt! Szívből gratulálok az egész csapatnak a győzelemhez.

 


Tabella:

1. IBRÁNY SE 3 3 0 0 12 2 10 9
2. BAKTALÓRÁNTHÁZA 3 3 0 0 9 4 5 9
3. NYÍRGYULAJ KSE 3 3 0 0 6 1 5 9
4. TARPA SC 3 2 1 0 14 4 10 7
5. NAGYHALÁSZI SE 3 2 0 1 14 5 9 6
6. MÁNDOK VSE 3 2 0 1 8 3 5 6
7. BALKÁNYI SE 3 2 0 1 7 6 1 6
8. MÁTÉSZALKAI MTK 3 2 0 1 5 4 1 6
9. KISVÁRDA II. 3 1 1 1 5 6 -1 4
10. ÚJFEHÉRTÓ SE 3 1 1 1 5 6 -1 4
11. NAGYECSED RSE 3 0 2 1 3 4 -1 2
12. KEMECSE SE 3 0 1 2 1 5 -4 1
13. FEHÉRGYARMAT SC 3 0 0 3 3 10 -7 0
14. VÁSÁROSNAMÉNY 3 0 0 3 2 11 -9 0
15. TISZAKANYÁR SE 3 0 0 3 1 12 -11 0
16. NYÍRMEGGYES SK 3 0 0 3 4 16 -12 0

 

 

Fel Következő