1. forduló (2020.08.22-23.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

 

Ibrány SE

Balkányi SE

2020.08.23. vasárnap, 17:00

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Szépszámú közönségünket szeretnénk kiszolgálni, ezért hazai pályán csakis a győzelem elfogadható.

Antal István, a Balkány edzője: – Elég kevesen vagyunk, de bízom benne, hogy a forró hangulatú ibrányi pályán eredményesen tudunk szerepelni.


További mérkőzések:

Szombat

Mátészalka–Kemecse

Botos Alexandru, a Mátészalka játékos-edzője: – A felkészülés nem úgy sikerült, ahogy azt mi szerettük volna, a sok sérült miatt egyszer sem tudtunk teljes csapattal kiállni, ennek ellenére jelenleg úgy tűnik, hogy mindenki kész a rajtra. Tudjuk, lélektanilag nagyon fontos a jó kezdés, nem lenne jó beragadni, szombaton mindent megteszünk annak érdekében, hogy otthon tartsuk a három pontot.

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Sokan vártuk már, hogy végre elinduljon a bajnokság. A felkészülés során kissé kétarcú volt a csapat, azon dolgozunk, hogy a szezonban a szebbik formánkat mutassuk. Új idény, új esélyek, ugyanakkor ahhoz, hogy előrébb zárjunk a tabellán az előző évadhoz képest, most nem szúrhatjuk el a rajtot.

Vásárosnamény–Baktalórántháza

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Jelentősen átalakult mindkét csapat, óva intenék mindenkit, attól, hogy leírja a Baktalórántházát. Nem lesz egy egyszerű mérkőzés, de okulva az előző szezon kezdetéből, amikor három vereséggel indultunk, ezt most szeretnénk elkerülni. Szombaton mindent megteszünk, hogy begyűjtsük a három pontot.

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – A sors úgy hozta, hogy az ellen a csapat ellen kezdünk, amellyel az utolsó bajnoki meccsünket játszottuk az elmúlt szezonban. Kíváncsian várom, hogy teljesen megújult csapatunk milyen teljesítményre lesz képes. Az akkori eredménnyel nem lennék elégedetlen…

Nyírgyulaj–Fehérgyarmat

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – A megszokottnál hosszabb felkészülés alatt komoly munkát végeztünk, amellyel szeretnénk megalapozni a későbbi eredményes szereplésünket. Az edzőmérkőzések eléggé felemásra sikerültek, de ezen a hétvégén már pontokért küzdünk, így a motiváció adott.

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Biztató volt a múlt szombati játék és a hozzáállás, kérdés, mire leszünk képesek egy héttel később. Ha mindenki a pozitív énjét hozza el, képesek lehetünk meglepetésre is! Az újdonsült apukának gratulálok, remélem, kettőzött erővel fog küzdeni!

Csenger–Tarpa

Barcsay István, a Csenger edzője: –Tudjuk, nagyon jól felkészült csapat ellen kezdünk, de nem feltartott kézzel lépünk pályára. Szeretnénk meglepetést szerezni a nyitányon, meglátjuk, mi sül ki belőle.

Ivanicja Mihály, a Tarpa edzője: – Mint minden csapat számára, nekünk is fontos a jó rajt. Egy jól képzett, kellően agresszív alakulat vendégei leszünk, de mindent megteszünk a pozitív eredmény eléréséért.

Nyírmeggyes–Nagyecsed

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Nem jó előjelekkel kezdjük a bajnokságot, mert elég sok sérültünk van. Ettől függetlenül bízok a srácokban, hogy meg tudják nehezíteni a jó erőkből álló Nagyecsed dolgát.

Siti Ferenc, a Nagyecsed edzője: – Hosszú idő után ismét bajnoki pontokért küzdhetünk, bízom benne, hogy ott folytatjuk, ahol márciusban abbahagytuk. A felkészülés alatt elvégzett munkáról az elkövetkező mérkőzéseken kell számot adnunk. Bízom a sikeres rajtban.

Vasárnap

Mándok–Nagyhalász

Dancs Attila, a Mándok edzője: – Az elmúlt időszak egyik meghatározó csapata ellen kezdjük a bajnokságot. Úgy gondolom, hogy kezdésnek kaphattunk volna könnyebb ellenfelet is, de ha a sors úgy akarta, hogy velük kezdjünk, akkor ellenük kell nyernünk.

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Hosszú felkészülésen vagyunk túl, bízom benne, hogy mindenki 100 százalékos állapotba került. Egy kiváló csapat ellen játszunk, remélem, sikerrel vesszük az első akadályt.

Gyulaháza–Újfehértó

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Megpróbálunk meglepetést okozni a jó erőkből álló Újfehértó ellen.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Elérkezett a várva vart bajnoki rajt. Az első fordulóban még nehéz belőni az erőviszonyokat, pláne úgy, hogy egy feljutó csapathoz látogatunk. Bízom az eredményes kezdésben, egy jó rajt nagyon sokat jelenthet.


Tudósítások, eredmények

Ibrány–Balkány 5–2 (4–1)

Ibrány, 300 néző, v.: Takács A.

Ibrány: Tóth N. – Kiss P. (Pápa S.), Nagy, Lakatos B., Csáki, Somogyi T. (Bakosi), Pápa Sz. (Makai), Gergely (Kovács G.), Jeddi, Szabó Milán (Ruska), Linzenbold. Edző: Kiss Tamás.

Balkány: Kőrösi – Sallai, Kékesi, Szabó Márk, Vasas, Marozsán (Furó), Gali, Kovács A. (Lakatos J.), Szabó I., Szilágyi. Edző: Antal István.

Gól: Nagy D. 3, Szabó Milán, Kiss P., illetve Szilágyi, Vasas.

Kiállítva: Szabó Márk.

Kiss Tamás: – Az első játékrészben, helyenként nagyon szép és tetszetős játékkal a lényegi részét eldöntöttük, a második félidőben kapkodtunk, aminek következménye, hogy rengeteg hibával játszottunk.

Antal István: – Eső és gólzápor fogadott bennünket Ibrányban, három nulla után rendeztük sorainkat, de a hazai együttes a minőségi játékosaival eldöntötte a mérkőzést.


További eredmények:

Mátészalka–Kemecse 3–0 (2–0)

Mátészalka, 250 néző, v.: Paráda.

Mátészalka: Görbe – Szabó D., Sarkadi, Ötvös, Farkas (Molnár), Botos D., Gergely ( Botos S.), Szabó B. (Tóth), Magyar, Bodó, Mos. Játékos-edző: Botos Sándor.

Kemecse: Sánta – Hokk Á., Szabó P., Sándor, Tóth, Hokk B., Farkas, Majoros, Faragó (László), Listván (Gégény), Soós. Edző: Márton Péter.

Gól: Farkas, Gergely, Molnár.

Botos Sándor: – Véleményem szerint egy jó erőkből álló Kemecsét győztünk le, úgy érzem mi akartunk jobban. Gratulálok a srácoknak, ilyen ambíciózus játékot szeretnék minden meccsen látni tőlük.

Márton Péter: – A sok egyéni hiba miatt nem tudtunk belejönni a mérkőzésbe. Mezőnyben még megvolt a játékunk, az előre azonban még sokat kell fejlődnünk. Gratulálok a Mátészalkának.

Vásárosnamény–Baktalórántháza 4–1 (2–1)

Vásárosnamény, 250 néző, v.: Kosztyu.

Vásárosnamény: Szabolcsi – Géci, Bátyi (Hornyák), Illés, Misák (Tóth), Ács, Zán, Deskó (D. Pethe), Filep, Rakóczi, Sárosi. Edző: Madalina György.

Baktalórántháza: Hajzer – Szűcs, Fehér, Fábri (Maleskovits), Kovács (Puluczkai), Lakatos (Matejkó), Istenes, Vidoven, Molnár, Varga, Károlyi. Edző: Borza László.

Gól: Deskó 2, Ács, Sárosi, illetve Molnár. Ifi: 11–2.

Madalina György: – Korán hátrányba kerültünk, szerencsére még az első félidőben tudtunk fordítani. Bár voltak hiányzóink, ennek ellenére jól játszottunk és megérdemelten nyertünk.

Borza László: – Jól kezdtük a meccset, majd a félóra elteltével kaptunk két gyors gólt. Ez sajnos a rutintalanságuk miatt történik velünk sorozatosan, amelyet az ilyen jó csapatok megbüntetnek. Aztán szünet után hamar el is dőlt a meccs.

Nyírgyulaj–Fehérgyarmat 0–0

Nyírgyulaj, 200 néző, v.: Kertész.

Nyírgyulaj: Oláh – Buka (Tóth), Phrakonkham, Varga (Gömze), Haburcsák, Mezei (Kállai), Bagi, Somogyi (Fekete), Terdik, Pócsi, Kiss. Edző: Lukács Tibor.

Fehérgyarmat: Lakatos – Popovics, Kovács B., Sukály, Kóczé, Imre, Kovács E., Szabó, Balogh, Horváth, Jakocska. Edző: Harbula Balázs.

Ifi: 3–3.

Lukács Tibor: – Az első félidőben kihagytuk a helyzeteinket, ezért idegessé váltunk. A meccs végén a vendégek hagytak ki két ziccert, így örülhetünk a döntetlennek.

Harbula Balázs: – Nem nyilatkozom…

Csenger–Tarpa 1–3 (0–1)

Csenger, néző, v.: Pethő.

Csenger: Makay – Katona (Csorvási), Péter (Szedlacsek), Antal, Nagy (Margitics), Gaál, Polacsek, Balogh, Osváth S., Lengyel, Verejtszi. Edző: Barcsay István.

Tarpa: Somogyi – Zagiev (Kurilcsik), Fejes (Rácz), Szics, Buda (Lyáh), Dán (Tüzes), Dobrovolszki, Sándor, Vajda (Nádimov), Fülöp, Gál. Edző: Ivanicja Mihály.

Gól: Osváth S., illetve Sándor, Vajda (11-esből), Dobrovolszki.

Barcsay István: – Nagyon jó ellenféllel játszottunk, sajnos kiütközött a rutintalanságunk. Gratulálok ellenfelünknek. Dolgozunk tovább, megpróbálunk javítani a következő fordulóban.

Ivanicja Mihály: – Egy nagyon jó ellenfél ellen sikerült begyűjtenünk a három pontot. El kell ismernünk, hogy az első félidőben nekik is sok helyzetük volt, de ezek kimaradtak. A második játékrészben kontráinknak köszönhetően biztosítottuk be győzelmünket. További sok sikert a Csengernek.

Nyírmeggyes–Nagyecsed 0–2 (0–0)

Nyírmeggyes, 150 néző, v.: Sipos.

Nyírmeggyes: Tóth – Drabik (Szondi), Szántó, Nagy (Batizi-Pócsi), Török G., Éles, Nógrádi, Török I., Pálvölgyi, Gózner, Török S. Edző: Körmös Miklós.

Nagyecsed: Makó – Ascsillán, Marinas, Bulyáki K., Müller (Jóni), Kóka, Bognár, Erdős, Bernáth, Angyal, Madzin (Somlyai, Bulyáki A.). Edző: Siti Ferenc.

Gól: Angyal, Marinas. Kiállítás: Nógrádi (20.p.). Ifi: 1–3.

Körmös Miklós: – Hetven percen keresztül emberhátrányban játszó csapatom a játék alapján rászolgált a döntetlenre. Gratulálok a Nagyecsednek.

Siti Ferenc: – Küzdelmes mérkőzésen, a játék képe alapján azt gondolom megérdemelten nyertünk. Viszont meg kell említeni, hogy a hazai csapat megpróbálta eltüntetni a létszámhátrányát, ezért le a kalappal előttük.

Mándok–Nagyhalász 3–3 (1–1)

Mándok, 200 néző, v.: Belicza.

Mándok: Virágh – Maroda, Lakatos, Ari (Gyüre), Katona, Törtei, Toldi, Baglyos (Illés), Dallos, Bökönyi, Elek. Edző: Dancs Attila.

Nagyhalász: Dukát – Csáki, Ladányi, Bartha, Kató, Hajzer, Hudák, Nagy, Simon, Tóth, Varga. Játékos-edző: Ludánszki István.

Gól: Katona, Toldi (mindketten 11-esből), Ludánszki (öngól), illetve Ladányi (11-esből), Nagy, Simon. Kiállítva: Csáki.

Dancs Attila: – Adtunk egy félidőt a Nagyhalásznak, amit nem értettem. A második félidőben, ha jó játék nem is, legalább akarat volt, igazságos döntetlen született.

Ludánszki István: – Küzdelmes mérkőzésen inkább mi érdemeltünk volna győzelmet. Gratulálok a csapatnak, mert mindent megtett a sikerért!

Gyulaháza–Újfehértó 1–2 (0–1)

Gyulaháza, 150 néző, v.: Veres.

Gyulaháza: Bandor – Kozma M., Köblös, Kozma J., Tóth F., Tóth D., Bálint (Kósa), Koszta, Lakatos, Ponczók (Csercsa), Lévai. Edző: Bardi Gábor.

Újfehértó: Piskóti R. – Kerecsen, Tóth E. (Tóth Sz.), Mátrai (Zámbó), Petics, Torma, Dénes, Papp (Seres), Pallai G., Daróczi (Bodnár), Pallai B. Edző: Piskóti Zsolt.

Gól: Kozma J., illetve Papp, Petics. Kiállítva: Koszta.

Bardi Gábor: – Gratulálok a vendégeknek a győzelemhez! Megígértem édesanyámnak, ha elvállaljuk a megye egyet, nem fogok minden héten a fegyelmi bizottság elé járni fegyelmezetlenség miatt. Ezt próbálom tartani, de nagyon nehéz lesz. A mérkőzésen két döntő szituáció volt. Az egyik: a huszonhetedik percben az én játékosomat kiállították – hozzáteszem teljesen jogosan -, viszont utána két újfehértói játékos is megütötte a futballistámat. Nyilvánvalóan piros lapot kellett volna kapnia mindkettő, vagy három játékosnak. A 85. percben egy ezer százalékig biztos tizenegyest nem adott meg a javunkra Veres úr, ami sajnos az elmúlt években már háromszor-négyszer előfordult ennél a játékvezetőnél kiélezett helyzetben. A mérkőzésről annyit, hogy az első félidőt átaludtuk, az Újfehértó akár több góllal is vezethetett volna, viszont a második játékrészben tíz emberrel is feljavultunk és rászolgáltunk volna az egy pontra. Nagyon remélem, hogy valamikor megfordul ez a bizonyos szekér, és amit elvett az élet, azt egyszer visszaadja.

Piskóti Zsolt: – Rettentő nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű, de mégiscsak emberelőnyben játszottunk több mint egy órát és ebben az időszakban többet vártam volna a csapattól, főleg helyzetkihasználásban. Gratulálok a hazaiaknak, mert nagyot küzdöttek! Köszönjük a korrekt játékvezetést!


Tabella:

1. IBRÁNY SE 1 1 0 0 5 2 3 3
2. VÁSÁROSNAMÉNY 1 1 0 0 4 1 3 3
3. MÁTÉSZALKAI MTK 1 1 0 0 3 0 3 3
4. TARPA SC 1 1 0 0 3 1 2 3
5. NAGYECSED RSE 1 1 0 0 2 0 2 3
6. ÚJFEHÉRTÓ SE 1 1 0 0 2 1 1 3
7. MÁNDOK  VSE 1 0 1 0 3 3 0 1
8. NAGYHALÁSZI SE 1 0 1 0 3 3 0 1
9. FEHÉRGYARMAT SC 1 0 1 0 0 0 0 1
10. NYÍRGYULAJ  KSE 1 0 1 0 0 0 0 1
11. GYULAHÁZA KSE 1 0 0 1 1 2 -1 0
12. CSENGER  FC 1 0 0 1 1 3 -2 0
13. NYÍRMEGGYES SK 1 0 0 1 0 2 -2 0
14. BALKÁNYI SE 1 0 0 1 2 5 -3 0
15. BAKTALÓRÁNTHÁZA 1 0 0 1 1 4 -3 0
16. KEMECSE SE 1 0 0 1 0 3 -3 0

 

 

Fel

Következő