27. forduló (2021.05.08-09.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

 

Vásárosnamény

Ibrány

2021.05.08. szombat, 17:00

 
Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Remélem, a csapatra pozitívan hat a nézők ismételt jelenléte, ha nem leszünk ajándékozós kedvünkben, nem engedünk könnyű gólt szerezni az ellenfélnek, akkor színvonalas meccset játszhatunk. Tapasztalatból mondom, hogy jó csapat ellen mi is jobb meccseket tudunk játszani.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Ismét egy „izmos” erőpróba vár ránk, hisz olyan csapathoz látogatunk, amelynél jó és rutinos játékosok ötvözete alkotja a keretet. Úgy gondolom, mindkét csapatra abszolút jellemző, hogy játssza a futballt, ebből adódóan színvonalas mérkőzésre van kilátás.


További mérkőzések:

Szombat

Kemecse (14.)–Nyírgyulaj (3.)

Hokk Béla, a Kemecse edzője: – Nagyon jó csapat látogat hozzánk, és akárcsak a legutóbbi meccsekbe, ebbe is férfiasan beleállunk – győzzön a jobb!

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Nehezen sikerült feldolgozni a hétvégi vereséget, de itt a lehetőség a javításra, remélem, élni tudunk vele.

Mátészalkai MTK (7.)–Mándok (11.)

Botos Alexandru, a Mátészalka játékos-edzője: – Úgy gondolom, az utóbbi periódusban   meglehetősen hullámzó volt a teljesítményünk, ezen szeretnénk javítani és itthon tartani a három pontot, ezzel kiszolgálva hűséges szurkolóinkat.

Dancs Attila, a Mándok edzője: – Ha ezen a hétvégén is „ki tudjuk vinni” a pályára azt az akarást, futómennyiséget, amit legutóbb a Namény ellen mutattunk, ebben az esetben Szalkáról is jó eredménnyel térhetünk haza.

Baktalórántháza (12.)–Gyulaháza (15.)

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – A következő bő egy hétben három, a tabellán hozzánk közel álló csapattal találkozunk, amelyből szeretnénk minél több pontot szerezni. Mindjárt a Gyulaháza ellen nagyon nehéz meccsre számítok, mert sokkal jobban futballoznak, mint ahol jelenleg állnak.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Nem egyszerű a helyzetünk, egyre inkább sz…ban vagyunk, ha minden hátralévő meccset megnyerünk, akkor esetleg lehet sanszunk.

Nagyhalász (8.)–Nagyecsed (4.)

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – Hétvégén egy szervezett, jó csapat látogat hozzánk, amely ellen feledtetnénk a múlt heti eredményünket. Bízunk benne, hogy mindenki rendelkezésünkre fog állni és megőrizzük idei hazai veretlenségünket.

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Az évek óta stabil, masszív Nagyhalászhoz utazunk, sajnálatos kényszerszünet után csak a megszokott klisét tudom mondani: mindent megteszünk a kedvező eredmény elérése érdekében.

Vasárnap

Fehérgyarmat (16.)–Csenger (9.)

Imre Zsolt, a Fehérgyarmat játékos-edzője: – Szomszédvári rangadó, amelyen nem lehet más célunk, mint a győzelem.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Úgy gondolom, nem lesz egyszerű mérkőzés, mert bár a Gyarmat nem áll éppen jól a tabellán, figyelemre méltó eredményeket ért az elmúlt időszakban. Éppen ezért nagyon komolyan kell venni a meccset, különben könnyen megégethetjük magunkat.

Balkány (13.)–Nyírmeggyes (10.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Mostantól kezdve zsinórban „hatpontos” meccsek következnek, melyek eldöntik majd a sorsunkat. Mindegy hányan vagyunk, ki lép pályára, hozni kell a pontokat!

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, de remélem, megoldjuk a feladatot.

Újfehértó (2.)–Tarpa (1.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Először is gratulálok a Tarpának a teljesen megérdemelt bajnoki címéhez és az Amatőr Kupa-döntőn nyújtott teljesítményért is. Igaz, nem sikerült megnyerniük, de látva azt a meccset, ez csak a helyzetkihasználáson és egy pici szerencsén múlott. Nyílván hétvégén is ők az esélyesek, de mindent megteszünk azért, hogy folytassuk jó sorozatunkat. Jó iramú, izgalmas mérkőzésre számítok, sok helyzettel.

Mihajlo Ivanicja, a Tarpa edzője: – Reméljük, hogy sikerül fejben leküzdeni a hétközi vereséget.


Tudósítások, eredmények

Austria Juice-Vásárosnamény–Ibrány SE 0–0

Vásárosnamény, 150 néző, v.: Kosztyu J.

Vásárosnamény: Szabolcsi M. – Géczi I., Rakóczi Zs., Bátyi L., Balogh S. (Ács Á., Kopor A.), Zán B., Misák S., Rácz I., Barta F., Illés G., Sárosi M. Edző: Madalina György.

Ibrány: Tóth N. – Szőlősi P., Nagy D., Lakatos B., Csáki J., Pápa Sz. (Pápa S.), Gergely B., Kovács G., Jeddi B., Szabó M. (Mészáros M.), Haburcsák K. (Kiss P.). Játékos-edző: Kiss Tamás.

Ifi: 5–2.

Küzdelmes mérkőzésen gól nélküli döntetlen született
Fotó: ifj. Kulcsár Béla

Madalina György: – Toldozott-foltozott csapatom megnyerhette volna a mérkőzést, különösen a második félidőben adódott helyzetek alapján. Ugyanakkor jelenlegi állapotunkban ez egy óriási eredmény számunkra, minden dicséretet megérdemelnek a srácok, mert nagyot küzdöttek.

Kiss Tamás: – A mérkőzés összképe alapján igazságosnak mondható a döntetlen. Itt is, ott is adódtak lehetőségek, de egyik csapat sem tudott vele élni.


További eredmények:

Kemecse–Nyírgyulaj 0–5 (01)

Kemecse, 50 néző, v.: Papp I. Kemecse: Pintér L. – Vass B., Sándor D., Farkas M., Katona Gy. (Mészáros M.), Majoros Á., Szaffián Sz. (Mészáros G.), Bárdos A., Madzin I., Hokk B., Hokk Á. Edző: Hokk Béla. Nyírgyulaj: Oláh D. – Prhakonkham, Balogh G., Tóth B., Varga J. (Gömze A.), Kállai G., Haburcsák B. (Fekete G.), Mezei B. (Sárga Zs.), Bagi Á., Terdik Zs. (Somogyi M.), Kiss L. Edző: Lukács Tibor. Gól: Gömze A. 2, Kállai G. 2, Varga J. Ifi: 1–4.

Hokk Béla: – Ilyen összeállításban úgy gondolom, hetven percig jól tartottuk magunkat, majd elfáradtunk és jöttek a hibák. Gratulálok a Gyulajnak!

Lukács Tibor: – A második félidőben bedaráltuk a hazai csapatot, így megérdemelt győzelmet arattunk.

Mátészalkai MTK–Mándok 3–1 (1–0)

Mátészalka, 100 néző, v.: Hegedűs Cs. Mátészalka: Görbe F. – Varga M., Szabó D., Szántó Z. (Szabó B.), Feier (Molnár Sz.), Farkas Z. (Ötvös Sz.), Botos D. (Makó P.), Gergely M. (Sarkadi G.), Magyari M., Bodó L., Mos. Játékos-edző: Botos Alexandru. Mándok: Virág Cs. (Lovász G.) – Maroda N., Ari A. (Jóni M.), Bacsó A., Törtei T., Lusánszki L. (Illés Gy.), Krajnyák Zs., Toldi A., Baglyos L., Bugyi B., Elek Á. Edző: Dancs Attila. Gól: Szántó Z., Magyari M. (11-esből), Ötvös Sz., illetve Elek Á.

Botos Alexandru: – Úgy gondolom, a szezon egyik legjobb mérkőzését láthattuk ma. Örülök, hogy sikerült javítani az elmúlt hetek eredményein, remélem, ez a lendület kitart most már a szezon végégig. Gratulálok az egész csapatnak.

Dancs Attila: – Nem tudom, egyik hétről a mádikra hogy változhat ennyit a csapat játéka, három-négy ember mínuszt ma nem bírtunk el, ők lehet, még most sem tudják, hogy meccs volt…

Baktalórántháza–Gyulaháza 3–4 (2–2)

Baktalórántháza, 80 néző, v.: Lipcsei M. Baktalórántháza: Hajzer T. – Papp N., Lakatos L., Molnár L., Fábri Z., Vidoven M., Burkus D., Listván D., Szűcs Z., Varga B., Károlyi R. Edző: Borza László. Gyulaháza: Bandor F. – Kovács E. (Kósa Á.), Kozma M., Tóth F., Tóth D., Csercsa G., Lakatos P. (Németh T., Savrnoh), Csontos P., Kozma J. (Csizmadia Z.), Koszta Z., Köblös B. Edző: Bardi Gábor. Gól: Lakatos L. 2, Listván D., illetve Csercsa G. 2, Kovács E., Tóth D.

Borza László: – Az a csapat, amely hazai pályán három gólt szerez, és nemhogy győzni, de még pontot szerezni sem tud, az a mai napon nem is érdemelt mást.

Bardi Gábor: – Nagyon harcos, kemény mérkőzés volt, mindkét csapat győzelemre játszott. Úgy érzem, a helyzetek alapján megérdemelten hoztuk el a három pontot, ezzel szeretnénk boldog születésnapok kívánni kapusunknak, Kameninek! További sok sikert kívánok a baktai együttesnek!

Nagyhalász–Nagyecsed 2–1 (1–1) 

Nagyhalász, 70 néző, v.: Benkő R. Nagyhalász: Dukát P. – Csáki B., Ladányi D., Tóth G., Bartha Z., Kató I., Hajzer L., Hudák M., Nagy N., Simon D., Varga D. Játékos-edző: Ludánszki István. Nagyecsed: Makó R. – Ascsillán L., Marinas, Bulyáki A., Bulyáki K., Ötvös K. (Bulyáki B.), Kóka R., Demeter P. (Suta R.), Bernáth M., Angyal N., Somlyai G. Edző: Homann Richárd. Noha a vendégcsapat szerzett vezetést, a hajrában kicsikarta a győzelmet a Halász. Gól: Ladányi D. 2, illetve Somlyai G.

Kropkó András egyesületi elnök: – Nagyon jó csapatot sikerült legyőzni, gratulálok a fiúknak.

Homann Richárd: – Először is köszönöm annak az öt ifista játékosnak a segítséget, aki ma itt volt velünk! A mérkőzésről annyit, úgy gondolom, a döntetlenre rászolgáltunk volna, de ilyen a futball.

 


Tabella:

 
1. TARPA SC 26 22 4 0 72 19 53 70
2. NYÍRGYULAJ KSE 27 16 5 6 66 33 33 53
3. ÚJFEHÉRTÓ SE 25 16 5 4 59 38 21 53
4. NAGYECSED RSE 25 15 4 6 45 33 12 49
5. IBRÁNY SE 27 13 8 6 49 31 18 47
6. VÁSÁROSNAMÉNY 27 13 5 9 52 36 16 44
7. MÁTÉSZALKAI MTK 27 12 6 9 58 37 21 42
8. NAGYHALÁSZI SE 27 10 8 9 55 46 9 38
9. CSENGER FC 25 8 7 10 51 52 -1 31
10. NYÍRMEGGYES SK 26 9 2 15 51 70 -19 29
11. MÁNDOK VSE 25 7 6 12 49 55 -6 27
12. BAKTALÓRÁNTHÁZA 25 6 6 13 35 53 -18 24
13. BALKÁNYI SE 23 6 4 13 29 53 -24 22
14. GYULAHÁZA KSE 27 5 4 18 40 73 -33 19
15. KEMECSE SE 26 4 6 16 38 67 -29 18
16. FEHÉRGYARMAT SC 26 3 4 19 27 80 -53 13

Fel

Következő