9. forduló (2021.10.09-10.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

 

Nyírgyulaj KSE

Ibrány SE

2021.10.09. 15:00

Nyír-Wetland Megyei I. osztály
9. forduló
 

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Továbbra is sérülések hátráltatnak minket, mindemellett az utóbbi időben nem sok sikerélmény ért minket az Ibrány elleni meccseken. Ettől függetlenül, hazai pályán mindent elkövetünk a minél jobb eredmény elérése érdekében.

  

 

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Nagyon értékes és fontos győzelmet arattunk az előző fordulóban, de ezzel nem elégedhetünk meg, most kell rátenni még egy lapáttal. Nem titkolt szándékunk, hogy sikerrel szeretnénk hazatérni Gyulajból.

 

 


További mérkőzések:

Péntek

Nyíregyháza Spartacus II. (1.)–Kemecse (13.)

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Furcsa mérkőzés lesz abból a szempontból, hogy több kemecsei játékos a nyíregyházi klubnál dolgozik edzőként, ettől függetlenül természetesen szeretnék itthon tartani a három pontot. Ugyanakkor intő jel, hogy a Kemecse például Csengerben döntetlent játszott, viszont egy rossz szavam sem lehet a fiúk eddigi teljesítményére, így most is bizakodunk.

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – A héten főleg a gólörömöt gyakorolják a fiúk az edzéseken, mert szinte mindenki kötődik valamilyen szálon a „Szparihoz”, ki lazább, ki szorosabb kapcsolattal. Ezáltal mindegy melyik kapuba landol a labda, csak ne a miénkbe!

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik, kezdés: 14 óra)

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény (6.)–Csenger (3.)

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – Hoztam egy játékszabályt, innentől a csapat eldönti mit akar! Ha az Ibrány elleni teljesítményt hozzuk játékban és akaratban, pontot tudunk szerezni.

Barcsay István, a Csenger edzője: – A kupamérkőzésen már találkozott a két csapat, de ez bajnoki forduló lesz, tehát teljesen más összecsapás várható. Bízom a hétvégi eredményes szereplésben.

Nyírbátor (10.)–Gyulaháza (11.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – A legutóbbi mérkőzésen történteket szeretnénk feledtetni, de az biztos, ezúttal hozzáállásban és játékban sokkal többet kell nyújtani!

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Ha olyan hozzáállást tapasztalok ismét a csapat részéről, mint amit a Szpari II. elleni vesztes mérkőzésen, akkor bízhatunk a kedvező eredmény elérésében.

Nagyecsed (12.)–Mándok (2.)

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Ha a Szalkán nyújtott játékot tudjuk folytatni, akkor úgy gondolom, hazai pályán a jól szereplő Mándok ellen is sikerülhet begyűjteni a három pontot.

Lakatos István, a Mándok játékos-edzője: – Fegyelmezett és a múlt hetinél jobb játékot kell nyújtani ahhoz, hogy tovább szaporítsuk pontjaink számát a tabellán megtévesztő helyet elfoglaló Ecsed ellen.

Nyírmeggyes (15.)–Mátészalkai MTK (5.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – A Nyírmeggyes–Mátészalka helyezéstől függetlenül, mindig egy szomszédvári rangadó! Egy fiatal, lendületes csapat érkezik hozzánk, amely eddig eredményesen is szerepel a bajnokságban. Azt viszont ígérem, rangadóhoz méltó elszántsággal fogunk pályára lépni!

Virágh István, a Mátészalka edzője: – Roppant nehéz mérkőzésre számítunk, vélhetően felpaprikázott, pályára szívét-lelkét kitevő csapathoz látogatunk. Játékosaimnak mentálisan, fizikálisan a maximumot kell nyújtani ahhoz, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés minket.

Vasárnap

Újfehértó (7.)–Balkány (8.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az eddig eltelt fordulók alapján a képlet egyszerű, amelyik meccsen betaláltunk meg is nyertük. A Balkány közvetlenül mögöttünk áll a tabellán egy jól felkészített masszív csapat. Nem lesz egyszerű dolgunk, de hazai pályán mindent meg kell tennünk a három pont megszerzése érdekében.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Az Újfehértót jól ismerem, hisz sok mérkőzését láttam. Hazai pályán valami oknál fogva mostanában nem láttam őket olyan magabiztosnak, viszont egy hihetetlenül jól összerakott, tehetséges társaság, ugyanakkor mi is kezdünk magunkra találni. Azt gondolom, ha a múlt heti teljesítményt meg tudjuk ismételni, ebben az esetben lehet esélyünk a pontszerzésre.

Nagyhalász (14.)–Tarpa (16.)

Borza László, a Nagyhalász edzője: – Ez egy „hatpontos” meccs, amelyen a mi helyzetünkben csak a győzelem lehet üdvözítő. De gondolom, ugyanígy érez az ellenfél is…

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Sajnos, a rossz kezdés sérülésekkel párosul, ezek után egy jósnő sem merné bevállalni, hogy megmondja, miként állunk fel vasárnap. Egyben biztos vagyok, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megszakítsuk ezt a sorozatot.

 


Tudósítások, eredmények

Nyírgyulaj KSE–Ibrány SE 0–2 (0–1)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Kosztyu J.

Nyírgyulaj: Oláh D. – Kiss L., Sárga Zs. (Fekete M.), Buka B., Tóth B., Ács Á., Kállai G., Vass I., Bagi Á., Müller Zs., Kerekes M. (Pataki I.). Edző: Lukács Tibor.

Ibrány: Tóth N. – Kiss P. (Mészáros M. 87'), Szőlősi P., Nagy D., Csáki J., Somogyi T. (Nagy E. 91'), Gergely B., Jeddi B., Lyáh A. (Tóth M. 82'), Haburcsák K. (Szabó M. 72'), Zubora T. Edző: Kiss Tamás.

A duplázó Nagy Dávid vezérletével megszereztük a három pontot, még egy elhibázott 11-es is belefért.

Gól: Nagy D. 2 (41', 70').

Lukács Tibor: – Ezer sebből vérzünk, ráadásul az első kapott gólt mindjárt két játékvezetői hiba előzte meg. Ezt már nem bírtuk el, így a vendégek megérdemelt győzelmet arattak.

Kiss Tamás: – Úgy érzem, amit megbeszéltünk azt maradéktalanul betartotta csapat, ennek eredményeként ismét kapott gól nélkül hoztuk le a meccset. Ezt a győzelmet a csapat és a vezetők nevében Kovács Gergőnek ajánljuk, aki már az első lépéseket megtette a mihamarabbi visszatérés érdekében. Várunk vissza, Kokó!

 


További eredmények:

Nyíregyháza Spartacus II.–Kemecse 7–1 (2–1)

Örökösföld, 220 néző, v.: Veres J. Nyíregyháza Spartacus II.:  Talián L. – Herczku A. (Kecskeméti P.), Rácin R., Szücs D., Sztankó D., Pataki B. (Panyi A.), Magyar G. (Kölcsi A.), Nagy G., Tagai A., Gönczör R. (Nagy D.), Torkos M. Edző: Huszák Géza. Kemecse: Baráth B. – Kovács I., Hadházi D., Majoros Á. (Mészáros G.), Ádám D. (Ács Sz.), Szilágyi D. (Jeszenkszy Á.), Csáki P., Hokk Á. (Mészáros M.), Madzin I., Sándor D., Hokk B. (Bárdos A.) Megbízott edző: Resán Attila. Noha a hazaiak az első félidőben 11-est hibáztak, vagy talán helyesebb Baráth Benedek kapus bravúros hárítását kiemelni, főként a szünet után kidomborodott a felek közötti különbség. Különösen Torkos Máté tett ki magáért, aki négy góllal járult hozzá a Szpari II. biztos sikeréhez. Gól: Torkos M. 4, Tagai A., Magyar G., Sztankó D., illetve Madzin I. (11-esből).

Huszák Géza: – A második félidei játékkal elégedett vagyok, ekkor már fegyelmezettebben futballoztunk. Egy nagyon sportszerű ellenfelet győztünk le, további sok sikert kívánok a Kemecsének!

Resán Attila: – Olybá tűnt nekem a mérkőzés, mintha egy versenyautó és egy utcai autó versenyét egy lovaskocsi próbálná moderálni.

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény–Csenger 2–4 (2–0)

Vásárosnamény, 200 néző, v.: Papp I. Vásárosnamény: Szabolcsi M. – Bátyi L., Illés P., Trombola V., Berec G. (Deskó D.), Szabó R., Misák S., Illés G. (Horváth N.), Csordás G., Barta F., Orosz F. Edző: Harbula Balázs. Csenger: Makay Z. – Péter Gy., Csorvási Á. (Popovics N.), Antal R. (Balogh Á.), Stef (Nagy M.), Ohár R., Barcsay M., Osváth S., Gaál K. (Varju P.), Lengyel M. (Margitics L.), Fejes J. Edző: Barcsay István. Az első félidőben kétgólos előnyt szerzett a Namény, majd a második játékrészben Barcsay Márk – öt perc leforgása alatt –  mesterhármasával fordított és a végén bebiztosította győzelmét a Csenger.  Gól: Illés G., Szabó R., illetve Barcsay M. 3, Ohár R.

Harbula Balázs: – Kettő nullnál sajnos, kihagytuk a meccslabdát, majd az NB-s bajnokságban edződött játékosok megfordították a mérkőzést. Én és a csapat ma ennyit tudtunk nyújtani.

Barcsay István: – Az első félidőben bealudt a csapat, a szünet után rátettünk egy lapáttal és sikerült helyzeteket kialakítani, melyekből szép gólokat szereztünk. Gratulálok a fiúknak a második játékrészben nyújtott teljesítményhez.

Nyírbátor–Gyulaháza 2–1 (1–0)

Nyírbátor, 150 néző, v.: Varga F. Nyírbátor: Kiss B. – Kelecsényi G., Czerula Zs., Nagy T., Szabó M., Lukács B. (Selymes T.), Bakó T. (Medve M.), Nyeste Cs. (Molnár r.), Török I. (Nemes Z.), Erdei Z., Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Gyulaháza: Kőrösi N. – Varga L., Kozma M., Tóth F., Illés A., Csépke M. (Dolhai D.), Galambos B. (Kozma Zs.), Varga D., Köblös B., Koszta Z., Soós T. Edző: Bardi Gábor. Gól: Czerula Zs., Nyeste Cs., illetve Varga D. Kiállítva: Tóth F. (50. perc).

Erdei Zoltán: – Katasztrofális játék láttán ma csak a győzelemnek lehet örülni.

Bardi Gábor: – Minden szavamért vállalom a felelősséget! Próbálunk a gyerekekkel melózni, készülni hétről hétre a lehető legjobbat kihozni a mérkőzésekből! Ma úgy érzem, hogy mi voltunk a jobbak, mégis vereséget szenvedtünk! Ugyanis volt egy ember, aki teljesen tönkretett bennünket! Tisztában vagyok vele, hogy nem akart csalni, de tehetségtelen, ügyetlen, ráadásul ahogy ezt akarja misztifikákni, az már egyenesen szánalmas! Rengeteg jó játékvezető van a megyében, többek között a két asszisztense is klasszisokkal jobbak, sajnos az ő szájában volt a síp! Szerintem ezzel a sporik nagyon nagy százaléka, és a megyei labdarúgás is tisztában van! A mérkőzésről annyit, hogy a jogtalan kiállítás után is mi irányítottuk a játékot, helyzeteket dolgoztunk ki, egy pontra mindenképpen rászolgáltunk volna! Gratulálok és sok sikert kívánok a nagyon szimpatikus és sportszerű Nyírbátornak!

Nagyecsed–Mándok 2–1 (0–0)

Nagyecsed, 183 néző, v.: Gergely S. Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G., Zámbó K., Pócsi B., Bulyáki K., Szabó T., Kóka R. (Kóka S.), Erdős M. (Nyíri Gy.), Bernáth M. (Bulyáki A.), Gömze A., Somlyai G. Edző: Homann Richárd. Mándok: Lőrincz Zs. – Lakatos I., Ari A., Lusánszki L., Gyüre T., Baglyos L., Nardai N. (Bugyi B.), Molnár Zs., Jánvári D., Bökönyi L., Haller R. Játékos-edző: Lakatos István. A tizenegyest hibázó hazaiak a második félidőben kerekedtek felül: második góljukat az a Bulyáki Attila szerezte, aki csereként egy perce volt a pályán, amikor a kapuba talált. Gól: Sarkadi G., Bulyáki A., illetve Molnár Zs. Ifi: 5-0.

Homann Richárd: – Úgy gondolom, a második félidő alapján megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a fiúknak, ezt a győzelmet pedig Mészáros Gabi bácsi mielőbbi gyógyulására ajánljuk!

Lakatos István: – Túlságosan tiszteltük az ellenfelet és akkor még finoman is fogalmaztam. Pedig, ha csak kicsit is hiszünk magunkban, lett volna esély a pontszerzésre.

Nyírmeggyes–Mátészalkai MTK 0–2 (0–0)

Nyírmeggyes, 200 néző, v.: Bíró Cs. Nyírmeggyes: Zán K. – Török G., Nagy Zs., Éles B., Nógrádi S., Batizi-Pócsi N., Preg I., Balogh S. (Hornyák Zs.), Gózner K. (Savrnoh), Hadadi K., Drabik M. Edző: Kovács László. Mátészalka: Szilágyi P. – Szabó D., Kiss R. (Gergely M.), Ötvös Sz. (Varga N.), Farkas S., Huszti P., Magyari M., Bodó L., Papp Cs., Mos, Sárosi M. (Scheibli M.) Edző: Virágh István. A szomszédvári rangadón a második félidőben csikarta ki a győzelmet a vendégcsapat. Gól: Farkas Z., Ötvös Sz.

Kovács László: – Úgy gondolom, nem játszottunk alárendelt szerepet a mérkőzésen, sajnos, a végén elkerülhető hibák miatt szenvedtünk vereséget. Gratulálok a Szalkának, további sok sikert neki.

Virágh István: – Gratulálok ellenfelünknek, óriási energiákat kellett pluszban mozgósítanunk a mérkőzésen, de ebben a mondatban benne van csapatom dicsérete, amelynek tagjai mindent kiadtak magukból. Ugyanakkor látjuk, bizonyos szituációkban higgadtabbnak kell lennünk.

Vasárnap

Újfehértó–Balkány 1–1 (1–0)

Újfehértó, 179 néző, v.: Tomori P. Újfehértó: Dukát P. – Dénes K., Seres K. (Veres D.), Petics Gy. (Torma T.), Kántor T. (Csizmarik Á.), Hudák M., Szilágyi Á. (Tóth Sz.), Zámbó D., Pallai G., Daróczi P., Pallai B. Edző: Piskóti Zsolt. Balkány: Szalánczi Z. – Sallai M., Szabó R., Furó Zs., Vasas T., Tőkés T., Németi M. (Máté G.), Csatári Á. (Kovács E.), Kerecsen J., Bartha Z., Tóth D. (Kanál R.). Edző: Mirgai László. A hazaiak vezetést szereztek, több helyzetet dolgoztak ki, de az utolsó pillanatokban pontot mentett a Balkány. Gól: Seres K., illetve Kerecsen J. Ifi: 3-3.

Piskóti Zsolt: – Jézusom! A világon nincs ilyen, hogy meccsenként hat-hét ziccerünk van, az ellenfél felrugdos minden labdát és kiegyenlít az utolsó percben. Én ehhez kevés vagyok, hogy ezt megfejtsem, miként tudnék ezen változtatni. Minden hétvégén marad a keserű szájíz, nagyon nehéz ezt kezelni és elfogadni nem is lehet.

Mirgai László: – A meccs elején sajnos, iskolás gólt kaptunk, ez tűzbe hozta a hazai csapat. El kell ismerni, hogy hatvan percig az ellenfél akarata érvényesült, olyan lehetőségei adódtak, melyekkel eldönthették volna a meccset. Az utolsó negyedórában azt gondolom, átvettük az irányítást, több helyzetünk volt, a 90. percben véleményem szerint szabályos tizenegyest nem adott meg javunkra a játékvezető, majd a végén Kercsen Józsi szép megoldással kiegyenlített. A múlt hetihez képest gyengébben játszottunk, viszont az akarás dicsérhető, hittünk a pontszerzésben, amihez gratulálok a fiúknak.

Nagyhalász–Tarpa 3–1 (2–0)

Nagyhalász, 150 néző, v.: Goneth B. Nagyhalász: Tóth B. – Szűcs Z., Tóth L., Molnár Z. (Ferenczi Z.), Kató I., Hajzer L. (Huncsik Á.), Bognár A., Babják Cs. (Puluczkai P.), Károlyi R., Varga B., Mátrai N. (Kormány Sz.). Edző: Borza László. Tarpa: Sas I. – Srjuba, Dolináj P., Tüzes Zs. (Rácz I.), Kárpács E., Rozman S. (Kovács R.), Kacsó R., Djacsenko (Babinec R.), Mocsán P. (Kálin), Kobály M., Losonczi B. Edző: Varga Gyula. A hazaiak mindjárt a találkozó elején vezetést szereztek, majd még az első félidőben tovább növelték előnyüket. A második félidőben büntetőt hibázott a Halász, a vendégek pedig az utolsó pillanatokban kozmetikáztak a különbségen. Gól: Babják Cs., Károlyi R., Kató I., illetve Kovács R.

Borza László: – Teljesen megérdemelt győzelmet arattunk, ma még azt is elbírtuk, hogy tizenegyest hibáztunk.

Varga Gyula: – Mai teljesítményünkre annyit lehet mondani: szégyen, gyalázat és még egyszer szégyen!

 

 


Tabella:

1. NYÍREGYHÁZA II. 9 9 0 0 29 9 20 27
2. CSENGER FC 9 6 2 1 33 15 18 20
3. MÁNDOK VSE 9 6 0 3 24 12 12 18
4. MÁTÉSZALKAI MTK 9 5 3 1 24 10 14 18
5. NYÍRGYULAJ KSE 9 5 1 3 19 12 7 16
6. VÁSÁROSNAMÉNY 9 4 2 3 16 17 -1 14
7. IBRÁNY SE 8 4 1 3 17 12 5 13
8. ÚJFEHÉRTÓ SE 8 4 1 3 11 8 3 13
9. NYÍRBÁTORI LSE 9 4 1 4 12 19 -7 13
10. NAGYECSED RSE 9 3 2 4 17 14 3 11
11. BALKÁNYI SE 8 3 1 4 19 15 4 10
12. GYULAHÁZA KSE 8 3 0 5 11 18 -7 9
13. KEMECSE SE 8 2 1 5 10 23 -13 7
14. NAGYHALÁSZI SE 9 2 0 7 9 24 -15 6
15. NYÍRMEGGYES SK 9 1 0 8 7 32 -25 3
16. TARPA SC 8 0 1 7 5 23 -18 1
 

 

Fel Következő