30. forduló (2021.05.29.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

 

Ibrány SE

Fehérgyarmat SC

2021.05.29. 17:00

 
Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Először is minden tiszteletünk a fehérgyarmati csapaté, akik minden nehézségük ellenére tisztességesen végig vitték a szezont. Részünkről pedig annyit, hogy hazai pályán szépen szeretnénk befejezni a szezont.

Balogh Péter, a Fehérgyarmat játékos-edzője: – Úgy gondolom, hogy eddig (is) erőn felül teljesítettünk. Olyan sok minden történt az elmúlt négy hónapban, hogy elég lenne szavakba önteni. Elérkezett az utolsó forduló, ami után a kapott terhet letehetjük. Az utóbbi négy fordulóban épphogy ki tudtunk állni, ez ezúttal is így lesz.


További mérkőzések:

Szombat

Nagyhalász (9.)Gyulaháza (13.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Győzelemmel szeretnénk zárni a szezont. A múlt heti vereség után elbeszélgettünk a játékosokkal, remélem jó irányba változnak a dolgok és sikeresek leszünk az utolsó hazai mérkőzésünkön.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Szeretnénk megtartani jelenlegi pozíciónkat, ehhez nagy valószínűleg győznünk kell Nagyhalászban.

Nagyecsed (3.)Kemecse (14.)

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Nincs könnyű helyzetben ellenfelünk, de hazai pályán szeretnénk jó eredménnyel zárni ezt a zaklatott szezont.

Hokk Béla, a Kemecse edzője: – Hurrá, vége!

Nyírgyulaj (4.)Baktalórántháza (15.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Sajnos ez már számunkra tét nélküli mérkőzés, a vendégeknek viszont életben vágóan fontos. Ennek ellenére bízom benne, hogy mi kerülünk ki győztesen a mérkőzésből.

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Óriási bravúrra van szükségünk a bennmaradás érdekében, amiért minden meg is fogunk tenni. Viszont már nem a saját kezünkben van a sorsunk, hanem a nagy formában futballozó riválisainkéban is.

Vásárosnamény (7.)Mátészalka (6.)

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – – Sokáig nem fogom elfelejteni ezt a szezont! Tizenkilenc fordulón keresztül dobogón álltunk, miközben tizenkét mérkőzésen veretlenek maradtunk, három hétig pedig vezettük a tabellát. Aztán tavasszal történt, ami történt, ez hosszabb elemzést igényelne, ennek ellenére most azt kellene kérnem a játékosoktól, hogy szépen zárjuk a bajnokságot, biztos vagyok abban, hogy meg is tesznek ennek érdekében mindent. De, hogy ez sikerüljön, ahhoz „pócsi csodára” lenne szükség.

Botos Sándor, a Mátészalka edzője: – Nyugodtan mondhatom, hogy nagyon hosszú és változatos volt ez a tavasz. Ennek ellenére mi nem fáradtunk el, sőt egyre nagyobb az elán. Az utóbbi mérkőzésünkön is 3-0-ás vezetésünknél úgy harapott a csapat, mintha az első percben lennék és vezetne az ellenfél. Ezek nagyon jó dolgok egy csapatnál, ilyen srácokkal öröm dolgozni. Tudom, hogy Naményban nem egyszerű eredményesen szerepelni, de én bízom a csapatban és abban is, hogy úgy fejezzük be az idényt, ahogy megérdemli a csapat. Úgy gondolom, mindenki várja már a végét, mindenkinek sok sikert kívánok az utolsó mérkőzésre.

Csenger (8.)Újfehértó (2.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Szeretnénk szépen búcsúzni hazai közönségünktől. Tudjuk, hogy ez nem lesz egyszerű, mert az Újfehértó az ezüstéremért lép pályára. Ezzel együtt úgy gondolom, hogy képesek lehetünk a jó tavasz sorozatunkat méltóképpen lezárni.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az utolsó fordulóban is maradt tétje a mérkőzésnek és mindent meg is teszünk majd a fényesebb éremért, de bárhogy is alakul a végén biztos, hogy lesz okunk az ünneplésre.

Nyírmeggyes (11.)Tarpa (1.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Tarpával mindig szoros és jó mérkőzést szoktunk játszani. Tiszteljük az eredményeit, gratulálunk nekik a bajnoki címhez. Remélem, hogy el fogják érni kitűzött céljukat.

Huszák Géza, a Tarpa edzője: – Már az osztályozóra készülünk, mindenképpen szeretnénk feljutni az NB III.-ba. Vannak sérültjeink, de természetesen megőriznénk bajnoki veretlenségünket.

Mándok (10.)Balkány (11.)

Lakatos István, a Mándok játékos-edzője: – Nem lesz egyszerű dolgunk, de mindent megteszünk az eredményes szereplés érdekében.

Mirgai László, a Balkány edzője: – májusban ez lesz a nyolcadik mérkőzésünk. mondanom se kell, hogy munkából beesve a mérkőzésekre, már nagyon elfáradtunk. Egyik porcikánk sem kívánja már ezt a meccset, de megpróbálunk tisztességesen helyt állni.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Fehérgyarmat SC elmaradt

A mérkőzést a vendégcsapat lemondta, így a hazai csapat játék nélkül szerezte meg a három pontot.


További eredmények:

Nagyecsed–Kemecse 3–0 (0–0)

Nagyecsed, 100 néző, v.: Sándor Cs. Nagyecsed: Makó R. – Zámbó K., Ascsillán L., Marinas, Bulyáki K., Bulyáki A., Kóka R., Demeter S. (Ötvös K.), Erdős M., Bernáth M., Somlyai G. (Jóni E.). Edző: Homann Richárd. Kemecse: Sánta T. – Sándor D., Farkas M. (Mészáros G.), Majoros Á., Szaffián Sz. (Katona Gy.), Bárdos A. (Vass B.), Madzin I., Hokk Á. (Faragó L.), Soós T. (Gégény M.), Hokk B., Csáki P. Edző: Hokk Béla. Biztos győzelmével a Nagyecsed megszerezte az ezüstérmet. Gól: Marinas 2, Bulyáki K. Kiállítva: Madzin I. (54. perc).

Homann Richárd: – Magabiztos győzelmet arattunk.

Hokk Béla: – Úgy gondolom, a rossz őszi szereplés után a csapat tavasszal odatette magát. Gratulálok az Ecsednek az ezüstéremhez, és szurkolunk a Tarpa feljutásáért!

Nagyhalász–Gyulaháza 0–0

Nagyhalász, 100 néző, v.: Veres J. Nagyhalász: Dukát P. – Csáki B., Varga D., Ladányi D., Tóth G., Bartha Z. (Ludánszki I.), Kató I., Hajzer L. (Ferenczi Z.), Hudák M., Nagy N., Simon D. Játékos-edző: Ludánszki István. Gyulaháza: Bandor F. – Köblös B., Csontos P., Kozma M., Tóth F., Tóth D., Csercsa G. (Csizmadia Z.), Kósa Á. (Koszta Z.), Csépke M., Lakatos P., Kovács E. (Savhrnoh) Edző: Bardi Gábor. A pontszerzéssel a Gyulaháza biztosította a bennmaradást. Ifi: 0–3.

Kropkó András egyesületi elnök: – Igazságos eredmény született. Köszönjük a támogatóknak az egész éves segítséget, szurkolóinknak a biztatást, mindenkinek jó pihenést kívánok!

Bardi Gábor: – A héten elbuktuk két csapatommal a magyar nemzeti Up bajnokságot. Óriási siker eredmények a második helyek is, de nagyon rosszul esett. Kicsit belehaltam, mert az életem a gyerekeim! Ma viszont újra megmutatták, hogy ők a legnagyobbak a világon! Gratulálok az ificsapat második helyéhez, csúcsok a gyerekek! Szép szezont volt, tőlem büszkébb sportvezetőt nem hiszem, hogy találnak a környéken. Köszönöm a vezetőségi tagoknak a hozzáállást, mert nálunk minden stimmelt. Köszönjük a megyei sportkedvelő barátainknak, hogy szorítottak nekünk és köszönjük a gratulációt.

Nyírgyulaj–Baktalórántháza 5–0 (2–0)

Nyírgyulaj, 100 néző, v.: Paráda. Nyírgyulaj: Oláh D. – Phrakonkham, Balogh G. (Pócsi B.), Tóth B. (Buka B.), Varga J., Kállai G., Bagi Á. (Vass I.), Gömze A., Somogyi M., Terdik Zs. (Fekete G.), Kiss L. Edző: Lukács Tibor. Baktalórántháza: Hajzer T. – Burkus D., Varga B., Papp N. (Maleskovits K.), Lakatos L. (László A.), Puluczkai P. (Maleskovits D.), Fábri Z., Listván D., Szűcs Z., Károlyi R., Fehér M. Edző: Borza László. Vereségével a Bakta búcsúzott a megyei első osztálytól. Gól: Fekete G. 2, Varga J., Somogyi T., Pócsi B. Ifi: 10–1.

Lukács Tibor: – Szépen zártuk a szezont, ezért minden elismerésem a srácoké.

Borza László: – Negyvenhárom percig álltuk a sarat, majd a szokásos buta hibákat elkövetve „sikerült” két perc alatt két gólt kapni, ami végleg megpecsételte a sorsunkat. Sajnos, a Gyulaháza elleni hazai vereséggel negatív spirálba kerültünk, amiből nem tudtunk kijönni, ezért kiestünk, ami közös szégyen.

Csenger–Újfehértó 5–3 (1–0)

Csenger, 120 néző, v.: Takács A. Csenger: Makay Z. – Katona P. (Bartha B.), Lakatos T. (Barcsay D.), Nagy M., Csorvási Á., Varju P., Balogh Á., Osváth S., Gaál K., Lengyel M., Verejcsi E. Edző: Barcsay István. Újfehértó: Piskóti R. – Pallai B. (Tóth E.), Mátrai N. (Seres K.), Csizmarik Á. (Zámbó D.), Daróczi P., Torma T. (Bodnár Z.), Pallai G., Petics Gy., Veres S. (Osikóczki), Dénes K., Kántor T. Edző: Piskóti Zsolt. Igazán látványos, egyben viharos mérkőzéssel búcsúztatták a szezont Csengerben, ahol a – szakadó eső miatt – a második félidő derekán negyedóráig állt a játék.  Gól: Lakatos T. 2, Katona P. 2, Balogh Á., illetve Torma T., Kántor T., Seres K.

Barcsay István: – Jól játszott a csapat, a második félidőben, kiváltképp az újrakezdés után már gyakorlatilag vízilabda-mérkőzést vívtunk, ebből is jól jöttünk ki. Gratulálok a csapat egész éves teljesítményéhez, köszönjük polgármester úr, a vezetőség, a támogatók és a szurkolók segítségét. Hajrá, Csenger!

Piskóti Zsolt: – Az utolsó meccsre is maradt izgalom és igaz nem sikerült a második hely megszerzése, de nem vagyunk elégedetlenek egy percig sem. Ma a Csenger egész meccsen úgy éreztem, jobban akart és amikor leszakadt az ég jött a vízilabda. Egy biztos, ez a helyezés nem a szerencsén múlt, rengeteget tettünk érte hétről hétre hogy ez így alakuljon.

Austria Juice-Vásárosnamény–Mátészalkai MTK 1–0 (1–0)

Vásárosnamény, 100 néző, v.: Kosztyu J. Vásárosnamény: Szabolcsi M. – Géczi I. (Berec G.), Rakóczi Zs., Illés P., Balogh S., Rácz I., Zán B., Kacsó R., Barta F., Illés G., Sárosi M. Edző: Madalina György. Mátészalka: Görbe F. – Szabó D., Szántó Z. (Szabó B.), Ötvös Sz. (Farkas Z.), Feier D., Botos D. (Molnár Sz.), Makó P., Gergely M., Magyari M., Bodó L., Mos. Játékos-edző: Botos Alexandru. Gól: Illés G. Kiállítva: Bodó L. (53. perc). Ifi: 5-1.

Madalna György: – Megtörtént a „pócsi csoda”, a srácok nagyszerű győzelemmel búcsúztak a szezontól és – tőlem! Úgy gondolom, eljött az idő, hogy megköszönjem a szurkolóknak, a vezetőknek és természetesen játékosaimnak az együtt töltött nagyszerű két évet. Azt hiszem, kiváló mérkőzéseket és győzelmet értünk el együtt, további sikereket kívánok mindenkinek!

Botos Alexandru: – Szeretnék gratulálni minden csapatnak, hogy ebben a nehéz periódusban is be tudta fejezni a bajnokságot. Úgy gondolom hosszú volt, elfáradtunk, találkozunk augusztusban!

Mándok–Balkány 2–2 (2–2)

Mándok, 80 néző, v.: Pethő P. Mándok: Virág Cs. – Ari A., Maroda N., Bacsó A. (Iván D.), Krajnyák Zs., Toldi A., Baglyos L., Bökönyi L., Bugyi B., Illés Gy., Elek Á. Játékos-edző: Lakatos István. Balkány: Hegyes B. – Sallai M., Máté G., Szabó M., Kósa S., Kovács R. (Koncz Cs.), Vasas T., Szabó D. (Szilágyi J.), Nagy D., Csatári Á., Kanál R. Edző: Mirgai László. Gól: Toldi A., Baglyos L., illetve Nagy D. 2.

Lakatos István: – Ismét megadtuk a szokás előnyt ellenfelünknek, de a második félidőben még így is eldönthettük volna javunkra a mérkőzést.

Mirgai László: – Ez volt négy hét alatt a nyolcadik meccsünk, ennek ellenére megleptek a srácok, mert negyedóra elteltével kettő nullra vezettünk és bármilyen hihetetlen, akár növelhettük is volna előnyünket. Sajnos, az első félidő hajrájában egyenlítettek a hazaiak, a szünet után pedig kiütközött a fáradtság a csapaton, viszont a végén a mándoki kapus óriási bravúrral mentett, pedig akár nyerhettünk is volna. Nagyon büszke vagyok arra a nyolc felnőtt, és hat ifista korú játékosra, aki végigcsinálta ezt a kegyetlen időszakot.

Nyírmeggyes–Tarpa 0–6 (0–2)

Nyírmeggyes, 100 néző, v.: Nagy Cs. Nyírmeggyes: ifj. Körmös M. – Szántó I., Nagy Zs., Török G., Nógrádi S., Batizi-Pócsi N., Scheibli M., Pálvölgyi B. (Hornyák Zs.), Szép Á., Folytán Z., Drabik M. Edző: Körmös Miklós. Tarpa: Somogyi P. – Szics., Fejes J., Tüzes Zs. (Rozman S.), Dobrovolszki, Szabó R. (Zagijev), Buda P., Vajda A. (Djacsenko), Fülöp K. (Nadimov), Sándor I. (Trombola), Gál R. Edző: Huszák Géza. Gól: Rozman S. 2, Gál R., Sándor I., Djacsenko, Szics.

Körmös Miklós: – Jó iramú, sportszerű mérkőzésen ennyivel jobb volt a Tarpa. Ettől függetlenül szeretném megköszönni játékosaimnak, elnökünknek, vezetőinknek, illetve mindazoknak, akik csak egy kicsit is hozzájárultak ehhez a sikerhez, hogy a Meggyes jövőre is a megye egyben indulhat.

Huszák Géza: – Úgy gondolom, nagyon jól futballoztunk, végig irányítottuk a mérkőzést, ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk.

 


Tabella:

 
1. TARPA SC 30 23 7 0 81 22 59 76
2. NAGYECSED RSE 30 19 5 6 58 37 21 62
3. ÚJFEHÉRTÓ SE 30 18 6 6 71 49 22 60
4. NYÍRGYULAJ KSE 30 17 6 7 72 37 35 57
5. IBRÁNY SE 30 15 8 7 60 33 27 53
6. MÁTÉSZALKAI MTK 30 14 6 10 63 39 24 48
7. VÁSÁROSNAMÉNY 30 14 6 10 55 39 16 48
8. CSENGER  FC 30 13 7 10 70 60 10 46
9. NAGYHALÁSZI SE 30 10 10 10 59 51 8 40
10. MÁNDOK VSE 30 9 7 14 60 66 -6 34
11. NYÍRMEGGYES SK 30 9 3 18 55 83 -28 30
12. BALKÁNYI SE 30 8 5 17 41 69 -28 29
13. GYULAHÁZA KSE 30 7 5 18 46 74 -28 26
14. KEMECSE SE 30 6 7 17 43 73 -30 25
15. BAKTALÓRÁNTHÁZA 30 6 6 18 39 76 -37 24
16. FEHÉRGYARMAT SC 30 3 4 23 31 96 -65 13

Fel

Következő