5. forduló (2019.09.07-08.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Nyírmeggyes SK

Ibrány SE
2019.09.07. szombat, 16:00

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – A esélytelenek nyugalmával várjuk a mérkőzést. Tudjuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, ha azonban hétvégére felépülnek sérültjeink, és leszünk legalább tizenegyen, akkor mindent megteszünk a siker érdekében.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Az elmúlt hétvégéhez képest néhány dologban fejlődnünk kell. A Meggyes eddigi eredményei nem tévesztenek meg bennünket, biztos vagyok benne, hogy hazai pályán foggal-körömmel fognak küzdeni. Csapatomtól ugyanazt a szervezett, fegyelmezett és odaadó játékot várom, mint ami eddig is jellemzett bennünket.


További mérkőzések:

Szombat

Tiszakanyár (15.)–Fehérgyarmat (12.)

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Nagyon fontos mérkőzés következik számunkra. Bízom benne, hogy a csapat minden egyes tagja átérzi ennek az összecsapásnak a jelentőségét.

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Némi lélektani előnnyel utazunk Kanyárra, ahol egy nagyon harapós hazai csapatra számítok. Természetesen célunk a győzelem. Ha az utóbbi két meccs hozzáállását elvisszük magunkkal, akkor ponttal, pontokkal távozhatunk.

Kemecse (13.)–Mándok (4.)

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Küzdeni mindig, feladni soha! Amit eddig egyénenként és csapatként elrontottunk, azt most kell kijavítanunk. A Kemecse nagyon jó csapat, van tartása, és ezt meg is fogjuk mutatni a bajnokság egyik legjobb együttese ellen.

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Őszintén megmondva, számomra nagyon nehéz a hétközi kupabúcsút megemészteni, és nem is akarom annyival lezárni, hogy hát elmúlt, meg legyünk túl rajta. Úgy gondolom, hogyha egy csapat elé a vezetők célokat tűztek ki, annak meg kell felelni, és ehhez minden egyes játékosnak a maximumot kell hozni minden alkalommal. Egyszerűen nem engedhetünk meg magunknak olyan kapitális hibákat, amilyeneket a kupában vétettünk.

Baktalórántháza (6.)–Mátészalka (9.)

Kozma József, a Baktalórántháza edzője: – Ha továbbra is ilyen koncentráltan és lelkesen állunk a mérkőzéshez, akkor lesz esélyünk a győzelemre.

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Borzasztóan nehéz mérkőzésre számítok, tudjuk nagyon jól, hogy a Baktalórántháza eddig százszázalékos teljesítményt nyújtott. Igen nehéz náluk nyerni, de mindenképp megpróbálunk pontot szerezni, hogy az előző hétvégét egy kicsit helyrehozzuk.

Vasárnap

Újfehértó (7.)–Nagyecsed (10.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az első öt fordulóra kitűzött pontmennyiséget sikerült megszereznünk már az előző heti bravúrnak köszönhetően, így kicsit nyugodtabban várhatjuk a hétvégi mérkőzést. Egy fontos célunk van, hogy a legutóbbi hazai meccsen mutatott unalmas, tompa játékot feledtessük szurkolóinkkal.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Számomra abszolút nem meglepetés az Újfehértó eddigi szereplése, de bízom abban, hogy a kupasiker kellő lökést ad a társaságnak. Remélem, ez pontokkal társul majd.

Kisvárda II. (11.)–Vásárosnamény (14.)

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Motivált Naményra számítok, már csak azért is, mert edzőváltáson van túl. Ettől függetlenül javítani szeretnénk a múlt hét végi fiaskónkat.

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Még ismerkedek a csapattal és a körülményekkel. Gondot okoz a sérült játékosok száma, ennek ellenére megpróbálunk minél jobban kijönni ebből a periódusból. Különös elvárásaink a mostani helyzetben nem lehetnek.

Balkány (8.)–Nyírgyulaj (1.)

Belényesi Miklós, a Balkány játékos-edzője: – Nem is lehet jobb motivációt találni annál, hogy fogadjuk az aktuális listavezetőt! Kiss Laci barátom ragyogó védelmet hozott össze, és igazi vezére a csapatnak, pályán belül és kívül egyaránt! A lecke fel van adva, már csak annyi a dolgunk, hogy megtanuljuk, és levizsgázzunk sikeresen! Ebben szeretnénk segítséget kérni a szurkolóinktól, minél többen látogassanak ki a meccsre és buzdítsák a csapatot!

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – A jó játékosállománnyal rendelkező hazaiak ellen megpróbálunk egy jó eredményt elérni.

Nagyhalász (3.)–Tarpa (2.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Két jó formában lévő csapat találkozik egymással hétvégén. Szeretnénk jól kijönni ebből a mérkőzésből, ehhez azonban minden erőnket mozgósítani kell hazai pályán.

Márton István, a Tarpa edzője: – Nem kezdtük rosszul a bajnokságot, olyan magasságban vagyunk, hogy szinte már szédülünk, a következő négy meccs megmutatja, hol a helyünk!


Tudósítások, eredmények

Nyírmeggyes SK–Ibrány SE 0–5 (0–2)

Nyírmeggyes, 150 néző, v.: Varga F.

Nyírmeggyes: Hajzer T. – Szántó I., Nagy Zs., Paragh M. (Nemes Z.). Éles B., Rézműves F., Batizi-Pócsi N. (Szép Á.), Sitku Á. (Takács S.), Éles R. (Török G.), Gózner K., Drabik M. Edző: Körmös Miklós.

Ibrány: Kopasz J. – Bernáth M., Pápa S. (Kiss T.), Majoros Á., Nagy D., Csáki J. (Viszokai), Gergely B. (Szűcs I.), Jeddi B., Somogyi M. (Pápa Sz.), Farkas M., Pócsi B.. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Gól: Majoros Á. 2 (egyet 11-esből), Nagy D., Somogyi M., Kiss T.

Ifi: 3–2.

Körmös Miklós:

Kiss Tamás: – Az első félidőben nagyon szervezett, fegyelmezett csapattal találtuk magunkat szembe, nehezen is tudtuk feltörni őket, de úgy gondolom, az első gól görcsoldó volt. A szünet után a szép gólok mellett rengeteg helyzetet alakítottunk és a hagytunk ki, Ettől függetlenül gratulálok a csapatnak! Mielőbbi felépülést kívánunk Csáki Józsefnek!

 Az Ibrány ötödik gólja, melyet Kiss Tamás szerzett:

 

Video: Kulcsár Béla


További eredmények:

Tiszakanyár–Fehérgyarmat 0–4 0–3)

Tiszakanyár, 100 néző, v.: Papp F. Tiszakanyár: Kanyári G. – Tóth N., Molnár Zs., Illés A., Bacsó A., Jánvári D., Ujj K. (Kovics M.), Vicickó L., Varga D. (Maklári Á.), Rézinger B., Soós T. (Koszta Z.). Játékos-edző: Csáki Róbert. Fehérgyarmat: Szűcs K. (Gergorics Á.) – Mocsán E., Antal R., Orosz F., Popovics N., Sukály Gy., Farkas S. (Varga Á.), Lakatos F. (Geletey Z.), Kovács R., Ács Sz. (Kóczé Sz.), Barta F. (Imre M.). Edző: Harbula Balázs. A jobban játszó vendégcsapat megérdemelten győzött. Gól: Lakatos F. 2, Ács Sz., Kovács R. Ifi:0–5 .

Csáki Róbert: – Jobb, ha most nem mondok semmit.

Harbula Balázs: – Az első perctől kezdve dominált csapatom, majd 3–0-nál visszavettünk a tempóból, de a második félidőben realizálni tudtuk az eredményt. Külön kiemelem, Lakatos Ferenc, „Tuni” irányítójátékát. Számomra öröm még, Gergorics Ábel volt csapatom kapusának bemutatkozása!

Kemecse–Mándok 0–3 (0–1)

Kemecse, 150 néző, v.: Takács A. Kemecse: Sánta T. – Varga B. (Hubicsák), Deme A., Bakó T. (Bárdos A.), Szaffián Sz. (Tóth T.), Kovács I., Hokk Á., Listván D. (Ruska T.), Sándor D., Hokk B., Madzin I. Edző: Márton Péter. Mándok: Vasas G. – Ari A., Balogh G., Phrakonkham, Baglyos L. (Sipos T.), Szabó T. (Győri J.), Buda P. (Dallos L.), Fodor A., Pallai G., Erős G., Vezdel I. (Bodnár L.). Edző: Kiss Gábor. A új szabályok alkalmazását nem csak a csapatokban, a játékvezetőkben is tudatosítani kellene! Az eredmény ellenére emberhátrányban is emelt fővel hagyhatja el a hazai csapat a pályát . Gól: Erős G. 2, Balogh G. Kiállítva: Kovács I. (22. perc).

Márton Péter: – Nem tudom bántani a fiúkat. Taktikusan, fegyelmezetten játszottak a csaknem hetven perces emberhátrány ellenére. Tíz emberrel most ennyire futotta a jó Mándok ellen. A következő meccsre koncentrálunk és el kell kezdeni a pontgyűjtést.

Kiss Gábor: –Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, ami teljesen megérdemelt volt. Igaz egy kicsit langyos mérkőzést sikerült megnyernünk, de célunkat elértük és ez a legfontosabb.

Baktalórántháza–Mátészalkai MTK 0–0

Baktalórántháza, 200 néző, v.: Kosztyu J. Baktalórántháza: Borkó J. – Balogh P., Csordás G., Kántor F., Kozma J., Lakatos L., Ráti G., Hajdu G. (Nagy T.), Lakatos I., Rakóczi Zs., Istenes E. (Fábri Z.).Játékos-edző: Kozma József. Mátészalka: Szilágyi P. – Szabó D., Szántó Z., Tempfli I., Catuna, Botos A. (Tempfli P.), Farkas Z., Botos D. (Bodó L.), Hevele M. (Papp N.), Magyari M., Szűcs Z. Játékos-edző: Tempfli Imre. Álmos első félidő után hiába támadott többet a Bakta, a Szalka elvitt egy pontot.

Kozma József: – Langyos első félidő után a másodikban játszottunk úgy, ahogy elvárható lett volna, de három-négy helyzetből nem tudtuk begyötörni a győzelmet jelentő gólt.

Tempfi Imre: – Azt gondolom, hogy teljesen megérdemelten szereztünk pontot, sőt, ha azt nézem, milyen ziccereink voltak az első félidőben, akár szebb is lehetett volna a vége. Gratulálok a fiúknak, nagyon jó hozzáállást tanúsítottak!

Újfehértó–Nagyecsed 2–2 (1–0)

Újfehértó, 350 néző, v.: Nagy L. Újfehértó: Gégény B. – Kerecsen J., Csizmarik Á., Seres K. (Tóth E.), Boros M. (Zámbó R.), Petics Gy., Mogyorósi Á. (Marinka Á.), Zámbó D., Daróczi P., Pallai B., Szigeti V. Edző: Piskóti Zsolt. Nagyecsed: Sarkadi Zs. – Sarkadi G., Zámbó K., Marinas (Ádámszki), Ascsillán L., Nyíri Gy., Homann R., Bulyáki K., Bulyáki A. (Papp Cs.), Kóka R., Török S. Játékos-edző: Ádámszki Róbert. Mindkét csapat a győzelemért harcolt, a vége igazságos döntetlen. Gól: Petics Gy. 2, illetve Papp Cs. 2. Ifi: 5–5.

Piskóti Zsolt: – Amit a kupameccsen adott a sors azt most elvette úgy érzem, de ettől függetlenül a végén nekünk kellett örülni a döntetlennek. Köszönjük a szurkolók biztatását és a mérkőzés utáni főzésüket.

Ádámszki Róbert: – A kupameccsek után jó iramú mérkőzésen igazságos döntetlen született.

Kisvárda II.–Vásárosnamény 0–1 (0–1)

Kisvárda, 200 néző, v.: Király A. Kisvárda II: Zöldesi I. – Elek Á., Jefferson, Szőr L. (Ötvös Sz.), Atamas (Ivancho), Bíró R., Kimik, Riznichenko (Illés G.), Anderson, Hej V., Baranyai Á. Edző: Nagy Sándor. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Berec G., Illés P., Lyáh A., Dascal, Deskó D. (Danku J.), Fehér M., Bancsi G., Schmidt P., Szabó R. Edző: Madalina György. Hiába játszott mezőnyfölényben a Kisvárda, a Namény nemcsak vezetést szerzett, hanem kapufát lőtt és tizenegyest is hibázott a második félidőben. A szünet utáni meddő hazai próbálkozásokat gond nélkül verte vissza a biztos lábakon álló vendégvédelem. Gól: Lyáh A.

Nagy Sándor: – Nem találom a szavakat ezután a mérkőzés után. Teljesen megérdemelt vendégsiker született, nekünk pedig nagyon magunkba kell nézni, hogy megtaláljuk a hibákat, ilyen mentalitással nem mehetünk tovább! Akik úgymond visszajátszanak, nem úgy teszik oda magukat, ahogy kellene, a többiek pedig nem teljesen profi módon készülnek a mérkőzésekre. Meg kell érteni, ez egy felnőttbajnokság, ráadásul Magyarországon az egyik legerősebb a negyedik ligában, úgyhogy nem lehet félvállról venni.

Madalina György: – Természetes, hogy a Kisvárda mezőnyfölényben játszott, hiszen jobb képességű játékosokkal rendelkezik, viszont az első félidőben a helyzetek alapján biztosabbá tehettük volna a vezetésünket. Óriási bravúrt hajtott végre a csapat, gratulálok a fiúknak.

Balkány–Nyírgyulaj 1–4 (0–2)

Balkány, 100 néző, v.: Sipos L. Balkány: Zán K. – Bátyi L., Müller Zs., Petruska A. (Huszár S.), Misák S. (Onisziko), Belényesi M., Csatári Á., Varga K., Szabó M., (Lakatos J.) Angyal N., Patalenszki J. Játékos-edző: Belényesi Miklós. Nyírgyulaj: Oláh D. – Scheibli M. (Gömze A.), Kiss L., Tóth B., Kovács G., Haburcsák B. (Fekete G.), Mezei B., Vass I., Bagi Á., Buka B., Kállai G. Edző: Lukács Tibor. A helyzeteit jobban kihasználó Gyulaj nyert. Gól: Belényesi M., illetve Mezei B. 2, Kállai G., Kovács G.

Belényesi Miklós: – Gratulálunk a Nyírgyulajnak, nagyon jó csapatuk van. Sajnos, a mai meccsben számunkra ennyi volt. Próbáljuk a pozitívumokat megtalálni, és készülünk az Ibrány ellen.

Lukács Tibor: – Produkáltunk egy nagyon jó harminc percet, utána érthetetlenül érthetetlenül átadtuk a kezdeményezést a hazai csapatnak, ami csaknem megbosszulta magát. A végén viszont újra helyén volt a szívünk.

Nagyhalász–Tarpa 2–2 (1–0)

Nagyhalász, 250 néző, v.: Fehér Á. Nagyhalász: Dukát P. – Csáki B., Pap M., Ladányi D., Bartha Z., Kató I., Hudák M., Nagy N., Simon D., Tóth G., Mátrai N. Játékos-edző: Ludánszki István. Tarpa: Cip J. – Illés Gy., Lakatos B., Balogh Gy., Törtei T., Rácz I., Rozman S. (Dudics) Kacsó R., Vitéz M. (Djacsenko), Gál R. Edző: Márton István. Változatos, jó iramú mérkőzésen született döntetlen. Gól: Kató I., Simon D., illetve Rozman S. (11-esből), Djacsenko.

Kropkó András egyesületi elnök: – Kritikán aluli játékvezetés mellett győzelmet érdemeltünk volna.

Márton István: – Hektikus mérkőzésen a játékunk ma nem volt az igazi, de akaratunknak köszönhetően nem érdemtelenül szereztünk egy pontot.

 


Tabella:

1. NYÍRGYULAJ KSE 5 5 0 0 14 4 10 15
2. IBRÁNY SE 5 4 0 1 17 4 13 12
3. MÁNDOK VSE 5 4 0 1 16 5 11 12
4. TARPA SC 4 3 1 0 19 6 13 10
5. BAKTALÓRÁNTHÁZA 4 3 1 0 9 4 5 10
6. NAGYHALÁSZI SE 4 3 0 1 17 5 12 9
7. ÚJFEHÉRTÓ SE 4 2 1 1 7 6 1 7
8. MÁTÉSZALKAI MTK 5 2 1 2 5 7 -2 7
9. FEHÉRGYARMAT SC 5 2 0 3 12 12 0 6
10. BALKÁNYI SE 5 2 0 3 10 15 -5 6
11. NAGYECSED RSE 4 1 2 1 5 4 1 5
12. KISVÁRDA II. 5 1 1 3 7 12 -5 4
13. VÁSÁROSNAMÉNY SE 4 1 0 3 3 11 -8 3
14. KEMECSE SE 5 0 1 4 3 13 -10 1
15. TISZAKANYÁR SE 5 0 0 5 1 18 -17 0
16. NYÍRMEGGYES SK 5 0 0 5 6 25 -19 0

 

 

Fel Következő