8. forduló (2020.10.10-11.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Gyulaháza KSE

Ibrány SE

2020.10.11. vasárnap, 15:00

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Az elmúlt hetek vereségei után mindenképpen itthon szeretnénk tartani a három pontot.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Az elmúlt két mérkőzés nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Voltak dolgok, amelyeket át kellett beszélni, és fejben helyre kellett tenni. Hétvégén szeretnénk, ha ugyanolyan alázattal, lelkesedéssel és nagy önbizalommal lépnénk pályára, mint a bajnokság kezdetén.


További mérkőzések:

Csenger (4.)–Nyírgyulaj (8.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Sikerült az elmúlt hétvégén kompenzálni az itthon elhullajtott pontokat. Remélem, a fiúk ebből önbizalmat merítenek, és bízom benne, hogy szombaton hasonló mentalitással, hozzáállással lépünk pályára.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – A héten sok mindent átbeszéltünk. Megpróbáljuk a legtöbbet kihozni az ősz hátralévő mérkőzéseiből.

Nyírmeggyes (9.)–Vásárosnamény (2.)

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Meglepően jól szerepel eddig a Nyírmeggyes, erre nem sokan számítottak. Engem azonban nem lepett meg az eddigi teljesítményük, hiszen olyan játékosokkal erősödtek, mint Pálvölgyi, Török Pista, Török Sanyika. Nehéz mérkőzésre számítok, de minden pontra szükségünk van, ha az élbolyban szeretnénk maradni.

Nagyecsed (7.)–Mátészalka (3.)

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Egy szomszédvári rangadón, remélem, senkit nem kell motiválni. Nem is lehet más célunk, mint a három pont megszerzése.

Botos Sándor, a Mátészalka edzője: – Egy Ecsed–Szalka mindig presztízsmeccs. Tudjuk, hogy nehéz lesz, de mindenképpen javítani szeretnénk az elmúlt két hét botlásait.

Tarpa (1.)–Baktalórántháza (13.)

Ivanicja Mihály, a Tarpa edzője: – Szeretnénk tovább folytatni sikeres szereplésünket, ennek megfelelően készülünk. A többi eldől szombaton a pályán.

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – A bajnokesélyeshez látogatunk, a papírforma alapján nem mi vagyunk az esélyesek, de nem mindig jön be a papírforma….

Vasárnap

Mándok (11.)–Kemecse (16.)

Dancs Attila, a Mándok edzője: – A legutóbbi két győzelemnek akkor lesz igazán értéke, ha a zsinórban harmadik hazai mérkőzést is behúzzuk.

Hokk Béla, a Kemecse edzője: – Remélem, sérültjeink, betegeink hadra foghatóak lesznek, és így jó eredményt tudunk elérni.

Újfehértó (5.)–Fehérgyarmat (14.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A múlt héten nagyon fáradtan, lassan játszottunk. Hiányoztak a jó egyéni teljesítmények. Remélhetőleg hazai környezetben sokkal több helyzetet tudunk majd kidolgozni, és dinamikusabbak leszünk a pálya minden részén. Minden mérkőzésen szeretnénk pontjaink számát gyarapítani, de tudjuk jól, ezzel a Gyarmat sincs másként.

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Szaporodnak a gondjaink, nem úgy, mint a pontjaink. Várjuk a meccset, soha nem játszottunk még ott. A következő mérkőzések nagy kihívás elé állítják játékosaimat, akik komolyabb hozzáállást ígértek. De még nem vagyunk a gödör mélyén, amit sajnos magunknak ástunk.

Nagyhalász (12.)–Balkány (10.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Ellenfelünk jó formában érkezik hozzánk, ugyan mi is nyertük az elmúlt két meccsünket, de a sérüléseink miatt nehéz mérkőzésre számítok. Mindenesetre ha a pályán lévők mindent beleadnak, akkor lehet keresnivalónk.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Bizakodó vagyok, hiszen játékosaim remélhetőleg a három győzelem után kellő önbizalommal lépnek pályára, és elhiszik, hogy többre képesek. Ha ugyanaz a koncentráció és akarat meglesz Halászban is, mint a múlt hétvégén, akkor képesek lehetünk a pontszerzésre.

 


Tudósítások, eredmények

Gyulaháza KSE–Ibrány SE 3–2 (1–0)

Gyulaháza, 150 néző, v.: Kosztyu.

Gyulaháza: Bandor – Kozma M., Gáti, Köblös, Kozma J. (Ponczók, Szegedi), Bálint, Koszta, Tóth, Lakatos, Kósa (Németh), Lévai. Edző: Bardi Gábor.

Ibrány: Tóth – Kiss P. (Haburcsák), Szőlősi (Szabó), Nagy, Lakatos, Csáki, Somogyi (Ruska), Pápa Sz. (Pápa S.), Gergely (Kovács), Jeddi, Linzenbold. Edző: Kiss Tamás.

Gól: Koszta, Lévai, Gáti, illetve Nagy D. (11-esből), Gergely.

Ifi: 3-1.

Bardi Gábor: – Bandor Ferenc: tíz. Küzdőszellem: tíz. Ha kis szerencsével is, de megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. További sok sikert kívánok Ibránynak!

Kiss Tamás: – Két kihagyott büntetővel és ennyi elpuskázott helyzettel nem nagyon lehet mit kezdeni.


További eredmények:

Szombat

Csenger–Nyírgyulaj 3–4 (2–2)

Csenger, 200 néző, v.: Papp F. Csenger: Makay Z. – Katona P. (Margitics L.), Péter Gy., Antal R., Zsiga Zs. (Varju P.), Nagy M. (Csorvási Á.), Balogh Á., Osváth S., Gaál K. (Polácsek P.), Lengyel M. (Bakó), Stef. Edző: Barcsay István. Nyírgyulaj: Oláh D. – Phrakonkham (Bagi Á.), Balogh G., Buka B., Fekete G. (Kállai G.), Haburcsák B., Mezei B. (Varga J.), Vass I., Terik Zs., Pócsi B. (Orosz D.), Kiss L. Edző: Lukács Tibor. Színvonalas, izgalmas mérkőzésen csikarták ki a győzelmet a tizenegyest hibázó vendégek. Gól: Osváth S. (11-esből), Nagy M., Margitics L., illetve Fekete G. 2, Terdik Zs. Kiss L. Ifi: 2–2.

Barcsay István: – A döntetlen reálisabb eredmény lett volna, sajnos, a rutin döntött a jó játékerőt képviselő Gyulaj javára.

Lukács Tibor: – A hazaiakat háromszor engedtük vissza a mérkőzésbe, a végén csak sikerült begyötörni a győztes gólt.

Nyírmeggyes–Austria Juice-Vásárosnamény 2–3 (0–1)

Nyírmeggyes, 150 néző, v.: Major O.

Nyírmeggyes: Tóth K., – Szántó I., Nagy Zs., Török G., Török S. (Szép Á.), Szondi R., Nógrádi S., Batizi-Pócsi N. (Scheibli M., Hornyák), Pálvölgyi B., Gózner K., Drabik M. Edző: Körmös Miklós. Vásárosnamény: Szabolcsi M. – Géczi I., Rakóczi Zs., Bátyi L., Illés P., Ács Á. (Hornyák M.), Szabó R., Zán B., Deskó D. (D. Pethe K.), Misák S. (Berec G., Csordás G.), Sárosi M. Edző: Madalina György. A hazaiak a hajrában tizenegyest hibáztak, így a sokáig biztosan vezető vendégek három ponttal távoztak, Gól: Sárosi M. (öngól), Pálvölgyi B., illetve Szabó R. 2, Deskó D. Kiállítva: Nagy Zs. (38. perc), illetve Illés P. (91. perc). Ifi: 1–5.

Madalina György: – Szeretném leszögezni, hogy ilyen gyengén még nem játszott a csapatom. Ez tipikusan az a mérkőzés volt, amelyet 3–1-es vezetés után simán meg lehetett volna nyerni, másról pedig nem szeretnék beszélni…

Nagyecsed–Mátészalkai MTK  1–1 (0–0)

Nagyecsed, 400 néző, v.: Veres J.

Nagyecsed: Makó R. – Bernáth M., Szabó B., Marinas, Bulyáki K. (Nyíregyházi G.), Müller Zs., Kóka R., Bognár A., Erdős M. (Nyíri Gy.), Angyal N., Madzin I. (Bulyáki A.). Edző: Homann Richárd. Mátészalka: Görbe F. – Szántó Z. (Szabó B.), Varga M., Ötvös Sz., Feier D. (Molnár Sz.), Farkas Z. (Hevele M.), Botos D., Gergely M., Magyari M., Bodó L., Mos. Játékos-edző: Botos Alexandru. A hazai csapat a hajrában szerzett vezetést, a vendégek az utolsó pillanatokban egyenlítettek. Gól: Madzin I., illetve Varga M.

Homann Richárd: – Nehéz most mit mondani… A fordulópontokból majdnem mi jöttünk ki jól, az, hogy mi történt a végén, azzal nem szeretnék foglalkozni. Sajnálom, hogy nem sikerült győztes meccsel felköszönteni az elnök urat, akit isten éltessen!

Botos Alexandru: – Küzdelmes mérkőzésen mindkét csapatnak voltak helyzetei, úgy gondolom, igazságos döntetlen született. Gratulálok a srácoknak, nagyot harcoltak ma és sok sikert az Ecsednek!

Tarpa–Baktalórántháza 6–0 (2–0)

Tarpa, 200 néző, v.: Ignéczi.

Tarpa: Sas I. – Buda P., Fejes J. (Losonczi B.), Szics, Dobrovolszki, Nadimov (Lyáh A.), Barta G. (Tüzes Zs.), Djacsenko (Rácz I.), Vajda A., Trombola (Rozman S.), Kurilcsik. Edző: Mihajlo Ivanicja. Baktalórántháza: Hajzer T. – Varga L., Fehér M., Lakatos L. (Matejkó G.), Puluczkai P. (Maleskovits K.), Fábri Z. (Maleskovits D.), Istenes E. (Juhász F.), Vidoven M., Szűcs Z., Varga B., Károlyi R. Edző: Borza László. Biztos hazai győzelem. Gól: Fejes J. 2, Barta G., Trombola, Tüzes Zs., Rozman S.

Mihajlo Ivanicja: – Az első félidőben egyenlő ellenfelet láthattunk a pályán, majd a szünet után úgy gondolom, erőnlétben felülmúltuk a Baktát, ami végül pozitív eredménnyel járt. Köszönet a játékosaimnak, sok sikert a vendégeknek!

Borza László: – Az első félidő a játékot tekintve elfogadható volt, a szünet után viszont teljesen összeomlott a csapat. Mondjuk, ehhez kellett az is, hogy a hazai csapat nagy nyomást gyakorolt ránk. Gratulálok nekik.

Vasárnap

MándokKemecse 32 (20)

Mándok, 150 néző, v.: Sipos.

Mándok: Lovász – Katona (Ari), Lusánszki, Törtei, Toldi (Maroda), Baglyos (Krajnyák), Dallos, Erős (Lakatos), Gyüre, Illés, Elek. Edző: Dancs Attila. Kemecse: Molnár – Gégény (Sándor), Szabó, Majoros, Szaffián (Faragó), Tóth (Listván), Roszpopa, Hokk Á., Soós, Farkas, Hokk B. Edző: Hokk Béla. Gól: Toldi, Gyüre, Katona (11-esből), illetve Hokk Á., Soós. Ifi: 2-5.

Dancs Attila: – Három nulla után magunknak tettük nehézzé a meccset, ami előtt értetlenül állok, de nyolc nap, három meccs, kilenc pont…

Hokk Béla: – Gyengébb első félidő után a másodikban nagyon jól játszva, közel álltunk a döntetlenhez, de egy buta tizenegyes elvett tőlünk egy pontot.

Újfehértó–Fehérgyarmat 4–1 (2–0)

Újfehértó, 200 néző, v.: Resán.

Újfehértó: Gégény – Kerecsen (Tóth Sz.), Petics, Csizmarik (Torma), Boros, Dénes, Papp (Seres), Zámbó, Pallai G., Daróczi (Tóth E.), Pallai B. Edző: Piskóti Zsolt. Fehérgyarmat: Jakocska – Szász (Németh), Farkas, Orosz, Horváth, Popovics, Kóczé, Imre (Kovács R.), Kovács E., Szabó, Balogh. Edző: Harbula Balázs.

Gól: Boros 2, papp, Dénes, illetve Balogh. Ifi: 2-3.

Piskóti Zsolt: – Végre nemcsak eredményesen, hanem jól is játszottunk és sikerült a nézőket kiszolgálni. Sok helyzetet dolgoztunk ki és nagyon sokat melóztak a srácok. Egyedül a kapott gólt sajnálom. További sok sikert Fehérgyarmatnak!

Harbula Balázs: – A súlyos egyéni hibák következtében a harmadik gól pecsételte meg sorsunkat, addig igyekeztünk helyt állni. Úgy gondolom, a hajrában is többet volt nálunk a labda, ami a csapatot dicséri, hogy nem adta fel. Ugyanakkor ennyi negatív előjel és cselekmény pont nem hiányzik a Gyarmatnak. Köszönjük a fehértóiak vendéglátását és hozzáállását!

Nagyhalász–Balkány 0–0

Nagyhalász, 200 néző, v.: Gergely.

Nagyhalász: Dukát – Csáki, Horváth, Bartha, Kató, Hajzer, Hudák, Nagy N., Ludánszki, Simon, Nagy R. (Szabó). Játékos-edző: Ludánszki István. Balkány: Hegyes – Sallai, Szabó, Kékesi, Szabó, Kóka, Vasas, Nagy D., Csatári, Nagy T. (Hüse), Furó. Edző: Mirgai László. Ifi: 0-4.

Ludánszki István: – A helyzetek alapján közelebb álltunk a győzelemhez, de ez most így sikerült. Annak viszont örülök, hogy nem kaptunk gólt.

Mirgai László: – Nagy bravúrnak tartom ezt az egy pontot, hiszen hét játékosom hiányzott és Nagy Dávidnak így is több helyzete volt, tehát megvolt a lehetőségünk a győzelemre is, viszont az ellenfél pontrúgásai is életveszélyesek voltak, három nagy fejesüket bravúrral védte a kapusunk. Ebben az összeállításban kihoztuk a maximumot, úgyhogy miden elismerésem a srácoké!

 


Tabella:

1. TARPA SC 8 8 0 0 22 4 18 24
2. VÁSÁROSNAMÉNY 8 6 0 2 25 10 15 18
3. ÚJFEHÉRTÓ SE 8 5 1 2 19 16 3 16
4. MÁTÉSZALKAI MTK 8 4 2 2 17 11 6 14
5. NYÍRGYULAJ KSE 8 4 2 2 17 12 5 14
6. CSENGER FC 8 4 1 3 19 16 3 13
7. NAGYECSED RSE 8 4 1 3 14 18 -4 13
8. IBRÁNY SE 8 4 0 4 20 17 3 12
9. MÁNDOK VSE 8 3 2 3 22 19 3 11
10. NYÍRMEGGYES SK 8 3 1 4 17 21 -4 10
11. BALKÁNYI SE 8 3 1 4 13 21 -8 10
12. NAGYHALÁSZI SE 8 2 2 4 16 17 -1 8
13. BAKTALÓRÁNTHÁZA 8 2 1 5 10 20 -10 7
14. GYULAHÁZA KSE 8 2 0 6 18 22 -4 6
15. FEHÉRGYARMAT SC 8 1 2 5 9 17 -8 5
16. KEMECSE SE 8 1 0 7 11 28 -17 3

Fel

Következő