29. forduló (2021.05.22-23.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

 

Baktalórántháza VSE

Ibrány SE

2021.05.22. 17:00

 
Borza László, a Baktalórántháza edzője: – A legutóbbi két mérkőzésen Fortuna nem fogadott kegyeibe minket, remélem, mindez az utolsó két fordulóban megfordul. Mindenképpen bravúrra van szükségünk, hogy ne másoktól függjön a sorsunk. Az Ibrány ellen nyilván nem lesz egyszerű, de mindent megteszünk a siker érdekében.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – A Mátészalka elleni meccs után volt mit megbeszélni, nem csupán a vereség, sokkal inkább a mutatott játék miatt. Ráadásul a hétvégén ismét olyan mérkőzés következik, amelyen ellenfelünk az „életéért” küzd, így nagyon komoly erőpróba vár a fiúkra.


További mérkőzések:

Szombat

Kemecse (15.)–Austria Juice-Vásárosnamény (7.)

Hokk Béla, a Kemecse edzője: – Jó csapat látogat hozzánk, rutinos, felkészült szakemberrel, de nekünk nincs más választásunk: nyerni kell!

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Az őszi szereplésünkkel szerencsére elkerültük, hogy részesei legyünk a kiélezett bennmaradásért folytatott küzdelemnek. Annyi ígérhetünk, hogy az eredménytől függetlenül tisztességesen állunk a hátralévő két fordulóhoz.

Mátészalkai MTK (6.)–Nyírgyulaj (3.)

Botos Alexandru, a Mátészalka játékos-edzője: – Úgy gondolom, Ibrányban a mezőny egyik legjobb csapatat sikerült legyőznünk, szombaton pedig egy újabb remek ellenfél érkezik hozzánk, ettől függetlenül a célunk nem lehet más, mint a három pont megszerzése.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Jó formában lévő csapathoz utazunk, ahol mindig nehéz jó eredményt elérni, de mindent megteszünk a siker érdekében.

Nagyecsed (3.)–Tarpa (1.)

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Borgesz, köszönjük a meccs utáni ellátást, parádés volt! A hétvégi mérkőzésről annyit: a bajnokcsapat ellen sem lehet más célunk, mint kedvező eredmény elérése.

Huszák Géza, a Tarpa edzője: – Nehéz ilyenkor bármi okosat mondani, a csapat megnyerte a bajnokságot, igazából most már egy cél lebeg mindenki szeme előtt, hogy az osztályozót sikeresen teljesítjük. Természetesen tiszteljük az Ecsedet, amellyel szemben jó meccset szeretnénk játszani.

Vasárnap

Fehérgyarmat (16.)–Mándok (11.)

Balogh Péter, a Fehérgyarmat játékos-edzője: – Már csak kettő…

Lakatos István, a Mándok játékos-edzője: – Az utolsó idegenbeli meccsünkön szeretnénk eredményesen szerepelni, ami azért közel sem lesz egyszerű.

Balkány (12.)–Gyulaháza (14.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – A Kemecse elleni vereségnél sokkal jobban fáj, hogy elvesztettünk újabb három játékost, így öt egészséges felnőtt korú futballistám, plusz egy kapus maradt. Úgyhogy hat-hét ifistát fel kell hoznunk, dehogy az ifjúsági csapat is kiálljon, nos, ezt még nem tudjuk, miként fogjuk megoldani. Megpróbálunk mindent megtenni, meglátjuk, mire lesz elég…

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Nem lesz egyszerű dolgunk, de bízom csapatomban, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy győztesen hagyjuk el a balkányi játékteret.

Nagyhalász (9.)–Csenger (8.)

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – Hasonlóan szereplő csapat látogat hozzánk, amelytől a télen rendezett őszi fordulóban vereséget szenvedtünk. Most a tavaszi őszben szeretnénk hazai közönség előtt visszavágni és megszerezni mind a három pontot.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Szeretnénk folytatni jó sorozatunkat, és minél szebben befejezni a szezont, amelyben úgy gondolom, dicséretesen helytállt a csapat.

Újfehértó (2.)–Nyírmeggyes (10.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A szezon kezdete előtt, ha valaki azt mondja nekem, hogy két fordulóval a vége előtt harcba leszünk a dobogóért, valószínűleg még én is nevettem volna rajta, bármennyire is minden meccsnek úgy megyek neki, hogy nyerni szeretnék. Sikerült elérni ezt, amiért a legnagyobb gratuláció a játékosoknak jár. Az, hogy az utolsó két meccsen valóban sikerül-e az éremszerzés a saját kezünkben van. Bármi is legyen, én már büszke vagyok arra, amit eddig letettek az asztalra.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Nehéz és fontos mérkőzés lesz, mindkét csapatnak vannak még céljai, remélem, mi is teszünk egy lépést ennek elérése érdekében.


Tudósítások, eredmények

Baktalórántháza VSE–Ibrány SE 0–7 (0–3)

Baktalórántháza, 100 néző, v.: Tiszóczki.

Baktalórántháza: Hajzer T. – Burkus D., Vidoven M. (Puluczkai P.), Varga B., Lakatos L., Molnár L. (Maleskovits D.), Fábri Z. (Papp N.), Listván D. (Fehér M.), Szűcs Z., Károlyi R. (Maleskovits K.), Istenes E. Edző: Borza László.

Ibrány: Tóth N. – Kiss P. (Makai I.), Szőlősi P. (Szabó M.), Nagy D., Lakatos B., Csáki J., Somogyi T., Gergely B. (Lizenbold Zs.), Kovács G., Jeddi B., Haburcsák K. Játékos-edző: Kiss Tamás.

A vendégcsapat már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést, így rendkívül nehéz helyzetbe került a kiesés ellen küzdő Bakta.

Gól: Nagy D. 3 (egyet 11-esből), Somogyi T. 2, Szőlősi P., Varga B. (öngól).

Kiállítva: Istenes E. (52. perc).

Borza László: – K.O! De a remény hal meg utoljára.

Kiss Tamás: – Amit a mérkőzés előtt megbeszéltünk teljes mértékben betartotta a csapat, így ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. További sok sikert a Baktának!

 


További eredmények:

Szombat

Kemecse–Austria Juice-Vásárosnamény 21 (11)

Kemecse, 150 néző, v.: Valu. Kemecse: Sánta T. – Gégény M. (Faragó L.), Sándor D., Farkas M., Majoros Á., Csáki P., Bárdos A. (Vass B.), Hokk Á., Soós T., Madzin I., Hokk B. Edző: Hokk Béla. Vásárosnamény: Szabolcsi M. – Rakóczi Zs., Bátyi L., Illés P., Balogh S. (Kacsó R.), Rácz I., Zán B., Misák S., Barta F., Illés G., Sárosi M. Edző: Madalina György. A hazaiak kulcsfontosságú győzelmet arattak. Gól: Csáki P., Sándor D. (11-esből), illetve Rácz I.

Hokk Béla: – Hál’ istennek a csapat folytatta jó sorozatát és megmutatta, hogy a tavaszi eredményes szereplése nem a véletlen műve. Sok sikert kívánok a Naménynak!

Madalina György: – Hetek óta erőn felül teljesít a csapat, minden tisztelem a játékosoké. Ma is nagyot küzdöttek, a végén egy felesleges szabálytalanság miatt buktuk el a meccset.

Mátészalkai MTK–Nyírgyulaj 3–0 (2–0)

Mátészalka, 150 néző, v.: Bíró Cs. Mátészalka: Görbe F. – Varga M. (Makó P.), Szabó D., Sarkadi G., Feier D., Farkas Z. (Molnár Sz.), Botos D. (Ötvös Sz.), Gergely M. (Szabó B.), Magyari M., Bodó L., Mos. Játékos-edző: Botos Alexandru. Nyírgyulaj: Oláh D. – Phrakonkham, Balogh G., Tóth B. (Terdik Zs.), Fekete G., Kállai G., Haburcsák B., Mezei B. (Varga J.), Vass I. (Bagi Á.), Somogyi M. (Gömze A.), Kiss L. Edző: Lukács Tibor. Biztos hazai győzelem. Gól: Feier D. 2, Ötvös Sz.

Botos Alexandru: – Le a kalappal valamennyi játékosom előtt! Bebizonyították, hogy a bajnokság hajrájában is fáradhatatlanok, zsinórban a harmadik meccset tökéletes koncentrációval futballozták végig. Jó és határozott játékkal ma is megérdemelten győztünk.

Lukács Tibor: – Az ellenfél könyörtelenül kihasználta minden hibánkat, így megérdemelt győzelmet aratott.

Nagyhalász–Csenger 1–2 (1–0)

Nagyhalász, 70 néző, v.: Varga F. Nagyhalász: Tóth B. – Csáki B., Ladányi D., Tóth G., Bartha Z., Kató I. (Ferenczi Z.), Hajzer L., Varga D., Kormány Sz. (Ludánszki I.), Nagy N., Simon D. Játékos-edző: Ludánszki István. Csenger: Makay Z. – Péter Gy., Antal R., Lakatos T., Nagy M., Csorvási Á. (Katona P.), Varju P. (Barcsay D.), Babinec, Balogh Á., Lengyel M. (Bartha B.), Verejcsi E. Edző: Barcsay István. Jó iramú, eseménydús mérkőzésen a tizenegyest hibázó halászi csapat szemét kivédte Makay Zoltán kapus, győzelemhez segítve a – hátrányból fordító – Csengert. Gól: Nagy N., illetve Varju P., Lakatos T. Kiállítva: Babinec (91. perc). Ifi: 0-1

Kropkó András egyesületi elnök: – A Csenger kevesebb lehetőségével jól sáfárkodott, míg mi helyzetek tömkelegét hagytuk ki az első félidőben, ez pecsételte meg a sorsunkat.

Barcsay István: – Az első félidőben kicsit tompán játszottunk, de kapusunk meccsben tartotta a csapatot. A szünet után jobban koncentráltunk és sikerült fordítani. Gratulálok a fiúknak a szép sorozathoz.

Nagyecsed–Tarpa 1–1 (0–1)

Nagyecsed, 150 néző, v.: Gergely S. Nagyecsed: Makó R. – Zámbó K., Marinas, Bulyáki K., Bulyáki A., Müller Zs., Kóka R., Demeter S. (Bulyáki B.), Erdős M., Barnáth M., Somlyai G. Edző: Homann Richárd. Tarpa: Cserepko – Fejes J., Trombola V., Tüzes Zs., Dobrovolszki (Rozman S.), Szabó R., Buda P., Djacsenko, Vajda A., Fülöp K., Gál R. Edző: Huszák Géza. Gól: Marinas, illetve Djacsenko.

Homann Richárd: – Úgy gondolom, reális a döntetlen, sok sikert a Tarpának a folytatáshoz.

Huszák Géza: – Egy-null után lezárhattuk volna a mérkőzést, egy bedobás utáni kavarodásból egyenlített az ellenfél. Nagyon sokat kell frissülni a társaságnak, hogy olyan szinten tudjunk játszani, amit a képességek megengednek.

Vasárnap

Fehérgyarmat–Mándok 3–4 (3–2)

Fehérgyarmat, 150 néző, v.: Kiss P. Fehérgyarmat: Szabó Á. – Szász M., Aranyos Cs., Orosz F., Imre Zs., Szabó T., Bakó T., Sukály Gy., Kóczé Sz. Bartha K., Németh N. Játékos-edzők: Balogh Péter, Imre Zsolt. Mándok: Virág Cs. (Lovász G.)  – Maroda N., Ari A., Törtei T., Krajnyák Zs., Toldi A., Baglyos L., Bökönyi L. (Bacsó A.), Bugyi B., Illés Gy., Elek Á. Játékos-edző: Lakatos István. Mindenekelőtt óriási gratuláció jár a fehérgyarmati ifjúsági csapat játékosainak és szakvezetőjének, hogy meglehetősen nehéz körülmények között dupla „frontos” helytállással is ki tudták harcolni a bajnoki címet! Jár az elismerés annak a tucatnyi kiváló sportembernek és a játékos-edző duónak is, akik a felnőttcsapattal becsületből végigküzdötték ezt a tavaszt. „Mi búcsúzunk és elmegyünk, a mi időnk lejárt…” Jön majd egy új tanár bácsi, új gyerekekkel, és az élet megy tovább… Gól: Szabó T. 2 (mindkettőt 11-esből), Kóczé Sz., illetve Toldi A. 3, Elek Á. Ifi: 7–0. (Tudósító: Papp Attila)

Balogh Péter: – Úgy gondolom, jó mérkőzést játszottunk. Sokáig kezünkben volt a meccs, de sajnos elfáradtunk a végére. Külön gratulálunk Aranyos Csabának, aki tizenhat évesen végigjátszotta a mérkőzést.

Dancs Attila technikai vezető: – Saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, mivel gólokkal ajándékoztuk meg az ellenfelet, amely a hibáinkat könyörtelenül kihasználta. De hatalmas gratuláció jár a srácoknak, hiszen 3–1-es állásnál sem adták fel, rengeteget tettek azért, hogy megfordítsák a meccset.

Balkány–Gyulaháza 0–2 (0–1)

Balkány, 150 néző, v.: Király A. Balkány: Hegyes B. – Szabó M., Kóka S., Kovács R., Lakatos J. (Máté G.), Vasas T., Szabó D. (Kerecsen Gy.), Nagy D., Csatári Á., Koncz Cs., Kanál R. Edző: Mirgai László. Gyulaháza: Bandor F. – Kozma M., Tóth F., Tóth D., Csercsa G., Lakatos P., Koszta Z., Galambos B. (Németh T.), Köblös B., Kósa Á. (Csontos P.), Kovács E. Edző: Bardi Gábor. A bennmaradásért hajtó Gyulaháza roppant értékes három pontot szerzett. Gól: Csercsa G., Tóth D.

Mirgai László: – Először is gratulálok tizenegy felnőtt és négy ifista korú játékosnak, akik végigjátszották ezt a szezont és kiharcolták a bennmaradást. Az első félidőben mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei, de a vendégek szereztek gólt. A szünet után beszorítottuk ellenfelünket, amelynek kapusa NB I-es szinten védett, sajnos, amikor pedig már verve volt, az üres kapuba sem tudtunk betalálni. A végén, amikor mát teljesen kitámadtunk, kontrából újabb gólt kaptunk, ami eldöntötte a meccset. Azt kell mondjam ennyire tartalékosan is pontot szerezhettünk volna.

Bardi Gábor: – Gratulálok a gyerekeimnek, férfi munkát vittek véghez! Nagyon büszke vagyok rájuk, bármi legyen is a vége! Tizenhét-tizennyolc éves fiatalokkal játszuk ezt a bajnokságot, minden tiszteletem az övék! Hozzáteszem, becsületesen!

Újfehértó–Nyírmeggyes 2–0 (1–0)

Újfehértó, 114 néző, v.: Papp I. Újfehértó: Piskóti R. – Dénes K., Tóth E. (Osikóczki), Torma T., Mátrai N. (Bodnár Z.), Petics Gy., Kántor T., Veres D. (Kiss A.), Pallai G., Daróczi P., Pallai B. Edző: Piskóti Zsolt. Nyírmeggyes: Tóth K. – Nagy Zs., Török G., Nógrádi S. (Gózner K.), Batizi-Pócsi, Scheibli M., Pálvölgyi B., Szép Á., Folytán Z., Szondi R., Drabik M. Edző: Körmös Miklós. Az első félidő 42. percében, 1–0-s hazai vezetésnél villámlás miatt rövid időre félbeszaladt a mérkőzés, amelyen a hazai csapat győzelmével már biztosan érmet szerez az idény végén, aminek csak a színe kérdéses. Gól: Dénes K. (11-esből), Kántor T. Ifi: 2–0.

Piskóti Zsolt: – Hullámzó mérkőzésen sikerült itthon tartani ezt a nagyon fontos három pontot. Voltak jó periódusaink a meccsen, sajnos akadtak nehéz pillanatok is. Gratulálok a csapatnak nagyon büszke vagyok rájuk és Kiss Alex bemutatkozásához is

Körmös Miklós: – A látottak alapján úgy érzem, a döntetlen reálisabb lett volna. Gratulálni szeretnék a fehértói kapusnak, aki szerintem élte meccsét védte. Ettől függetlenül le a kalappal a játékosaim előtt, minden tiszteletem az övék!

 


Tabella:

 
1. TARPA SC 29 22 7 0 75 22 53 73
2. ÚJFEHÉRTÓ SE 29 18 6 5 68 44 24 60
3. NAGYECSED RSE 28 17 5 6 50 36 14 56
4. NYÍRGYULAJ KSE 29 16 6 7 67 37 30 54
5. IBRÁNY SE 29 14 8 7 57 33 24 50
6. MÁTÉSZALKAI MTK 29 14 6 9 63 38 25 48
7. VÁSÁROSNAMÉNY 29 13 6 10 54 39 15 45
8. CSENGER FC 29 12 7 10 65 57 8 43
9. NAGYHALÁSZI SE 29 10 9 10 59 51 8 39
10. MÁNDOK VSE 29 9 6 14 58 64 -6 33
11. NYÍRMEGGYES SK 29 9 3 17 55 77 -22 30
12. BALKÁNYI SE 28 8 4 16 38 62 -24 28
13. GYULAHÁZA KSE 29 7 4 18 46 74 -28 25
14. KEMECSE SE 29 6 7 16 43 70 -27 25
15. BAKTALÓRÁNTHÁZA 29 6 6 17 39 71 -32 24
16. FEHÉRGYARMAT SC 29 3 4 22 31 93 -62 13

Fel

Következő