2. forduló (2020.08.29-30.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Nagyhalászi SE Ibrány SE
2020.08.30. vasárnap, 17:00

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – Hosszú idő után végre ismét hazai pályán játszhatunk tétmérkőzést. Talán a sors fintora, hogy ezt éppen az Ibrány ellen tehetjük meg, amely nem ígérkezik könnyűnek. De abban biztos vagyok, hogy aki a csapatunkból a pályára lép, mindent meg fog tenni a siker érdekében.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Mindannyian tisztában vagyunk azzal, miről szól ez a mérkőzés. Mind a csapatnak, akárcsak a városnak az év meccse, amelyen, ha azt a formát tudjuk mutatni, amit a Balkány ellen az első félidőben produkáltunk, biztos vagyok abban, hogy jó szájízzel térhetünk haza. Nem mellesleg, ebben az esetben a minket várhatóan szép számmal elkísérő szurkolóinkat is boldoggá tehetjük.


További mérkőzések:

Péntek

Tarpa–Gyulaháza

Mihajlo Ivanicja, a Tarpa edzője: – Szeretnénk igazi fociünnepet varázsolni – villanyfény mellett – szurkolóinknak.

(A mérkőzés 20 órakor kezdődik)

Szombat

Nagyecsed–Csenger

Siti Ferenc, a Nagyecsed edzője: – Lagzira készülve a zenészek már ott vannak, a disznó levágva, az asszonyok sodorják a csigatésztát, fő a tyúkhúsleves, csakhát ezek a mérkőzések… Nehéz meccsre számítok, Nagyecseden egyébként is magasra lett téve a léc, ha meg akarjuk ugrani, minden tudásunkra szükség lesz.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Szeretnénk a nyitómeccsen elszenvedett vereséget feledtetni és jobb játékkal előrukkolni. Bízom a csapatban, a megfelelő hozzáállásban.

(A mérkőzés 14 órakor kezdődik)

Baktalórántháza–Mátészalka

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Hazai pályán mindenképpen győzelemre fogunk játszani, ami nem lesz egyszerű, mivel a hozzánk hasonlóan nyáron sok viszontagságon keresztül ment Mátészalka meglepetést szerzett a nyitányon. Így jó lesz nekünk is vigyázni.

Botos Sándor, a Mátészalka játékos-edzője: – A baktai katlanban nem egyszerű kedvező eredményt elérni, de mi most mindenképpen pontért, pontokért utazunk.

Vasárnap

Újfehértó–Mándok

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Sikerült az eredményes rajt még, ha kicsit döcögősen is. A hétvégén több fronton kell helytállnunk jó néhányunknak, mivel Petics Gyurika élete nagy napjára többen is hivatalosak vagyunk. A srácok tudják a kötelességüket, így bízom benne, hogy az első hazai meccsünk is jól fog sikerülni. A Mándok nagyon erős kerettel rendelkezik és mindent el fog követni, hogy megszerezze első győzelmét, éppen ezért kiélezett, szoros meccsre számítok, ahol a helyzetek és az ellenfél hibáinak kihasználása lehet a döntő.

Dancs Attila, a Mándok edzője: – Nem úgy kezdtük a bajnokságot, ahogy terveztük, itt nem feltétlenül az elért eredményre gondolok, sokkal inkább a megilletődöttségre és a játék minőségére. Ezen a hétvégén is egy összeszokott, jó csapathoz látogatunk, de mint minden meccsből, ebből is a lehető legtöbbet szeretnénk kihozni.

Balkány–Nyírgyulaj

Antal István, a Balkány edzője: – Az Ibrány elleni mérkőzés utolsó félórájában láttam biztató jeleket, remélem hozzáállásban és játékban képesek leszünk javulni, mert jó eredményt szeretnénk elérni.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – A nyitófordulóban sem a játékunkkal, miként az elért eredménnyel sem lehetünk elégedettek, de máris itt a lehetőség a javításra.

Fehérgyarmat–Austria Juice-Vásárosnamény

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Sárkánnyal száguldozó bűnözők hagyták el körletüket, akiket sikeresen visszavertek, de most a szembeszéllel dacolva mutatják meg, hogy milyen borzasztó tündérmese zajlik eme vidéken. Ennek ellenére az ég kék, a fű zöld.

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – A legnagyobb bravúrt a Fehérgyarmat érte el a nyitányon, valószínű, ez pozitívan hat a játékosokra, emiatt nehéz dolgunk lesz. Az egésznek a pikantériáját az jelenti, hogy négy nap alatt kétszer is megmérkőzünk egymással, és egyik találkozót sem csókra – izgalomra fogjuk játszani. Nem lesz egyszerű két meccset megnyerni egyik csapatnak sem.

Kemecse–Nyírmeggyes

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Az elmúlt mérkőzésen történteken változtatni már nem tudunk, de talán tanulni belőle igen. Fejlődnünk kell, a hibákat kijavítani. Itt van rá az alkalom.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Sajnos, mi sem kezdtük jól a bajnokságot, ugyanakkor találkoztunk a kupában a Kemecsével, tudjuk, milyen erőt képvisel. Azt mondom, ha fegyelmezetten és taktikusan fogunk játszani, akár meglepetést is szerezhetünk.

 

Tudósítások, eredmények

Nagyhalászi SE–Ibrány SE 34 (1–2)

Nagyhalász, 800 néző, v.: Paráda.

Nagyhalász: Dukát P. – Ladányi D., Bartha Z., Kató I., Hajzer L., Hudák M., Nagy N., Ludánszki I. (Nagy R. 50.), Simon D., Tóth G., Varga D. Játékos-edző: Ludánszki István.

Ibrány: Tóth N. – Kiss P. (Makai I. 56.), Nagy D., Lakatos B. (Szőlősi P. 60.), Csáki J., Somogyi T. (Ruska T. 92.), Pápa Sz. (Kovács G. 72.), Gergely B., Jeddi B., Szabó M. (Pápa S. 87.), Lizenbold Zs. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Nagy iramú, látványos rangadón nyert a vendégcsapat.

Gól: Nagy N. (43.), Jeddi B. (53. öngól), Hudák M (68.)., illetve Nagy D. 4 (7., 42., 50., 80. 11-esből).

Ifi: 1–3.

Kropkó András egyesületi elnök: – Nagy hőségben, szép számú közönség előtt a csapat erejét mutatja, hogy háromszor visszajött a mérkőzésbe, ugyanakkor gratulálunk az Ibránynak, mi pedig folytatjuk tovább.

Kiss Tamás: – Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, mert buta és elkerülhető gólokat kaptunk, viszont a csapat tartását mutatja, hogy 3–3-as állásnál is tudtunk újítani, amiért nagyon büszke vagyok rájuk és jár a gratuláció! Ezzel a győzelemmel szeretnénk boldog születésnapot elnökünknek, Kulcsár Bélának.


További eredmények:

Tarpa–Gyulaháza 3–0 (1–0)

Tarpa, 200 néző, v.: Varga F. Tarpa: Somogyi Cs. – Zagijev, Szics, Dán V. (Trombola), Dobrovolszki, Nadimov (Djacsenko), Buda P. (Lyáh A.), Sándor I. (Losonczi B.), Vajda A. (Rozman S.), Gál R., Kurilcsik. Edző: Mihajlo Ivanicja. Gyulaháza: Bandor F. – Kozma M., Köblös B., Kozma J., Bálint N. (Németh T.), Tóth F., Csercsa G. (Szegedi B.), Tóth D. (Ponczók T.), Lakatos P., Kósa Á. (Csontos P.), Lévai Cs. (Csizmadia Z.). Edző: Bardi Gábor. A hazai győzelem nem forgott veszélyben. Gól: Gál R., Nadimov, Trombola

Mihajlo Ivanicja: – Amit szerettünk volna megvalósult, megnyertük a mérkőzést, amit a második félidőben tettünk biztossá a lelkes ellenféllel szemben.

Baktalórántháza–Mátészalka 1–3 (0–1)

Baktalórántháza, 200 néző, v.: Pethő P. Baktalórántháza: Hajzer T. – Puluczkai P. (Maleskovits K.), Fehér M., Fábri Z., Molnár L., Lakatos L. (Maleskovits D.), Istenes E., Vidoven M. (Kovács I.), Szűcs Z., Varga B., Károlyi R. Edző: Borza László. Mátészalka: Görbe – Szabó D. (Molnár Sz.), Sarkadi G., Ötvös Sz., Farkas Z. (Szántó Z.), Botos D., Gergely M. (Varga M.), Magyari M., Bodó L., Mos, Feier D. (Szabó B.). Játékos-edző: Botos Alexandru. Alacsony színvonalú mérkőzésen a pontrúgások döntöttek. Gól: Molnár L. (11-esből), illetve Bodó L. 2, Botos D.

Borza László: – Az első félidőben úgy játszottunk, mint a kislányok, a második játékrész első fele már jobban tetszett, de mégsem tudtunk végig koncentrálni. Amíg ebben nem lépünk előre, addig nem várhatunk eredményes szereplést.

Botos Alexandru: – Küzdelmes mérkőzésen sikerült többször betalálni, mint ellenfelünknek. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.

Nagyecsed–Csenger 2–1 (1–1)

Nagyecsed, 200 néző, v.: Kertész Cs. Nagyecsed: Makó R. – Ascsillán L., Nyíri Gy., Marinas, Bulyáki K. (Jóni R.), Müller Zs., Kóka R., Erdős M. (Szabó B.), Bernáth M., Angyal N., Madzin I. (Bulyáki A.). Edző: Siti Ferenc. Csenger: Makay Z. – Gaál K., Margitics L., Varju P. (Polácsek), Osváth S., Lengyel M., Antal R., Balogh Á., Veréczi, Péter Gy., Nagy M. (Csorvási). Edző: Barcsay István. A hazai csapat a hajrában csikarta ki a győzelmet.  Gól: Marinas, Angyal N., illetve Nagy M.

Siti Ferenc: – Köszönjük a Csengernek, hogy hozzájárult az időpontváltozáshoz! A mérkőzésen egyenrangú partnereknek bizonyultak, csakhogy azokat a fránya gólokat mi szereztük, az elnök szavait idézem: Indulhat a house! Sok boldogságot az ifjú párnak!

Barcsay István: – Az első félidőben egyenrangú ellenfelek voltunk, a második elején nekünk állt a zászló, több helyzetet tudtunk kialakítani, sajnos, a kapu előtt rossz döntéseket hoztunk. Ellenfelünk két szögletrúgásból szerezte góljait, ami enyhén szólva bosszantó.

Újfehértó–Mándok 4–3 (1–1)

Újfehértó, 250 néző, v.: Bíró Cs. Újfehértó: Gégény B. – Kerecsen J., Tóth E., Mátrai N., Torma T. (Csizmarik Á.), Dénes K., Papp Cs., Pallai G., Daróczi P. (Bodnár Z.), Pallai B., Tóth Sz. (Seres K.). Edző: Piskóti Zsolt. Mándok: Lovász G. – Bökönyi L., Elek Á., Törtei T., Dallos L., Lakatos I., Maroda, Katona Gy., Baglyos L., Gyüre T., Toldi A. Edző: Dancs Attila. A két kiállítás rányomta bélyegét a mérkőzésre. Gól: Tóth Sz., Dénes K., Mátrai N., Papp Cs. illetve Toldi A., Bökönyi L., Gyüre T. Kiállítva: Baglyos L., Gyüre T.

Piskóti Zsolt: – Na ez az a győzelem, amire nem lehetünk büszkék. Nyilván ebben nekem is megvannak a hibáim, bár úgy gondolom kilenc ember ellen, ha szöglet után hat a kettőben gólt kapunk nem sok mindenről lehet beszélni. Gratulálok a Mándoknak kevés helyzetük volt, de akartak, jöttek előre tíz, majd később kilenc emberrel is. Sok boldogságot Petics Gyurikának és feleségének!

Dancs Attila: – Nagyon büszke vagyok csapatom azon tagjaira, akik végig a pályán maradtak. Kilenc emberrel sem játszottunk alárendelt szerepet, sőt, az utolsó percben mi szereztünk gólt és kihagytunk utána egy ziccert.

Fehérgyarmat–Vásárosnamény 0–3 (0–2)

Fehérgyarmat, 300 néző, v.: Király A. Fehérgyarmat: Jakocska Cs. – Farkas S. (Horváth N.), Lakatos F., Orosz F., Popovics N., Kovács R., Petrohai M., Imre Zs., Kovács E. (Kóczé Sz.), Szabó T. (Sukály Gy.), Balogh P. Edző: Harbula Balázs. Vásárosnamény: Szabolcsi M. – Géczi I., Rakóczi Zs. (Hornyák M.), Bátyi L., Illés P., Ács Á. (Zán B.), Deskó D., Misák S. (Berec G.), Filep R., Illés G. (Szabó R.), Sárosi M. (D. Pethe K.). Edző: Madalina György. Gól: Ács Á., Illés G., Szabó R.. Ifi: 1–0.

Harbula Balázs: – A színházi előadás főpróbája kudarcot vallott, sajnos, ilyen színészi teljesítményekkel nem fogunk tudni meccset nyerni olyan csapat ellen, amely kb. huszonkettes kerettel rendelkezik. Legnagyobb örömünket a héten Annabella és Maja születése okozta, és boldog születésnapot kívánunk Szűcs Istvánnak!

Madalina György: – Az elején jól játszott a Gyarmat, beszorított bennünket, húsz perc után kezdtünk éledezni. Az első gólunkat követően fokozatosan átvettük a játék irányítását, sok helyzetet dolgoztunk ki, végül megérdemelten nyertünk.

Balkány–Nyírgyulaj 0–3 (0–1)

Balkány, 150 néző, v.: Gergely S. Balkány: Kőrösi N. – Sallai M., Furó Zs., Kékesi A., Gali V., Kóka S., Lakatos J. (Szilágyi Z.), Vasas T., Csatári Á., Kovács A., Szabó I. Edző: Antal István. Nyírgyulaj: Oláh D. – Kiss L., Phrakonkham (Vass I.), Balogh G., Kállai G. (Varga J.), Kovács G., Haburcsák B. (Fekete G.), Bagi Á., Gömze A. (Mezei B.), Somogyi M. (Terdik Zs.), Pócsi B. Edző: Lukács Tibor. Jó iramú mérkőzésen nyertek a jobb erőkből álló vendégek. Gól: Kiss L., Gömze A., Varga J. Ifi: 3–4.

Antal István: – Lelkesedtünk, mint az első osztályos kisgyerek az iskolába menet, csak egy kicsit nehéz volt az iskolatáska. Amire felkészültünk, a pontrúgásokra, azokból kaptuk a gólokat.

Lukács Tibor: – Sok helyzetet kihagytunk, de hál’ istennek, ez most nem bosszulta meg magát.

Kemecse–Nyírmeggyes 2–5 (2–2)

Kemecse, 130 néző, v.: Veres J. Kemecse: Molnár Cs. – Vass B. (Rozpopa G.), Sándor D., Farkas M., Gégény M., Majoros Á., Faragó L. (Listván D.), Tóth T., Szabó P. (Varga B.), Soós T. (Szaffián Sz.), Hokk B. Edző: Márton Péter. Nyírmeggyes: Tóth K. (ifj. Körmös M.) – Nagy Zs., Török G., Éles B., Scheibli M., Pálvölgyi B., Gózner K., Szondi R., Török I. (Batizi-Pócsi N.), Török S., Drabik M. (Szép Á.). Edző: Körmös Miklós. Gól: Soós T., Majoros Á. (11-esből), illetve Gózner K. 2 (egyet 11-esből), Török S. Török I., Scheibli M. Kiállítva: Molnár Cs. (53. perc), Farkas M. (86.). Ifi: 3–0.

Márton Péter: – Amit nagy nehezen felépítünk, kártyavárként omlik össze egy pillanat alatt.

Körmös Miklós: – Gratulálok a csapatomnak, ezt a futballt így kell játszani, taktikusan, fegyelmezetten. Ha kicsit figyelünk, nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. További sok sikert a Kemecsének.

 


Tabella:

1. VÁSÁROSNAMÉNY 2 2 0 0 7 1 6 6
2. MÁTÉSZALKAI MTK 2 2 0 0 6 1 5 6
3. TARPA SC 2 2 0 0 6 1 5 6
4. IBRÁNY SE 2 2 0 0 9 5 4 6
5. NAGYECSED RSE 2 2 0 0 4 1 3 6
6. ÚJFEHÉRTÓ SE 2 2 0 0 6 4 2 6
7. NYÍRGYULAJ KSE 2 1 1 0 3 0 3 4
8. NYÍRMEGGYES SK 2 1 0 1 5 4 1 3
9. MÁNDOK VSE 2 0 1 1 6 7 -1 1
10. NAGYHALÁSZI SE 2 0 1 1 6 7 -1 1
11. FEHÉRGYARMAT SC 2 0 1 1 0 3 -3 1
12. CSENGER FC 2 0 0 2 2 5 -3 0
13. GYULAHÁZA KSE 2 0 0 2 1 5 -4 0
14. BAKTALÓRÁNTHÁZA 2 0 0 2 2 7 -5 0
15. BALKÁNYI SE 2 0 0 2 2 8 -6 0
16. KEMECSE SE 2 0 0 2 2 8 -6 0

Fel Következő